*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 27
Pispirica spune:
LA MULTI ANI BEBE ALEXANDRU - Gabi fer, SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS.
si
LA MULTI ANI ANAMARIA SA FII FERICITA SI IUBITA, VOIOASA SI NOROCOASA. (ps: am vazut ca numele tau se scrie ca si al meu legat). 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
poze noi cu noi aici ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=/f445re2&.src=ph
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Noe sa stapanitzi sanatoshi masinuta. da acu zi repede de unde ati luat-o? de la care firma? ca sunt io curioasa ashea.
AndreeaG e posibil ca din cauza dintisorilor sa fi fost Thea asa de agitata?
sa va odihniti si sa va treaca oboseala si mofturicii.
AlinaMizzi ce frumos... in piciorushe? si ma-ma... n-ai leshinat ca io sigur asha as fi facut. felicitari si la cat mai multe surprize placute. 
roxivan o sa vezi ca totul o sa fie bine. si asa sa stai mereu. cu ochii ca pe butelie, ne-am inteles? 
![]()
cristina30 imi place deviza FACEM TOTUL IMPREUNA. sa o tineti tot asha.
nu poti sa mai amani inceperea serviciului?
amyana bine ai venit printre noi. si sa-ti traiasca bebelul, insa nu-ti face griji, fiecare bebel creste altfel, asa ca nu e nici o tragedie ca e mai lung sau mai scund, mai grasutz sau mai plinutz. sanatosi sa fie, asta e important.
pe ghitza muresan si vrem poze cu el.
nshiro, Catrinel m-am executat. am pus poze cu domnishoara tziparushy. ca acu asha ii zic ca tzipa de-mi cad urechile nenica si varu de pe pereti e demult pe jos. acu am varuit din nou. ![]()
Catrinel pup Onika delphinika cea sportiva si frumoasa.
mama petrecareatza ce esti. ![]()
ma retrag ca ii e foame lu tziparush.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
amyana spune:
Pispirica si eu vreau sa pun poze cu andrei da nu stiu cum sa fac pt ca daca dau la albume foto imi spune sa astept pana la sfarsit de luna.E singura metoda?
mami de Andrei(25 aprilie 2006)
Pispirica spune:
amyana in yahoo iti spune chestia asta?
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
amyana spune:
Ma inveti si pe mine cum tre sa fac ca sa avem si noi album?
Please... ca pe mine nu m-a dus capu' sa ma descurc singura
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
cristina30 spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
cristina30 imi place deviza FACEM TOTUL IMPREUNA. sa o tineti tot asha.nu poti sa mai amani inceperea serviciului?
Am mai scris odata dar... am sters din greseala, cu butonul de reset...
Eu as putea sa stau si 3 ani dar... vreau sa nu ies din meserie, sunt ing. de Automatica si Informatica Industriala cu un job f bun, plus ca daca merg la servici dupa schimarea de nivel de impozit castig ca si cum ar lucra sotul 2 servicii, in tr-un cuvant castig mult mai mult decat el. La noi a fost de multi ani clar ca daca avem un baby voi ramane cam 6 luni acasa si apoi va ramane el restul de 2,5 ani. Am incredere in el ca se descurca mult mai bine decat mine acasa si va avea grija de fiul nostru. Sper sa nu ma considerati o mama denaturata
dar vrem sa-i oferim fiului nostru o copilarie fericita si asta inseamna si lipsa grijurilor financiare.
Pe curand,
Cristina & Magnus Tiberius 07.04.06
amyana spune:
aaaaaaaaaa!! gata stiu! m-am luminat
.
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
Pispirica spune:
amyana deci daca te-ai luminat astept pozele, da?
cristina 30 Doamne feri, departe de mine gandul de mama denaturata. dimpotriva una care se sacrifica sa-i ofere totul puiutului ei. asa ca stai linistita. numa sa-mi zici si mie o chestie. in Germania concediul de crestere si ingrijire a copilului este de 3 ani, nu de 2 ca la noi.
si oricum pana in noiembrie mai ai un pic. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
mari78 spune:
offf...iar am ramas in urma
Urez si eu
bebelusilor care au mai implinit o lunisoara zilele astea.Sa fiti sanatosi si papaciosi 
Micaalsa, iti urez cu intarziere
, sa ai o viata plina de sanatate si fericire alaturi de cei dragi. Multa sanatate Iuliei dulcici
Adar, superba poezia ! M-am emotionat rau ! O citeam in timp ce alaptam bebita, iti dai seama ca m-au trecut niste fiori...mai vrem
Aaa..si noua cred ca tot o maseluta o sa ne iasa prima data, pentru ca Teo tot rontaie pe la masele, nicidecum la dintisori...bun si asa.
Noe, sa stapaniti si sa conduceti sanatosi masina !Foarte frumoasa si...incapatoare !
Doublemom, bine ai revenit ! Vazut pozici cu gogosici frumoase foc !
Mihaser, buna algere polly.Acum si Cristian si Thea si Teo a mea au scaunele la fel.Mie cel mai mult mi-au placut cele cu husa albastra, de, se asorteaza cu ochii cupilului...
Pupici printului
AlinaMizzi, felicitari pentru statul in picioruse al lui Keane! Si pentru ma-ma...tare emotionata trebuie sa fi fost...
Pispi, mare s-a facut Biuta perluta !
Multa sanatate sotului si referitor la bere : fara alcool nu se poate ? Ca e buna...![]()
Ies acum, ca domnisoara vrea distractie .
Pupici multi 
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro