Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iulia, stii cum poti sa te virezi mai spre cenusiu? Nasi-mea se face asa: se vopseste cu un blond cenusiu si dupa ce se spala pe cap se clateste cu violet de gentiana dizolvat in apa, acum nu stiu proportiile, dar o iei si tu pe incercate. Mai intai incearca cu cantitate mica si daca nu prinde pui mai mult. Asta ca sa nu iesi mov din prima

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza ai dreptate, am avut un sentiment tare ciudat! Imi era dor tare de David. De pupat nu m-am pupat, dar l-am luat pe Filip in brate, sper ca nu s-a suparat pe mine Andreea. In rest am roit pe langa fiecare copilas. Tare sunt dulci! Ma uitam ca fiecare are ceva deosebit si te atrage cu ceva! Sa ne traiasca si sa fie fericiti! Iaca am dat-o in melancolie...
Mersi pt listuta!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Andreea mersi pt sfat! Nu stiu ce sa zic, cu violetul!
Cand am fost la coafor sa ma tund, coafeza avea un cenusiu fain pe par. Si mi-a zis ca in blondul platinat pune un varf de negru, dar sa nu fie violet ca se face verzui. M-am gandit eu sa stau linistita si sa nu experimentez de una singura, asa ca mi-am luat un nuantator gri. Numai ca la 2 spalari la mine se cam duce.
Suna bine si ce zici tu, dar mi-e cam teama sa incerc de una singura, nu de alta dar incep scoala si n-as vrea sa-i sochez pe puradeii de anul I.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Intru si eu caa-mi doarme piticul... Stiu ca oricum e sus. Vai chinuit mai poate fi copilul asta cu dintii. Mi-e o mila de el de mor. Fiecare dinte care i-a iesit pana acum i-a spart cu hematom. Sa nu va spun ce priveliste e in gura lui.

Aseara a avut si un accident, s-a lovit cu ochiul de coltul mesei. Norocul lui ca a crapat pielea si a iesit sangele afara ca daca nu azi era cu un ochi umflat rau si vanat. De dimineata am fost la un program pt pitici unde ne-am jucat, am dansat si cantat. S-a distrat pe cinste, doar ca e cel mai mic de acolo. In mod normal nu accepta copii sub 1 an jumate dar pe el l-au primit ca cica e avansat din dpdv al motricitatii. E fain ca e provocat sa invete chestii noi. De exemplu exersa cu un baietel saritul ca broscutza, faza care e super grea si culmea ca ii si iese ceva. Ca de invartit, mers cu spatele, sarit cu un piciorus poate. Partea proasta e ca astia de 2 ani sunt in faza cu "al meu", nu vor sa dea jucarii, tipa, au crize de personalitate. Clar ca va invata si niste chestii "faine" de la ei.

Olga multumesc de compliment dar sunt foarte departe de desavarsire. Iaca ma chinui si eu sa fac chestii bune pt bebe.

Loreen arati beton. Cred ca asta e ironie in viata ta cand suferi dar exteriorul arata din ce in ce mai bine. Hai ca esti mamica frumoasa si tanara.

Margott, Eli de abia am descarcat pozele. Trebuie sa le modific dimensiunea, sa le pun pe internet asa ca naiba ca cred ca o sa-mi ia eternitati in conditiile in care Tony e in forma asta maxima cu dintii.

Tdi clar suntem in acelasi kk. Hai ca s-or cuminti si ai nostri candva. Cel putin asta e ceea ce ma tine in picioare. Si noi ne trezim de mii de ori pe noapte incat deja cum il aud ma apuca plansul. Sunt obosita de-mi vine sa crap.

Sa vedeti ce am vazut la Niagara partea americana. Se cumparau intr-un loc sandale de 2 lei si ceva pelerine de ploaie ca sa poti cobora chiar langa cascada. Langa ghereta unde se cumpara biletul si Astea un afis cat zidul. Ca sa donezi sandalele (nu am cuvinte sa va spun ce ieftine si urate si oribile erau) ca vor fi donate prin misiuni tarilor sarace si incepea lista:Romania, Africa de est, India, Pachistan si tarilor lovite de tsunami in Asia etc. Am crezut ca mor. Ma durea carnea pe mine. Si Romania era prima in lista. Am incercat sa fac o poza incerc s-o pun cat de repede sa vedeti.

No hai ca am batut recordul. Noapte buna.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutaree pe seara!

Fetilii am creat pe adresa noastra de mail si yahoo grups, adica daca una dintre noi vrea sa dea un mail sa zicem catre grupul nostru, adica mailul care-l aveam, automat se duce catre toate adresele de mail a membrilor care au dat join in grup..

Eu va trimt la fiecare inviatione numai sa-mi dati adresele de mail si dati join in grup...

Asta daca una vrea sa dea o reteta de ceva, le vine si celorlalte... ce ziceti? idee buna? sau na, putem trimite poze sau altceva si le vad si restul fetelor din grup...

Bagati adrese!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai ca am reusit sa incarc filmul cu www.dropshots.com/day.php?userid=101401&cdate=20060918" target="_blank">nebuna urlatoare si crizata...si inca este o criza eleganta ca deobicei face si mai urat...
Iar www.dropshots.com/day.php?userid=101401&cdate=20060918" target="_blank">aici moaca fara creturi si tunsa...

Olga ...doar sti si tu ca pe din-afara-i vocsit gardu'...inautru e balamuc curat...
De ce sa-ti faci sange rece vis-a-vis de ce cred strainii despre noi...sincer ne meritam soarta din plin pentru ca asa ne-am facut noi cartea de vizita de la revolutie incoace...asta ca sa nu zic ca si cei de-afara ne privesc la suprafata...

Iulia vezi ca este si sampon nuantator care da reflexe cenusii...Kalos sau Londoren numarul 65...dar sa nu-ti pui direct pe par,ci diluat cu apa si il torni ca atare si apoi astepti oleaca...

Cuscra hai zi repede cum mai este...ce ganduri iti trec prin cap...cati barzauni au aparut pana acuma?!Ca banuiesc ca esti cu toate simturile ascutite la maxim...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mamicilor, sunt admirativa de repeziciunea cu care ati pus pozicile de la intalneala pe net. cu ocazia asta ne-am pus si noi la curent cu iedutii nazdravani, ca numai pentru ei am avut ochi. sunt niste dragalasi, si cred ca o sa fie chiar mai rau cand o sa inceapa sa vorbeasca... de la noi!

multumim pentru complimente fetelor!

loreen, am vazut vanatai... groaznic! si eu care voiam sa spun lui tdi ca si a mea cade ca o placinta, dar dupa cum imi spunea cineva: cade pe mocheta, in bucatarie unde e linoleu tare de cate ori a cazut? o data, dupa care vine tot pe mocheta sa cada...

elisor, de ce zici ca bia e mititica?

mustacioaso, uite aici purtator de copchii smecheros de la toys r us si uite si ce efect au daca sunt folosite in exces. e vreo sutica de dolarei, nu mai stiu pretul exact. dar daca e vorba de yellowstone care va tenteaza, nu va trebuie sculica din asta in dotare, ca puteti s-o duceti pe printesa in carucior peste tot. cred si eu ca ii e dor lui tati de o plimbarica prin coclauri de munte... uite aici intalnire de gradul 3: ce mai e si asta? PS ochisorii astia de la mami i-a luat, si mami e tare bucuroasa de alegerea mandrei, ca tati ii avea cacanii, pardon, maronii...

ma duc sa bag si eu un ochi prin spate, sa vad ce e cu adresa asta de pe yahoo, cum sa fac sa intru si eu si ce s-a mai intamplat.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

laura, dar ce o face pe delia asa nervoasa? Ca nu pare totusi sa o supere ceva concret, nu am vazut lacrimi fierbinti, mai degaraba pare din lipsa de altceva mai bun de facut?!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

bea, este o idee extra, ca mai circula cate o reteta si o vrem toate. pana una alta, eu nu am parola de intrat, sunt in urma rau... ca veni vorba, loreen, am facut reteta de vinete pe care ai dat-o tu aici mai demult si tati e innebunit dupa ea, dar trebuie sa recunosc ca si mie imi place. si la gust si la facut, ca se face repede!!!

am vazut filmuletul, are voce delia si promite ... peri albi lui mami! din cate am citit eu despre copchii, cica pe la 2 ani dau intr-o perioada la fel de dificila ca adolescenta, cica trec de la bebe la copil. mie imi seamana a plans de "mami vino sa ma iei in brate si sa-mi faci jucarele ca am asa ca o plictiseala mare care ma tot fugareste pe aici".

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pisik, trimisa-i p.m la tine!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput