*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 8
Catrinel_17 spune:
CIUF, ma miram io ca imi zisese moasa sa incep diversificarea cu banana, ca io citisem pe undeva ca ar fi alergogena... deci nu-i! Ok....
Bine, punem ghiocei! Cine deschide capitolul urmator sa nu uite....
Uite, am pus ceva poze, imi place asta ca i se vad bine falcutzele. Nici asta nu e rea. Ca abia o prind in poze, toate-s miscate, se misca intr-una copchilu’ asta. Abia o tin pe masa de schimbat, se rasuceste in toate felurile....
LAURA, maaai, da’ ati dus-o bine! Piscine, hamace, baldachine, wow!!! Se vede ca v-ati simtit bine! Acuma puteti sa va puneti pe treaba... cu sau fara preze, stii ca la tine prinde oricum
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Ciufulet uite aici e lenjeria de pat cu pricina(care zace in guest room)
Laura_Ioana ce bine va sta impreuna in pozele alea! Tu te imbraci foarte sexy, sunt topita dupa rochia ta rosie de seara
Astept cu mare emotie sa citesc vesti foarte bune de la tine in curind!
Catrinel pentru mine si ghiocei si martisori sunt okay.Markus in poza se uita la fratele mai mare care de curind incearca din rasputeri sa-l invete si pe el sa se strimbe!![]()
Amalia felicitari pentru dintisorul lui Seby!
La multi ani bebeluselor
Ana - - aalina2003
Bianca Alexandra Iris -- Tania2 
Mariana
16+
mama de Monica, Matei si Markus
roxivan spune:
Buna seara, buna seara!
Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Nu ma lasa inima si o sa-i dau 2 lingurite (nu mai mult) de suculet de strugurei.
Ciuf, ce zi plina ai avut! Eu, cred, ca dupa o astfel de zi as fi fost terminata. 
Mariana, ce comoara de baietel ai tu acolo cu ochisorii mari si albastri. Sa va traiasca!!
Catrinel, am vazut si pozicile tale. Stai linistita si Darius e intr-o continua verva, abia, abia il mai prind in poze. Si eu optez pentru ghiocei.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
alinaalex spune:
miezu' noptii a sosit/ si pe net eu am venit!
iaca ca mai compun si niste versuri ![]()
Laurici, am vazut pozele, sunt super, f. frumos si voi doi sunteti tare frumosi
!!! asteptam cu nerabdare vestile cu okisori! Doamne ajuta !
Andreea G., felicitari pt. primul dintzisor, na ca i-a luat-o inainte frumusica ta printzului meu cel chelios (inca) in guritza! V-am vazut si voua pozele, sunteti f. elegante amandoua si frumoase...
Mariana, ma bucur ca a iesit bine triplul test si asteptam cu nerabdare sa ne spui ce ascunzi tu acolo in burtica!
Vaaaaaaaaaaiiii, dar ce mumusete mica cu okishori mari si mirati e Markus!!! E tare dragalas 
Io-s de acord cu ce zici tu referitor la lista.
Mari , dar n-a zis nimic Monica??? oare ce-o fi patzit de e asa cu moralul la pamant???![]()
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Polixeni spune:

MATEI CALIN (MP), ANNE BIANCA (NOE), STEFAN (ROROSU),FETITA (CHICHINA),ANA (AALINA2003),BIANCA ALEXANDRA IRIS (TANIA2)!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!! LA MULTI ANI SI VAL!!TOT CEEA CE-TI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!
MONICA imi pare tare rau sa aud asa ceva...poate nu ne parasesti!!Noi suntem alaturi de tine!!
Ai mare incredere in Dzeu si Maicuta Domnului si vei vedea ca vei trece peste problema.

Mariana felicitari pt triplu test! L-am vazut si eu pe Markus!!Doamne ce ochisori frumosi are si ce gurita!!!Hai ca ai prins curaj...mai vrem poze!! Cum mai e cu sarcina? Ce e?Baietel sau fetita? Te-ai hotarat ce nume ii vei da? Haaa m-am gandit la tine zilele astea...imi intarziase ciclu si intrasem la banuieli..nu-ti zic ce panica m-a cuprins!! Nu stiu despre alte fete dar numai cand ma gandesc la o a doua sarcina acum m=apuca frica.SI chiar mi-am zis "Mai jos palaria in fata Marianei!!"
Catrinutza e o scumpica Mariuca-capsunica!Ce-mi place costumasul ei rosu!Si ce patut pliiiiiinnn cu jucarele are!!
Catrinel propun (in caz ca nu v-ati hotarat) sa le zicem mamarutze/ tzontzonei....Mai mai gandesc si daca imi mai vine vreo idee....
Fetele mi-am pus antena parabolica...mai-mai oi prinde si eu vreun canal romanesc.EI bine am prin tvr international ..si o groooooaza de canale arabe (AL-JAZEERA par example...)si religioase.Maine o sa ne vina un mester sa ne instaleze ca lumea antena asta...nu de alta dar sa mai vad si eu altceva(cand apuc seara dupa ce adoarme nazdravanel).Si noua ne place taaare mult in fata Tv-ului.Referitor la mancare...eu i-am dat azi si piersica si papat-o.Banana ii pun in fiecare zi in crema de fructe.Vad ca=i place si nu a avut nici o reactie (ziceati ca e alergogena).In supa i-am pus zilele trecut si frunze de telina (pe care le-am pus in blender) dar nu i-a placut si am renuntat.Nu mai stiu ce legume sa-i mai pun...astia n-au pastarnac,sau telina -radacina.Ardei gras le-ati dat?Cu ce carne ati inceput?
Azi am reusit performanta de a sta in fundulet nesprijinit de perne.Am pus si pozici drept dovada!! Dintisori...nici urma de ei inca.Eu sunt foarte ingrijorata de ochisorii lui...vad ca se uita cam stramb.M-am uitat in toate pozele si am observat casunt poze in care se uita stramb ba cu ochisorul drept ba cu cel stang.Pediatrul mi-a zis ca asa e la bebei si se va corecta.Bine nu se uita stramb tot timpul ...mai mult cand isi apropie foarte mult un obiect de ochi.Nici eu nici sotul nu purtam ochelari...nici nu stiu ce sa mai cred..![]()
Pozici noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/d214re2&urlhint=actn,ren%3as,6%3af,0
Filmutze:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro
alinaalex spune:
Ia poftiti de vizionatzi cum vrem noi sa stam numai in fundic in albumul Marc - 5 luni:
pozele noastre
Polixeni spune:
Am revenit cu restul de mesaj
Laurici pozele sunt super!! Ceva noutati??!! Stim noi ce!!!![]()
Simona Toma ieri dimineata dupa ce a baut bibe cu lapte,Nick s-a gandit ca ar fi bine sa fac o baie dis-de-dimineata la ora 7 si uite asa a vomitat tot laptele pe mine de a trebuit sa spal si covertura de pe pat.Asta din cauza ca a papat prea lacom.Eventual mai fa pauze scurte cand ii dai sa pape.
micaalsa,andreea georgiana felicitari pt dinstisori!!Si la mai mare!! Noi tot ca mosii stirbi in gura suntem...
adar cum se mai simte bb?multa sanatate si tie curaj!!
catrinel ce-mi place inimioara aia de sub nume!!!parca o are si Noe !!Ce filme ai mai vazut?
Sorry ca am raspuns asa haotic dar numai asa am apucat ca ma tine rau in priza piticu.De ex.abia am terminat de calcat rufele (2 ligheane pline) ca ziua nu ma lasa domnu sa fac treaba.Abia apuc sa gatesc pt noi si pt el.By the way, Alina Mizzi si mie mi s-au innecat corabiile tot asa dar na...trecem si peste asta.Capu sus si curaj!!
V-am pupat si ne auzim maine!Fac cinste cu frappe!!![]()
Poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/d214re2&urlhint=actn,ren%3as,6%3af,0
Filmuletze :
www.dropshots.com/gpoli_ro
ciuf spune:
Mari, saru'mana ca ai sunat-o pe Monica. Tot stau si ma gandesc daca o putem ajuta cu ceva. Numai sa nu fie probleme cu sanatatea ca aia este cel mai grav, restul se mai rezolva.
La multi ani de ziua mamei si cumnatei tale!
Andreea, drum bun maine la Brasov. Vad ca va plimbati nu gluma.
AlinaMizzi, si zici ca e bun scaunelul acela de baie? Merita banii? Ca de acum Eva nu prea mai incape in cadita de bb dar nici in fund nu sta ca lumea si parca m-ar tenta sa cumpar si eu acel scaunel. Are ventuze pe fund sau cum se prinde de cada?
Micaalsa, felicitari pentru coltisor. Acum, gata, apar friptanele.
Ama_kaly, la fel si voua pentru dintisor. Rapid Seby, nu pierde timpul. Tot san papa? Sa fie intr-un ceas bun botezul si sa va distrati fain. Asteptam poze cu Seby cel frumos.Cred ca va fi un smecheras mare. Are o mutrica tare haioasa. Si frumos ... ca n-are cu cine altfel. Imi amintesc ce frumosi ati fost voi amandoi, tu si sotul, la cununie.
Roxi, lasa sucul. Mai este si de struguri. Ala il deranjeaza la burtica. Daca vrei da de mere ca cica ala este mai friendly.
Ah, apropos de sucuri imi zise tanti doctora sa nu ii dau suc de portocale si nici lamaie.
Catrinelu', e o dulce Onichka. Pup eu falcutele alea grele. E mortala poza aia cand e ea sictirita. Si ea are boala sa se scarpine la ureche sau in zona respectiva? Ca pe mine ma apucase paranoia ca o avea ceva Eva. Tot facea la partea dreapta. Si eu repede sa trag concluzii pripite.
Ca ziceai de agitatie. Si Mamzel Farfuzel la fel. Dar e dezastru cand mananca. Improasca, imi sare borcanelul cu mancare din mana, zbor biberoanele ... dezastru.
Si nu sta o clipa locului. Asa ca ne luam frumusel de manuta. Specimene asemanatoare.
Poli, asa ne-am luat si noi o parabolica. Pai ma saturasem de cate posturi arabe erau si chinezesti. Foarte multe de marketing. Pana la urma am renuntat ca marisera si taxa lunara adica $40 ca sa vad ProTV International. Pai atata dau eu ca sa vad 80 de posturi aici. Asa ca acum parabolica zace in beci. Am desfiintat-o.
Alina, e un scump micutul. Cam strengarel scrie pe fruntea lui. E atat de dulce cand doarme!!! Eu sunt innebunita sa le fac poze copiilor cand dorm. Parca nu ma satur niciodata privindu-i. Niste ingerasi.
Fetelor, mai stiti ceva de Mara?
Aida, saru'mana pentru carticica.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
mihaser spune:
Salut!
Am revenit! Deci sa incep cu inceputu`
Aida sper sa aiba toata lumea parte de zile bune, mai ales in perioada cu dintisorii...Ciuf vad ca nu se poate lauda cu po zi super...si eu urasc oboseala asta! Filmuletul cu ascunsul e super...si Cristi rade in hohot la bau...iar filmuletul din parc nu am putut sa-lvad!
Ile Viv e super draguta. Ciuf are dreptate si eu iti multumesc ptr faptul ca ne-ai atentionat. Bine ca ati fost langa ea! Nu o fortati sa stea in fundulet ca o sa stea ea la timpul potrivit!
AlinaAlexsi eu ii mai dau tzitzi noaptea...aia cativa zeci de ml ce ii mai am!
Ciuf daca vreti va dam noi par...ca mie toata lumea imi zice ca am fetita frumoasa...am obosit sa tot spun e baiat. Ptiu ce gospodina esti!Am vazut pozele si sunteti super toti patru! Foarte bine ca te-ai distrat la petrecere! Mi-ai dat o idee super cu dovleacul copt! Imi plac si mie lenjeriile tale - si barbatu meu tot asa gandeste! - Pupici ptr Luca Boy si paturica lui. Si sotul meu are un coleg ce asteapta un bebe si au Rh asa...deja a pierdut o sarcina...sper ca acum sa fie ok.
Catrinutza bine ca ati scapat de vaccin...in 25 scapam si noi! Sa-mi spui si mie cum se repara neuronu`...filmuletul e super...nu o sa uit in veci cum ai nascut tu..pe kk aia de vreme :)...si noi am cumparat un carut cam aiourea prima data...acum suntem la al doilea...dar daca se uita la tv tuner tot sunt radiatii?
Val77 bine ai revenit!Abia astept sa vad poze cu Timeea! Felicitari ptr dintisori! Ai parola de la contul comun ptr ca sa poti pune poze?
Polixeni vad ca si Nick e nazbatios...si al meu e numai cu ochii dupa ceva nou de agatat...ce mai mult ii place sa tranteasca tastatura!
Irina e super tare treaba cu tzitzileala! Ai grija cu oala ca soacra mea s-a fript. Eu o las cu focul oprit si 15 min si apoi umblu la ea! Incearca sa scoti aerul mai tarziusi prin dopul cel mai mic! In niciun caz nu-l lasa pe Andrei prin preajma!
Roxivan mie mi-a zis un prieten sa-i dau debridat cand are probleme. Eu Sab Simplexul l-am cumparat dar nu l=am folosit. Cu biscuitii...am citit ca cei mai recomandati sunt aia de bebe ptr ca sunt mai sanatosi...iar despre E-uri am citit ca unele sunt periculoase, insa altele sunt mai inofensive. Imi pare rau de cuptor...asa ma enerveaza fazele astea. Sper ca l-ati reparat!
Mariana1976 sunt super bucuroasa sa aud ca v-au iesit bine rezultatele. Markus e un dulce! Lenjeria ta e super...si eu sunt maniaca..am fost la Ikea langa Budapesta sa iau lenjerii! Si mie imi plac culorile...sunt in perioada feng-shui! Despre listuta eu te sustin...cred ca trebuie adaptata realitatii. E totusi penibil...eu pe unele mamici nu le cunosc dar le tot urez!
Aalina2003 mama ce se plimba Ana ta cu marsupiu...al meu face mutre in carucior...cu marsupiu nu am curajul sa-l duc. Spor la slabit! Ai grija sa nu te anemiezi! Si eu am tot inaltimea ta si la noi imediat se vad 2-3 kg in plus!
Simona Toma si Cristian se uita la tv cateva minute apoi trece la altceva, insa eu ma mai uit cat stau cu el...doar nu o sa ma uit pe pereti! De dat afara da mai mult lapte branzit...mancare solida foarte putin...insa cu laptele ma dispera...i-am mai redus ratia ca halea 210 ml din 3 in 3 ore.
Adar pupici ptr albinuta Maia racita...e nasol rau rosu asta in gat.
Noe Reisfloken de la Milupa ii pun si eu in ultimul biberon de seara si doarme pan dimineata la 8. Ce e Pilates asta ma? Mothercare asta nu e nici in Tm. Noi avem sac din BBC l-am primit la botez dar nu prea il folosesc. Distractie placuta maine! Cat despre Steaua...sa vedem ce face cu Lyon! Unde e blogu cu retete?
Tzuna in primul rand felicitari si sarcina usoara! Si eu am avut problema asta si am gasit niste pantaloni de velur firma Busa&Co de care am fost tare multumita. Au fost cam scumpi 1,2 mil insa ii mai port si acum. Eu am marimea 2..cred ca tie ti-ar veni marimea 1. Daca vrei sa te ajut merg la magazinul de unde i-am luat eu sa vad daca mai au! Se regleaza din lateral si vin sub burtica...nu peste...Sunt destul de moderni. Nu arati ca la circ!
Micaalsa felicitari ptr coltisor...si pe mine ma apuca tot felul de idei cu perne antisufocare, sterilizatoare, termometre cu infrarosu etc insa ma descurAjeaza imediat sotu`!
Andreea G felicitari ptr dinteeeeeeeee! Mama ce asortati sunteti...ce pasionali! Un flamenco ceva dansarati? Pupici si de la noi si o sa pun poze...deocamdata am pus filmulete.
Mari imi pare tare rau ptr Monica....eu sper sa nu fie ceva grav, insa mai bine asteptam sa ne spuna ea daca doreste. Si eu am o prietena asa...la distractii era prima care se inscria, insa cand avea probleme nu ne spunea nici sa o tai(...nici de mama ei ca a decedat nu ne-a spus...insa am aflat noi in timp util).
Catrinelule vazuram pozele...abia astept sa se intalneasca falcosii astia 2. Eu zic Floricele de Primavara...ca nu-s numai ghiocei sunt si zambilute, narcise, etc. Vezi Roxi ca si eu vorbesc in diminutive...pe maica-mea sa o auzi! (eu i=am dat suc de struguri cu mere de la Hipp...azi i-am dat de pere...acum cat sunt fructe bune eu ii dau....nu face diaree!)
Ama felicitari ptr dintisori si distractie placuta la botez. Niciodata nu e prea tarziu in cazul asta! Pupici!
Laura sunteti superbi! Ma bucur ca v-ati simtit bine! nu mi-ai zis ce mai face Poli a ta?
AlinaMizzi stai linistita ca apar ei dintisorii acus acus!
Cat am scris...sunt epuizata...greu mai tine omu pasu`. Noapte buna sau o zi buna si pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Delia21 spune:
Salutam lumea.Inca suntem in vacanta dar ajunsei la un calculator si.....adictia se facu prizenta.
Ciuf,pupim pe Eva mica ....of,mi-a intrat morcovul ca pe 20 si noi trebuie sa ne prezentam pentru un vaccin,dar eu nu mai cred ca se va intampla caci asta e a 3 oara cand il reprogramaram pe cel de la 4 luni care se face,deci iti dai seama ca suntem in urma rau de tot.in fine,bine ca-i pustiul sanatos.mariana1976,ptiu ce dulceata de baiet ai....sa nu-l deochi.NSHIRO,o sa pun pozici cand ajung acasa,promit.O pupim pe maria si vrem poze recente,pleaseee!!!!Noi in general bine,chiar nu ne putem plinge.Toata ziua in piscina,l-am obisnuit pe junior cu apa si chiar cred ca a inceput sa-i placa,pentru ca daca in primele zile era foarte stresat si concentrat,avea asa o fata de copil care abia isi tine plansu,acum si rade cu hohote si da din manute si din picioare in apa si tine gurita tot timpul inchisa.Si pe deasupra dupa o ora de piscina doarme cate 3-4 ore asta in timpul zilei ,iar noaptea doarme dus,de la 9-10 pana la 6-7 dimineata,fara apa,fara nimic.Deci toate bune si.....sunt tare bucuroasa ca pe 25 ajunge la noi in NY si madam bunica din deva,care ne va onora cu prezenta pana in martie.....atunci sa vezi rasfat pe capul meu(da de unde ca vreau sa incep munca dupa vreo luna dupa ce vad eu ca se obisnuieste rudi cu ea si viceversa).Am fugit....si revin saptamana viitoare.