*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 28
loranda spune:
Ma pregateam sa ies afara si pana sa spal toate cele dupa masa de pranz a Andei, fata mi-a adormit pe jumatate imbracata de iesit.Nu am mai trezit-o ca si asa mi-a dormit doar 40 min. azi si am profitat de ocazie sa va citesc si sa ma prind cum se pun poze.Sper ca am reusit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laurailies/album?.dir=/d72ascd
Laura&Anda(28.03.2006)
tcelen spune:
uitati poze cu IULIAN in prima zi de scoala
POZE IULIAN IN PRIMA ZI DE SCOALA
si poze cu Ana-Maria la 8 luni
POZE ANA-MARIA 8 LUNI
pupici la fete si la bebei
ma duc sa ma uit si eu la fetela poze ,cele careau puszilele astea si ma intorc cu un nou mesaj
micacalsa,nu-ti fa griji,nu tin neeaparat ca toata lumea sa-si aminteasca in fiecare luna,ptr ca sunt asa multi bebei,oricum multumim din suflet ca ne-ai urat succes la scoala!!!si cu timpul,ai dreptate ,repede mai trece,parca acum plangeam toate si ne bucuram de fiecare bebel nascut si acum uite ce mari sunt...ca sa nu mai spunem ca noi suntem cei mai mari,sac!!
m-am uitat pe listuta si am vazut ca ieri a fost ziua ta,asa ca si eu sunt datoare cu un LA MULTI ANI!!MARE-MARE SA FII FERICITA SI IUBITA
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
ciuf spune:
La multi ani (cu scuzele de rigoare) pentru: Ana-Maria, Markus, Madalina, Tudor Bogdan, Stefania si Maria, Eric Ionut, Tudor, Ionut-Alexandru
Si de asemeni, la multi ani, Anamaria! Iti dorim sanatate, putere sa iti cresti copiii, fericire si numai bucurii.
Adar, faina de tot poezia. O citeam si imi ziceam ca o asa poezie nu poate sa scrie decat o mama care traieste pentru copilul ei. Si incercam sa prind stilul poetului. Si cand colo ... era o poeta de martie-aprilie. Un buchet mare de
pentru tine. Ce grozav ca iti doarme Maia noaptea!!! E nemaipomenit. Eu m-am saturat sa ma scol si de trei ori pe noapte. Zilele astea m-am simtit tare obosita si fara putere. Asta e. Cresc ei, piticii.
Ileana, e nemaipomenit sa procedam cum zici tu. Dar ce sa te faci cand pe langa oboseala te paste si o stare din aia de plictis, nimic nu tii convine, de totul iti pute sub nas? Eu cand ma simt obosita, deprimata nu imi mai arde de nimic. Nici de cumparaturi, nici de citit, de absolut nimic. Trebuie sa trag o portie zdravana de plans (si atunci mi se pare totul negru), sa ma compatimesc si apoi parca as mai putea face ceva mai folositor.
Anamaria, sa dea Domnu' sa fie bine pufuletul tau blondin.
Te inteleg perfect ce inseamna sa stai cu socrii. Eu m-am convins inca o data ca soacra nu poate iubi o nora. Punct. Cel putin soacra de doi baieti. Daca ar fi avut o fata si un baiat, atunci mai asteptam un pic de intelegere de la ea ca stie ce inseamna greutatea pentru o fata, dar cand ai doi baieti ea vrea sa fie cea mai buna, perfecta, etc. Eu ce faceam niciodata nu era bine sau se uita cas la mine ca fac totul ca sa ies in ochii lor ... Iar cand ii spuneam ca ma simt obosita mai ales in prima luna cand Eva vroia numai la san ma"intelegea" ca si ea patea la fel cu baiatul cel mare si a doua zi se ducea la serviciu. De atunci mi-am propus o data sa nu ma mai vait la ea de oboseala. Ca pana la urma eu sunt tanara si am forte supranaturale. Pe undeva asa e. Cand esti mama esti capabila sa muti muntii.
Referitor la Rh-ul negativ. iti spun cum a fost la mine. Prima sarcina a fost oprita in evolutie si doctora din Ro nu a vrut sa-mi faca chiuretajul pana nu a avut acea Imunoglobulina care se face in 72 de ore de la sangerare, avort, nastere. Stiu ca a fost o caruta de bani pe timpul ala. Dar a meritat. Apoi la sarcina cu Luca am avut sangerari in a doua luna si am primit din nou acea injectie. El s-a nascut cu RH negativ. Dupa ce l-am nascut nu a fost nevoie sa mai fac injectiuta. La sarcina cu Eva, la fel avand sangerari, am primit Imunoglobulina. Ea s-a nascut cu RH-ul pozitiv, drept urmare in 72 de ore am primit vaccinul.
Dea, exact cum ti-a scris si Mihaela, la fel stiam si eu. Cantitatea prea mare de proteine din acel lapte nu e deloc sanatoasa pentru rinichi, pentru ca ei depun efort ca sa proceseze proteinele.
Noemi, pfuaaai de mine ce masina v-ati tras. Scumpica rau. Dar frumoasa. Si eu o admir pe aici. Sunt innebunita dupa acea culoare caramizie, rosiatica. Oricum sa o stapaniti sanatosi.
Rocsana, daca nu ma insel Infiniti este a lui Nissan, si anume clasa de lux de la Nissan.
Noemi, cum ti-a iesit salamul de biscuiti? Si eu sunt innebunita dupa el. Ai venit cu forte proaspete de la chef? De ai intrat asa in treaba? Si zici ca ai slabit 2 kg de la zbantzaiala? Pai e super. Sa te mai duci. Si mie imi place sa dansez, sa fac miscare pe un fundal muzical. Aici la sala unde mergem noi au asa ceva, dar astept sa faca Eva 6 luni ca sa o pot cara cu mine. Pana atunci incerc sa ma abtin de la multe fainoase (nu prea multe ca si ele isi au roul lor, ofera carbohidrati organismului) si in special dulciurile.
Aalina2003, cica atunci cand visezi in alta limba inseamna ca o stapanesti foarte bine. Mie mi se mai intampla sa visez la fel in engleza, dar ca urmare a unei conversatii lungi si obositoare. Nu e musai sa o stiu la perfectie. dar devine ca o obsesie si atunci mai bag cate un vis.
Adar, eu gogosarii ii fac asa: 3 parti apa, o parte otet, 4 linguri zahar si 2 de sare (la l de lichid). Pun pe fundul borcanului niste mirodenii de muraturi sau poti pune numai seminte de mustar, piper, foi de dafin, apoi torni lichidul pe care l-ai dat intr-un clocot, inchizi bine borcanele si apoi le sterilizezi ori pe aragaz ori in cuptor. Eu prefer cuptorul ca pot baga mai multe borcane in acelasi timp. Aceeasi reteta o folosesc la castraveciori. Si ce imi place foarte mult este ca nu mi se molesesc. Acum s-ar putea sa-ti fi dat tarziu reteta. Dar sa o incerci candva. Macar pentru un borcan sa vezi cum e. Noi mai nou asa facem gogosarii si castraveciorii.
Ileana, si mie imi place la nebunie Ghita. Dar sa il vezi pe Luca cum danseaza. Si imi cere sa pun poza jos. Adica sa vada si videoclipul. Mie mi-a trimis-o Andreea careia ii mai multumesc o data cu ocazia asta.
Amyana, bine ai venit printre noi.
Catrinel, si zici ca fusesi si tu la chef? Te distrasi bine? Nu te gandisi asa un pic la Onichka ta, ce-o face, e bine? Are sotul grija bine de ea??? Ca eu cam asa fac. Daca nu sunt eu acasa sa o ingrijesc, am impresia ca eu fac cel mai bine treaba asta. Nu altcineva. Nici macar sotul.
Irina, cand era Luca mic, mi-a cazut o data din pat pe la vreo 6 luni. Eu, suparata, ma plang la sot ca nu stiu cum naiba nu am fost atenta. El statea in pat intre perne, iar eu cu spatle la el calcam. Si aud o zdruncinatura. cand colo, al meu odor intins pe jos. Ce morala mi-am mai facut, ca nu sunt atenta, asta intamplandu-se cu mine in camera, etc. Sotul, sa ma mustruluiasca si el un pic, ca ma stie de felul meu mai aeriana, ca nu e posibil, ca lui nu i-a cazut niciodata copilul din pat, blah-blah-blah. Asta se intampla intr-o zi de joi. Vine el vineri din delegatie si sta cu copilul in dormitor, eu fiind jos sa gatesc. Aud la un moment dat poc, pauza, plansete. Luca cazuse din pat. Deci imi cazuse odrasla doua zile la rand din pat. Doamne-Doamne ii protejeaza! Ca El iubeste mult copiii..
Nu mai pot scrie acum. Mi-au venit meseriasii sa ne curete instalatia de incalzire de praf.
Revin mai tarziu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
amyana spune:
Am reusit cu pozele, sper
.
mami de Andrei(25 aprilie 2006)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
tcelen spune:
asaaaaaaaa,deci ceam vazut eu pana acu'
haha,MICACALSA,si a mea are poza in carutul de papusi!!sa nu-mi spui ca se joaca cu papusile deja?!in rest e o scumpaaaaaaaaa!!
PISPIRICA,vezi ca ti-am raspuns cu vreo doua pagni mai inainte ,vizavii de zona unde ne-am mutat!!
fata, da ce ochi are papusa ta!e o dulce si-mi place cum rade ea,iar poza cu "neamu lu' mihai" e mortala
ha,sa mor si fiicamea are o poza cand citeste ziarul,defapt e revista mami!
LORANDA,ai o minunatie de fata,frumoasa foc!!
Amyana,nu am reusit sa vad pozele din pacate!!cred ca ai scris gresit linkul!!sau poate nu reusesc eu...
ADAR,chiar ca minune cu ochii mari e fiica ta,imi place cum face ea nanii,mai ales poziitiile sunt mortale,pupici!!
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
alorea16 spune:
fetelor!! Bine v-am gasit! Am aparut si noi. Cristian a adormit si am zis sa va scriu.
19 pagini ???????? Ma fetelor nu am scris decat de 3 zile si voi mai aveati putin si treceati la alt capitol.

Va mai aduceti aminte de mine ? M-am facut bine dar am tras ceva cu raceala aia . Pacatoasa rauuuuu. Aveti grija fetelor ca eu in zilele acelea ziceam ca-s 

Vad ca ati scris ceva asa ca ma pun pe treaba sa recuperez ca tare am ramas in urma .Offfffffffff.............. ca tare repede mai scrieti.
Spunem La multi ani multa ,multa sanatate si sa crestei mari :
16
Maia si Stefana - Doublemom
Anna-Lia - CAT
Andreea - Maria28
Nikolas - Polixeni
Lara - Elvie
17:
Ana-Maria - Tcelen
Markus - Mariana_1976
Madalina - Loriana27
Tudor Bogdan - Cameliada
Stefania si Maria - Adibal
Eric Ionut, - Honeypuma
18:
Tudor - Emii2
19:
Ionut-Alexandru -Gabi_fer
Si mai spunem LA MULTI ANI si mamicii Micaalsa MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR 

ca plange bebe!
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
cameliada spune:
salutare la toate fetele,
Micaalsa, acum vazui si eu ca esti fecioara ca si mine- La multi ani cu fericire si sanatate!
ai dreptate cu supozitoarele , Tudor are curuletzu' rana in doar o zi. am sa trec pe Panadol sa vad daca ii prieste si o sa vb dimineata cu dr. despre Nevralgin. Zi reteta de gogosari si muraturi ca ma intereseaza.
Adar, baietelul meu a facut o usoara viroza pe care a adus-o tati si cu care m-am potcovit si eu. din fericire si eu si Tudor am facut o forma usoara fata de ce are tati- febra mare, infectie in gat, nas si ochi iritati. deci pot spune ca tudor a scapat ieftin doar cu temperatura si putin rosu in gat...mai mare a fost sperietura...
le urez bun venit in gashca:
AlinaMizzi, cristina30, amyana, Loranda si sper ca nu am omis pe nimeni
fetelor, nu stiu cum stati cu burtile, dar mie mi-a crescut una mare
si pe cantar nu am mai nimic de vreo doua luni. inainte de sarcina aveam abdomenul plat si tare fara sa-mi fi dat prea mult silintza, iar acum zici ca-s gravida din nou. mai bine aratam acum doua luni si parca nici nu era asa de flasca pielea pe abdomen. voi ati rezolvat-o cu burtile?
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
Pispirica spune:
Ciuf esti suparata pe noi? am gresit cu ceva? zi-ne si noua o vorba, ca nu mai putem. noi oricum iti multumim si te iubim. ai primit PM-ul meu? 
Catrinel azi ai fost la plimbare prelungita? sau inca te refaci dupa chef? ![]()
Tcelen si cumva Iulian merge la scoala 12? ca am si eu un prieten care sta exact langa scoala. 
amyana intre ph//my photos trebuie sa apara adresa de mail ca sa putem vedea pozele. adica nu ai trecut tot. sau mai exact copiaza adresa in care pozele sunt deja deschise. oare ai inteles ceva din ce am zis? hmmmmmmmmm. 
mari78 merge berea fara alchool, da nu-i tot aia. 
in seara asta am fost in vizita la finutza noastra pe care urmeaza sa o bitezam in noiembrie. o sa pun maine niste poze sa vedeti ce frumoasa este.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Irina71 spune:
Vazut poze cu bebei si mamici, f.f. frumooooase !! 
Pispiiii, cum de esti asa de slaba ??
Ca eu trebuie sa mai dau vreo 10 kile jos ....
si am o burtaaaa ... nu stiu mai frate credeam ca din cauza cezarienei dar cand imi amintesc de MP nu mai zic nimic ..... ca ea are 2 cezariene si tot slaba e !!
asa ca, vezi, Camelia, nu esti singura ....
ciuf, deci asa, a cazut de 2 ori la rand ?? Hm .....
Andreea, baga niste poze cu tripletii aia, m-ai facut curioasa ! Ce sex(e) au ? 
Fetelor, ati cumparat tarcuri la bebei ? Sunt utile ? Ca din ce am vazut eu pe net arata ca niste patuturi, sau exista si alte feluri ? Ca al meu nu prea mai sta in patut ....
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mihaser spune:
Buna seara/ziua!
Adar am o surpriza de la Cristian www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060919&ctime=131915" target="_blank">AICI
Fetele sunteti niste dragute! V-am vazut pozele! Revin!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre