Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
patriciaRO spune:
Eu am o idee... ca fiecare sa-si bage datele personale, mail numar telefon in adress pe yahoo asta al nostru... Ca sa ne fie usor sa gasim o persoana in cazul in care nu mai dam de ea... Eu mi-am bagat numere telef, adresa de aici, data nastere, aniversare... Vedeti si voi! Ce ziceti?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
omustata spune:
Buna dimineata la noi, ca la voi este deja dupa-amiaza.
Pisik-am vazut pozele tale si m-am imbolnavit. In ce ati purtat-o pe Olivia in excursii? Sotul meu ar fi innebunit dupa asa o excursie, dar eu tot ii explicam ca nu avem cum sa o caram pe Maya. I-am aratat ieri pozele voastre si l-a apucat iar cheful de duca.
Felicitari pentru casuta voastra. Important este ca v-ati mutat, restul faceti voi incet-incet.
Bursuca este o frumusete de fetita. Cu cine seamana la ochi?
Laura-iti sta superb culoarea. Si asa cum zicea si Simiena, nu prea se vedea vanataia. Sau ati trucat pozele
. Si maya se infige rapid la berea si cafeaua noastra. Deh, alta generatie
.
Subscriu la ce zicea Androixlegat de DPN. Eu am avut UM ca si ea si intr-adevar, DPN era 26 mai.
Eu nu sper ca imi voi face de cap dupa ce merge Maya mai bine. Nu sper asta nici in visele mele cele mai optimiste. Numai ca acum efectiv trebuie sa merg in spatele ei pentru ca nu poate merge mult timp fara sa se dezechilibreze. Tot ce vreau este sa o vad ca se tine bine pe picioare. De cazaturi sunt sigura ca va avea parte cu duiumul.
OlgaT-esti o gospodina desavarsita. Ma bucur mult ca v-ati simtit bine in week-end. Si noi am avut un week-end tare frumos. Am fost in NY, orasul meu preferat si tare bine m-am simtit sa mai vad si eu un oras mare, ca in afara de Bucuresti, pe aici stau numai in orasele mici, cu 2 strazi principale si cam atat. Si mie imi place sa locuiesc in orase mari.
Si ca tot veni vorba de orase mici. In orasul asta unde stam temporar atmosfera este de statiune. Este foarte frumos daca iti place linistea si singuratatea. Oras de oameni bogati cu niste case de zici ca esti in Beverly Hills. Dar ce m-a innebunit este ca vad caprioare la tot pasul. Zilele trecute ma uitam in treacat pe fereastra de la apartamentul nostru si tocmai imi treceau pe sub nas (fara gluma, ca stam la parter) 3 caprioare. Erau atat de frumoase!
Androix-eu nu ma pea pricep la chestii din astea, asa ca te rog sa scuzi intrebarea tampita. Ce putem face cu adresa aia comuna de e-mail? Ma gandesc ca daca vrem sa scriem ceva ce trebuie sa vada toata lumea putem sa o facem pe DC. Inca odata, eu sunt complet ignoranta in materie de comunicari in grup, DC este primul si singurul forum la care scriu, asa ca habar nu am cu ce se mananca chestiile astea.
monu-frumusel tare baietelul. Te-ai scos de ginere pentru Alexia
. Dar acum va trebui sa-i gasesti un baietel si Iuliei.
Mai, sa nu radeti de mine, mai ales mamicile ai caror copii nu mananca, dar Maya este nesatula rau. Cum venim de afara se posteaza in fata scaunelului ei si plange sa-i dau de mancare. Si asta dupa ce a mancat cu numai o ora, maxim doua in urma si mancat zdravan. Pare ca nu se satura, desi uneori mananca portii aproape cat noi. Exista oare veo boala l acare ai pofta de mancare atat de mare? Parca era ceva de genul asta la diabet. Sotul meu zice ca stresez copilul ca ii tot spun sa nu mai manance atat ca devine obeza. Am inceput sa-i dau cerculete din alea de cereale intre mese si mai sunt aici niste chestii de rontait pentru copii, numai ca sa-i dau ceva de mestecat si sa uite de mancare. Nici nu putem sa pronuntam cuvantul "mancare" sau "masa" ca imediat duce mana la gurita si cere de mancare.
Fetele care sunteti gravide, v-ati gandit cum nasteti? Natural sau cu cezariana?
Cam atat am avut de spus deocamdata. dar nu am apucat sa citesc tot.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Androix, pot administra eu contul, sau Beatrice sau cine se mai pricepe si e pe faza cand e vreo chestie.
OlgaM, putem folosi contul comun pentru chestii care vrem sa ramana private, doar pentru noi, pentru grupul nostru. Cum zice si Beatrice, putem pune acolo datele noastre de contact, telefoane, etc. Trimiti un mail la adresa respectiva cu ce vrei tu sau editezi direct acolo. Ne-am folosit deja si de contul de poze asociat si au aparut cateva albume, poti vedea aici.
Cine vrea, dar nu se descurca cu pozele de la yahoo, vorbim pe messenger.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
omustata spune:
gabitza-multumesc. Acum am priceput.
danelutza-bine ai revenit! Constat ca Maya este singurul copilas caruia i-a priit statul in Romania. Nu a fost bolnava deloc acolo si s-a simtit si foarte bine. Parca nici Tdinu a avut probleme cu Alyssa.
Tdi-exact asa cade si Maya, ca placinta. De asta stau numai cu ochii pe ea.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Si Andrei cade destul de des, ca se grabeste si merge ca berbecele, nu se uita pe unde calca. Dar in general nu se loveste (prea tare
) ca pune mainile in fatza.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
patriciaRO spune:
Oana, Casa de piatra! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Am tuns nebuna...ce era ea baiat dupa comportament,acuma si arata ca unul...daca-i scot cercei nu mai exista nici un dubiu...am sa-i frig o poza sa o vedeti...
Tdi uite aici www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060910&ctime=195118" target="_blank">urmarile la cum cad copii nostrii ... banuiesc ca se poate si mai rau de-atata...
Olguta din America mersi pentru compliment...este culoarea care am avut-o mai mereu...acuma este proaspat vopsit si poate de aceea pare altfel...
Cu dpn-ul ii spusesem si cuscrei ca am confundat data conceptiei cu cea a menstruatiei...
Gusta unde ai fugit ?!Nu ai zis nimic despre cum te mai simti in urma la infectia avuta ...despre Marutu cum se mai simte?!
Nu am facut nimic azi inafara de faptul ca am frecat-o maestruos...si maine parca vad ca-i la fel...dar parca vad ca bag calcat acuma la greu...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Margott spune:
Laura Sa-i fie de bine Deliei! La tuns ma refer. Ce tare s-a lovit Deliuta scumpa! Cred ca ti se rupea sufletul cand o vedeai asa! Felicitari, arati tare bine! Imi place si mie culoarea suvitelor. Si eu as vrea sa scap de blondul care il am acum si sa-i dau o nuanta mai spre cenusiu. Am incercat cu un nuantator, dar nu prinde prea bine. Perseverez! :))
Oana Multi Ani Inainte! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Olga T ce bine arata colaceii, si cred au fost tare gustosi! Te intreba si Eli, ceva poze cu Niagara?
Are si David cutu de la k's kids, nu ma intrebati cat am dat pe el ca nu mai stiu. E fain ca pot sa-i inregistrez un mesaj cu vocea mea si cand apasa pe buton, ma aude si incepe sa rada.
Chrisdun cu placere!]
Ma treceti si pe mine pe listuta cu datele de nastere? 23 februarie. Mersi
http://community.webshots.com/user/arcultro
Androix spune:
quote:
Originally posted by omustata
Androix-eu nu ma pea pricep la chestii din astea, asa ca te rog sa scuzi intrebarea tampita. Ce putem face cu adresa aia comuna de e-mail? Ma gandesc ca daca vrem sa scriem ceva ce trebuie sa vada toata lumea putem sa o facem pe DC. Inca odata, eu sunt complet ignoranta in materie de comunicari in grup, DC este primul si singurul forum la care scriu, asa ca habar nu am cu ce se mananca chestiile astea.
Pai cand am facut adresa nici mie nu mi-a fost prea clar pentru ce o fac
Andreea
mamica lui
Filip StefanCainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
gabitzam spune:
Margott, esti nascuta in aceeasi zi ca mama mea
Il aduci pe David? Cred ca te furnica sambata la intalnire sa vezi atatia copilasi. Eu i-as fi luat la rind pe toti la pupat ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)Poze noi cu maimutzica ![]()