*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 23
Qamar spune:
salutareeee!
uphh, tocmai am scapat de vaccinul de la 6 luni, cu plans putiiiin putiin de tot, si putina maraiala dupa (in somn..); concluzia pediatrei: vai, e slaba si palida
...asta in conditiile in care are 7200g si 71cm si a crescut 500g luna asta
iar noi, dupa cum va mai spuneam, suntem "mulatrii" cu acte in regula, adica ceva mai albi ca peretele..ma rog..
continuam deci cu phierul si la 7 luni ne asteapta alt vaccin; io de asta nu stiam....anti-rujeola, dar nu se phace la 1 an?ea zicea ca il recomdana numai pe cel de cumparat, care se gaseste phoarte greu si ca e riscant sa NU i-l phacem...nu mai stiu ce sa mai zic....
cu mancarea: cica ea OU nu recomanda pana la 1 an (galbenus..) , eu i-am dat deja si continuam, ci mai degraba carne - nu i-am dat si asteptam 7 luni. Ca iaurt din comert ne-a recomandat Campina (parca si Thea serveste) sau Natura, NU Danone, iar la branzici din comert a zis ca se abtine: Almette, care cica e cea mai buna, are sare...deci NU bun pentru bebe, iar Phagaras sau altele contin smantana, prea grasa, deci NU bun pentru bebe...Eu ce sa mai inteleg?
cam atat.
Aseara am avut mosaphiri si ne-am dixtrat bine cu totii, mi-a reusit salamul de biscuiti
ca aproape nu m-au crezut ca l-am produs eu
..am beut, am mancat, ne-am uitat la Moartea d-lui Lazarescu (deh, party de oameni cu bebe) si am barphit la maxim...
In rest, alles gut, inca nu am spalat nici vasele de aseara, am cam lenevit azi cu bebe, dupa vaccin...Ma duc sa citesc din urma si revin cu comentarii![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
ANDREEA GEORGIANA spune:
In primul rand trebuie sa le uram LA MULTI ANI,tuturor bebeilor care au ,,imbatranit,,in acest weekend!
Micaalsa,sa fii iubita o viata intreaga si sa ai parte numai de lucruri bune!Si sa-ti dea Dumnezeu inca 2 bebei,cel putin la fel de dulci ca Iulia.
sanatosi pt. Iulia de la Thea.
Nshiro,e tare dulce Maria(mai ales la piscina,pe colac).Mai pune si poze cu tine.Ca esti frumu!
Tcelen,felicitari pt. prima zi de scoala!Sper ca a fost una de neuitat pt. Iulian.Eu si acum ma cutremur de emotie,gandindu-ma la ea...
Mihaser,da' cum ar fi sa-mi gasesc si eu un R.Gere,dornic de initiere intr-ale dansului.Ca eu sunt maestra(si as dansa non stop),scuzata fiindu-mi lipsa de modestie.
Eu i-am dat Theei iaurt Campina si ii place,chiar daca la prima lingurita...se cutremura.Il amestec cu piersica(data pe razatoarea de sticla).Despre iaurtul D..none nu am cuvinte de lauda ci dimpotriva.Este plin de chimicale si nici macar noi nu consumam asa ceva.Preferam lactatele D...rna,Al...alact....M-or impusca astia?
Laura,au aparut brandusele doar la Piatra Neamt.La BV n-am vazut inca.
Ile,ma bucur ca nu sunt unica...mama purtatoare de aici(de fapt mai sunt cateva).Toata lumea asa-mi spune,vis-a-vis de asemanarea izbitoare a Theei cu tati.Iar ei i se spune mini-Cristin.Da,ma simt ca noua dupa masaj si abia il astept.Supica ii fac zilnic(de fapt zeama nu-i mai dau ci doar pure),insa uneori imi iese mai mult pure si atunci mai umplu niste borcanase de plastic pe care le pun la congelator(pt. zile...lenese).Le pun asa,fierbinti.
Polixeni,da,pun si usturoi si nu-i displace deloc(ii fac in ciuda lui tati,care detesta atat gustul cat si mirosul).Cand ragaie(suna nashpa,dar asa e),zici ca a mancat mici.
Catrinel,prietenii nostri vin in vizita la nasii lor,care locuiesc acolo de j'de mii de ani.
Bitab,maseuza mea nu intarzie mai mult de 10 minute si e f.serioasa.Daca vrei,va fac legatura.
Cristina Barz,Anna e o dulcica,sa va traiasca!Stai chiar in Viena?Noi venim saptamana viitoare si tare as mai fi vrut niste informatii.
Adar,m-ai dat gata cu poezia.Nu degeaba li s-a dus buhul moldovenilor ca-s romani plini de talent/e....Si-am varsat si o lacrimuta.NA!
Eu fug acum sa iau gogosari,ca musai tre' sa-i rezolv pana plec.
Reteta mea delicioasa:
2 l apa,1 l otet,200 gr. miere,dafin,mustar boabe,piper,2 linguri sare fara iod,hrean,usturoi,frunze de telina.A...si 7-8 kg gogosari.
Fierb apa+sarea+otetul+mierea+boabele(mustar,piper) si oparesc gogosarii(taiati in jumatati)in acest lichid.Asez apoi gogosarii in borcane,pun catei de usturoi,hrean,torn lichidul fierbinte,adaug telina si 2 frunze de dafin si pun capacul.Pun cutit de inox sub borcan,sa nu se sparga.Da stiai deja asta...Tin gogosarii astia ani de zile(daca uiti unde i-ai pus ca altfel... dispar intr-o zi)
Maia convalescenta.
Ciuf,prietenii nostri care au tripleti se lauda ca adorm la 21 si se mai trezesc dimineata la 8.Fara plansete nocturne,frichineli si cersit atentie.Mai zi ceva daca poti...
Aalina,eu am visat candva ca mi-a fost furata Thea si m-am dus cu ochii inchisi in camera ei.Spre stupoarea lui tati care se uita la TV si credea ca fac misto de el.Abia cand m-am intors,linistita am realizat comportamentul si mi-am amintit visul.Horror!
Simona Toma,gandeste-te ce faceau bietele noatre bunici,cu sotii pe front si copii mici,fara mobile,pampersi si TV...
Nu-i asa ca te simti mai bine?
Catrinuta,poate treci miercuri pe la noi,dupa 13(vedem cum facem sa nu le dam mimozelor programul peste cap).
Noe,felicitari pt. masinuta.Poate acum,ca sunteti motorizati ne vdm mai des.Dupa ce va intoarceti voi de la Paris si noi de la Viena.Si noua ne-a venit masina 2,asa ca suntem...independenti.
Dupa cum observati,ne-am intors.A fost cel mai obositor weekend...din cate am avut toata viata noastra.Parere unanima.N-a dormit gaza decat in masina si pe afara,dar cu intermitente.Nu v-am adus aer curat ca nici eu n-am apucat sa-l savurez.
Si,ca sa puna capac,asta noapte nu a inchis un ochi,a plans intr-una,o puneam pe spate se intorcea pe burta(de un milion de ori),urla si pe o parte si pe alta si in brate si in fund si cu suzeta si fara.Asadar,pt. ca nu se mai punea problema de somn,la 4 am inceput sa caram bagajele la masina,am alimentat cerberul(care s-a inveselit brusc),am bagat-o in paturica si am plecat spre Bucuresti.Inutil sa va mai spun ca suntem, zombie,eu acasa,C. la serviciu.Acum fug sa iau gogosari si alte chestii,ca tot o pazeste Silvia pe Thea.Mai nou,daca sta pe spate face intr-una...podul de jos.Nu mai sta decat arcuita.
In ceea ce o priveste pe MP,sigur este ceva legat de cuplu.Ori de plecarea in Austria,care i-a bulversat putin.Sper sa-si gaseasca echilibrul si sa depaseasca acest moment dificil.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
Ada, multumici pentru urarile de masina nou
, aici o poti vedea, e pe gri, si cred ca o sa platim la ea pana ajungem cu proteza in loc de dantura, dar a phost visul lui Dr de ceva ani buni...Ce-ace Maia mica?alles gut?Sa stii ca si noua ni s-a stricat un pic carutu, adica nu se mai pliaza decat daca il iei la palme si pumni (hihi eu m-am prins cum) si era sa ramanem cu el asa, sambata la Pucioasa, sa ne phi vazut pe amandoi cum ne chinuiam cu el
..pana cand am devenit eu violenta si l-am supus
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8615&hl=" target="_blank">aici gasesti phel de phel de retete pentru iarna..spor!!!!
amyana, wilkommen!
MamaluOana, in tineretile mele zbuciumate prestam destul de des chephuri, dupa care examene sau scoli si ma descurcam cu brio...Acu...vineri, de ex, dupa tzuraiul cu phetele, am ajuns pe la 5 si ii zic lu Dr ca ma pun in pat dar nu dorm, sa hranesc puiul la 6-7 cand s-o trezi...Da de unde, cica am picat ca MIG-u', pana la 10 cand m-a trezit Bia (hranita intre timp de el), pe urma calatorie, ieri iar tzurai..sunt zombieeee...dar ma ajuta pilulele de slabit, ca dau energie...i'm a junkie, noah....CUm phu la inot?poze ceva?![]()
Ada, torturi va aduc, cum sa nu!da stai numa sa caut accentul, si sa-l pun pe ultima silaba![]()
Irina, pupam micul parasutist!eu stau cu okii pe ea de mi-au iesit din orbite
..si cand nu pot, o sechestrez in bouncer sau in patut..ca nu mai are stare...TU cum te mai simti?
Simona, reteta de iaurt nu am, dar ziceam de ala din comert...Acu daca ne-a dat liber pediatra, o sa incerc sa ii dau Campina sau Natura, sa vad care ii place mai mult. Nici Bia nu e mare mancatoare de piureuri, eventual combinate cu cereale sau o masura de phormula...
Aida, thanx!si sa stii ca 5cri5ul tau e chiar haio5, dar imi imaginez cat e de enervant, ca si eu turbez cu PH-ul asta
phacem un club, ok?pupam Alexandra
Cosmina, multumim!
succes la vaccin!
tzuna, ziceai de pantaloni de burtici?si mie mi-a phost greu sa-mi gasesc marime mica, am gasit la MOthercare la un pret de coma, insa i-am luat; daca vrei ii pozez si ti-i arat, si despre pret don't worry, ca a scazut mult...nu sunt aphacerista din phire
sarcina usoara!
Cristina, simpatica phoc Ana!pupam!
roxi, wilkommen la capitala!poate ne vedem cand ne intoarcem din strainataturi!
Pispirica, ce bine ca esti din nou online! sanatate sotului si sa stii ca o sa phie ok, chiar si cu regim...CU alcoolu da, mai greu, dar mancarea dietetica o sa-i phaca phoarte bine...Pupam si numai bine tizei noastre!
Ce mai citim noi
Qamar spune:
hihi Andreea, am scris in acelasi timp, da, o sa ne putem vedea mai usor asa! hai ca ma pun la citit 'romanul' tau, ca pe-al meu l-am terminat de scris..Pupam Thea!
Ce mai citim noi
micaalsa spune:
Catrinel, Iulia mi-a facut 38,8 ... 38,9 cam pe-aici se invarte. Ceea ce pe mine ma surprinde e ca dr. mi-a zis sa-i dau preventiv pentru febra. Adica odata ce a facut febra si am reusit sa i-o scad, eu sa continui sa-i dau medicamente ca sa nu mai faca. Dar pana cand? Oricum, ma pregatesc sa merg la alt pediatru azi sa vad asta ce-o sa-mi mai zica ca eu sincer m-am saturat de ei de toti. Nu are rosu in gat, tuseste dar f.putin, doar cand se agita si striga ii vine sa tuseasca sau cand se ineaca o apuca tusea respectiva. In rest, e vesela, ca inainte. Nu prea arata a copil bolnav ... de-asta-s eu asa contrariata. De-abia astept sa ajung la dr. asta sa vad ea ce zice. Dar oricum nu sunt impacata deloc ca i-am dat atat de multe medicamente, desi de la mine citire i le-am mai scos.
Azi nu a vrut sa manance nimic in afara de lapticul meu. Cand vede lingurita isi strange buzele si gata, nu mai pot sa-i bag nimic pe gat. Asta cred din cauza medicamentelor, nu le mai poate vedea saracuta.
Voi mergeti la inot? Super. Si pe Oana o pui la balaceala? Sa ne pui poze.
Multumesc fetelor care m-au felicitat de ziua mea, ma si apuc de tort
imediat ce-mi vad puiul sanatos si ne sarbatorim.
Acuma astept sa se trezeasca pitica si sa mergem la dr.
Revin maine cu vesti, sper bune
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
aileana spune:
Saru-mana pentru pumnii stransi si pentru incurajari (Ciuf pupici multi!!!),
Andrei este bine, si-a revenit, scaunele s-au normalizat, adica le face (ca eu il stiu constipat de atatea luni) cam 2-3 pe zi.
Vestea proasta-proasta pentru mine este ca s-a intarcat, nu refuza tzitzi, dar nu mai vrea sa munceasca la ea, asa incat am pierdut si lapticul, neavand stimulent. Asa ca acum o sa incep cu lapte formula, probabil NaN, ca tot i-am dat fara lactoza atatea zile si inca ii mai dau. Incerc sa ma adun si sa ma obisnuiesc cu ideea, ma consum si ma amarasc la fiecare masa a lui, pentru ca mesele de mancare le terminam cu tzitzi, iar celelalte erau o desfatare....ce sa mai zic...
Va mai scriu cand sunt intr-o dispozitie mai buna si promit ca mai actualizez pozele, sa vedeti ce junior de expozitie am eu.![]()
Va pup dulce pe toate mamicile.
Ileana si
Andrei Ioan
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
tcelen spune:
asaaaaaaaaa,fac o mica pauza de treaba ,ca sa multumesc din suflet tuturor fetelor care i-au urat succes lui Iulian la scoala si La multi ani ficei mele Ana-Maria,cu ocazia implinirii a 8 luni
si vreau sa urez si eu la multi ani ,bebeiilor care si-au sarbatorit zilele aceastea cateva lunisoare!!
vreau sa va spun ca Iulian e foarte incantat de scoala,cel putin asa imi poveste soacra mea la care sta pana ne mutam noi la noua casa,ea fiind mai aproape de scoala,dar si de la Iuli care a fost foarte fericit in prima zi!
iar Ana -Maria la opt luni,se ridica si sta in picioare singurica la patutul ei,tinandu-se de patut,merge de-a busilea toate casa,cu premergatorul,are doi dinti si rade la toata lumea,a si zice ma-ma,cand e foarte suparata!!
Pispirica ,noi ne-am mutat in 39A,in spate la Print si Cersator,langa piata,imi convine acolo,ptr ca sunt aprope de piata,mijloacele de transport in toate directiile,bunica mea cu care fac contabilitate,ea fiind un fel de sefa a mea,sta tot acolo,si mama in ICFRIMU,deci relativ aprope,pe la doua babe,am scoala si gradinita chiar acolo in spatele blocului,Iulian nu tre sa tranverseze strada!
am sa pun niste poze ci Iulian in prima zii de scoala si cu Ana-Maria la opt luni ,cum sta ea in picioare si cu dintisorii ei ca sa ne laudam si noi un pic,dar cred ca diseara dupa ora 22 ca sa mai termin cu treaba ,ca pe langa mutare mai am si contabilitate de facut si un bebel mic pe cap,adica fiicamea!!,iar sotul ca deobicei la Constanta la servici!!!
abia astept sa ne mutam ,sa ne linistim si noi ,ca sa ne reluam viata de dinainte si sa am si eu timp de forum!!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, exact ca Oana… Numai ca ea nu tusea. Pe bune, ea dup ace a facut 38,6 s-a simtit mai bine, fara sa ii dau nimica. Daca ii dadeam ceva “preventiv” pt febra, cred ca ma impusca doctorita!! Ce diferente!
Am fost la baby schwimmen! S-a balacit Oana… a facut gimnastica pt bebei in apa. I-a placut, spre surprinderea mea. Astia mici sunt mai tari deca credem noi. Acuma a cazut secerata, evident, doarme de rupe. Am reusit sa bag laptele de la ora 5 in ea, a baut mai mult prin somn. Si soileste de numa’. Mai erau 4 bebei acolo, o fetita de varsat lui Oana, unu mai mic, da ziceai ca-I maimare ca Oana, si unul maricel, care deja avea aripioare de inot si se misca si singur prin apa! Nu stiu cat avea, dar cred ca intre 8 si 10 luni. Sub un an, in orice caz. E super, asa ca mergem odata pe saptamana. Poze n-am ca nu prea am cum sa fac…
Mamicile zic ca daca fac inot si racesc mai usor! Eu am facut toata iarna aquaerobic cat am fost gravid si nu am racit!!
ANDREEA, deci vin dintzosii la voi? Pupici Theei, sa faca nani….
NOE, misto carutza v-ati tras!!!! Zuuuperrr!
CRISTINA BARZ, ti-am vazut frumoasa ochioasa! Sa-ti traiasca, e super dulcica!
TCELEN, ia sa vedem pozele!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
cameliada spune:
va salut fetelor,
va multumim din suflet pentru urarile de 7 luni la Tudor si de 30 de anisori la mamica
. Uram toate cele bune la bebei si mamicutze!! sa fitzi sanatosi si fericiti!
noi am sarbatorit 7 lunitze cu febra
, frectii si comprese, urmare unui "cadou" nedorit de la tati. am avut si eu ceva de tras cu gatul si iata ca si puiul. am fost la medic azi si ne-a spus ca suntem in regula, nu e grav, dar trebuie sa fim atenti si sa urmam tratamentul. acum nu mai este apatic, se joaca, merge in patru labutze.
in rest mananca foarte bine mesele solide, mai prost stam cu lapticii, la cele 4 mese pe zi bea cam 140-150 max, si mi-e teama sa nu aiba probleme cu calciul, dar dr spune ca s-ar putea sa fie dintisorii care dau le dau nazuri la bebei cand e vorba de mancare.
in fundutz nu stam foarte bine ca nu prea ne place pozitia, tot pe burtica si in 4 labutze se vede lumea mai haios. zilele trecute a cazut din pa si abia ne-a trecut semnul de buna purtare de la nasuc.
Adar, superba poezia.
va pup fetelor si va urez numai bine; acum ca s-a cam stricat vremea, o sa am timp mai mult de stat pe net. ciao!
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
ile77 spune:
Am fost si noi azi sa ne masuram si cintarim.Chiar ii ziceam sotului aseara ca pun pariu ca nu atinge Viv 7kg.
Deci intr-o luna si o sapt a urcat de la 6600 la 6930
.Si 71cm.
Catrinel, ce misto a te duci cu Onika la innot.Si eu am zis ca må duc,dar tot amin ,ca mi-e asa jena ca eu nu stiu sa innot.Sigur voi fi singura måmicå, care nu stie sa innoate![]()
Aileana, sa ia grija cu Nan , ca s-ar putea sa-l constipe.
Eu nici nu vreau sa imi mai aduc aminte ce probleme a avut Viv cu constipatia de la Nan.
Noe,aici nu se recomanda ou inainte de 1 an . Soacra-mea a facut o fatza cind a auzit ca vreau sa incep sa-i dau lui Viv galbenus de ou.
Asa ca am vruit sa-i dau lui Viv azi outz ,dar am uitat , desi il fiersesem. Si ca sa nu ma oftic de 2 ori ,l-am halit eu.
Sper ca miine duc misiunea pina la capat.
AndreeaGeorgiana,påi tu esti tare desteptutza. Uite ca eu nu m-am gindit sa pun restul de supica-pasta la congelator. Ca mereu imi iasa cam multa si o arunc.Eu ma gindeam ca, na, treb sa-i dau lui Viv numai proaspata.
Rocsana, påi cu ai mei bineinteles. Hehe.
In familia sotului toti au ochii albastru-deschis.Asa ca a iesit o combinatie draguta.
Pupici frumoasei japoneze Maria.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)