*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 25
adar spune:
catrinutza - bafta multa maine la zacusca. Tinem pumnii. Sa stii ca eu daca am emotii pentru ceva la zacusca, e pentru oala, sa nu se prinda. Dar mi-am tras o oala meseriasa de la metro, din inox, mare de 9 litri si ma doare la basca
, nu s-a lipit deloc.
mihaser - sa pui poze, ca poate ma induplec ... felicitari pentru master, ai curaj nu gluma.
doublemom - tocmai ma balaceam cu privirea in pozele voastre ... ptiu sa nu fie de deochi
, tare-s mumoase amandoua, dar tare greu trebuie sa-ti fie, draga de tine. Noi clacam cu cate unul singur ...![]()
simona - si tie ti-am vazut iepurasul, e tare mumusel ... pup nasucul lui ...
Iar tu esti o frumoasa si jumatate, dar, de azi incolo nu mai am ce discuta cu tine ca esti o SLABANOAGA si eu sunt o GRASANA si ma oftic cand te vad, daaaa????
Asa ca ia mai lasa tu prostioarele si gandeste-te ca altele, in afara problemelor cunoscute, mai trebuie sa va suporte si voua frumusetea, daaaa???![]()
Hai, pupici pentru toata gasca 

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
adar spune:
alinamizzi - vaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, ce mumos a facut ..... pai asa surprize sa tot dea Dumnezeu ... offf, ce m-a impresionat! Abia astept clipa asta si eu!
de la noi!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
Polixeni spune:
Iote c-am aparut si eu...in sfarsit a adormit si Nick.
In primul rand 

ANA-MARIA,MARKUS, MADALINA,TUDOR BOGDAN,STEFANIA&MARIA, ERIC IONUT (pt data de 17/03),TUDOR(pt data de 18/03),IONUT ALEXANDRU (pt data de 19)!!Sa cresteti mari si sanatosi!! 
micaalsa sa ai parte numai de bucurii in viata si multa multa sanatate!!Si-mi cer scuze ca te felicit cu intarziere.Cum se mai simte Iulia?
sa treaca
As vrea sa multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat pt cele 6 lunisoare implinite. 

Cristinabarz felicitari Annei!!
Noe-Diana felicitari pt noua achizitie!!Sa o stapaniti sanatosi si sa va aduca multe amintiri frumoase din calatoriile in care veti merge cu ea!! Pupam "bubita" lui BIa de la vaccin!
amyana bine ai venit si sa-ti traiasca Andrei!!
adar ai scris o poezie superba! iti dai seama ca mi-am salvat-o si sa stii ca m=apucat
!M-a emotionat !Bravo talentato!
Catrinel zuperrr ca o duci pe Oana la inot!Si eu sa ma duc sa intreb aici la bazi ndaca fac cursuri pt pitici de 6 luni.Si nepoata mea din Salonik merge de mult timp la inot (acum are vreo 3 anisori) si ii place la nebunie.Am fost si eu sa o vad la lectie si am ramas tare incantata.Ghici ce dvd am vazut eu ieri?!!! THE WILD!!Desene animate!!SUPER!!Am ras de m-am cocosat!!!Ti-l recomand!!!Onutza ce nazbatii mai face?
Mai fetele vad ca destui bebei sunt bolnaviori...
dulce tuturor sa le treaca!!
Ce vroiam sa va intreb...de cate ori le dati carnita in piureul de legume?Eu nu stiu ce sa fac..sa-i pun carnita in fiecare zi?As vrea sa incep si eu sa-i dau si iaurt pt bebei c-am vazut ca pe cutie scrie ca din luna a 6 a se da.Pe 22 mergem si noi la vaccin si am mari emotii cu reactiile.E adevarat ca pana acum la nici un vaccin nu mi-a facut febra sau diaree,dar citind de reactia altor bebei la vaccinul de 6 luni m-am cam ingrijorat.
N-am apucat sa intru in weekend ca duminica a fost ziua de nume a socroseniei si bineinteles ca vrand-nevrand a trebuit sa facem act de prezenta si atata i-a trebuit sa ne prinda acolo ca ne-a tinut toata ziua la ea.Va dati seama ca faceam ca un leu in cusca
dar ma rog bine c-a trecut.
Ce ma laudam eu cu antena aia parabolica...ei bine nici acum nu e instalata.A venit nenea mesteru abia azi desi trebuia de vineri (m-a tinut in casa toata ziua sa-l astept, ca sa ma sune pe la 9 seara ca nu poate sa vina 
)si n-a facut nimic ca trebuie nu stiu ce suport sa luam. In fine poate anu asta om instala-o si noi.Ideea e ca am vazut sambata "Suprize,surprize"!!
Cine ar fi crezut ca o sa ajung sa savurez emisiunea aia?!!
Vad ca tot vreti sa pregatiti ba zacusca ba muraturi.Auziti da' nu va e mai usor sa le cumparati gata facute??
Aaa,daca va intereseaza vreo reteta greceasca intrebati-ma.
Haaaa ce distractie a mai descoperit cupilu...are la patut o instalatie cu niste maimutzele de plus care se invart si canta.Si acum se ridica in 4 labe pe genunchi si se intinde la butoanele de la care schimbi melodiile si intesitatea si le tot butoneaza.Asta am descoperit-o intr-o seara cand il pusesem la culcare si eu eram in suufragerie si la un moment dat aud ca se schimba melodia.Si cand ma duc acolo,cupilu facea pe DJ.
No,hai c-am recuperat zilele pierdute.V-am pupicit si daca ma lasa piciu maine ,va astept la un frappe!
![]()
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
album recent
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Filmuletze:
www.dropshots.com/gpoli_ro
mihaser spune:
Adar ba mai lasa-ne cu poeziile lacrimogene...ca nu pot sa ii zic sotului ca toc ceapa in dormitor! Glumeam...a fost super adevarata!
Vinzi pompa? Da` fata n-o vinzi? Ca eu vreau o fetita mumoasa!
Vezi ca am pus poze!Uite dai un ban da` e cupilu fericit!
Polixeni mai lasa-ma mama cu cafelele astea ca eu o iau de buna! Vezi ca anu` trecut am fost in Grcia deci stiu drumu`!
Sa faci poze cu maimutele!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
A cu maseluta a zis sotu ca nu se intamla prea des, dar e posibil! El e licentiat si in medicina dentara!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
nshiro spune:
Catrinel tare expresiva e Oana ta! Actrita scrie pe fruntea ei! Si frumusica foc... are niste falcute numai bune de papat! Vrem poze de la chef!
Poli eu ti-am vazut fotbalistul si ti-am spus ca e BESTIAL! Si tare frumusel si finut mai e!
Catrinutza hmm deci asa cu premergatorul.... eu sper sa nu o puturoseasca pe Maria, ca nu serveste mai mult de cateva reprize a cate zece minute pe zi (sper ca mama in lipsa mea luandu-se cu treburile sa nu o lase mai mult
). Cat despre ca-s nesigure nu stiu ce sa spun... Maria zboara cu el peste praguri..... nu s-a intamplat pana acum nici un accident nefericit.
Dea ce meniu variat are Mia... Cum v-ati acomodat in Romania? Cata bataie de cap tre sa aveti cu actele.... Mare curaj ati mai avut!
BitaB v-am vazut pozele si Alesia e tare frumoasa. Scrie mai des.
Micaalsa tare m-am intristat cand am citit ce a superit micuta Iulia. Multa multa sanatate sa se faca bine cat mai repejor iar tie LA MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta draga!
Cristinabarz felicitari pt primul dintisor!
Simona Toma sper ca acum esti mai bine. Nu se poate face nimic sa schimbi situatia? Sa schimbe tati serviciul sau sa va mutati tu si Edutu?
Adar nu se poate sa nu te felicit si eu pt poezie, mai suflet de poet ce esti tu.... mi s-a facut pielea maciuca (de gaina)
Ciuf ca ma intrebai de mama ce face daca s-a acomodat, da si nu. In timpul saptamanii se ia cu Maria vin eu de la serviciu iesim la cumparaturi, i-am facut abonament la piscina si aerobic de cate 2 ori pe saptamana, e ok dar in week-end-uri se plictiseste grozav si incepe sa ma toace, sa-si exprime nemultumirea, sa caute nod in papura, probabil i s-a facut si dor de casa, tot imi compara Romania cu Japonia si incearca sa ma convinga ce frumoasa si buna e prima si cat de suparata e ea ca am ales eu sa traiesc la asa o departare de patria mama
.
Noe e marfa masina sa o stapaniti sanatosi, numa zi si mie ce marca e ca nu am reusit sa-mi dau seama... tzaranca de mine
aaa si Moartea d-lui Lazarescu? e un film? Eu zic sa nu-ti faci griji in ceea ce o priveste pe Bia daca e vioaie, doar tu o cunosti cel mai bine!
Aalina eu visez in engleza, in japoneza si in romana iar cand is obosita vreau s-o dau pe-o limba si-mi iese alta... si cu sotu ce combinatii de japonezo-englezo-romana facem de-o sa fie biata Mariutza tare confuzata.
Amyana bine ai venit! Mai spune-ne despre tine si despre bebe Andrei.
Cosmina succes la vaccin! Nici Maria nu vrea in carucior deloc....
Roxivan sa va fie de bine mutarea!
Pispi bine ai revenit! Imi pare rau pt sotul tau... Vrem poze cu Perlutaaaaaaa!
Andreea Georgiana nu cred ca v-am spus ce frumosi, asortati si superbi ati fost la botez toti trei. Eu am o mare admiratie pt persoanele care poarta rosu caci personal nu am avut niciodata tupeu... consider ca tre sa fii o frumusete ca sa-ti stea bine in rosu ceea ce la voi e mai mult decat valabil!
Aileana e deprimant stiu ... da las ca trece! Mie acum mi s-ar parea aiurea sa suga Maria la tzatzi
mama denaturata! Asteptam pozici.
Tre sa ies da revin. Sper.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
nshiro spune:
Am revenit.
Tcelen asteptam pozicile sa-l vedem pe Iulian scoler si pe Ana-Maria cum sta in picioare!
Catrinel ce bine suna baby swimming asta! Vreau si eu ....ma bucur ca i-a placut Oanei si Mariei i-ar placea mai mult ca sigur. Si pe aici e dar cred ca au program numai dimineata.
Cameliada LA MULTI ANI frumosi si fericiti! Multa sanatate lui Tudor.
Catrinutza ce s-a intamplat? Ce inchizitie?! Scoate untul din tine Mariuca sau...
Doublemom cat ma bucur ca ne-ai mai dat de veste dar pe de alta pare imi pare rau ca ati avut problemute... uuff asa de mici si au facut infectie urinara?! De la ce?! Tu mai alaptezi? Abia astept sa vad pozicile cand ajung acasa. Multa sanatate si pofta mare la gogosele!
Poli eu ii dau carnita de pui de doua ori pe saptamana. Si de doua ori peste si de doua ori galbenus de ou (le alternez). Bravo lui Nick DJ-ul. Maria a stricat deja pianul de atata butoneala. Acum se mai aud niste scartzaituri si grohaituri de parca ar canta din cada cu apa.
Mihaser ti-ai tras glow sau am avut eu orbul gainii pana acum? Foarte mumos!
nshiro spune:
LA MULTI ANI
16:
februarie: Maia si Stefana - - Doublemom
februarie: Anna-Lia - - CAT
februarie: Andreea - - Maria28
martie: Nikolas - - Polixeni
martie: Lara - - Elvie
17:
ianuarie: Ana-Maria - - Tcelen
februarie: Markus - - Mariana_1976
februarie: Madalina - - Loriana27
februarie: Tudor Bogdan - - Cameliada
martie: Stefania si Maria - - Adibal
aprilie: Eric Ionut, - - Honeypuma
18:
martie: Tudor - Emii2
19:
aprilie: Ionut-Alexandru -- Gabi_fer
SA CRESTETI MARI FRUMOSI SANATOSI SI FERICITI!
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, uite www.desprecopii.com/info.asp?id=227" target="_blank">aici despre rinofaringita acuta....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:

Ieri am fost la dr., a consultat-o si se pare ca suntem pe drumul cel bun. Continuam cu antibioticul inca vreo 2 zile dupa care mergem din nou la control. Ma bucur ca ei nu i-a evoluat boala, am "prins-o" in faza incipienta si nu a fost greu sa o oprim. Referitor la puzderia de antitermice care mi le-a prescris prima pediatra, astalalta mi-a zis ca-i o "moda" in randul pediatrilor din Romania sa prescrie atatea medicamente in cazul febrei. Pfuaaaaiii ce m-am inervat cand am auzit, mai ca nu i-am zis ca ma
in moda lor ... oricum eu nu i le dau si nici febra nu mi-a mai facut.
Am crezut ca ma lasa pitica sa si citesc mesajele noi dar mi s-a trezit dupa 10 minute de somn. Noroc ca am apucat sa scriu, in rest casa-i vraishte.
la ea ca nu-i de gluma, isi face auzita prezenta
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)