Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Sa fie la voi ca la mine va fi de groaza...odata ca-i marti,apoi ca ma de calcat un monument de boarfe,apoi ca Delia e treaza de la 6,30...si s-ar mai gasi cateva motive ca sa-mi fac ziua de tot ...merde

Cuscra vad ca incepi cu bine sarcina...senvisuri la 2 noaptea...mama ce-as manca si eu...incearca baghetele de la Dr.Oetker cu tomate sau diavolo...garantez
A...am cumparat zilele astea o carte de homeopatie si erau acolo niste graunte pentru o gama de diversa de neplaceri aparute in timpul sarcinii...interesanta

Tdi ca sa te consolez sa sti ca in timp isi perfectioneaza o metoda de cazut artistic...intind mainile in fata ca tampon intre mecla lor si ciment...

Pisik unde sa ma uit si eu la poze ?!CA le-am vazut pe cele trei si poftesc la mai multe...

Olguta din America eu nu aveam nevoie de galerie dar barbate-miu era disperat...ca asa ma apucase o dragoste de el in perioada aia a luni de numa numa...
Crizele Deliei nu au legatura cu plictiseala si sunt declansate de faptul ca-i interzis un lucru sau ca nu fac ce vrea ea cand vrea ea...adica nu stau cu ea in brate in picioare ca sa se uite la reclame,ca nu o las calare pe mobila din bucatarie ca asa a invatat-o femeie,ca nu ii dau voie sa-mi traga sertarele si sa faca harakiri in ele,ca nu o las sa vaerse punga cu cereale in sertar...si lista ar putea continua...si ce am filmat eu acolo era una din crizele potolite...poate reusesc sa prind una cu decibeli la maxim ...

Gata...fug la calcat...dar sunt cu bunghiu pe voi

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
No, m-am pus la punct cu cititul, sa vedem ce mi-a ramas

Laura poate nu-ti vine a crede dar Bibicu mic si linistit s-a transformat in...Delia, la fel stam si noi cu crizele si motivele sunt cam aceleasi: sertare (pana la urma cred ca voi lua opritori), mers in picioare in pat, aruncat pe jos din gura ca deh, gunoiul e doar pentru aruncat papucii, etc. si toate astea pentru ca aude cuvantul magic "nu-i voie", in parc parca nici nu ma cunoaste, o ia lelea pe alei ce daca ii spun hai sa mergem, o ia si mai abitir in directia opusa. Nu are nici o teama ca o las singura, ar fi in stare sa plece si cu un caine pe post de ma-sa. Acum cateva luni perspectivele aratau altfel...

Tdi si a mea cade frecvent in parc din cauza de trotuare si alei gropisnitzate, chiar si in casa mai cade cand e obosita o tine din cazatura in cazatura, dar de cele mai multe ori isi pune labutele in fata, se mai intampla sa uite cate-o mana si atunci mai pune si freza pe caldaram, in general fruntea si tamplele sunt cu vanatai.
La multi ani sotului! Sa fie sanatos si in putere sa te poata rasfata pana la adanci batraneti

Daniela si ce mult ai asteptat sa vii la Romanica, diareea si aia, aia trec, mai nasol e cu gustul tradarii cu care ramai.

Pisik in sfarsit te-am vazut si pe tine, faine poze, veveritoi era individul cu care s-a intalnit Bursuca? E mica pt. ca n-are decat 74.5 - 75 cm.

Bea cred ca era lovit rau de oboseala Pifosul de a adormit asa, Bia pe la 5-6 luni mai adormea asa, haios.

Androix si Bia imi harjaie scaunele prin bucatarie, metal pe gresie e o combinatie perfecta pt. urechile mele, noroc ca ap. de sub noi e inca liber.

Eu am avut DPN pe 26.06 si a iesit 13.06 cu toata cezariana programata. Flore, Monu voi cand nasteti?

Eu din principiu n-am nimic cu martea, asa ca sper si eu la o zi linistita si muncitoare, ii tin Laurei companie la calcat

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mi-am amintit ce vroiam sa va zic de cateva zile: am fost la renumita dr. distrugatoare de suflete cu Bianca sa ii dau peste nas. I-am spus cine sunt si cum am plecat plangand din cabinetul ei si cum am intrerupt sedintele cu de la mine putere si ca am venit sa-i arat un caz rezolvat. Bineinteles ca mi-a servit portia de etica medicala, cum ca ea nu da sperante acolo unde poate nu sunt, mai bine referintele sunt mai negativiste ca rezultatul sa fie mai optimist si cacaturi de-astea. Cert e ca Bianca si-a "amintit" cat a fost de scorpie si la ce teste a supus-o si n-a placut-o deloc, a tintuit-o cu privirea incruntata si si-a retras mainile cand i-a spus "hai, da manuta sa mergem". Cred ca am socat-o si eu cu dezgroparea mortilor, sigur nu se astepta sa mai reapar in peisaj.
Poate i-am demonstrat totusi ceva, desi nu cred.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, te asteptai sa-si dea madam un pumn in cap pe principiul "Am fost un dobitoc"? N-ai sa vezi sa recunoasca faptul ca a fost o idioata ce ti-a facut viata amara si te-a facut sa o scalzi pe Bianca in lacrimi. Da-o in ma-sa, ii vine si ei randul de la al de sus o data si o data!

Aseara mi s-a intrerupt curentul si n-am mai apucat sa intru sa vad ce ati mai scris, am avut de citit mai mult in dimineata asta.

Pisik, ai vrut tu ca albumul Oliviei de la copiluti_mai_iunie sa fie privat? Sau nu ai apucat sa-l faci public? Si chiar asa, cum zicea si Eli parca, te-am vazut si noi in sfarsit

Laura, cum de te-ai hotarit sa o tunzi in final? Ea e o iedutza zapacita si simpatica oricum. Am vazut filmuletul cu crizulina in actiune

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am pus cateva poze cu bianca pe mailul respectiv
elisor- n am citit tot, andreas merge acum la scoala, e tot clasa I?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Distractia a durat pana la 4 Ai fi zis ca dupa asa o noapte de pomina ar dormi si el pana pe la un 9 macar. Pe dreq! La 8 era drepti in picioare si facea scandal sa-i vina sticla de lapte. Evident acum doarme si somnul nostru este ruinat forever.

Cuscra, ceva remedii homeopate pentru un copil care n-are somn din cand in cand nu sunt in cartea aia a ta?
Elisor, bine i-ai facut proastei ca te-ai dus sa-i dai peste bot.

Acum chiar intru inadresa aia sa vad ce e pe=acolo ca azinoapte n-am mai avut stare, ca mie imi picau okii in gura de somn si el nimic.

Uite apropo de ce spuneam ieri ca daca bb2 n-o sa fie la fel de cuminte? Noroc cu fi-miu ca-mi mai ofera cate o mostra d-asta sa nu-mi ies din mana... Glumesc, OlgaT sa nu te superi pe mine ca ma vait atata, fac si eu haz de necaz.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, da, Alex era varza de oboseala, pai nu dormise toata ziua... Acuma e cu mine la calculator si casca incontinuu. Acuma il apuca somnul sigur in brate la mine...
Bine ca i-ai dat peste nas nebunei.. Bravo tie!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi, La multi ani pentru sot. Sa fiti fericiti si sa va iubiti.

Vadca intram si noi in randul copiilor cu program interesant de somn (ca altfel nu stiu cum sa ii spun). Aseara s-a culcat la 23, s-a trezit la 2 a adormit la noi, sotul dupa aia tusti la ea in pat, si de dimieata in picioare la 8. Dar... nu mai vrea lapte de dimineata! Asa ca am servit un cremvusti (sau cum s-o mai scrie acum). Si de 2 zile, o data ce e drept pe zi, ne sereste cate un kk moale si urat. Sper sa fie de la dinti ca e doar unul. Ca mi-e groaza de enterocolita asta ce bantuie prin Bucuresti.

BB2 - cuminte puiuta, nu ca sora-sa. Azi cred ca se odihneste ca nu prea misca. DPN Sf Valentin 14 februarie. Dar fiind tot cezariana cred ca va fi sf lunii ianuarie. Si ca ma tot vaitam ca nu am luat in greutate. Brusc m-am trezit cu 5 kg in plus.

Mercedes mi se pae mie sau Bianca e inalta? Mie mi s-a parut maaarreee
Elisor bravo!

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am asa o curiozitate sa intreb sau nu dar pana la urma tot va intreb, de ce ati sters mailurile de pe mailul inserat mai sus?

Asa doriti sa se procedeze ca daca da ....sterg si eu pozele biancai de acolo si cu asta basta

Da monu si mie mi se pare destul de inalta si pozele cele din carucior sunt facute destul de aproape are oricum peste 80 cm( n am mai masurat o si cantorit o demult) si in jur de 11-12 kg nu stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, despre ce mail vorbesti?

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput