Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Flore mult a durat si pana ti-a dat din urma, ce naiba ca doar nu e dosar de pensie...ap. de sub mine nu e liber dar (il filase maica-mea demult, visa ea o scara interioara, ei sa stea cand vin la parter si noi la etaj, daca ar fi fost posibil mi-ar fi placut si mie tare mult) e in curs de amenajare si sper eu sa se mute pana da frigul ca anul trecut s-a simtit ca n-a locuit nimeni, a fost mai frig si la mine.
La ce restaurant mergi la nunta? Saracuta Maya cu nasucul, am tras-o si noi cu rani la nasuc si stiu ce nasol e, of, sa ii treaca mai repede disconfortul

Cristina si eu tot nr.4 i-am luat, voiam cu linii dar n-am fost prea insistenta in cautari si a trebuit sa ajustez putin orifiicile sa treaca si 2 masuri de cereale.
Cursul lui Zaharia l-am facut si eu, cam cu noduri l-am invatat, de aia nu mai stiu nimic.

Gusta dam voie , hai recunoaste ca ti-a smuls cel putin un zambet faza cu lenjeria pe cap.
Mai traieste zambila?

Ce suzete folositi? Am stat in cumpana azi daca sa ii iau peste 18 luni sau sa mai astept, i-am luat peste 18 luni pana la urma, mi se pare asa de mare pentru gurita ei, in loc sa renuntam la ea noi tot suplimentam stocul.

Laura vin si eu cu aceeasi intrebare, ce te-a determinat sa o tunzi pe Delia, ca stiu ca tineai la zulufii ei, oricum arata dragalasa si cu mai putin par, cred ca Bianca mea ramane singura cu mutra de bebelus si nu prea as vrea s-o tund, desi s-ar cam impune ca mereu e cu parul in ochi, nu suporta sa stie ca are agrafe sau codite si le trage cu tot cu par.
Ai terminat de calcat?

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gusta, ma alatur si eu fetelor si consider ca faza e super haioasa! Si sigur ca si olandezii si cred ca si sotul tau isi dau seama ca asa cum era o emisiune pe la noi, parafrazata putin, COPIII FAC LUCRURI TRAZNITE!!!
of, vroiam sa mai raspund la cateva chestii, dar ma lasa memoria. Citesc din noi si mai revin!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Denisa, pai stiu ca spuneai ca piticul a facut primii pasi singuri in aceeasi zi cu Dragos? E lasa, ca incet incet isi da drumul la mers...

Si noi suntem in cautare de carticele! Dragoselu e mort dupa ele, se uita cu placere si pe FHM-urile lui taica-su!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Andra, a facut vreo 5 pasi si a cazut cu capul de mocheta a plans destul de mult si de atunci nu mai vrea deloc.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Flori-hai la mine daca crezi ca ti-ar place aici. Dar fara cretulici nu te primesc .

denisa-am vazut pozele si mi-au placut mult. tare simpatic Cristian. Cat despre timp, eu tocmai va spuneam cum am rezolvat problema asta, am devenit nesimtita, ceea ce va recomand si voua .
cat despre mers, am mai spus aici. Maya si-a dat drumul dupa ce am inceput sa o tin numai de guler. Nu merge bine, dar vreo 6-7 metri poate sa parcurga fara sa se dezechilibreze.

Vad ca Maya nu are de gand sa se scoale de dimineata, asa ca trebuie sa o scol eu. Numai sa ma pot dezlipi de calculator.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Gusta, de ce sa fie ceva rusinos? E doar un copil si fac lucruri absolut neinovate doar noi le dam interpretari diferite. Oricum a fost de milioane. E mai bine sa faca glume din acestea decat sa nu le faca. Ai o mandra de fata. Pe cand poze mai recente?

Azi iar am renuntat la ideea sa o mai las sa doarma la noi in pat si am pus-o la ea. 2 ore s-a marait si urlat si pisicit pana cand intr-un final a adormit la ea in pat. Pat pe care l-a devastat. A aruncat perne, patura, jucarii si a mai tras si cearsaful in semn de protest. Parca mi-e cam mila de ea sa o fortez sa doarma singura dar poate asa e mai bine. nu stiu. voi ce ziceti? cum e mai bine? sa invete sa doarma singura sau sa doarma cu noi?

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

Flore avea si pana acum in parc copii in prostie. Am zis ca vezi doamne sa mergem la ceva "organizat". Sincer cam regret banutzii dati dar ma gandesc ca vin ploile si atunci voi fi bucuroasa ca l-am inscris.

Chestia e ca ieri am fost asa obosita, moarta dupa. Adica a trebuit in permanenta sa apar copiii altora de Tony. Nu avea o stare, voia jucariile cu care se jucau altii. Era o pompa de benzina de plastic unde se juca linistit unul de 2 1/2. Mno Tony s-a aruncat a ridicat-o cu totul si-l tara pe amaratul ala dupa el prin toata sala. Mentionez ca era grea bine. Apoi ce plastelina frate? A gustat-o dupa care a descoperit ca bucatile de lemn cu care se intinde sunt arme si a inceput sa care la care apuca. S-a jucat cu un telefon pana a inceput sa-l invarta ca pe un buzdugan facand liber in jur. I-a prins la unul degetele la cuptorul de jucarie si exemplele continua. Lui nu-i place sa faca chestii stand pe scaun asa ca nu stiu cat s-a distrat ieri saracul. Sa nu va spun ce desen mi-a facut! Ideea e ca e bun programul doar pentru zilele ploioase cand nu putem merge in parc unde urca scari, sare, se da pe topogane care mai de care mai inalte, se catara pe monkey bars. Aia-i viata frate!

Chris eu folosesc de alea cu variable flow habar nu am daca sunt si in Romania. Au gaura mare si se deschide la 3 dimensiuni diferite. Pe margine sunt in relief liniute. II dau cereale cu lapte pe 3 si lapte simplu pe 1, cu aceeasi tetina.

Nastere a 2-a oara cu toate ca am avut un travaliu de 30 de ore si probleme dupa as alege tot naturala. Daca am scapat atunci a doua oara cica e mult mai repede. Si oricum am eu eoria mea ca pe unde intra tre sa si iasa.

Olga scoate gustarile dintre mese, mai ales sari peste biscuiti, multa paine, dulce, etc. Am o prietena care avea ganduri similare ca e fetita ei prea mancacioasa si grasuta si a facut asta si acum s-a mai linistit. Dar ideea e ca va slabi cand va incepe sa umble mai mult sigur.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite chris daca dai un clik aici pe variable flow o vezi.
http://www.aventamerica.com/products/bottlefeeding/bottlefeeding_anticolic.asp

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-eu zic ca e mai bine sa doarma singura, chiar daca stati cu ea pana adoarme. Daca poti sa o inveti acum fara sa fie traumatizant pt. ea (asa s-a exprimat pedi a noastra)da-i inainte. Noua ne-a zis sa stam cu ea pana adoarme-da' asta nu e o problema la noi pt. ca Iepu' doarme in pat "mare" de o persoana la ea in camera, deci pot sa stau intinsa langa ea pana adoarme-cam 5-10 min ca de obicei e "rupta" cand ajunge la culcare si ea chiar vrea sa se culce. Traumatizant -in sensul ca sa nu o lasi sa planga cu orele, ca maraie si protesteaza e una, dar daca chiar e speriata, se scoala din somn urland-e mai bine sa o tineti cu voi. Ne-a zis ca sunt si copii care chiar nu dorm toata noaptea de teama cand sunt lasati singuri...asa ca reteta universala nu exista. Oricum, daca inca mai sta in patut e mult mai usor sa o invatati-Iepu' daca se trezeste si e singura se da jos din pat, deschide usa si pleaca la plimbare prin casa...si dupa asta mai adoarme dupa o ora
Noi procedam asa-la culcare stau cu ea pana adoarme si apoi plec (daca nu adorm eu inaintea ei-mi s-a intamplat si m-am pomenit ca ma tinea ea in brate pe mine cam cum o tin eu pe ea) si cam 4-5 ore doarme mai adanc -fara pauze si fara prea multe "plimbari prin patut"-apoi pe la 2 vrea lapte si dupa asta raman cu ea-doarme mai "iepureste" si ma simte daca plec...
Asta ea. Eu sper ca macar cand o ajunge la facultate o sa-si gaseasca pe altcineva sa-i dea haleala noaptea...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

In legatura cu somnul, David doarme in patutul lui de cand s-a nascut.
Nu l-am luat in pat cu mine deloc. Nu prea m-a plans decat cand avea colici, si atunci il adormeam in brate si apoi il puneam tot in patutul lui, si apoi cand i-au iesit dintisorii, dar sa traiasca Calgelul, ca se potolea dupa ce il administram. Nu reusesc insa sa-l dezvat de suzeta. Noaptea o cauta si daca nu o gasete incepe sa planga. Dupa ce i-o dau adoarme linistit. Dragut este ca dimineatza cand se scoala, mama l-a invatat sa-i dea suzeta, ca nu mai are nevoie de ea. Si el dupa ce da suzeta, ia perna si o arunca in patul celor mari, apoi face acelasi lucru cu patura, cu jucariile. E nostim tare. face curatenie in patutul lui, ramane doar cearceaful. Pe ala nu-l poate lua ca e pe elastic, si e greu de scos! Nu pot spune ca am avut probleme cu David cu somnul. Nasa lui David in schimb, dupa ce adormea baietelul in brate si-l pune in patut acesta se trezea instantaneu si se punea pe plans, asa au ajuns sa doarma cu el in pat. cred ca tine de fiecare copil. Acum are 2 ani si l-a obisnuit sa doarma singur in patutul lui.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput