*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, gagici!

LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE BEBEILOR:

Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Cristian - Alorea16

noi tocmai ne-am intors de la pasapoarte, cu una bucata bebe Bia in pasaportu' meu iar eu incep, incet incet sa ma apuc de pregatit toate cele....din acest motiv nu cred ca voi mai prea putea intra zilele astea, asa ca o sa ne auzim dupa ce ne intoarcem...

aileana, bine ca ai reusit sa alaptezi pana acum!conteaza ca bebe sa phie ok si satul, asa ca don't worry...

tcelen, phoarte mumoase pozele cu copilasii tai iar Ana-Maria este o scumpa si jumatate!phelicitari pentru prima zi de scoala dar si pentru ridicatul in picioare...cred ca esti tare mandra de ei

Catrinel, multumim! super phaza cu inotus...si pe mine ma tenteaza sa duc Bia undeva, insa nu prea am incredere in conditii...si la clubul ala misto de bebei..nu stiu inca preturile decat din auzite: se pare ca tanti aia ia 200 € pe o sedinta...

cameliada, sanatate multa puiului!

Ile, am auzit si eu de ou...o sa ii dau, insa cu masura...restul,vorba ta, baxez euTi-am zis ca ne place tare mult (mie si lui Dragos) orasul in care locuiesti?am vazut o emisiune la TV si am ramas incantati...poate ne mutam acolo

Ada, ce bine ca ati terminat cu pilulele de Maia si vad ca ai inceput tu cu Regenon...sa ne mai zici cum iti este, ok?Multumim pentru laudele de masina...sunt tare incantata de ea...Carutul il ducem la reparat cand ne intoarcem, acu il pholosim pe ala sport luat special pentru aeroport si vizitat locuri straineze..NU te mai intrista la dush...mai bine pha cum phacea Catrinel mai demult: gandeste-te la mine
A, merge si Diana, si Noe, si Noemi...oricum si in persoana phiecare imi zice cum ii vine in cap...Noroc cu Dr ca mai iese din tipare si imi zice, uneori, Reddie
Alina, ce surpriza mumoasa ti-a phacut bebel!zuper!

Catrinutza, multumim! si despre munte, stai numa sa revenim in tara si pe-aci ti-e drumu!chiar azi ma uitam la pensiuni, vile, locuri de stat cu bebe prin zone phrumoase..Daca stiti vreuna testata (in zona de munte, acces la bucatarie, conditii decente, curte, aer curat)...please let me know!Ne e dor de Mariuca, deci sper sa ne vedem oricum cat mai curad..SI phelicitari pentru harnicie!Pe mine bucataria ma vede phoarte rar...mai ales cand hranesc Bia..in rest, bietul Dr..se multumeste cu ce incropim ..sau comandam,,ca de-aia stau toata ziua acasa...

mamicadubla, phoarte phrumoase pozele voastre, le-am admirat si eu si hazbandu pe gogosici!sunt tare simpatice asa impreuna!sanatate multa si mai viziteaza-ne

Mihaser, multumim! cat despre Pucioasa , noi phacem cam 2-3 ore pana acolo, depinde de drum..si suntem mari phani.Nu e cine stie ce, dar e plimbarea placuta, plus ca la intoarcere in Buc venim prin Sinaia.Asa ca, dati un semn!Si Bia ia phier, insa nu ii dau in phiecare zi...(si eu iau phier cand sunt ..in zilele alea, ca altphel ma ia cu lesin)..Phelicitari pentru master!si eu vreau sa incep unul, insa la anu'.

Polixeni, multumim!succes la vaccin! cat despre carnita, cand o sa incepem, nu o sa-i dau in phiecare zi, eventual de 3 ori/saptamana. Sa vedem intai cum o tolereaza...

Rocsana, vad ca ti-a raspuns Ciuph deja: e Inphiniti a lu' Nissan, produs in SUA (de aici taxele maaaari); e un SUV de oras numa bun sa incapa caruciorul in port-bagaj si miile de bagaje de bebe.Consuma muult in oras, dar la drum lung se comporta excelent."Moartea dlui Lazarescu" e un philm regizat de Cristi Puiu, premiat la Cannes , parca; m-a impresionat phoarte mult, e vorba de un batran care cheama salvarea pt ca nu se simte bine si il trimit aia de la spital la spital, crezand ca e beat, il aduc in ultimul prag de umilinta...el de phapt are un hematom pe creier, sau ceva in genu..Trist, dar phoarte bine phacut philmul. Mariuca ce mai phace?cum mai e cu inimioara?sper ca totul e ok

amyana, bebele tau e phoarte bine; il mai alaptezi inca?daca da, nu te ingrijora, e ceva normal. Ginerica al nostru (Mateiasul ) e si el maricel, insa nu e nicio problema. A, inca ceva. Vad ca ii dai cereale; poate mai bine i-ai da phructe?stiu ca nu se recomanda multe cereale la bebei mai plinuti. NUmai bine voua!

Roxi, multumim!

Pispirica, mumoasa, mumoasa Bia! zuper poze! masina e Infiniti de la Nissan, luata de la Zoom Motors.Pupam tiza!

Mari, multumim!

Ciuf, ai mare dreptate cu soacrele..din pacate;mie mi-ar fi placut sa ma inteleg bine cu a mea, dar cand vad ce faze face..ma ia cu nervi...Bine ca nu o vad prea des; singura chestie care ma face sa tac si sa o accept e ca, pana la urma, e mama lui Dr. Lucrul asta nu se poate schimba si macar pentru ca l-a "produs" ii sunt recunoscatoareSalamul a iesit foarte bine, zic degustatorii. SI mie mi-a placut, cred ca o sa mai prestez. Acu ma tenteaza niste fursecuri...Cat despre noaptea cu tzurai, avand in vedere ca am dansat nonstop, nu e de mirare; mai ales ca am prestat pe rockereli, deci consum maxim de caloriiO sa mai repet experienta, ca m-a relaxat foarte tare...Super pozele cu jumperul!cu gradinitza cum mai e?

Cameliada, si eu ma laudam cu o burta de luna a 5a!insa vad ca de la abdomene (pe care le-am cam neglijat lately) si de la Pilates a inceput sa ia o forma mai ...umana. Asa ca , nu ma las..si iti recomand si tie, cat de multe poti face in fiecare zi!

tzuna, si ai mei sunt blugi...let me know daca te mai intereseaza...Eu astia i-am purtat, vreo cateva fuste, prinse sub burtica si niste pantaloni negri cu talie inalta, pana prin luna 5...dar aia ii mai port si acumaca am la ce (burta, adica)...Incearca sa te uiti pe tarafashion.ro (cred ca asta e adresa, daca nu, au banner pe forum undeva) ca au si haine mumoase de gravidute!

uuuuuuuuuuuufffffffffff

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

muaaaaama, cat am scris!

apropo, ieri a nascut sora lu Dragos din Geneva! o fetita, Andra-Michelle, natural (la 38 de ani) si sunt ok! abia astept sa vad poze cu bebe mica!

Lady Hawk, ia cauta un net-cafe sau o conexiune la net si mai zi-ne ce fac fetele! pupam!

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Catrinutza, as veni eu da' nu pot..ca am treburi..domestice..saluta-l din partea mea!(parcul)si plimbare placuta

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Haideti fetelor...ati disparut cu totul?????
Haideti la plimbare...ca m-am lamurit cu Diana...acum se pregateste de parcuri pariziene, nu ii mai plac astea autohtone....

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Mai Diana...cum facusi cu inimioara aia care bate la numele tau??? ca amu daca am glow de nu se vede, poate punem si o inima inimoasa...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Noe noi i-am dat cereale la recomandarea pediatrei pt ca seara nu se satura numai cu lapte si se trezea f des, dormea agitat etc.Dar ii dam numa seara si noi am luat din acelea Nestle cu orez si portzia intreaga e de 7-8 linguri iar eu ii dau 4. Ii dau si suc de fructe (mere si piersici)dar nu prea e incantat.Oricum dupa ce manance cereale e ffffff fericit si doarme de la 11 seara pana la 6 dimineatza.

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Autobuzul pleaca din statie , dupa el alerga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa: - Am reusit... Biletele la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Asa-i ca daca bebe apasa tasta Esc s e sterge tot mesajul? ..si zau daca nu era la sfarsit..va pup, poate mai incerc o data azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Roxivan, Oana are 5 mese pe zi, si la pranz ii dau piure, si dupamasa am sa incep cu fructe. Maninca la 7, 10.30, 14, 17, 20. Si doarme toata noaptea.

BADRIANA, incearca sa-l mai pacalesti cu suzeta…

CIUF, foarte adevarata faza cu soacra. Si a mea e mama de doi baieti….
La chef m-am distrat foarte fain. Poate apuc diseara sa pun pozele alea. L-am lasat pe socru-meu baby sitter. dup ace a adormit Oana, ca dup ace adoarme, nu se mai intimpla nimica. NUmai daca e bolnavioara (cum a fost cand ii era infundat nasul). Si asa a si fost, n-a scos un sunet aia mica. Oricum, si eu am imresia ca NUMAI eu ma pricep cu oana (bine, si tati un pic…

NOE, sper ca glumesti cu 200 de euro pe sedinta, nu e posibil, zau!!! Nu cred ca pe O sedinta!!!!!!

LORANDA, am vazt pozele, sunteti niste dragutze amandoua!!

ILE, NSHIRO, e foarte fain baby schwimmen. Faci exercitii cu bebeii prin apa, nu e mare lucru. ILE, nu trebuie sa stii sa inoti, nu am dat drumul deloc la podeaua de sub picioare… Poate dup ace invata Oana sa inoate, inotam amandoua

NSHIRO, asa bine stiu fazele cu nod in papura, si mama mea era asa. Trece. Si p-urma iti pare rau dup ace pleaca.

PISPIREAUA mea, ti-am vazut pozele cu ochiaoasa “mda” te baga in boala aia mica, zau!!!

POLI, o sa iau si eu “the Wild”, mi.e dor de desene animate. Onichka mea tzipa ca si miniPispi, ma gandesc, azi a tzipat la casa cind sa platesc, dar fiindca era asa dragutza (evident, hehehe!!!) toti au zis “ceee duuulceee!” Si tzipa pe scari cind urcam, ca ii place ca are ecou. mai, ma da gata cind zambeste cu dintzisorii aia de jos.

CRISTINA 30 ai folosit Osanit?

Io am racit! Ieri am fost cam pe niciunde, fara vlaga, etc. Ca am plecat cu capul ud de la bazin, si afara batea vantul si era rece. Am pazit-o in asa hal pe Oana sa nu raceasca, si am uitat de mine. Vad ca pana acuma nu a luat raceala. Sper sa nici n-o ia. Sunt mai bine acuma, am luat o lopata de chestii sa-mi treaca, nu-s prea fericita pt asta, dar na….

Cine deschide capitol nou?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Fetelor vad ca nu va prea inghesuiti la plimbare...poate ne vedem acolo...daca vedeti o mamica bezmetica pe trei sferturi adormita imping la un carucior cu un bebe care vrea sa coboare din el...io sunt...uitati-va dupa jeep-anul cu albastru si galben, precum coviltirul de la carutele tiganilor...

Mergi la inceput