*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 32
aalina2003 spune:
Fetelor, eu is mai noua, da' nu trebuia deschis un alt capitol?
Ciuf, as vrea eu sa stiu atata engleza, da' a fost doar efectul unei conversatii lungi si obositoare, vorba ta..Nice husband, ca mai pune si el mana pe aspirator, chiar daca nu cand vrei tu.
Noe, drum bun si plimbari frumoase pe la Paris! Fierul se da cu vit C naturala, asa faci si tu?Aaa si cica aniturj ala se face pe la un an, dar ca urmare a epidemiei de anul trecut se face mai repede. Totusi, sunt pediatrii care nu sunt de acord, cica bebe e prea mic si chiar o forma usoara de boala e nasoala pt el..da' cand sunt si pediatrii astia de acord cu ceva?
Roxivan, Ana (slabuta) bea cam 500 ml lapte pe zi 9se poate si 600 uneori) si mananca 1 fruct (mar, para , piersica) cu 1 mas cereale uneori si putin piure cu carnita, atat.
Cristina 30, du-te la munca si fii bucuroasa ca sotul tau sta acasa cu bebe..nu-ti face nici o problema, nu esti deloc o mama rea iar el e la fel de calficat ca si tine..sa aiba grija de bebe, vreau sa spun.
Catrinutza, nasol cu suzeta aia, se pare ca macar la faza asta, pentru ca Ana isi gaseste singura degetetlul in somn, ar trwebui sa fiu multumita..da' cine o sa poarte aparat?..si doarme de la 10 la 7..
Stiu de tetinele alea, da' se-neaca cu ele..Si masura pt cereale e de la lapte, desigur.
Fug, ca bebe scuipa ca o pisicuta..pe maine!..cred ca scuipa ca n-o las sa atinga tastatura..
Catrinel, tre' sa fi fost tare fain la inbot..acu' chiar plec!
amyana spune:
Am gasit niste bancuri care m-au amuzat f tare si vi le trimit si voua
O pereche de octogenari pleaca in vilegiatura , Ajung in statiune la hotel
,intra in camera , Ea zice:
- Uite draga pe geam se vede o caprioara !!
El raspunde :
- Nu e capriopara , e o vaca , si tu nu esti la geam ci la oglinda !!!
Vine unu' la doctor:
- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel
de
coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma ...
- Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu
adevarat.
- Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu...
Vine Bula fericit de la inmormantarea lu soacra'sa, si cand da sa intre in
casa pac o scandura de la acoperis ii cade in cap, la care Bula, uitandu-se
spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?
Femeile sunt ca medaliile olimpice : trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti
atirna de git o viata intreaga.
Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
La inceputul secolului XX se duce Bula la ghicitoare. Aceasta ii spune:
- Mda... Din cauza ta vor muri multzi oameni si altzi vor ramane
fara casa...
Pleaca Bula necajit, cand in drum spre casa vede un copil pe shinele de
tramvai gata sa il calce tramvaiul.
Sare Bula, repede, il salveaza.
-Cum te cheama, puisor? a intrebat Bula.
-...Adolf...Adolf Hitler.
La spital o tanara foarte frumoasa asteapta in hol, pe un pat rulant,
sa fie condusa in sala de operatie, pentru o mica interventie
chirurgicala.
Este putin ingrijorata, cu atat mai mult cu cat orele se scurg si nimic nu
se intampla.
Intr-un final, un tip imbracat in alb din cap pana-n picioare se apropie,
ridica cearsaful care o acoperea si ii examineaza corpul gol, din cap
pana-n picioare.
Dupa aceea pune cearsaful la loc si se indeparteaza putin pentru a discuta
cu alte"halate albe".
Un al doilea om din grupul celor imbracati in alb se apropie, ridica
cearsaful si o examineaza, dupa care pelaca si cand un al treilea halat
alb
se apropie si ridica cearsaful pentru a o examina, femeia i se adreseaza
ingrijorata:
- Am inteles ca e nevoie de mai multe examinari, dar pana la urma cand ma
operati?
Omul in halat alb ridica din umeri:
- Habar n-am! Noi suntem aici sa vopsim holul.
Dupa o cina selecta la niste cunoscuti sotia ii spune sotului:
- Dragule, nu ti-a fost rusine sa te duci de cinci ori cu farfuria dupa
mancare ?
- Nu, draga! De fiecare data spuneam ca este pentru tine.
Celibatarul este atras de toate femeile, pe cand barbatul casatorit este
atras de toate cu exceptia uneia...
Merg prin zapada un eschimos si un geolog. La un moment dat, apare un urs
polar. Repede, eschimosul se apuca sa-si puna schiurile. Geologul ii
spune:
- Oricum nu vei reusi sa alergi mai repede decat ursul!
La care eschimosul raspunde:
- Nici o problema! Important este sa alerg mai repede decat tine!
- Tu iti iubesti nevasta?
- Cand ne-am luat, o iubeam asa de tare incat imi venea s-o mananc. Acum imi pare rau ca n-am mancat-o atunci. Acum e prea tarziu, e atoasa.
Doi soti stau in pat. Ea il trezeste:
- Iubitule, nu pot dormi.
- Sa te bat pina lesini?
mami de Andrei(25 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
catrinutza spune:
haideti ca vd ca maia veti parte de mine un pic...deocamdata o sa stau pe coada mea acasa ca fi-mea abinevoit sa adoarma iar...asta dupa ce de dimineata a dormit de la 9 pana la 1 fara ceva...cred ca se resimte (ieri nu a dormit mai deloc, azi-noapte a frichinit rau...)
Alina si io zic la fel...nu deschidema lt capitol...am vrut sa va fac surpriza si sa il deschid io, da' bateti-ma ca nu stiu cum...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
cristina30 spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
CRISTINA 30 ai folosit Osanit?
Da, ii dau printului meu si cum am mai scris i-am cumparat si kette de Bernstein.... om vedea daca ajuta.. noaptea asta m-a trezit iar din 2 in doua ore la baut, tita de la mami. Seara capata deja cereale, glutenfrei (fara gluten), si mananca bine apoi bea bine de la mine, dar tot ii mai trebuie noaptea. Am incercat si cu ceai, nu vrea..., suzeta e la mare importanta la el acum.
Gruß,
Cristina & Magnus 07.04.2006
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
alorea16 spune:
Catrinutza mi-a placut bancu si eu as veni in parc dar pana ma imbrac , pana ajung se duce dupa-amiaza ... sunt cam departe.
Amyana superrrr bancurile ![]()
Iar cu capitolul nu ma pricep 
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
alorea16 spune:
Fetelor multumim pentru urari!
5 luni????? Ma uit la
cum doarme si nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 luni. Parca acum veneam cu el in brate de la spital si nu stiam ce o sa fac cu el acasa. Ce a trecut timpul !!! Sa manance mama un baiat mare si frumos . Astazi l-am masurat si are 69cm si cred ca 8kg . Diseara va spun mai sigur ca nu am cantar si trebuie sa cer la o vecina. 

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
mar_apr2006 spune:
Bai fetelor eu m-am apucat de "deschis" noul capitol...da sigur tre sa existe si o varianta mai scurta de a face chestia asta...daca nu jos palaria in fata fetelor care se chinuie de fiecare data...
Deja am ochii ca la melc in cap...si cred ca renunt ca Mariuca e pusa pe fapte mari...
Alorea...nici noi nu mai ajungem in parc din pacate...dar mergem la shopinguit cu tati....
catrinutza spune:
hai ca sunt blonda cu spume cum ar zice unii...am uitat ca sunt logata cu numele "forumului" nostru si nu intelegeam de ce atunci cand dadeam vizualizare imi aparea alta semnatura...Io miss tare blonda la ora asta...

![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."