*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciuf(ulet) – se pare ca tu ai inteles cel mai bine de unde a venit poezioara aia … da, din sufletul unei mame care traieste doar pentru copilul ei … Si eu sunt fericita ca Maia doarme toata noaptea, insa azi am emotii, avem maseluta in curs de iesire si … e tare necajita. S-ar putea sa fie nasol …

Tcelen – ma bucur ca iti place Maia mea … dar si tu ai o minune frumoasaaaaa … si ce frumos sta ea in picioare in patut … Doamne ca abia astept sa stea si Maia asa !

Cameliada – ooo, saracutii de voi … pai ce sa va spun : SANATATE MULTA ! si multi pupici puiutului!
Burtile … aoleu, ce subiect ai deschis … pai uite, sunt pe aici cateva manechine care arata de mori, iar prima care ne-a nimicit a fost andreea_georgiana, care, fara pic de mila, a pus undeva o poza cu ea in … chelotzi, daca ma intelegi … si vazand cum arata, multe am intrebat-o daca a nascut cu adevarat sau doar a facut misto de noi in timpul sarcinii. EU, insa, arat ca buna (bunica), nu mai reusesc sa dau jos nimic, parca nu mai am rabdare, ambitie … si eu am burta … nu stiu ce sa-I fac … am inceput si io regenonul, sa vedem ce va iesi.

Pispi scumpo – BITEZATI o tititza ??? Vai, ce mumos … si eu vreau, dar vad ca nu mai naste nimeni prin zona, iar singura cunostinta care a nascut, are nasii stabiliti de vreo 2 ani …
Sa stii ca acu-acu ma uit la poze si ma indragostesc instantaneu … doamne, ce mumoasa e …. Si ce lenjerii mumoase are ea, de unde le cumparati???

Mihaser – hihihi … super bebel … auzi, da’ ai vazut ce spun fetele astea despre noi ??? Rele dom’le, ciudoase si invidioase …

Ciufulet – daaaa , cred … habar n-am, dar altceva ce sa fie alb, cat o gamalie de ac, exact in locul unde ar trebui sa iasa o maseluta??? Ca se simte destul de tare deget …

Catrinutza – da, eu asa am introdus raisflocii , si merg bine. Ii dau de mult timp, si Maiuta doarme toata noaptea de rupe patul. De multe ori insa are chef de altceva, si atunci ii fac o lingura de cerelale cu banana/mar/piersica … ce am chef, cu apa si ii dau solid putin, continuand cu laptele.
Despre jurnal, sa zic si eu: m-am apucat sa scriu in el dupa ce am nascut, si incerc sa notez toate evenimentele importante din viata ei. Apoi, mai avem cutiuta cu amintiri, cu primul scutec din pachet, cu primele hainute de la maternitate, hainutele de la botez ... buricul prins de clema, posterul cu leopard pe care il contempla ore intregi cand era mai mica, ornamentele de pe tortul de la botez, bratarile de la maternitate, parul taiat de preot, ceva din ornamentele de la lumanare, fasa de la botez ... ... tot felul de chestii, mai avem un biblioraft mic, in care punem in fiecare luna amprenta talpei, exact de ziua ei, pe care tati o trage in tzipla ca sa se pastreze ... tot felul de chestii. Sunt sigura ca se va bucura peste ani de toate astea. Si eu am gasit la un moment dat un caiet de poezii de-al mamei, si tare m-am mai bucurat. Insa mi-as fi dorit sa fi avut mai multe ...

Badriana – daca te-ai gandit vreo secunda ca esti singura in aceasta situatie … citeste ultimele … 20 de pagini … multe fete se plang de bebei treziciosi noaptea … si ma doare sufletul pentru voi, ca eu, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata.
Nu stiu daca asta e motivul, insa va spun pe scurt cum a fost la noi. Avand probleme cu operatia, nu am avut voie sa o iau pe Maia in brate foarte mult timp, si atunci am interzis si celorlalti sa faca asta, in ideea ca atunci cand urma sa raman singura cu ea … nu puteam continua cu “brataluitul”. Si daca Maia plangea ziua ca vrea in brate, la inceput ma duceam langa ea, ii povesteam ceva … dar fiind intr-o stare de depresie maxima, am mai si lasat-o sa planga. E drept ca ea plangea in dormitor, iar eu plangeam in bucatarie … dar incercam sa fac cumva sa fie bine pentru toti. Iar noaptea, daca se trezea, ii dadeam lapticul in patut, nu o mai scoteam de acolo, ca nu puteam, si imi era mila de hazband sa il tot trezesc. Si probabil saracuta, vazand ca nu prea primeste cine stie … a renuntat la trezitul de peste noapte. INSA, mentionez, ca oricat de suparata, deprimata si trista am fost, am ascultat sfatul nasei si nu am lasat-o niciodata sa planga mai mult de 10 min. Nu s-a intamplat insa de foarte multe ori sa planga cu adevarat, era mai mult maraiala …
Ufff, ca iar mi-am amintit, ma duc sa beau o cafea, ca daca mai stau ma apuca plansul iar … am patit-o intr-o seara la dus, mi-am amintit povestea nasterii si urmarile si am tras o portie de plans … de tremurau peretii …

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Nshirobb Andrei are 5 luni fara o saptamana si 8,500 kg dar daca mai sunt cazuri de bebei mai grasi m-am linistit.
Ciufda,ma cheama Cristina
Eu in perioada asta sunt cheauna de cap pentru ca pe linga bb care e un fasonat si trebuie sa faci numai cum vrea el, noi ne-am apucat sa ne renovam apartamentul si avem o echipa din alta localitate si e o intreaga nebunie!!! Eu astept sa vina ai mei si sotzul de la serviciu, hranesc bebelu, il culc (nu adoarme decat in bratze la mine sau in carucior, f rar la el in patuz singur)si plecam pe "santier". Singura mea bucurie e ca avem o echipa de mesteri super! Muncesc saracii de dimineatza, pana seara la 10-11.Asa ca poate ma scuzati si pe mine ca m-am descurcat mai greu cu albumul dar cateodata mi-e f greu sa ma adun. Pupici la toata lumea si la toti bebebelusii.

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://up.photos.yahoo.com/ed/mariusfpetrescu/my_photos_handler

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Mai, ce suparati suntem!!Ne luptam cu niste mucisori de vreo 2 zile si numai ei castiga, ai naibii!!Sunt ascunsi undeva in fundul nasului si nu vor sa iasa cu pompita.SI-l chinuie pe saracu strumf intr-un hal!!I-am pus ser fiziologic, bineinteles si de-abia se inmoaie cate unu si cedeaza.Dar degeaba, ca raman tone in urma lui Nu stiu ce sa mai fac.Noaptea e cel mai rau.haraie saracu de zici ca e batoza.Si eu nu cred ca dorm o juma de ora neintrerupta.L-am luat la mine in pat, l-am mai pus pe picioare, ca tare mi-e mila de el.Aveti voi vreo solutie?
A comandat o prietena de-a noastra batista bebelusului si sper sa ne-o imprumute si noua.Am auzit ca e ff eficienta.
Ada, eu nu stiu ce ai patit la nastere, da' nici nu te intreb, ca vad ca ti-e greu sa-ti amintesti.Las' ca a trecut si ai o scumpete de fata, frumoasa si cuminte, asa ca mama ei Auzi, unde ma vazusi tu frumoasa?Cred ca ai vazut pozele altei mamici
Ma duc sa pazesc bebe care doarme, imi pare rau ca n-am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Aaa, Polixeni, felicitari pt bebe.Uite, dom'le ce surpriza!Abia astept si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mihaser...si eu tot d...nino dau (cremoso)...da cica nu stiu ce contine mai deosebit...cica ar fi mai bun La d...rna. Cica...
Auziti dar daca tot avem de-a face cu constipici nu putem oare sa le dam dintr-alea cu bifidus efensis??? intreb si io!!!
Eu una nu mai am de gand sa ii fac si iaurtul in casa...oi fi io mama eroina da' nu imi face nimeni statuie...
Cool noul job...parca cunosc de undeva "fisa postului"..
Simona stai linistita ...io sunt mama crizelor de nervi si faza mai nasoala e ca eu, din contra, nu prea mai vreu sa vad pe nimeni in afara de bebe... sunt destui in jurul meu, destui "experti" care de multe ori ma scot din sarite cu expetiza lor... si la fel: acult muzica, vin pe net la voi cand doarme cupilu', si ma plimb, imi cumpar ceva dulce de rontait (ca sa am putere sa imping la carut )...nu cred ca e vorba la tine de plictiseala cat de singuratate si de nevoia ta de a fi si femeie nu numai mama...vorbeste cu sotul tau despre asta si cautati impreuna o solutie...
Amyana uelcam la noi in batatura....si stai linistita cu "ghita muresan" - astai sunt copii din gasca noastra
Ioranda cunosc tiparul de "lasa ca am crescut 5 si uite ca i-am facut mari fara sa citesc inc arti si afar atatea nu ai voie"; cateoadata ma senzatia ca atunci cand o las cu ea, sare peste interdictiile mele; de fata cu mine nu face, dar comenteaza...punem
de un club???
Roxivan bine ia venit pe plaiurile bucurestene...si nu uit ca am zis ca ne vedem in Herastrau...
Pispiricule, lasa ca se face ea mare....si participa la olimpiada "puturoseilor"....
Diana si pe noi ne-a avertizat ca s-ar putea sa facem rapel la antirujeolic la 7 luni...asta din cauza ca anul trecut a fost o epidemie destul de serioasa in tara si sa previna (imi aduc aminte cu ce spaima ma duceam la servici, ca eram gravida si veneam in contact mereu cu copii care mergeau la gradinita, scoala si daca nu ma insel chiar o femeie din adapost a avut...asa ca mai bine sufli in iaurt); sa vedem daca pe noi ne mai cheama...
Bun salamul de biscu-biscu...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Micaalsa daca nu mai vrea linguritza, mai dai o pauza sa uite ce chin a fost...si peste cateva zile o luati de la capat...are timp sa se sature de linguritza pana o iesi la pensie..
Aileana capul sus...cunosc sentimentul si eu m-am consumat ca naiba la momentul respectiv, si vreo luna si juma am tot fortat-o sa pape tzutzi si ne chinuiam amandoua...acum ea e happy, io sunt happy...trece, capul sus.
AlinaMizzi in sfarsit Marutzul meu nu mai e singura la inaltime ...bun venit la nivelul "in 2 labe"...
Adar branzica din lapte praf o faci identic si la fel, precum si idem cu branza din lapte de vacule: prepari laptele praf absolut normal, il pui la fiert si pui calciul lacvtic in el...eu cel putin asa am facut si iese super dulce...prea dulce duap gustul meu...
Poli eu ii dau in fiecare zi carnitza, mai putin miercurea si vinerea cand ii dau ou (o postesc si pe ea, mama nebuna ce sunt, da' numai de carne)...azi ii dau pui, maine ii dau vaca si poimaine ii dau ficatel, si de raspoimaine o aiu de la capat...oricum prefer sa ii dau mai mult ficat sau vaca pentru ca au fier mult...
iar chestia cu cumaparatu'...de fiecare data zic asa ca gata...da' e mai bun cand e facut de mana ta, ca stii ce ai bagat acolo...oricum eu am bagat la congelator mai multe chestii ca sa am la iarna pentru papa lu' bebe...
Rocsana pupam Maria-aviatoarea care zboara poeste praguri...as lasa-o si eu sa zburde peste praguri, da' ajunge direct in curte......Inchizitia pregatirilor camarei de iarna...iar Mariuca a fost o scumpa si m-a "ajutat", fiind mai cuminte ca de obicei...
Badriana...inca unu' in clubul "frichinicioasilor"...bai e molima in cupii asit asau ce??? s-au vorbit sa ne faca parul permanent???

Adar, io cred ca cupilu tau e cupiul de comitet si vrea ea sa doarma toata noaptea...fir-ar ei sa fie de reisfloci...
Vreau si eu neparat sa ii pastrez chestiile astea...un fel de "cutia peste ani"...
Cica "pestisorii" apreciaza fff mult, fiind ff sensibili, toate chestiile astea...asa ca ii dau bataie...imi pare rau ca nu am apucat sa ii iau amprenta de la manutza si picioarus cand s-a nascut...poate asa imi aduceam si io aminte ca nu a fost direct mare si statea in picioare ca acum...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Catrinutza, wow...glow! Felicitari! Fetelor, m-ati innebunit cu glow-urile voastre! Vreau si eu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Fetelor, voi mai alaptati? Mie incepe sa-mi scada lactatzia, nu ca as fi avut eu suficient vreodata dar oricum nu ca acum.Eu ii dau si lapte praf completare de la 2 luni pt ca nu se satura si plangea rau de tot. Cam am mustrari de constiintza ca nu l-am alaptat ca alte mame, exclusiv. Tare mi-ar fi placut...da asta e.

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Noe eu chiar sunt interesata de pantaloni. Sper doar sa-mi vina si sa nu fie sport. Mare mea problema este ca imi trebuie niste haine de serviciu. Cu bluzele ma descurc. Mi-am luat camasi si ploverase mai largi dar nu stiu ce sa fac de pantaloni. Ieri am fost si in Sir si aceeasi problema: aveau doar salopete de blugi cat de cat marimea mea dar nu ma pot duce la lucru cateva luni in aceeasi salopeta de blugi si in adidasi. Ultima salvare e la Babyexpo desi nu-mi fac mari sperante. Daca vrei sa-mi trimiti poze cu pantalonii adresa mea de mail este: patrichemanuela@yahoo.com. Si daca mi se par ok iti trimit si eu masurile mele actualizate si-mi spui daca imi vin si care e pretul. Iti multumesc mult.

Multa sanatate bebeilor vostri.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Gata, am recuperat!
Adar, cand mai ai mama timp si de muraturi, zacusca? Si celelalte fete la fel? Sunteti super-mamici!

Pispirica, e o scumpica fetita ta! Si Darius e innebunit dupa albinuta aia, nu o roade decat pe ea, nu baga in seama jucarioarele din plastic, inelele de dentitie. Imi place sacul vostru, de unde l-ati luat?

Loranda, bine ai venit printre noi! Numai fetite frumoase pe aici!

Mama Ciuf, ce constiincioasa esti, da' ai scris nu gluma! Cand iti pui si tu un glow? E buna ideea sa schimbam numele la fiecare capitol! Votez pentru!

Tcelen, sa va traiasca comorile! Ce baiat mare ai! Nasii mei sunt din Galati, imi place tare mult orasu'.

Cameliada, eu am folosit dupa nastere burtiera si acum o mai folosesc din cand in cand, da' putina burta tot a ramas. Eu cand am ramas insarcinata aveam 45kg, mi s-a vazut burtica abia in luna a 5-a, acum am 51kg si putina burtica.

Mihaser, as merge si eu la un teatru, la un film, dar nu am cu cine sa-l las pe Darius.

S-a trezit minunea! Revin!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Fetelor e superb afara....care vine in parcul Carol???????? haideti cu mic, cu mare ca nu se stie cand o sa mai avem asa o vreme ....

Andreea....unde esti ca sa ne vedem azi??? ca oi sta io la capatul starzii sa o aud pe thea cum "cuvanta", da' dac ao prind in toane bune si nu zice ioc????

Mergi la inceput