Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Androix inca odata felicitari si o sarcina cat mai usoara.

Elisor multa sanatate lui Andreas si lui Bianca un pupic mare.

Loreen vreau sa zic ca arati beton,parca ai iesit cu sora nu cu fiicata.Si betivana mai este Delia mai cunosc eu pe cineva care mai trage din pahare dar numai suc.

Tdi la multi ani lui tati.Cand te aud ca noaptea ai chef de nebuni ma intreb daca nu trebuie sa imi fac un control ca eu chiar chef de asta nu am.

Oana casa de piatra .

Androix bine ca iti mai da si baiatul cate un program nocturn sa nu iti iesi din mana.

Am vazut pozele de la intalnire si ce eram eu in melancolie ce am intrat si mai tare.Asa de frumosi copii si mamicile si asa de bine e sa ai cu cine te intalni.

Intrebati de Mara.Ea e super bine.Nu mananca ca ingrasa si de la 11 kg a ajuns la 10kg.e plina de julituri in genunchi si vinetei.De la 7 e treaza in fiecare dimineata necontand ora de culcare.Tampenii si nebunii face cu caru.Mi-a aruncat clestisoarele de la balcon in gradina,Mi-a luat sutienul si chiloti si i-a pus in cap si a iesit asa pe balcon sa moara vecinii de ras si eu nu stiam de ce .Eram sa mor cand am vazut-o si ea le mai si dadea explicatii pe limba ei si justifica cu sutienul dupa gat si chiloti in cap,a mai carat si olita afara pe balcon si statea pe ea si arunca cu carlige jos.A dat spectacol la vecini si nu stiu cum boala s-a nimerit ca toti erau afara si radeau de numai putea.

Asta de Mara ,iar eu sunt in continuare cu renovarea mai am si nu ma vad prea repede sa termin.Asta e.Iar alte lucruri nu mai zic ca nu isi are rostul aici.

Pup dulce si poate am sa scriu mai des.De citit o fac in fiecare dimineata la cafea.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Laura, am vazut fimuletul cu Delia, nu stiu de ce , dar mi se par asa de cunoscute fazele astea..... iar Delia e frumoasa si cand plange!
Mie incepuse sa-mi para rau ca i-am tuns zulufii Mayei dar acum vad ca i-a priit. Parul ei a prins vigoare, nu mai este firav ca de bebelus! Si m-e mult mai usor la baitza, mai ales la clatit, care e partea pe care n-o agreeaza deloc!
Cum a reactionat la tuns? I-a placut sau a urlat? Oricum, sa ii fie de bine!

Elisor
, ce spui, e un apartament liber la tine in bloc? E de vanzare sau de inchiriat?
Eu acum am UM 18 Martie si DPN 23 Decembrie. Doctorul meu la fiecare vizita imi repeta ca voi naste chiar de Craciun.
Te admir pentru ce i-ai facut nenorocitei aleia de doctorite desi dupa parerea mea ea merita mult mai mult! Imi aduc aminte cat erai de suparata, nu vroiai sa vorbesti cu nimeni, incercai sa te resemnezi si nu aveai puterea sa crezi ca poate nu e chiar asa de grav cum parea. De-am avea toti ambitia asta poate si-ar mai schimba atitudinea oamenii ca ea dar de obicei ne multumim cu gandul ca e totul bine si ca n-au avut dreptate.

OlgaT, ce bine ca ai gasit un loc sa-l duci pe Tony sa se joace cu alti copii! Asa iti poti da seama cum ar reactiona la Daycare daca te hotarasti vreodata sa-l duci. Si cred ca si pentru tine e prielnica o astfel de iesire, ma gandesc ca e o ocazie sa cunosti mai multe mamici, sa iesi putin din rutina zilnica...
Apropos de invartit, asta e ultima gaselnita a Mayei. Se invarte de 5-6 ori pe loc si apoi se opreste brusc, fara sa-si piarda echilibrul. Cred ca o amuza teribil starea aia de ameteala iar eu stau cu inima cat un purice sa nu se opreasca in ceva sa se loveasca!
I-ai facut poze lui Tony exersand saritura broastei? Daca nu sa-i faci, cred ca e tare haios!

Teddy, La Multi Ani sotului tau! Sa fie sanatos si sa aibe putere sa faca viata frumoasa fetelor lui! Ce de bunatatzuri pregatesti tu acolo! Cred ca numai faptul ca te are de soatza e cel mai frumos cadou pe care si l-ar fi putut dori! Sa ne pui o poza cu tortul!

Gusta, chiar asa, ce mai faci? Ti-a trecut infectia, te simti mai bine?

Mygirl, Casa de Piatra si multi ani fericiti de acum inainte! Se pare ca totul a debutat in familia voastra ca la carte, asa cum oricine si-ar dori!

Gabitza, nasol cu pregatirile astea si mai ales cu devierea circulatiei! Eu speram chiar sa mai facem o intalnire in week-end!

Androix, nu te-am intrebat pana acum... ce va doriti sa fie bebe din burtica - samburel sau samburica? Pe cand revederea cu doctorul tau?

Sa va spun si despre noi...
De cand am trecut-o pe Maya la regim si tratament de enterocolita - mai precis de sambata, astazi abia a facut un kk foarte tare.
Am continuat cu tratamentul si de astazi o sa incep sa o trec pe lapte normal ca a doua punga e pe terminate si nu cred ca e cazul sa mai cumpar inca una.
Mai rau e cu raceala, ii curge nasul si nu ma lasa deloc sa o curat, numai la maica-mea sta cuminte si chiar si-l sufla in batista. Asta pentru ca eu o chinui cu pompa si cu vibrocilul si cred ca am si zgariat-o usor la un moment dat cand s-a miscat prea tare, am vazut ca ii daduse si sangele un pic.

Am amortit de cand stau la calcularetz.... ma duc sa mananc niste struguri ca de ieri mi se facuse pofta dar era prea tarziu cand am venit noi acasa si nu mai erau pe nicaieri!

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am reusit sa tin regimul balerinelor 1/3 din program, am dat jos 2 kg si m-a corupt sotu' cu neste mici si daca m-a corupt el de ce sa n-o fac si eu si am bagat niste biscuiti deliciosi de altfel dar nu stiu de ce mi-e rau de mor, greata si ameteli, imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca m-am dedat la dulciuri, aaa si niste struguri din via vecinului care am sperat sa-mi taie greata. Acum va cer un sfat, sa reiau cura de la inceput sau sa merg mai departe, care ar fi eficienta mai mare?

Mercedes in cls. II e acum Andreas, Cristi banuiesc ca-i nascut in '99, nu? Oricum e super usoara si frumoasa cls. I, care ii sunt impresiile?

Tdi pai stai si hodinete nu mai trebalui atata ca diseara vei fi franta cand va fi nevoie cu adevarat de tine

Fran, Iepu are clar pasiunea florilor, cultivata pe muntii pe care i-a strabatut, imi amintesc o poza superba unde culegea branduse. Pozele puse pe webshot sunt cele mai clare, am impresia ca pastreaza dimensiunile cat de cat ale pozei originale.

Inca o data va invidiez (la modul pozitiv, evident) ca v-ati intalnit atatea mamici si pitici si sper sa o faceti cat mai des, oricum eu o sa va urmez cu gandul in fiecare parc, cafenea...

OlgutaM si eu zic sa nu-ti faci griji ca Maya e mancacioasa, eventual sa-i elimini gustarile dintre mese, gen biscuiti, briose, minuni de-astea, dar mancarea nu e cazul sa fie limitata. Eventual sa gasiti un cod pentru mancare ca sa nu mai inteleaga , glumesc. Am o nepotica de 4 ani care era grasuta bine, mai mult decat Bianca si s-o vezi acum ce bine arata; si un nepot de la cumnata care e intradevar obez la 11 ani, dar nu are energia lui Andreas, e foarte sedentar si mananca portii zdravene, ideea e ca e prematur sa crezi ca are probleme cu greutatea. Bianca nu mananca grozav dar bulanele le pastreaza cu sfintenie.

Va multumesc ca ati fost de partea mea in "duelul" cu dr., nu stiu de ce naiba n-am putut lasa lucrurile asa cum au fost, de ce am simtit eu ca am de dat o replica, mami intotdeauna m-a invatat sa las loc de buna ziua, eu m-am dus sa-i demonstrez "ceva" si uite a doua zi dupa asta am ajuns din nou acolo cu Andreas de data asta (bine, nu la ea in cabinet dar tot la spitalul de copii), poate cuiva acolo sus nu i-a placut ce-am facut. Binele e undeva la mijloc, nici ca ea, nici ca mine
Daca am uitat ceva ma intorc...

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gusta, e beton Marutzul mic! Vezi cum stie ea sa te inveseleasca? Hai zi ca n-ai murit de ras cand ai vazut-o! Cand Maya face de-astea nu gasesc puterea sa stau serioasa si sa o conving ca nu e bine ce face!

Chris, cam asa ar fi.. pe trei luni, practic din momentul cand am depus actele. Nu stiu daca o sa mai vina si din urma desi bine mi-ar fi prins! Deja ma vedeam spargandu-i pe toti pe la "Piciul"! Biberoane am peste 10 modele prin casa insa Maya le prefera numai pe cele de la Chicco, in forma de animalutze, cu gaura in mijloc si sistem de reglare a vitezei de curgere.

Astept sa se trezeasca Maya, dau o fuga la croitoreasa si apoi la dr. de familie ca n-am mai fost de trei luni si mi s-a terminat rezerva de siropuri!

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gusta, m-am amuzat de Maruta.. E mortala nu altceva... Era faina vazuta live..

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicilor,
Cristian azi a donat sange pt analiza la fier.Sper sa nu o luam iar de la capat cu datul de fier,caci oricum dupa ce am terminat cu datul de fier,i-am dat numai produse care contin fier.Nu a vrut sa-i faca analiza la calciu,dar a zis ca daca vreau ii face ceva homeopat.Ma gandesc sa-i dau ceva calciu vreo 10 zile,caci nu bea deloc lapte,decand l-am intarcat si mananca doar un iaurtel cu fructe si ala cu chiu cu vai.Voi le-ati dat vreodata calciu, caci in germania nu se da deloc? Incep sa fiu obsedata cu mersul,desi am citit ca pana la 18 luni nu ar trebui sa-mi fac griji.Ma tine de un singur deget,dar daca incerc sa-i dau drumul rade si se arunca pe mine.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Chris-tetina Avent nu exista mai mare, din cate stiu eu, dar pe tetina reglabila(3 diviziuni=4 gaurele) curge mult mai bine si nu se "infunda". Alea reglabile sunt crestate nu gaurite, mie mi se par mult mai practice. Gasesti la targ in mod sigur. Si carticele Canpol tot acolo(si la farmaciile HelpNet). Eu am luat in primavara 2 buc. -ceva in jur de 50.000(depinde de model, daca si chitatie etc), dar Iepu' nu prea se mai uita la ele. La noi cel mai mare succes il au carticelele cu "ferastruici"-si cele romanesti(la Editura Crisan-200.000lei) si cele frantuzesti-la Diverta(tot pe acolo ca pret). A, si cand a fost in greva foamei manca biscuitii ascunsi de mine in ferastruici

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele nu a fost amuzant,dupa poate dar cand mi-am vazut lenjeria afara si chilotii mei de dantela bleu in capul lui fiicamea si sutienul de dantela verde pe dupa gat era sa mor de rusine.Vecinii sunt trecuti de mult de 60 de ani si toti erau afara parca se dadea ceva gratis si erau cu ochi la balconul meu si fiicamea avea o gesticulatie si o verba de mama mama.Si de ce am strigat sa vina in casa nu asa ca am iesit afara si mi-am luat lucrurile si vecinii erau pe jos de ras.Nici cand m-au vazut nu s-au oprit si dupa i-au mai zis si olandezului de nazbataiile fiicasei.Chiar sa intru in pamant de rusine.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

mygirl-am tot uitat sa-ti zic La multi ani! de ziua casatoriei. sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu.

Tdi-sa-ti traiasca italianul si tu sa fii sanatoasa si sa-i oferi numai cadouri din astea pana la adanci batraneti .

Eli-bravo pentru faza cu doctorita. Si eu as fi facut la fel ca tine. Cand am dreptate si cineva m-a neindreptatit tin mortis sa-i arat asta.
Cat despre Maya cu mancatul, eu zic ca la cat mananca nu este asa de grasa. Are vreo 12 kg, dar este si destul de inalta. Intre mese nu-i dau nimic sau doar niste cerculete din alea de cereale ca sa le rontaie si sa ma lase in pace, dar de fapt mai mult le scuipa, nu prea le mananca. Adica ma uit la Bianca ta si Maya arata cam la fel ca "gabarit". Este mai mult falcoasa, dar cand o dezbraci nu este in nici un caz grasa. ma gandsc insa ca poate am eu o imagine deformata.

Flori-si eu daca as naste a doua oara cred ca m-as cam gandi la cezariana. In State nu ar fi posibil, dar in Romania se poate. Nu de alta, dar nu am uitat inca chinurile nasterii. Ar fi ca lumea sa iti aduca Mosu un baietel frumos.

Gusta-simpatica foc Mara din ce povestesti tu acolo. Spor la treaba si sa terminati cat mai repede cu renovatul.

Mai fetelor, am o lene in mine de nu ma recunosc. Nu as face nimic toata ziua. Cand doarme Maya, in loc sa fac cate ceva prin casa eu stau pe Internet aiurea. M-am puturosit atat de tare incat aici, la locuinta temporara, mi-am angajat femeie la curatenie. Asta pentru ca aici facem niste economii, in sensul ca nu avem TV (deci nici cablu), iar eletrcitatea, apa si toate astea ni le platesc astia de la Institutul lui Mircea. Si atunci ce mi-am zis eu. De ce sa punem banii astia deoparte. mai bine angajez femeie. Odata la 2 saptamani. Dar ma simt asa de relaxata acum, cu buzunarul gol . Nici nu va zic cat ma costa ca o sa ziceti ca sunt nebuna de legat. Din pacate cand ajungem la noi acasa, unde am ditamai casa, nu o sa-mi mai permit femeie, asa ca ma odihnesc si eu aici.

Va las ca ma mustra constiinta de cat stau pe aici.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am mai reusit si eu sa pun poze cu Cristian nu stiu cum va descurcati voi cu timpul,mai da-ti-mi si mie caci abia am reusit cat de cat sa asez putin casa,dar mai e o gramada,de sapt viitoare ma apuc de zugravit si vopsit din nou.Inca nu s-au terminat cu actele casei desi contractul l-am semnat de mai bine de 5 luni.
Va pupic dulce!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot

Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput