*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 29
ciuf spune:
Continua partea a doua.
Cosmina, tinem pumnii miercuri pentru Harris. Sa fie cuminte la vaccin, cat si dupa.
Mihaela, sa stapaniti sanatosi scaunelul. Hihihi, bafta la noul job! Si eu am aceeasi meserie, ba muncesc dublu.
Simona, daca nu ar fi copiii nostri nu am avea pic de rabdare cu ei. garantat. Dar cand ii vedem ce dulci sunt, ii iertam si ii iubim. Nu avem cum sa fim suparate pe ei. Asa imi propun sa afisez acea fata luminoasa pe care trebuie sa o aiba fiecare mamica, ca atunci cand se uita la puiul ei, primul gest sa fie zambetul. Copilul asa trebuie sa si-o aminteasca pe mama: mereu zambitoare. Si ca a venit vorba de figura mamei care trebuie sa fie mereu zambitoare, data viitoare sa bagi poze cu o mamica care rade, nu posomarata, trista. Ne-am inteles? Ai un copil asa de frumos ca trebuie sa fii fericita. Pup io sa nu mai fi tu suparata.
Stai linistita ca nici Mamzel Farfuzel nu serveste fructe. Si nu stiu ce e cu ea ca nu mai vrea mancare solida cam deloc. Ma rog de ea.
Cristinabarz, e o frumoasa Anna. Faine pozele si mai vrem, of course.
Diana, nu am mai ajuns la doctor. Dar citeam pe Internet ca tratamentul asta se da mai ales la mamicile adoptive. Aici ca sa ma apuc de tratamentul asta ar fi trebuit sa ma duc la control si alte chestii. pai cine mai are timp de persoana mea??? Oricum cand am intrebat-o pe mama-soacra daca in Ro se foloseste Metoclopramid pentru asa ceva, habar n-avea. Ea a zis ca nu a auzit.
Roxi, spor la munca. Cum e aerul de capitala? Acomodare usoara.
Pispi, fuse din partea casei, mai. Sa fie Perluta sanatoasa! Nu-s suparata pe voi. Pupici
Laura Ioana, superbe pozele. Ce locuri frumoase ati vizitat. va invidiez, pe cuvant. Iar tu ai fost la superlativ. Intradevar, iti sta grozav in acea rochie rosie. Si sa stii ca Doamne-Doamne va avea grija de voi si va va ferici cu un bb. Daca nu acum, mai tarziu. Rabdare sa aveti si sa nu mai fi obsedata ca acum trebuie sa se intample minunea. Stii tu cum e. Copilul vine cand ti-l da Dzeu nu cand vrem noi. Sa fii optimista.
Poli, e nemaipomenit fotbalistul tau. Am vazut demult filmuletul si am uitat sa iti spun. dar ce imaginatie aveti si voi!!! Sa va treaca prin cap sa ii puneti mingea la picioare. Si ce bine o mai jongla. O iesi vreun fotbalist din el, cine stie!?
Ca spuneai de cumparat muraturi. Pai aici nu gasesc decat la magazine etnice, si sa ma scuzati dar imi dau niste aere dupa muraturile alora ca am zis ca nu mai cumpar in vecii vecilor. Mai bine mi le fac eu. Ca sunt mai gustoase si fara aere.
Aileana, imi pare tare rau sa aud ca ti s-a dus lapticul. Chiar nu mai este nici o sansa? Dar bine ca e micutul in regula acum. Pupici ca sa nu mai fi suparata.
Cristina, ma bucur sa aud ca Iulian a fost incantat de scoala. Super. Ce baiat mare ai tu acum!!! E scoler. Si ce cuminte statea in banca. Cred ca te-au cam incercat emotiile. Invatatorul e bun, stiti ceva de el? Aveti recomandari sau asa a picat Iulian, la clasa lui?
Nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut puiuta. Carliontii aia sunt mortali. Pup fata ta cea frumoasa.
Catrinel, si zici ca Onichka-dulcika a fost incantata de piscina? Pai atunci o sa incerc sa o duc si eu pe Farfuzel. Sa vedem ce reactii va avea. Ca de baie e innebunita de placere.
Cameliada, imi pare rau ca bb a fost bolnavior. Ce cadou "nedorit" v-a oferit tata?
Adar, exact ca tine am gandit si eu. Am simtit ca se rupe o bucata din mine cand nu am mai alaptat. Papa din bibe i-o putea da si un strain. Pe cand sanu' ... numai mama il avea. Asta e. Sa fie ei sanatosi.
Esti sigura ca ce ai simtit tu ar fi un coltisor de maseluta? Am mai auzit de de aparitia altor dinti mai intai dar nu de maselute. Alea apar cam la un an.
Ileana, e super cat a luat in greutate Viv (imi place tare mult cum suna. Mai mult decat Vivian) intr-o luna. Bravo ei!
Alina Mizzi, faina de tot surpriza. Inca o dovada cat de repede poate creste si cum trece timpul asta. Apoi o sa vina cu ma-ma (constient), ta-ta, primii pasi, dupa care vor incepe sa vorbeasca. Sirul vietii e lung. Felicitari pentru statul in picioruse
Miha, ce ma bucur ca ati aparut!!! E incurajator faptul ca de cand fetitele iau Fe au mai multa pofta de mancare. Imi pare rau ca ati avut si ceva necazuri. Pupici si treceti mai des.Dar tu nu mai ai album in contul nostru comun? Ca m-am uitat ieri si nu l-am gasit.
Mihaela, felicitari pentru master. E mortal al tau baiet cum rade.
Rocsana, mai, eu cred ca parintii nostri, sau cel putin destui din generatia lor, asa gandesc. Ba sunt nemultumiti de tara respectiva, ca "eh, uite ca si astia au gauri in asfalt ... uite ca si astia au chistoace de tigari pe jos in fata magazinelor , etc". Pe mine ma innebuneau socrii cu chestiile astea. Asa erau si ai mei la inceput si mama mi-a spus mai tarziu ca nu vroia sa recunoasca ca noua ne e mai bine aici. Ii era ciuda ca am plecat de langa ei ca sa ne stabilim intr-un loc asa indepartat. Dar venind destul de des la noi si-au schimbat mult gandirea. Chiar ne dau dreptate.
Deci, fiecare padure cu uscaturile ei. Niciunde nu este perfect, raiul pe pamant, cainii cu covrigi in coada. dar e mai bine ca in Ro.
E nemaipomenit ca mama ta accepta sa se duca la aerobic. Ii trece timpul mai repede si face si ceva sanatos corpului.
Amyana, stai linistita ca mai avem o mamica al carei pui avea 10 kg la 5-6 luni. Asa ca nu-ti face probleme. Mami de Andrei, te cheama cumva Cristina? Ca sa-ti stim si noi numele. Nu am reusit sa vad pozele voastre.
Cristina30, eu ieri am facut curat in cateva camere ca atat m-au lasat prichindeii astia. Ca sa nu spun ca am avut ieri o energie in mine de m-a surprins. Ca noaptea nu reusisem sa dorm decat cateva nopti. In fine. Iar cand a venit sotul acasa a pus mana pe aspirator si a aspirat in celelalte camere, pe sub paturi (acolo nu dau, recunosc). Deh, de cand a schimbat peria la aspirator si nu stiu ce filtru hipoalergenic nu mai poate de dragul lui si tot face curat. Pai sa-l tina harnicia asta mai mult timp. Sa faca cand ii spun eu. Nu cand vrea el. Asa, si aseara cum venii de la serviciu, imediat puse mana pe aspirator si incepu sa aspire. M-am simtit atat de prost, eu stateam si pazeam copiii iar el facea curat. I-am si spus ca nu imi place deloc. una e cand am si eu ceva de facut si impartim munca in acelasi timp si alta e sa stau sa ma uit la copiii iar el sa vina obosit de la munca sa curete dupa noi. Ah, ca nu pot eu si fac altceva in momentul ala si il rog sa ma ajute e altceva. Nu stiu daca ma facui inteleasa. Ce-i drept la noi in casa e un dezastru, praf peste tot de cand cu meseriasii astia de ne tot vin si pleaca.
Dar daca ati cazut de comun acord sa faceti totul impreuna, bravo tie ca l-ai putut convinge.
Ah, ca sa nu mai comentez ca mi-a spart o vaza la care tineam foarte mult (ne-au facut-o cadou niste prieteni buni din Ro cand am plecat de acolo) si un bec. S-a gasit el sa stearga un lampadar si a dat cu carpa uda peste becul aprins. Si POOOOOC. Becul praf.
Laura, ce fetita frumoasa ai!!! Fetelor, ia sa vedeti ce ochioasa brunetica are Laura. Mai vrem poze. Ptiu, sa nu o deochi ca tare frumoasa e.
Ana, pai si eu tot cam asa. Nu am mai scris de vreo 3 zile si ma si gandeam cate se aduna de scris si iar ma intind la taina de uit de mine.
Cameliada, stai linistita ca si eu am o burta de-aia lasata, cu muschii blegiti. Parca si striga la mine sa iau o masura, sa fac ceva abdomene. Si io nimic. Cand ma apuca grija de aspectul meu, cand cad intr-o stare din aia de nu imi pasa cum arat. Nu ma mai recunosc. Pe cuvant.
Irina71, noi avem tarc. O sa-l folosesc cand va incepe Mamzel Farfuzel sa stea in fund ca sa o pot avea sub supraveghere cand sunt la bucatarie sau in alta camera. E bun ca il poti deplasa oriunde.
Pispi, e o dulce Perluta ta in poza aia "tra la la" si nu numai.
Asa, ca acum va cetii pe toate, vazui si pozele, cer scuze daca am sarit pe careva, am si eu o intrebare. Care este semnificatia cuvantului "frichinei"? Jucausi, zglobii? Ca eu parca asa stiam. Consultai dictionarul meu enciclopedic si nu gasii cuvantul. Iar pe net nu ma descurcai. Ma lumineaza careva? Umanistele, unde sunteti? Ajutati aici o nestiutoare.
Si daca se termina capitolul, va las sa puneti ce denumire vreti voi. Numai sa o schimbati pe cea de acum. Putem sa le schimbam de cate ori vrem noi, adica la fiecare capitol? Ca sa nu ne plictisim si in felul asta multumim toate fetele. Ce ziceti? Ne incurcam cu denumiri schimbate de prea multe ori?
Ma gandeam ca poate e mai dificil pentru fetele acre intra mai rar pe la noi. dar atata timp cat este in titlu si martie-aprilie 2006 poate nu le confuzam.
Aseara am pus-o pe Mamzel farfuzel in jumper. O sa bag niste poze sa vedeti cam despre ce trancanesc.
Rocsana, si eu l-am pus pe Luca in premergator si nu a patit nimic. E sub forma de masina. Si pe Eva o voi pune tot in el, ca doar nu i-oi lua altul sub alta forma.
Maine ne vin alti meseriasi sa ne puna carpeta in camera fara mucegai si gata. Mi se termina tambalaul. O sa am si eu ordine si curatenie (fara praf) in casa.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu. Daca imi amintesc, revin.
Numai bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ciuf spune:
Hmmm, iote imi bate si inima. Oare de ce??? Ca-s inimoasa?
ciuf spune:
Uitati poze cu jumper-ul
Imi amintesc cat de fericit era Luca in el. Il luam peste tot si il agatam in el. La padure, in vizita la prieteni, ca sa avem si noi un moment de respiro.
Se pare ca ii place si ei dar inca nu a invatat miscarea. Ea zici ca face balet, piruete. Ii mai lipsesc tutu-ul si poantele si balerina ar numi-o mama.
Cred ca scrisei de ajuns pe ziua de azi. Nu de alta dar iar vin fetele care dau mai rar pe la noi si le sperii cu romanele mele. Si normal ca nu mai au timp de scris daca stau sa-mi citeasca aberatiile.
Pup
nshiro spune:
Micaalsa cat ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun! Multa sanatate Iuliei! sa stii ca am facut in week-end reteta aia de drob care i-o dadusei lui Ciuf numai ca eu am bagat si ciupercute si spanac. A iesit super!
Amyana nu cred ca bebe Andrei e mare deloc. Maria mea, fetita fiind avea la 5 luni jumate aproape 8 kg si nu mi-a spus nimeni ca e grasa. Eu zic sa nu-ti faci griji.
Cristina bravo voua ca ati luat o astfel de hotarare si o respectati. Si eu cu sotul meu la fel spunem ca facem totul impreuna numai ca el nu poate spala vasele, nu poate da cu aspiratorul, nu poate aia aia etc...
insa eu ma multumesc si cu putin (adica cu ce poate...)
Alinamizzi wow! FELICITARI lui bebe Keane! Asta da surpriza....
Pispi m-a terminat Perluta!!!!! Mumoasa tare tare de tot. Si foooarte happy! Poza in care radeti toti trei imi place la nebunie. Si cea in care sunteti voi doua si mai sunt cu ea singurica... ce mai zuuuuper (de la Noe citire)
Loranda ce frumusete ai tinut tu ascunsa pana acum.... are niste ochi superbi Anda!
Tcelen ce m-au emotionat pozele lui Iulian la scoala... sunt atat de frumoase! Si copiii frumos imbracati cu flori pe banci... Acum nu se mai poarta uniformele pe nicaieri?
Pozele Anei inca nu le-am vazut....
Ciuf mersi ca ma luminasi in legatura cu masina. Am banuit eu ca e de la Nissan... numa ca pe aici ii zice X-trail. Ce ma seaca astia ca schimba numele masinilor japoneze. In Italia acum 2 ani vedeam peste tot Toyota Yaris parca ii zicea si-l tot intrebam pe sot daca ce masina e ca la noi nu am vazut nici un Yaris nika... ca sa-mi spuna ca in Japonia se cheama Vitz... la fel si cu prima masina care am avut-o eu aici un Suzuki Escudo si un prieten ma contrazicea de mama focului ca se cheama Vitaro sau Vitara nicidecum Escudo...
Ce bine ca ai tai au realizat pana la urma... mama n-o sa-mi dea niciodata satisfactia asta chiar daca in sinea ei ii da seama si o sa ma faca tot timpul sa ma simt vinovata de calea care am ales-o... Ce harnicut e tati... Am vazut jumper-ul ala. Ce chestie... pe aici nu am vazut. Pare foarte interesant. De ce il agati?
Noe e marfa x-trailu (na ca-i zic ca la mama lui acasa) Si mie imi facea cu ochiul acum 2 ani da` nu m-a lasat barbatu` sa mi-o iau ca cica consuma prea mult ca s-o frec eu la serviciu si la cumparaturi pe strazile astea inguste de aici si sa-mi iau ceva mai girlish... si mai ieftin... (aici costa cam cu 10 mii de euro mai putin decat am vazut ca e in Romania)
Alorea ma bucur ca te-ai facut bine!
Cameliada si eu am o burtaaaaaaa.... bleah. De slabit mai am de dat 3 kg jos dar eu tot imensa ma vad din cauza burtii. Si a mainilor.
Cristinabarz am vazut si eu pozele. Sa-ti traiasca scumpetea! Mi se pare sau seamana cu tine?
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
nshiro spune:
LA MULTI ANI sa cresteti mari sanatosi si frumosi!
Andreea Giulia - - Luizax (Luiza mai baga si tu un rand de proba!)
Ioana Timeea - - Val77 (Val nu semnezi condica?)
Mihai Dan - - Batentian Dana (Hellooooo?)
Markus Erik -- Diana Forisch (Hellooooo?)
Cristian - Alorea16
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
catrinutza spune:
Revenim in fortza...cu cea a melcului strivit..

De vineri dorm numai asa de chestie...puse capa la cap minutele dormite se fac cam 2-3 ore pe noapte...ce ghiocei, ci frichinei tata...michidei in toata regula...lua-o-ar s-o de ia de pardalnica de suzeta...ca am senzatia ca ea e sursa tuturor maraielilor si plansetelor noscturne 

Plus ca peste zi aproape ca nu am stat jos decat atunci cand ii dadeam ei sa manance...am intrat si io in febra muraturilor si zacustilor...asa ca azi am decretat ca nu ma apropii de bucatarie...da ma apropii de masina de spalat si de aspirator...

In rest, nimic deosebit...nic pe frontul dintariei, de data asta am scapat mai usor cu vaccinul, vad ca nu a mai facut ca la cel de 4 luni...
Fug pana la mandra ca iar maraie si revin sa raspund la fiecare in parte asa cum am promis acum vreo 2 zile...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Salut!
Amyana nu am reusit sa vad pozicile...cred ca le ai facute privat, fa-le publice!
Alina M am vazut pozele...ce multe aveti! sta bebe in scaunelul de baie? ma gandesc sa achizitionez si eu unul!
Cameliada multumesc! si eu sper sa am burtica atunci cand termin! v-am vazut pozele si e foarte dragut Tudor! cat despre supozitoare eu incerc sa le evit! ii dau fructe, cereale si face kk.
Micaalsa ma bucur ca e mai bine pitica...incearca sa o obosesti, sa te joci cu ea mult sau sa dormi si tu ca sa iti doarma mai mult in cursul zilei.
Cristina 30 ce mi-a placut faza cu IMPREUNA..si eu discutam cu domnu sot si mi-a zis ca il bat la cap. Nu am mai vorbit cu el deloc si se dadea pe langa mine sa ma induplece! Ce ti-e si cu sotii astia! Si Cristi e cu tastaturile...nici eu nu vreau sa scriu cu 5 sau ph. Ce fain ca o sa se ocupe sotul de bebe!
Roxivan in domeniul economic - financiar-contabil, singurul cu care am avut contact pana acum. Sper sa nu te razgandesti si sa-l faci si tu! La mine era acum ori niciodata! Multam ptr glow!
Adar nici mie nu imi place zacusca din comert...o astept si eu pe mama la fel ca, Cristina.
Pispirica faine pozele cu razacioasele! Referitor la hepatita B si unchiul meu s-a trezit ca are si crezi ca nu mai bea?! Putin ii pasa!
Mari da si mie imi pare bine de scaunel. E chiar foarte fain si ma bucur ca a acceptat tati sa ni-l achizitioneze. Teo cum se simte in el? Cu centrul de activitate se mai joaca...si Cristi da il el cu ce nimereste...maini, picioare, jucarii...numa sa cante odata!
Loranda ce fetita mumoasa ai! O tineai ascunsa? De ce? Crezi ca ti-o furam ptr baietii nostri?
Tcelen aveti poze super! se vad emotiile mai! Ana e o papusica ! Si voi sunteti dependenti de tv?
Ciuf "Eu m-am convins inca o data ca soacra nu poate iubi o nora. Punct. Cel putin soacra de doi baieti." Trist, dar foarte adevarat! Multumim de urari! Pupici! Ce naspa faza cu meseriasii...pe 3 oct vin si la mine sa puna termopan la balcon. Deja mor de nervi!
Irina si eu am burta si abia acum o sa merg la aerobic si doar sambata...am vazut si eu un tarc fain dar era scump si nu mai am unde sa-l pun si pe ala...vorba lu` Ada...poate imi cumpara cineva!
Aseara cand sa postez a picat DC! Cool!
Catrinutzo si al meu a inceput sa se frichine din 3 in 3 ore, dar eu nu ma trezesc de fiecare data...decat daca urla...ca am vecini si ei nu au nicio vina!
Fetele multam de reteta de branza...mi-a iesit si mie ieri ptr prima oara ca eu tot asteptam sa se branzeasca laptele.
Ieri dansam in fata lu` bebe si radea in hohote...statea in scaun ca la spectacol. As vrea sa ma duc si eu la teatru...e un festival si se joaca steaua fara nume...nu am vazut niciodata piesa, decat am citit cartea!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
catrinutza spune:
Gata....incerc repede sa vad ce pot sa fac:
Alina 2003, ce inseamna la voi 2 masuri????...eu folosesc aceeasi masura (cupa) pe care o folosesc la laptele praf...peste zi nu cred ca o sa ii mai dau, ca ii mai dau biscuite, dar seara pun la un bibe de 230 ml de lapte 3-4 de cereale (depinde cum a mancat in ziua respectiva sau daca la penultima masa a mancat numai lapte sau i-am mai dat si altceva).
Pentru ca laptele sa curga mai bine vezi ca exista in comert tetine cu gaura in forma de stea...mie una mi se par tare bune, mai ales la supe crema si cereale...
Si a mea plange cand nu ma ma vede in vizor...e normal la varsta asta..,totul e sa le raspundem cu masura ca se naravesc...si in plus tot timpul ii spun unde ma duc, ce fac, ce urmeaza sa fac...

Dea despre laptele de vaca dat la bebei mai mici de un an: lasand la o parte ca dupa ultimele studii de abia dupa 2-3 ani sa dai lapte de vaca la copil, e o chestie legata de continutul lui care nu se pupa cu stomacelul si intestinele unui pui de om - e fff gras si deci ffff greu digerabil - gandeste-te ca laptele respectiv e facut sa hraneasca puiul de vaca...si cam de cate ori e mai mare decat un copil???![]()
![]()

Poti sa dai dar trebuie mare grija la dilutie...nu se da integral ci diluat cu apa (ceva de genul 2 de apa si una de lapte)...
Adar deci tu nu pui laptele complet si apoi cereale, ci inlocuiesti o cupa de lapte praf??? hmmm... cred cas o sa mai incerc sa vad si cum e fara cereale, poate o dormi mai bine????
Iar despre poezie....

...sa o pui in rama sau in jurnalul ei pentru ca va fi o mare comoara pentru ea si va sti ce a insemnat si ce inseamna ea pentru tine...as vrea sa reusesc si eu sa ma adun si sa fac asa ceva...incepusem cand eram gravida un fel de jurnal "de sentimente", dar s-a ratacit pentru ca nu am mai scris in el...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
badriana spune:
Salutam mamici si bb-ei!
Bun venit fetelor noi (imi cer scuze ca nu v-am retinut numele) dar cand intru am pagini de citit si prea putzin timp pana se scoala flacaul si imi cere toata atentia.
Problema (de rezolvat
): una bucata bebe care se trezeste de n-ori noaptea. Nu de foame caci il pun la san si nu mananca mare lucru, cred ca mai degraba sa ma simta pe mine si atunci imi cauta si sanul ca sa adoarma la loc.
- nu am incercat cerealele de seara deoarece este destul de grasut 7kg+...(om vedea pe 4 oct la vaccin, si l-am scos din maternitate cu 3kg) si mananca destul de bine seara la san (zic eu)
- seara este foarte marait daca nu sunt langa el, poate este si greseala mea ca stau toata ziua cu el si s-a obisnuit cu mine
- nu am incercat metoda cu lasatul sa planga si as vrea sa stiu daca stitzi pe cineva care a avut succes cu asa ceva (sau alte sugestii)
Multzamim si pupici
Adriana si bb Andrei (04.04.2006)
poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badriana23/my_photos
roxivan spune:
Buna ziua!
Am intrat si noi sa va salutam. Mai fetelor, da' harnicute mai sunteti!
Cum adoarm Darius ma pun si eu la curent cu ce ati mai facut.
Darius a papat ieri pentru prima data piure (l-am facut din cartof+morcov+telina). I-a placut mult, mult. Dar dupa 3 ore (ca el asa papa din 3 in 3 ore) i-am dat laptic ca i se facuse foame. Vreau si eu sa va intreb bebei vostri cate mese iau pe zi? Eu ii dau lui Darius 2 mese de lapte (pana la 12), la 12 piure, la 15 mar+biscuite, si apoi pana la 22 (cand se culca) inca 2 mese de lapte.
Va las ca trebuie ca ii fac suculetul.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)