*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Am pus poze, in sfarsit, sa-mi vedeti minunea.Nu am timp sa citesc ce ati mai scris.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Irina - multam

Simona - capul sus ! Mai departe, vedem noi

Cristinabarz - sigur ca vreau, daca se poate

Simona, alinaalex, cosmina - Doamne, ma simt flatata mai fetelor, tare ma bucur ca va place asa mult .. se pare ca e clar ca a venit din adancul inimii ...

Micaalsa - sper sa fie bine puiuta, sa intri sa ne spui dupa control. Da, e adevarat, eu stiu cum e sa iti vezi puiul bolnav, si sa ma credeti pe cuvant ca e tare urat Maia e bine acum, azi dimineata si-a papat ultima tura de medicamente si se pare ca e OK cu exceptia tusei care inca mai exista si a stranutului, din cand in cand. Dar acum e vesela si binedispusa, deci o OK. Pupam mamaruta ta si sper din inima sa se faca repede bine.
Cat despre cantitatea de antitermice, sa stii ca desi dr aia parea sigura pe ea, si eu am fost sceptica si sincer, mi se par prea multe pentru un sufletel atat de mic ...
Si ...
LA MULTI ANI FERICITI, PLINI DE BUCURIE SI IUBIRE !!!!!

Catrinel - ce inot ???? Care inot? Deja ??? Baga detalii ca si eu vreau dar am zis ca e devreme

Mihaser - sarumana de reteta. Si sa stii ca te invidiez pentru job-ul tau ... las ca imi creste mie mandra, si le arunca si ea . Si noi am vrut Polly, dar mi s-a parut totusi scumpicel, asa ca ... n-am luat inca, poate se-ndura cineva sa-l cumpere ...

Noe - vaaaaiiii, saracutza ... iar vaccin ??? Hmmm, slaba zici ??? Pai si Maia e la fel - asa ca stai linistita, doar ca Maia e mai scurta, si pare mai grasa
Si de ce se face ala la 7 luni? Si eu stiam de 12 luni ... hmmm ... Noi ou inca nu am papat, ca nu am stiut de care sa-I dau. Poate ma luminati voi. Carne am incercat dar n-am avut succes asa ca am renuntat pentru o o perioada iar la capitolul iaurt am incercat Danonino, insa Maia plange cu lacrimi de crocodile de fiecare data cand incerc, asa ca vom incerca si noi Campina.
Despre masina ... ce sa zic ... ca nu mai am cuvinte. E mumusica rauuuu de tot, s-o stapaniti sanatosi si sa o platiti mai repede ca la varsta aia de care zici tu, numa' de mers la banca nu-ti mai arde
Cu carutul e nasol. Eu am fost ca un om bolnav fara carut, abia am asteptat sa vina. Daca e in garantie, sa te duci fuguta cu el sa-l repare ca mari neseriosi mai sunt astia ...

Andreea - oooo, pacat de weekendu asta in care toate v-am invidiat crezand ca va veti odihni si pentru noi ... Of, dintisorii astia care isi fac loc catre lume, tare pacatosi mai sunt ... dar lasa ca ies toti sip e urma va bine bine. Am notat reteta de gogo, de fapt asm notat toate retetele de gogo, mai astept si altele si pana joi-vineri ma hotarasc.
Poezia ... repet: de corason draga mea, de corason de mamita ...

Aileana - cand mi-a spus dr ca nu mai pot alapta, am simtit ca intre mine si Maia s-a rupt ceva, o legatura puternica ... am venit acasa plangand in hohote si am tinut-o asa foarte mult timp. Spuneam tuturor ca am senzatia ca nu mai e copilul meu. Faceam ce ar fi putut face oricine, ii dadeam sa bea lapte dintr-o sticla. Se terminase acea dulce dependenta ... eu depindeam de ea cand sanii imi erau plini, iar ea depindea de mine ... credeam atunci ca totul s-a naruit, l-am urat pe dr din cauza caruia s-au intamplat toate, mai mult decat orice pe lumea asta, ma gandeam ca nu va mai exista niciodata intre noi doua legatura aceea minunata ... DAR N-A FOST ASA !!!!! Bucura-te ca macar ai putut alapta pana acum si ca bebe s-a bucurat cateva luni de tzitzi tau. La noi fericirea a durat 2 saptamani, cu tot cu zilele in care nu venea laptic din tzitzi. Lasa, nu te supara, o sa fie totul ok, ai sa vezi ... am vrut doar sa stii ca inteleg perfect ce simti ... si acum imi vine sa plang ... ma duc la Maia mea ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Mai fetelor ce harnicute sunteti! nu reusesc sa tin pasul cu voi! De fiecare data cand ma pregatesc sa scriu si eu 2 randuri apare cate ceva si iar am de recuperat cateva pagini
ADAR- tare mumoasa poezia, felicitari!

MICAALSA- ma bucur enorm ca micuta se simte mai bine, eu inca nu stiu cum e sa ai un bebe bolnavior , nici nu-mi doresc sa aflu. Sanatate multa!

Azi gongut al meu s-a gandit sa-mi faca o surpriza, asa l-am gasit dupa somnicul de la amiaza
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/photo/3d0379ec409e3b0254e4cea54990004f/ si imi mai si gangurea ma....ma, deocamdata doar monosilabic

Fug sa mai recuperez cate ceva!
Va pupic si numai bine la toti puiutii
Alina- mama de gonut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetili intru scurt...ca sa fac prezenta...
Sunt calcata de marfar, synt zombie, asa ca sa nu va suparati pe mine daca nu va raspund la toate...

Andreea...ne dam peste cap si venim...dupa 4 zile de "inchizitie" mi- o veni si mie randul sa imi fac de cap...

Diana...phelicitari pb masinutza, sa o stapaniti sanatosi si sa ne plimbati si pe noi...acum putem pleca linistiti la munte, da???

Simona...capul sus...il am eu lasat destul ...

Noapte buna, somn usor si urati-mi bafta maine la zacusca...muraturile zac deja in borcane...va povestesc "aventurile" de w-e data viitoare...
Fug sa ma culc ca nu mai pot...
pupam

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

ma mai tineti minte?
Bine v-am regasit!
Va rog nu dati cu rosii ca nu am mai scris de multa vreme, dar aveti asa un spor la scris ca nu apuc sa citesc doua pagini ca ati mai umplut deja inca sase!!
Am mai citit din cand in cand cate un pic dar, recunosc, nu tot, desi as fi vrut. Am vazut ca unele dintre noi au avut sau au necazuri si imi pare sincer rau si sa stiti ca am ramas cu sufletul langa voi. Am fost impreuna inca din cea mai frumoasa perioada din viata si asa ceva nu se pierde.
Noi am trecut un pic si prin cateva suparari pt ca fetele au facut infectii urinare si daca Maia a scapar din prima, Stefana a facut si a doua oara. Asa ca au luat antibiotic si numai ok nu am fost eu la gandul ca trebuie sa le dau.
Cum erau in continuare extrem de mofturoase la mancare le-am facut analize si am constatat ca au mevoie de tratament cu fier pt ca sunt cam anemice. Avem deja trei saptamani de cand am inceput sa le dau si se vad rezultatele, au inceput deja sa manince ceva mai bine. Ajunsesem sa le dau papa in somn seara la 11 si dimineata la 4 ca sa nu dam in alte minuni, ca daca ar fi fost dupa ele.. mai mult de 70-80ml la o masa nu ar fi mancat.
Un alt razboi il aveam cu fructele si cu supica, mai ales daca avea si carne pasata era otrava. Mai nou avem supa cu carne la pranz - sau cu ou/ficatei cate o data pe saptamana - pe la 12, iar fructele le-am mutat seara la 6 si e mai bine ca nu ne mai razboim nici cu unele.
Am mai invatat ca nu le plac fructele amestecate, asa ca papam o zi mar, una para, una banana, una piersici asezonate cu cereale sau cu branzica, dupa dispozitie. Se pun in blender si se zbucuma bine, ca altfel e jale, la fel si supica.
Io sunt cand mai bine cand mai rau, ca si voi ma plang de dureri de spate, de picioare, ma plang ca imi cade parul, ca nu slabesc si cam asa stau lucrurile.
Mi-as dori sa am timp sa citesc din urma ca sa vad ce ati mai facut, ce si cui i s-a mai intamplat. Poate ..cine stie. Ma mai uit cand si cand la poze si ma minunez ce piticoti dragalasi s-au facut si parca imi aduc aminte cand eram o gasca de burtoase care se intrebau toata ziua cum or fi aratand bebeii nostri.
Mai vreau sa va multumesc pentru urarule voastre de la aniversarea lunilor noastre ajunse in numar de 7 !!
Am pus si niste pozici noi cu gogosicile in albumul comun.

Pupici multi

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/slideshow2?.dir=/6bcb&.src=ph&.beg=0&.spd=1

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Andreea Georgiana, da, locuiesc chiar in Viena, in zona destul de centrala. Poti sa ma intrebi ce vrei, te ajut cu tot ce-mi sta in putinta.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Noe mama mama ce masinoi v-ati tras...chiar dati caruta aia debani pe el? Oricum sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea..si poate ne intalnim la Pucioasa ca tot ne bat nasii( din Targoviste) sa mergem acolo la restaurantul unui prieten. Iaurt as face si eu in casa, insa la ultima experienta era sa dau foc la casa...am pus laptele la fier sa se prinda si acolo a ramas pana s-a facut scrum. O sa iau si eu C.
Mama Noe pai al meu e baiat si are 7 kg...Mananca de rupe...se trezeste si noaptea...i-am dat si fier o luna de zile...si el a luat 500gr. Sunt curioasa ce o sa imi spuna si mie medicul!

Andreea Sa ne dansezi la intalnirea de mamici...lasa ma modestia la o parte.

Doublemom bine ai revenit si abia astept sa-ti vad mumoasele...fetele cred ca se pregatesc de o cariera in lumea modei...tin la silueta sii sunt si vegetariene ca Noe!

Cristina/Viena daca tot vorbim de fotomodele si fetita ta mi se pare lungana nene. Cati cm are?

Micaalsa pupici Iuliei bolnavioara!

Fetelor va anunt ca am fost admisa la un master la care au fost admisi apoape toti care si-au trimis dosarul.
Azi i-am luat lu` bebe 8 Beba ca nu se gaseste la nicio farmacie decat la un Hipermarket. Sa turbez nu alta!
Am fost si eu la mani si pedi ca sa mai arat si eu cumva si abia astept sa-mi schimb si look-ul ptr ca deja arat ca Jane a lu` Tarzan.
Bebe a primit Milubrei cu biscuiti si de la 6 luni ii dau si galbenus de ou...ca eu am primit de la 4 luni si inca mai traiesc!

Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Aileana tot cam asa am patit si eu cu laptele...nu mai am nici 100ml...Ma intreb si eu la fel ca si Catrinutza oare trebuie sa iau ceva pastile sa stopeze lactatia?

Nsiro si mie mi s-a parut ca au freza asemanatoare!

Alina M a zis mama? wow super! al meu rade la mine cand ii spun sa zica ma-a, ta-ta, pa-pa

Adar e destul de fain scaunu`...o sa pun poze. eu am facut cadou uni colege...am facut cheta si i-am luat de lemn...din ala care se face scaunel si masuta...dar mi-a marturisit ca a picat printesa din el.

Loranda si eu vreau sa gasesc ceva jucarioare asa...deocamdata avem decat farfurie cu ventuza!

Simona ce barbatel mare s-a facut Edutu`!

Miha gogosile sunt superbe!

Roxivan spor la despachetat...acum e mai simplu sa ajungeti in tm...va urcati in rapid seara faceti nani si dimineata va treziti in tm.

Catrinel ce fain! e si in tm...dar prin Balcescu la clinica lu`Cioata. Vreau si eu baie cu bebe!

Fetele va anunt ca au trecut cele 6 luni asa ca la sfarsitul saptamanii ma duc la sport. Mi-am luat chiar si bustiera! Gata cu prostiile de dulciuri ca am luat 2 kg...de acum incolo suc de grapefruit!

www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Asaaaa ... am reusit sa editez si eu mesajul si sunt happy . Ca acu' m-am shmekerit, de cand am luat teapa cu mesajele pierdute de pe forum (pana de net de-a lu'Bulan!!! ), scriu in word si dau copy/paste
Doar ca acolo mai trebuie "cosmetizat" si nu apucasem ca mi-au venit cumnatii in vizita (ei, sa pape zacusca, nu de alta ). Asa se face ca mesajul arata ca scris de pe front. Da' acu' sunt fericita!!!

Noe - vad ca fetele iti spun Diana, io n-am chef , ca tare-mi place NOE si fiind singurul loc unde iti pot spune asa ... profit de el la maxim ...

Doublemom - cate unul pentru fiecare dintre voi ... ma bucur ca ai intrat pe la noi si sper sa se face gogosicile bine, bine repede de tot. Sa stii ca noi nu ne suparam daca nu apuci sa citesti tot, dar te rugam, intra macar sa ne mai povestesti una-alta, ca tare ne mai bucuram !

alinamizzi - ma bucur ca iti place si PROMIT SA MAI SCRIU !!! (voi ati vrut-o )

Mai fetelor, am incercat iaurtul campina ... mare dreptate ati avut. Daca la Danonino se inverzea copilu de plans, pe asta il papa cu o poftaaaaa ... parca nici nu-mi venea sa cred.

Acu' ... "Poeta" are o mare problema: de cateva zile Maia "rumega" in gol. E clar ca apar dintisorii. Problema e ca am facut investigatii si ... mi se pare ca a iesit un coltisor de ... maseluta . Se poate asa ceva? Adica primul dinte sa fie .. o maseluta??? Ca eu nu mai stiu ce sa cred.

A, sa nu uit, o rugasem pe Marienutza - gravidutza sa imi dea reteta de branzica facuta in casa din lapte praf dar vad ca nu mi-a raspuns asa ca va rog pe voi sa ma ajutati. Voi cum o faceti? Ca eu i-am dat branzica cumparata, fara grasime de la Milli si Oke, dar vreau sa-i fac io si ... nu stiu cum ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Era sa uit...Dianad, Pispirica, Loranda, Tcelen, Aileana vreau poze!!!!!!!!

Pozele noastre

Mergi la inceput