*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Micacalsa, felicitari si voua pentru coltisor ! Uffff...ca mare bataie de cap v-a dat. Sper ca ceilalti dintisori sa iasa in liniste.
Aalina2003, bafta in continuare la slabit ! Cand termin de alaptat o sa te intreb si eu mai multe despre medicamentul asta. Ca si eu mai am de dat jos nenumarate kg
Mariana, ma bucur ca a iesit triplul test ok, nici nu se putea altfel.Sarcina usoara in continuare. Sa stii ca am tuns perisorul Teodorei.
Simona, si eu cred ca a papat prea repede si de asta a dat afara dupa. Dar cred ca a dat doar surplusul.
Noe, de la ce magazin ai luat sacul de dormit, ca ne-ar trebui si noua. Avem numai unul si e cam mare deocamdata. Cat despre Mothercare, Tina ar trebui sa stie mai multe, ca am vazut ca avea ceva lucrusoare pentru David de acolo. E adevarat, sunt scumpe, dar la ei am gasit lucruri pe care in alta parte nu le gaseam (sau n-am cautat cum trebuie) : de ex. paturica antisufocare.

Gata, ma duc sa ma pregatesc, ca azi e ziua si a mamei si a cumnatei si sarbatorim cu totii !

Pupici la toata lumea

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ILE, Oana avea la 5 luni si 10 zile 6330. Asa caaa......

MONICA, pai iti dai seama ca nu ne poti lasa asa.... Zi-ne daca te putem ajuta cu ceva, cu un sfat, orice... Tin minte ca ai mai avut faze din astea acum cateva luni. Daca s-a rezolvat atunci, poate merge si acuma?

CATRINUTZA, Piparush a ta e de coma. Jur. Las ca sunteti campioane la o gramada de alte chestii, oho!!!

MICAALSA, unde a iesit coltzul? Feliciari!!!!!!!!! Ia sa zici maine daca a dormit mai bine! Tin pumnii!

SIMONA_TOMA, se lua monsieur si de mine, da’ i-a trecut! Fii linistita, sigur nu a vomitat TOT!

ANDREEA, sigur ca ne vedem daca vor! Zi-mi cand vin! Le plac copiii?

ALINAMIZZI, hai ca trece! Mai e un pic si iese!!

Fetelor, nu scriem si noi la titlul topicului in loc de “bebei” altceva? Fetele de mai-iun au “cirese”, iulie-august au “piersicutze”, altele au “inimioare”. Noi ce sa punem? Io propun “martisoare” de martie-aprilie (asta daca nu vreti “pacalici” ) sau....”frichinei” de martie-aprilie cine ce mai propune?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Ile mama, Mariuca sta in fundika de vreo doua saptamani...si asta pentru ca stand in picioare direct a constatat ca la aterizare lipsea ceva din lantul evolutiei...asa ca a trebuit sa invete rapid statul in fundika nu de alta, dar picajul pe spate nu mai era o optiune...oricum la stat in picioare e as...o sa revin cu "jocurile olimpice II", numa sa descarc amaratul de film...

Iar despre faptul ca are doar 6 luni juma...nush ce sa zic fetelor...cand m-au operat la un moment dat mi-au aratat ceva infasat...acu ca era al meu sau mi-au adus alt copil mai mare nu stiu zau...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Monicaaaaaa !!! Hai inapoi !!!

Mai fetelor, chiar nu stie nimeni sa-mi traduca si mie chestia aia ? Ca nu vreau sa ma trezesc cu vreo explozie in bucatarie

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

CATRINEL_17- nice ideea cu denumirea, mie una imi place, ce ziceti fetelor

CATRINUTA- tare chestia cu schimbatul bebelui

ALINA- mama de gongut Keane-Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Adar, bine ca ai revenit! Chiar incepusem sa-mi fac probleme. Sa stii ca de 2 zile si eu ii dau Paltinis( biscuiti), ii tot lauda o mamaica in parc si am luat si noi. Sunt cam in dubiu ca scrie ca au in compozitie E-uri.

Andreea Georgiana, felicitari pentru dintisor! Noi nu ne putem lauda cu asa ceva, deocamdata.

Mari78, si noi suntem si fara dintisori si fara prea mult parut (acum am chelit pe la tample).

Am si eu o pauza, il plimba mama pe Darius.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Hello, hello!! Revenim si noi dupa o mica absenta!
LA MULTI ANI Matei si Bia, felicitari pentru jumatatile de anisor!! Ce mai trece timpul, parca ieri intram pe aici si asteptam vesti de la voi ca ati nascut..Seby are un dintisor de 3zile si acum ne chinuie cel de langa care trebuie sa iasa si el.O sa pun poze curand sa vedeti, drept dovada. Vrea sa stea numai in fundulet sau in picioare, nu ne mai place la orizontala.Suntem baieti mari, ce mai.
Duminica viitoare avem botezul ca dintr-un motiv sau altul, l-am tot amanat asa ca suntem in pregatiri.Monica ce s-a intamplat?? De ce pleci?? Nu ne parasi !! Orice ar fi, curaj ca vei trece peste, ai sa vezi! Uite un si o de la mine si Seby!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Andreea, saru'mana ca luminasi mintea mea ca faru' din Alexandria...deci nu s-a ciobit prea tare neuronu' singuratic...
Si acum ca ai facut inviattia sa vedem daca mai scpai de noi...

Catrinele...buna treaba cu Piparush...piparush atomic sa ii fie numele de acum...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa intru! O sa recuperez soon si promit sa scriu mesaje ptr fiecare.

Alesia Ioana - Bitab si Ana Alexia - Lady Hawk
Matei-Calin - MP, Anne Bianca - Noe, Stefan - Rorosu si mamica Val

Mp imi pare tare rau!

O sa revin mai tarziu!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel, ce zici de "ghiocei"?..

Mergi la inceput