Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
Mercedes spune:
Despre mailul comun de acolo de unde ai vazut si pozele.
Au fost mai multe si acum apare doar cel cu bia si parca inca unul cu un filmulet
monu spune:
Mercedes, poate fetele au mutat pozele in contul comun pt yahoo photos.

18+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Mercedes spune:
Ok a fost doar o observatie, dar indiferent ce si cum corect ar fi fost sa se fi anuntat.
Tdi spune:
Ciao! hop si noi...
azi e o zi speciala pentru noi, sarbatorim un sotz si tatic absolut minunat
,
LA MULTI ANI CLAUDIO!
Va multumesc si voua pentru urari!
Beatrice - mersi pentru reteta si poze...prompta ca-n totdeauna!
voiam sa te mai intreb ceva, pentru colajul de mamici trebuie poza doar cu mama sau si cu kupilu' aferent? scuze ca n-am inteles. poza cu mine n-am mai recenta...pot sa trimit una din tineretze cand eram slaba si sexoasa?![]()
![]()
in alta ordine de idei, vad ca se umple listutza noastra de
...ioiiii, sper ca nu-i molipsitor!
un alt bb ar fi lovitura de gratie pentru noi, din toate punctele de vedere...sa va mai zic ca ma simt si cu musca pe caciula? e prima luna cand iau pilule (Laurina), am si uitat o pastila si ma simt si naspa!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Mercedes, m-am luat cu treaba aici la servici si nu am apucat sa-ti zic ca am facut album cu pozele Biancai pe care le-ai trimis. Daca nu vrei sa fie vazute din afara, pot sa fac albumul privat.
Dupa cite vad intre timp s-a mai facut curat si au disparut mesajele de test si au aparut niste foldere noi, probabil Beatrice a facut putina organizare la fata locului. Nu te supara, ca e o chestie noua si pentru noi si nu a facut nimeni ceva cu gandul sa supere.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)Poze noi cu maimutzica ![]()
patriciaRO spune:
Mercedes, dragutza. Eu am facut niste categorii pe mail. Subfoldere... Retete, poze, si alte chestiuni... Sa fie cat de cat organizate. Nu cred ca trebuie sa anunt pe cineva, vezi ca ala l-am pus frumos nu stiu unde sau ca aia sau ailalta. E suficient ca facem lucrurile si eu si Gabitza sa functioneze cat de cat, adica toate puse frumos la locul lor. Daca le stergeam atunci puteai sa zici... Eu nu stiu de unde atata suparare...
Fiecare poate organiza, face, sau adauga... De-asta este la comun... Si daca tot am zis ca ne ocupam su si Gabitza de asta nu vad de unde pana unde supararea cat ele sunt, dar sunt bagate in folderul respectiv... uita-te mai intai si apoi sa-mi zici daca nu e mai bine asa?... Eu cred ca fetele sunt de acord cu mine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Tdi, numai cu tine... Ca am zis sa fie numai cu mamici colajul!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Cloreta spune:
Salutare si de la noi!
Ei, am ratat niste aniversari.
Oana, multi ani inainte fericiti si plini, multa dragoste si cine stie, poate inca un bebe!
Tdi, la multi ani sotului, sa fie sanatos si sa va iubeasca!.
Daca as fi intrat ieri ti-as fi dat o reteta faina de blat de tort, tine mai mult proaspat, eu nu ma omor dupa blatul pandispan la tort.
Cazaturi ia si Teodora cat cuprinde dar din fericire pana acum nu a fost nimci grav, ea le ia numai in frunte:). Aseara a cazut in parc direct in tarana si avea un tricou alb, s-a facut ca un tigan instant
Androix, asta iti lipsea acum, sa nu poti dormi la cata odihna e musai la tine. Poate a fost doar o intamplare.
A mea s-a trezit azi la 6.45 dar eu abia la 7.30 ca m-a lasat mama sa dorm, i-a facut bibe cu lapte si pe la opt daca am vazut ca se foieste si se freaca la ochi am plecat si am lasat-o in patut. A adormit pe la 8.30 si s-a trezit pe la 11 fara zece. Ce bine ar fi sa faca asa in fiecare zi, as face si eu treaba cat doarme, altfel trebuie sa o scot sa faca nani in carut.
Pozele mele
lucas spune:
Salutare,
si noi pe aici.
frate da cit ati scris.
Ce frumoase poze de la intilneala, am zis eu ca o sa-mi para rau.
Nelia, esti bine??
Gusta, ai terminat zugravitul?
Loreen vazut filmuletz, ce-mi place ca nu e nu mai al meu asa. plinsu ala e lasa-ma sa fac ce vreau eu, de obicei trintirea pe jos este la auzul cuvintului: nu ai voie!
nu se mai vad asa tare loviturile si ii sta bine tunsa.
da ai slabit nu gluma!!!
Gabitzam ,vazut poze de la mare, ce s-a schimbat Andrei!
Androix, o fi baiat? te-am vazut in pozele din parc. sau mai bine gresesc?
elisor ce tare ai fost cu doctora! eu as fi inceput cu: "din ciclul: diagnostic gresit - urmarea fericita" sau: "de ce sunt doctoritzele FULGA"
TDI, LMA pentru sotz, sa fiti sanatosi si fericiti, ASA NEVASTA zic si eu, face tort, alea, alea.
Bea saracu copchil, a adormit si el unde i-a venit comod.
eu fac lista pentru Babyexpo, ori joi ori vineri ma duc, ca simbata si duminica nu cred sa ma avint.
gabitzam spune:
Sambata mi se pare ca e ziua de repetitie cu restrictii prin oras, cu ocazia minunatului sommet frantzuzit. Asa ca o sa se circule ca la balamuc. Cred ca tai Babyexpo de pe lista, mai bine mergem la munte. Numa' daca zice cineva ca e absolut minunat ma duc si eu.
Raluca, lui Andrei i-a crescut parul si parca s-a mai lunganit, de asta ti se pare schimbat. Si parca a pierdut din infatisarea de bebelus si e mai mult baietel. Si e mai blond ca inainte de tunzoarea chilug ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)Poze noi cu maimutzica ![]()