Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ok scuzele de rigoare acum m am uitat si am vazut folderele create.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua!
Cum am luat decizia sa merg si anul asta la Baby Expo, am zis ca ma infiintez acolo de joi dimineata, cand sunt sansele cele mai mici sa nu fie algomeratie mare. Caut sac de dormit si cam atat, ca parca vad ca incaltamintea va fi iar la preturi de nu te poti apropia. A, si caciulite Piticot care intr-adevar acolo sunt la pret mult sub piata!
Am fugit pe bicicleta ca a adormit Dragosu. Ieri am reusit 25 minute, azi sa vad cat fac!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ma grabesc sa va scriu 2 randuri ca a adormit piticot si fug sa fac tortul...si noroc ca s-a oprit ploaia si am putut iesi sa cumpar necesarele!
de cadou habar n-am ce sa-i iau si stam prost si cu finantele asa ca ma mai gandesc pana deseara, poate ii iau un bonsai, tort si pizza ii fac azi si alte bunatati pe duminica cand sarbatorim cu ai lui...oricum ceea ce-si dorea el cel mai mult a primit cu varf si indesat azi noapte...intelegeti voi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

...ce am scris mai sus se refera la sotz, nu la tort!...acum am citit si imi dau seama ca-s cam .

inca ceva, cum sa fac la yahoo messenger sa vad toata lista de persoane nu doar pe cele care sunt online? mi-a tras Alyssa niste pumni pe tastatura si nu mai pot sa-l descurc! mersi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Tdi, CTRL+H

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Chris
, sunt grozave pozele de la intalnire, mi-au placut mult cele unde stateau toti aliniati sa manance! Si Carina e o scumpa cum urca scarile! Si daca nici in Carol nu sunt scari.... eu nu prea ma incumet acum sa le escaladez... prefer sa ocolesc pe lateral!

Beatrice, felicitari pentru reusita lui Alex la olita! Foarte buna ideea ta cu datele din adresa de mail! O sa ma conformez!

Loreen, si mie imi place mult cum ti-ai facut parul. Arati super!
Ma uitam ieri la pozele pe care le am de cand eram gravida cu Maya si mi-am dat seama ca in ultimul timp nu mai sunt nimic din ce-am fost odata! Nu stiu ce ma tine sa nu mai am la fel de multa grija de mine.... oare cand voi iesi din starea asta?
Astazi a venit si alocatia Mayei, 720.000! Nu stiu ce calcule au facut astia, mie mi-au spus ca vine pe un an in urma, plus retroactiv din luna cand am depus dosarul.

OlgaM
, mi se pare mirific sa locuiesc intr-o zona ca a ta. Ar fi exact ceea ce mi-ar trebui acum, o evadare din stresul si nebunia care fara voia mea ma inconjoara.
Referitor la pofta de mancare a Mayei eu zic sa nu te mai strezi, chiar ti-as sugera sa savurezi momentul! Lasa copilul in pace, oricum la varsta asta nu poate fi vorba de obezitate. Cunosc multe cazuri de bebelusi foarte grasi care acum arata normal. Un exemplu- am o prietena a carei fetita are acum la trei luni greutatea Mayei la un an si trei luni! La fel a fost si fratele ei, foarte gras ca bebelus si acum la cinci ani arata cat se poate de normal.
De nascut ma bate gandul sa optez pentru cezariana, data fiind experienta trecuta cu un travaliu de 31 de ore si faptul ca am bazinul un pic modificat si ceva mai mic decat ar trebui. Dr. mi-a promis ca nu ma va lasa sa ma chinui si ca va interveni in functie de situatie. Vom vedea ce va fi!

Daniela, bine ati revenit! Maya a dormit in patutul ei doar o perioada scurta, pana pe la 3-4 luni. De atunci doarme cu noi sau cu mama, in ultimul timp mai mult cu mama. Nu vad o problema in asta, are somnul linistit, se simte in siguranta si sunt sigura ca nu va fi greu sa o obisnuiesc sa doarma singura cand va avea camera ei.

Abia am reusit sa citesc ce s-a scris ieri.... ma pun repede la curent cu stirile de azi si revin!

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Andutzy, m-ai salvat! mersi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

sunt happy ca mi-a iesit blatul! desi s-a "dezumflat" la jumatate cand am oprit cuptorul ma declar multumita de cum arata... si miroase atat de bine! fix in mijlocul "luptei" pe cand amestecam faina la galbenusuri a sunat telefonul si s-a trezit pitik asa ca am facut a 2-a parte a blatului cu ea in brate si vorbind la telefon!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Hai ca m-am trezit si eu la spartul targului...vreau sa spun ca am pus ceva poze de la intalnire. Noi am ajuns spre sfarsitul intalnirii si oricum in jumatate din ele copiii sunt cu spatele-sa nu va asteptati la prea mult...
Laura-parca ziceai ca i-ai luat Deliei hainutze de la mariquita? Zi-ne si noua niste preturi sa stim la ce ne asteptam la targ...
Oana-si eu stau prin zona St cel Mare-Obor, daca va intalniti la Circ sa nu ma uitati...
Elisor-BRAVO mami, m-ai uns la suflet. Sincer eu am vrut sa te intreb daca nu te duci sa-i zici lu' tanti dr cateva...dar am zis sa nu te mai enervez amintindu-ti...Poate macar la alt pacient isi mai inghite veninul...
Pisik-pana la cate kg merge carrier-ul? Ca pe aici nu am vazut decat pana la 15kg-ca si marsupiul nostru...
Maysa-o saptamana mai buna va doresc si Rares

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve!
V-am citit mai de dimineata, dar n-am avut timp sa-mi notez ce sa raspund... asa ca acum am uitat ce vroiam sa va zic
Tdi, sa-ti traiasca sotul multi ani fericiti, si voi pe langa el... Sanatate maxima!
Tina, pai banutii care ti-au venit reprezinta alocatia pe TREI luni. Nu mai mult. Ce indrugau astia de 1 an in urma ?!
Eli, bine i-ai facut lui madam'!
OlgaM, a trebuit sa fac si eu un curs de Access (si proful era tare scarbos - 'marele' Zaharie, prorector la ASE) si nu mi-a placut neam! Ideea e ca daca gasesti pe cineva sa iti explice cum sa gandesti baza de date, Access-ul e chiar dragut.

Am si eu cateva nelamuriri / intrebari, daca ma puteti ajuta:
1. Ce numar de tetina AVENT aveti actualmente pentru copilutii vostri? Eu i-am gasit 4 (pentru +8 luni) dar n-or exista si mai mari ?!
2. De unde pot sa iau carticele CANPOL - cum avea una din voi, la intalneala din Parcul Carol? Si cam cat costa?

Parca-parca ma bate gandul sa dau o raita la Baby Expo - asta in ideea in care m-as putea tira joi mai devreme de la serviciu
Gata, fug acasa. Ne 'auzim' maine

Mergi la inceput