*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: voi le-ati dat bebeilor suculet de strugurei? Eu am in curte o minunatie de struguri negri si as vrea sa ii fac suculet. Ce ziceti? Apropo, eu acum folosesc o gramada de diminutive( supa e supica, strugurii, strugurei etc).

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Roxivan, eu stiu ca strugurii ii deranjeaza la burtica, deci si sucul, cel putin asa scrie in Mama si copilul, dar cred ca depinde de toleranta fiecaruia.Eu una n-as risca, mai e o toamna si la anul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Roxivan...etete ca io i-am dat ieri cateva linguritze din strugurii mandri din curte...sa iti spun cam cum a umplut scutecul astazi???...indiciu: faian de orez

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ile aoleu pai mŽ-omoara astia aici daca le zic de dat biscuiti la bebici.Evident,nici nu am vazut asa ceva prin magazine.Brinzica le fac la copii mai mari din lapte degresat,il "uit" o noapte in bucatarie si a doua zi il bag in cratita sa-l incalzesc si...e brinza de vaci!Sotul a avut un soc prima data cind a vazut ca mi se acrise laptele...Buni i-a facut brinzica lui Markus din lapte praf NAN

MONICA orice ar fi sper sa nu fie de nerezolvat.Aici suntem cu tine oricind ai nevoie,sa nu ne uiti,da?

Catrinel imi plac "martisoarele" si e o idee excelenta sa mai schimbam titlul ala.Uitindu-ma in carnetul de bebelus,vad ca Monica a mea cintarea tot atit cit si Oana ta la aceeasi virsta.Deci...(sa stii ca luna asta Markus a pus doar 200 de g )

Ciufulet mie mi-au picat ochii la lenjeria voastra de pat din dormitor...Ai idee cum sa-l conving pe sot sa ma lase sa pun si eu asa ceva mai exotic?(ca am ce am cu modelele colorate orientale indiene)La facturi si eu le pindesc desi aici nu e chiar ca la voi de nasol cu penalizarile.DaŽ altfel sotul le rataceste printre teancul de ziare si reviste...

Simona_toma eu am observat de mult timp ca Markus al meu e mort dupa ecran.Am inteles ca ar fi bine sa nu stea aproape de televizor.

Adar vai ce pofta mi-ai facut cu zacusca aia a ta.Hai da-ne si noua reteta,poate oi reusi sa fac si eu ceva in weekend.

Noe nici aici n-am vazut Mothercare.Astia au mai mult marci scandinave care sunt exagerat de scumpe dupa parerea mea.Cred ca la 1 an ii faci deja codite in toata regula Biencutei.Ce n-as da sa aiba si fata mea asa un perisor,daŽdaca n-are cu cine sa semene!?

Mariana 16+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Roxi eu i-am dat si pepene si suc de struguri, si mango si capsuni,zmeura, merisor,afine,coacaze si vad ca nu a avut nimic.(daŽar minca numai fructe, iaurt si cereale cu legumele stat mai rau...)

AAlina2003 "ghiocei" e chiar foarte frumos!

Fetelor, m-am gindit si m-am razgindit ca sa facem cu fetele care n-au mai dat demult pe la noi.Nustiu daca e o idee buna,dar poate sa incercam sa le contactam si daca nu raspund in 2-3 luni le scoatem din listuta? Astept si parerile voastra.

Mariana 16+

Mergi la inceput

Andreea-Georgiana,Noe uite ca pun AICI o poza de-a lui Markus facuta pe 9 septembrie.Atita doar sa fac si eu ca sotul si-a cumparat 3(!!) aparate de fotografiat(cu telecomanda si le conecteaza la video proiector ca sa-si admire pozele de la locul de munca) si m-am enervat un pic ca ce facem cu ele daca tot nu ma lasa sa bag poze pe Internet.Asa ca n-a mai avut argumente si a cedat.

Mariana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA, ma gandeam si io la ghiocei, e tare fain, dar dupa aia am zis ca or sa vrea fetele din ian-feb, poate.

MARIANA, ai vaz’t... o sa fie subtirica si finutza ca Monica. Doar si ai ei parinti (adica io cu husband!) au fost asa. Subtirei, acuma daca si finutzi, nu stiu
Bestiala poza lui Markus! ce a vazut??
M-am uitat la fetele de la ian-feb si ele au facut curatenie pe lista, si le-au trecut la sfarsit (asteptam vesti de la....)

ADAR, baga repede retata de zacuska!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel...daca le-o luam inainte, e asa de urat?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mariana, ce frumusete de baiat tii tu acolo, ascuns. E mortala poza. Ce ochi mari are!!! Dulce foc.
Ref. la asternuturile mele ... ce sa mai zic ... ca sotul meu fuge de ele ca de draq. Auzi, cica se "scurge" din pat. Cum oi putea eu sa dorm pe asa ceva? Nu "fug" din pat???? Ntz, ntz, ntz, nu e dom'le deloc romantic.
Eu as mai aprinde o lumanare din aia parfumata sau un bat parfumat in dormitor(parca il si aud - cu prostiile mele dau foc la casa), niste spuma in cada (ii intra in ochi si nu ma vede bine), o lenjerie mai sexi pe mine (nici aia nu e buna ca are de lucru sa o dea jos si mai bine fara) ...
Na sa va faceti idee de ce sot am.
Imi pui si mie poze cu lenjeria ta cea orientala? Si eu mor dupa stilul ala. Si niciodata nu apuc sa imi iau. Sa mai scap de nuantele pamantii din casa mea. Trebuie sa bag culoare. Sa aiba casa mea "caracter" cum zic americanii.
Fuseram la pediatru. Mamzel Farfuzel are 7230 gr si 68 cm lungime. Cica sa rarim scularile noaptea si sa ii dau apa in loc de laptic ca sa o conving pe fata ca nu merita efortul sa se trezeasa in fiecare noapte pentru o amarata de apa. Ca cica organismul are rezerve in cazul in care s-ar deshidrata peste noapte. Pai cred si eu. Bufli ne numim acum.
Sa nu ii dau sucuri pana la vreo 7-8 luni. Au multe calorii si valoare nutritiva putina.
Nu: miere, zahar si sare. Noi antrenam papilele gustative ale copilului. Noi formam gustul lor.
Carnea dupa 9 luni. Peste dupa un an ca si fructele de mare. Hmmm, nu stiam asa ceva.
Parca cu carnea nu prea imi convine. Cred ca o voi incepe totusi pe la 6 luni. Oi vedea.
Cica banana nu ar fi alergogena sau cum s-o zice alergena. Chiar mamicile care alapteaza exclusiv san e indicat sa inceapa cu banana ca cica e la fel de dulce ca lapticul de san. Asta parca v-am mai spus-o. Mi-o amintisem de cand era Luca mic.
Mamzel nu vrea fructe absolut deloc. Am incercat mere coapte, piersici si banane. Nimic nu i-a placut.
De dintisori nimic la orizont.
Facuram vaccinurile si planseram o groaza. Vai de mine si de mine. Ma termina pe ziua de azi.
Sa nu mai spun ca am dormit ca vai de lume. M-a sculat Eva, apoi suna ceasul la 6:30, il dusei pe Luk Muk cel Mic la gradi si imi bazaii acolo ca vrea sa stea cu mama (e prima data cand imi face figura asta) si realizai ca uitai sa ii aduc "cece", adica paturica.
Asa ca dupa ce terminai cu pediatru trasai o fuga sa ii las copilului paturica. Era afara si se juca. Ma mai linisti.
Acum Mamzel Farfuzel incarca bateriile. Si asa m-as culca dar deja realizez ca nu prea mai am mult timp de somn ca se trezeste mandra.
Aalina, si eu optez pentru ghiocei. Imi place cel mai mult. Martisoarele sunt numai pentru luna martie, pe cand ghioceii rasar de la sfarsitul lui februarie si tin pana in aprilie. Asta e explicatia mea ca sa mearga pentru toate mamicile noastre. Daca nu, atunci sa ramana martisoare, nu vreau frichinei. Is categorica rau.
Colegele noastre care nu au mai dat pe la noi de mult timp, nu ma refer la Doublemom sau Adibal sau mai stiu eu care, ci la cele care de cand au nascut au uitat de noi, zic sa le punem la sfarsitul listei.
In cazul in care reapar le reintroducem in lista.
La multi ani, Val! Fericire si multe bucurii!
Cer scuze ca am uitat sa urez si pentru Cameliada si Aileana. Fetelor, din partea noastra cele mai sincere urari de bine si sanatate.
Pup gasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariana foarte frumusel Markus

Fetelor am pus cateva pozici din Antalya si va anunt, ca asa v-am promis, nu? (primele trei albume)

Va pup pe toate

Poze Laura

Mergi la inceput