*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 19
aalina2003 spune:
Simona Toma, capul sus, toata lumea a simtit, cred, la un moment dat, ca se urca pe pereti, dar starile astea vin si trec si tu ramai cu un bebe voios si sanatos.
Micaalsa, revin un pic. Important e sa previi formarea anticorpilor (prin vaccin), daca apar, atunci vaccinul nu are rost, si sarcina trebuie urmarita ecografic cu deosebita atentie. In paralel, se fac dozari de anticorpi.Medicul ginecolog (care e bine sa fie, repet, un deosebit de bun ecografist) hotaraste daca e cazul sa provoace nasterea mai devreme, de regula prin cezariana.(cazul meu). Tu daca ai bb1 cu Rh negativ si esti atenta la alegerea dr si la tine, bineinteles, ai mari sanse sa ai 3bb, asa cum iti doresti. Daca mai vrei sa stii ceva, cu placere. Sper ca am fost destul de clara.
Adar..mey, tu vrei sa plangem toate, on line? fii cuminte, te rog..By the way, si tu ai formatie umanista, ca si Andreea Georgiana?
Noua ne-au venit niste prieteni care locuiesc in Olanda 9ea colega de liceu cu mine, el enlglez) si vreau sa va spun ca am si visat in engleza, azi -noapte..nu stiu daca ati mai auzit una ca asta..
Voi visati ca se-ntampla ceva rau cu bebe? Ca eu am visat noaptea trecuta ceva rau-rau, (de data asta nu in engleza..) si m-am trezit speriata.Mi-a trecut, dar, uneori visele astea ma fac sa ma gandesc cat de bine imi este, de fapt, si ca nu prea am motive sa ma plang. Nu-i asa, Simona?
aalina2003 spune:
Am uitat sa zic "La multi ani!" pentru:
Ana-Maria - - Tcelen
Markus - - Mariana_1976
Tudor Bogdan - - Cameliada
Stefania si Maria - - Adibal
adar spune:
Ile – in general, copiii sint singurele noastre comori, asta spun si eu, desi am un sot minunat … insa, ceva din ceea ce a scris MP, m-a facut sa cred ca totusi e vorba de familie, de sot … prea parea deprimata saracuta …
Mihaser – haidi bai … nu ma fa ase batraioara … fac si io ca-mi place sa pap …
Cat despre Maia, sa stii ca eu nu sunt si nici n-am fost slaba niciodata, decat in liceu … dar cumnatele mele, la 40 de ani aproape, arata super bine, sunt niste slabe si ma oftica de mor
Cred ca lor le seamana Maia
Noe – ui lav iu !!!!! Ma bucur ca ti-a placut poezioara si mai ales, ma bucur ca ai ascultat sfatul meu si ti-ai lasat depresia la coltul blocului … sa stii ca la plimbare, si eu cant daca sunt bine-dispusa sau plang daca sunt trista … dar daca incepe Maia sa cante si ea, imi trece orice ..
Cat despre prieteni, sa stii ca ai avut mare dreptate … nimeni nu mai e interesat de problemele noastre, si oameni de la care te asteptai sa ai de invatat, iti demonstreaza contrariul … eh, noi sa fim sanatoase sa ne putem creste bebeii, ca doar nu i-am facut sa-I creasca altii, noooo??? (
hihihi)
Fatah, vreau poze cu
ca si mor de curiozitate ...
Ah, si s-o stapaniti sanatosi
, ca cica asa se ureaza ...![]()
Cristinabarz – sa fiti iubite … ma bucur ca ti-a placut … mie imi place cel mai mult sfarsitul …
Micaalsa – sarumana … asa o sa fac … pupam iulia bolnavioara
… sa stii ca de la medicamente e asa. Si Maia era ca o carpa in primele zile … antibioticul mai nou il papalim in somn, folosind seringa de la Nurofen
. Am incercat sa aleg cele mai potrivite ore si suna cam asa: 7 – 15 – 23, mi se pare rezonabil. Sanatate multa si pupici muuuuulti puiutei si mamicii …
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
aalina - hai, bagati, toata lumea in cor ... bocet online ... glumeam mey ....
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa nuk
adar spune:
Bai fetelor, n-am mult timp de cautat asa ca va rog pe voi, daca stiti unde sa ma trimiteti sa gasesc o reteta de gogosari la borcan ... da' buni ...:)
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
ile77 spune:
La Multi Ani , multa sanatate si tot binele din lume sa va inconjoare!
Ana Maria
Madalina
Stefania si Maria
Markus
Tudor Bogdan
Erik Ionut
Dedicatie speciala : Cleopatra Stratan cu "Ghita"
(eu asa m-am indragostit de cinecul asta si de dragalasa Cleopatra.Ascult cintecul asta mai rau decit un copil).
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
micaalsa spune:
Mai fetelor, mi-am adus aminte ca scria o mamica de la noi (nici sa stau in cap nu-mi amintesc cine) ca bebele ei are diaree si i-a recomandat medicul sa nu-i mai dea sa suga pana trece. Daca va amintiti careva detalii va rog scrieti-mi ca Iulia, colac peste pupaza, se pricopsi si cu treaba asta. Si mi-a zis dr. sa nu-i mai dau sa suga pana nu-i trece. Chestia-i ca Iulia mea nu-mi bea fir de ceai, fir de apa ... nimic. Pai la copila asta nu-i e sete? Si-mi urla una-ntruna, mai ales cand ma vede, se arunca pe mine ca doar doar i-oi da un pic de laptic. Oricum, nasoala senzatie, imi vine sa plang si sa nu ma mai opresc ... sa nu pot eu sa-i dau ce-i place ei cel mai mult.
Si alta chestie: pentru temperatura, dr. de la spital (care cica ar fi cea mai cea din oras) imi da sa-i dau Nurofen, Panadol si Novocalmin supozitoare, cate unul pe rand la fiecare 4 ore. Asa, si intreb alta dr. din alt oras si-mi zice ca ce, am inebunit, cum bag atata in copil, ca sa-i dau doar de 3 ori pe zi si numai un fel. Pai mie-mi vine sa-nebunesc, dupa cine naiba sa ma iau ca ma aduc in pragul disperarii doctorii astia. Ca daca te duci la 10 vii cu 10 diagnostice si 10 retete. Voi ce ziceti sa fac?
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
aalina2003 spune:
Micaalsa - nici mucilagiu de orez nu ai voia sa ii dai? Sau nu mananca ea? Si sa nu-i dai nimic-nimic, pentru cat timp? Parca si mie imi suna aiurea mai multe medicamente administrate succsiv, cu acelasi scop, da'cine stie ce-o avea aia in cap..ca poate daca ar explica si dr astia putin, ar fi mai bine, mai ales pentru copilasi.
Nu stiu, zau, ce sa zic, poate o mamica mai cu experienta te ajuta.
Sanatate multa Iuliei!
mihaser spune:
Adar tocmai imi spunea mama ca baga 9 borcane de gogosari...zicea ca e o reteta mai speciala cu suc de rosii...te intereseaza?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
amyana spune:
Hi!
Sunt o mamica de martie aprilie si as vrea si eu sa ma
inscriu.
Pe bb il cheama Andrei, s-a nascut pe 25 aprilie 2006
la ora 11:14, DNP era 1 mai. S-a nacut la Spitalul
nr.1 Craiova,cezariana, 3,730 kg, 52 de cm, scor Apgar
9.
amyana