Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Laura vazut Deliutza urlatoare. Dar are personalitate nu gluma!
In leg cu nuantatorul, pe cel de la Londa il am 65. Il pun dupa ce ma spal pe cap, deci pe parul ud! Deci e bine! Mersi!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! a dormit pitik mea dupa-masa 2 ore si ma pregateam sa ma lafai pe DC, scrisesem si un mesaj destul de coerent cand s-a intamplat intamplarea...a lesinat compu' din motive virale...s-a chinuit sotzul ceva in seara asta si sunt back in business!
daca tot nu puteam sa frec menta am pus mana pe aspirator, mop si burete si am facut casa bec...era maaaareee nevoie!

Danelutza - bine ai revenit! imi pare rau ca ati avut probleme... sanatate lu' sotzer si rabdare multa tie ca sa slefuiesti cornitze! si Alyssa a dormit cu mine aproape 2 saptamani si imi era groaza ca odata intoarse acasa nu o sa mai vrea singura, am avut noroc ca s-a reintors cu bucurie la patucul ei!
de enteroviroza scaparam ca prin minune in RO desi era mare riscul sa ia, in schimb inainte de intoarcere a facut faringita nasoala cu febra mare si galetzi de muki si a trebuit sa-i dau antibiotic.
Androix, Beatrice - buna ideea cu adresa comuna...mersi! o sa-mi bag si eu nasul pe acolo curand.
adresa mea e teddylyon, la "yahucom"
Loreen - sunteti de departe leaderi la busituri si n-as vrea sa fiu in locul vostru! am vazut si filmuletzul crizat, cam asa face si a mea, uneori si mai urat!
Pisik, Olga - Alyssa cade peste tot, cel mai nasol e pe ciment afara sau pe aleile parcului pietruite, are tot timpul julituri proaspete in genunchi!
...revin ca iar urla de parca o jupoaie cineva!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Na ca am adormit urlatoarea, voiam sa va mai scriu una alta da' tare ma trage somnul...
vorbeati de termene de nasteri, eu am avut UM 10 august si DPN initial 20.05, apoi 9.05, Alyssa s-a nascut pe 5.05 cu cezariana.

va rog sa-mi dati si mie retzeta de blat de tort (piscot sau pandispan sau cum i s-o mai zice...)...pliiizzz! maine e ziua sotului si vreau sa-i fac tort, pana acum cumparam blatul dar m-am saturat de burete, vreau sa fac unul bun!

pupici si noapte buna la toti!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ia uitati voi aici cum a adormit copilul meu dupa ce am plecat la sala... De obosit ce era ca nu dormise toata ziua!

POZITIE DE DORMIT

si mai este una, AICI

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tdi, uite reteta de pandispan!

6 oua, 6 Linguri de zahar, 6 Linguri de faina.

- 6 oua (separate) + 1 ling apa
- 6 Linguri de zahar
- 6 Linguri de faina
- 1 lingurita de praf de copt (nestins, asa cum e)

se freaca galbenusurile (+ apa) cu cele 6 Linguri de zahar pina ce ouale devin crem la culoare (foarte deschis) si foarte pufoase. se adauga pe rind faina amestecata cu praful de copt (aluatul trebuie sa fie destul de gros).

Separat se bat albusurile spuma tare, si apoi se incorporeaza (amestecind cu mina, nu cu mixerul), jumatate din spuma (cu miscari verticale, de sus in jos) si apoi cealalta jumatate.

Se pune aluatul in tavile unsa si se baga la cuptor..

Eu de regula pun in forma din aia rotunda cu gaura la mijloc!

uite scoasa din cuptor:

PANDISPAN SCOS DIN CUPTOR

am scos din forma!

FORMA

si aici am adugat cioco nutela deasupra!

CU CIOCO

dar se poate taia, insiropa si umple cu crema!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

beatrice-adresa mea este omustata la yahoo.

pisik-merci de info. Nu credeam ca se poate merge cu caruciorul in Yellowstone. Asta s-ar putea sa nu-i placa sotului meu, ca inseamna ca nu-i destul de salbatic locul. Oricum, nu cred ca vom merge prea curand penru ca nu avem cand.

Laura-am vazut filmuletul, dar tot scumpa e, si asa crizata. Ma amuza ca asa face si Maya. Urla si la un moment dat gaseste ceva care sa-i atraga atentia (cum era la Delia cu soseta) si uita pentru cateva secunde ca urla degeaba si apoi o ia de la capat. Dar marturisesc ca la noi se intampla astfel de criza numai daca nu stau cu ea. La voi care era cauza?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daca tot stau dupa copil hai sa fac material pentru cafea maine dimi...
Deci dupa cum vedeti e ora doua si copilul meu nici gand sa doarma. La 21 l-am pus la nani cu biberonul in bot si muzica in surdina, a adormit bine mersi si nimeni si nimic nu parea ca il va ridica din pat pana maine dimineata. La ora 12 ma duc si eu sa ma culc, toate bune si frumoase in continuare pana hotaraste si al meu sot sa ni se alature. Ca el are boala pe el, nu poate sa vina o data cu mine, tre sa mai stea 10-15 minute. Si uite ce se ridica Filip drepti in pat, aprinde becul (ca ajunge la intrerupator si-i face o deosebita placere sa apese), scuipa suzeta cat colo si unde nu incepe sa-l "certe" pe tac-su... Cred si eu. Urmarea? Dupa doua incercari esuate de a-l culca tac-su a zis ca vine cu el sa se joace dar cum: el sa stea lesinat pe canapea sa se uite la televizor, in timp ce fi-miu plimba scaune pe parchet Impuscati-ma! M-am ridicat din pat si i-am zis "joaca, joaca da nu tre sa-l suporte tot blocul!" Si l-am trimis pe vinovat sa doarma singur, Filip se uita la baby einstein, iar eu aici cu voi. Si presimt ca o sa-i dau continuos play, ca el e cu okii cat cepele si nu da nci un semn de oboseala. Cred si eu, si-a incarcat bateriile...
Si mi s-a facut fomica, asa ca ma duc sa bag un senvis ca de 2 zile cu asta ma hranesc si apoi sa-mi bag si eu nasul in adresa aia sa vad ce-a facut Bea p-acolo...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mustacioaso, sunt peste 300 de gheizere pe acolo (cel putin asa sustine reclama lor - peste jumatate din gheizerele din toata lumea). nu te lasa sa pasesti in afara podetelor alora din lemn ca e f periculos, solul e instabil, poate oricand sa tasneasca apa fiarta.

fetelor, am trimis un filmulet in adresa comuna de pe yahoo. am sa-l las vreo saptamana doua sa puteti sa-l vedeti ca e de dat exemplu de harnicie. o sa i-l arat lui fii-mea peste vreo 20 de ani!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

dragi mamici, eu am facut o colectie din retetele care au circulat aici. am trimis fisierul word in adresa noastra de pe yahoo, ca sa puteti sa-l cititi si salvati daca va tenteaza.

va propun sa salvam tot ce e apetisant, atunci cand adaugam ceva nou, pur si simplu stergem mesajul dinainte cu retete. am putea sa punem retetele in acelasi document word, apoi cand il trimiteti pe yahoo, stergeti vechiul mesaj ca sa nu avem acelasi lucru de 2 ori.

sper sa va placa ideea, avem 1 giga la dispozitie, putem sa trimitem si filmulete cum v-am propus tot eu pe care sa le lasam o perioada limitata, sau poze, sau orice altceva...

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Laura-deci sa inteleg ca in timp ce eu ma chinuiam cu UM, tu iti faceai de cap . Puteam sa-ti fac si galerie ca eram pe aproape. 19 august m-a prins in Mamaia.

pisik-multumim de retete si am vazut filmuletul. Simpatica foc albastrica ta.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput