*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 18
adar spune:
ciuf (ulici)
- Maia a adormit la 8.30 ... la 11 m-am chinuit sa o trezesc sa-i dau medicamentele ... s-a trezit la 9 ... Azi n-am mai trezit-o. I-am bagat seringa de la Nurofen cu antibiotic in ea in gurita si a tras ca din bibe de doua ori ... apoi si-a intors capul si doarmeeeeeeee, de rupe patutul ...
Chestia e ca ea asa s-a obisnuit, sa doarma singura si devreme. Sper sa nu uite cumva obiceiul asta! ![]()
Din pacate, mai are un obicei, din cauza caruia am suferit intr-o dimineata ca un caine: imi era un somn naprasnic ... ma culcasem la 2-3, nu mai stiu, statusem sa calc, si dimineata la 7, drepti sa antibioticizam bebela. OK, schimbam, papam, antibioticizam si ... zic, o iau langa mine in pat si mai dorm o ora ca sa-mi revin ca eram tulburata rau. N-o sa va vina sa credeti, dar a facut scandal monstruos, a marait, a plans, pana m-am dat jos din pat. Apoi, a adormit!
Daca faceam chestia asta in orice alt moment al zilei, ar fi fost super fericita. dar ea s-a obisnuit sa adoarma singurica dupa papa de dimineata si ...
Gata, ma duc la somnic. Sper ca v-a placut poezioara. Nu ma criticati prea tare, ca nu-s sora cu Eminescu, e doar asa, o chestie de suflet ...
Pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ile77 spune:
SimonaToma, hai ca nu e ala cu coarne atit de negru.
De ce nu-ti organizezi timpul altfel, fε-l sa treaca intr-un mod placut pt tine.
De ex: dupa ce adoarme bb-le seara, fa-ti o baie cu luminari si spuma si tot felul de esente.
I-ati o carte buna si citeste-o.Sau ia-ti o revista interesanta.
Pune-l pe al mic in carucior si iesiti la plimbare pe strazi, parcuri, cumpεra-ti o inghetata mare.
Cind pustiul doarme pune-ti un film bun cu un castron mare cu pop corn.
Fa-ti manichiura, fa-ti masti de fatza,incearca in oglinda alt fel de make-up decit cel pe care-l folosesti zi de zi.
Juaca-te cu Eduard.Bebeii sint atit de amuzanti cu sunetele si fetzele pe care le fac.
etc, etc etc
Cite se pot face daca vrei cu adevarat sa nu te plictisesti.
Probabil ca ai treburi de rezolvat pe zi.ok.Pune-l pe pusti in carucior si ia-l cu tine peste tot.
Eu asa fac cu Viv.Ii atirn niste zdranganele la carucior ca sa aiba de ce trage sa nu se plictiseasca si plecam la drum.
Pe bune, ia incearca si varianta asta.
In loc sa te plictisesti, incearca sa nu te plictisesti.
Micaalsa,tinem pumnii Iuliei.Ii trimitem multa multa sanatate si pupici dulci de la noi.Sa ne dai vesti bune.
Adar, si eu cred ca in cazul Monicai e vb de sot. Probabil neintelegeri.Odata ce a zis ca copii sint singurele noatre comori.(Sa ma ierte Monica daca ce am scris e vreo prostie).
Voi continua miine ca imi pica ochii de somn.
Noapte buna si vise placute
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Ana-Maria - Tcelen, Markus - Mariana_1976, Madalina - Loriana27,
Tudor Bogdan - Cameliada, Stefania si Maria - Adibal, Eric Ionut - Honeypuma
Fetelor ieri am iesit si noi sa papam in oras...l-am pus pe bebe in scaun cu noi la masa...l-am servit prima data pe el cu fro 150 ml laptesi ne-a lasat mei cupilul sa halim! E prima oara! Mereu plecam cu mancarea la pachet morti de foame si cu nervi...Asadar azi primu` lucru in agenda este achizitionare scaun bebe.
Voi ati dat bebicilor iaurt d...nino?
Catrinel sunt facut la Nice...de cand amfost in luna de miere...se vede nu..altfel cine ar fi stat de pozat floricele 
Adar tu esti ca mama...cu zacusca...abia astept sa ajung acasa ptr ca a facut in premiera zacusca de dovlecel...si cica e buna ca-i place lu` tata (care e mare carnivor!) Cat despre greutatea feti...stai calma ca si al meu e pe aproape...are arderi bune draga...taticu lui are de 5 ani 69-70 kg...atunci ce sa-i cer cupilului...cu cine sa semene?
Dea laptele de vaca se spune ca are proteine si saruri minerale in cantitate prea mare si poate detrmina distrofii grave.
La mine acasa, la sat mamele dau copilului lapte de vaca dupa ce nu mai au san. Sincer eu nu am auzit de nici un caz cu distrofii.
Fetele dragi daca si Mp ar avea probleme cu sotu la cat de mumoasa e atunci eu nu stiu ce sa mai cred! Ma astept sa divorteze sotu` din clipa in clipa ![]()
Pup gasca!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Ciuf si eu cred ca sunt probleme financiare...astea le consider cel mai usor de rezolvat, deci sper sa fie asta
Simonico si eu o chem pe mama cand pleaca sotu`!Acum si ea e la cules de porumb, struguri, etc
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
DIN SUFLET PENTRU VOI
Cand cu gene ostenite
Seara sufli-n lumanare
Si privesti cu drag patutul
Unde e minunea mare
Te gandesti cu drag acuma
Tot privind catre patuc
Si te miri ca uite, astazi,
Vreo sase luni au trecut
Il privesti, si ti se pare
Ca in ochii mari, frumosi,
Se ascunde-o lume-ntreaga,
Asa sunt de luminosi
Dimineata te trezeste
Si-ti zambeste gangurind;
Razi si tu, ca e minunea,
Ce te-nvata acum zambind,
Ca orice comoara-n viata,
Si-orice avere, cat ar fi,
Nu are nicio valoare,
Fara zambet de copil
Il asculti astazi cum canta,
Si iti amintesti cu drag
Clipa-n care, prima oara,
L-ai trecut al casei prag
Era mic, suav si dulce
Si-avea ochisorii-nchisi
Si-asteptai sa ii deschida
Si sa iti zambeasca-un pic.
Astazi, este deja mare!
Rade, canta, gangureste,
Si din rasul lui cel dulce,
Intelegi cat te iubeste.
Rade chiar intotdeauna
Cand apari mamica-n prag
Freamata de bucurie,
De iubire si de drag.
Eu pot sa va spun din suflet
Ca din tot ce am trait,
Sentimental de-a fi mama
E de neinlocuit.
Asa ca averi si case,
Ori masini si bani le las
Pentru sufletul pe care
Dumnezeu mi l-a dat azi
Daca-n randurile mele
Te vei regasi si TU
Dac-o lacrima sau zambet
Pe-a ta fata apar acu
Esti mamica ideala,
In marea familie,
Esti o stea,
Esti o mamica
De MARTIE APRILIE !!!adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA
minunea cu ochi mari

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
cristinabarz spune:
adar, e superba poezia,multumim frumos si felicitari!Chiar ai talent.
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
micaalsa spune:
adar, mi-au dat lacrimile ... no comment. Superba poezie, sa ti-o inramezi si s-o pui in camera lui Maia.
Simona, si pe mine m-apuca pandaliile cateodata (ca asa le zic eu), desi pe mine m-ajuta sotul enorm de mult. Dar tot nu mai ai libertatea aia de altadata si cand ma apuca cate-un nerv, te miri pe ce, si-mi vine-un dor de duca ... nu pot. Cred ca-i normal si cred ca fiecare dintre noi simte schimbarea asta si o afecteaza mai mult sau mai putin. Dar ne mai varsam amarul pe-aici, ca pe unde altundeva ... si trece. Eu stau cu socrii-n casa dar simt lipsa mamei mele enorm. Pai mama se indura sa nu vina sa m-ajute mai ales acum cand Iulia mi-e bolnavioara ... Sa nu mai zic de socru-mio ca n-a luat-o pe Iulia niciodata-n brate, si are 6 luni imediat. Asta e, oameni si oameni pe lumea asta.
Iulia mea nu e nici mai bine dar nici mai rau si asta conteaza mai mult. O scoatem cumva noi la capat. Noaptea trecuta a dormit bustean, imi era mila s-o trezesc sa-i dau medicamentul dar n-am avut ce face. Dar noroc ca-mi adormea urgent la loc ... cred ca medicamentele astea ori au calmat-o ori au naucit-o de cap ... altfel nu-mi explic somnul ei. Si acum doarme de o ora cred ... ziua niciodata nu dormea mai mult de juma' de ora.
Va pupic, m-apuc de vizionat neshte poze cu bebeii ca la capitolu' asta stau mai prost.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
salutare, gagici!multa sanatate bebeilor bolnaviori si numai bine mamicilor!
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!!!
:
16:
februarie: Maia si Stefana - - Doublemom
februarie: Anna-Lia - - CAT
februarie: Andreea - - Maria28
martie: Nikolas - - Polixeni
martie: Lara - - Elvie
17:
ianuarie: Ana-Maria - - Tcelen
februarie: Markus - - Mariana_1976
februarie: Madalina - - Loriana27
februarie: Tudor Bogdan - - Cameliada
martie: Stefania si Maria - - Adibal
aprilie: Eric Ionut, - - Honeypuma
Adar, ma phaci sa lacrimez , mey!superba poezia..ce sa mai zic..de phapt ai vazut reactia initiala
ce-ace ochioasa mica?
dragele, eu sunt in extaz...vineri, dupa luuungi asteptari (din iulie!!!!!!!!!!!!!!) am dat ture in oras de la 4 la9 seara, dar la 9 am primit masina!
bis] in spharsit!este incredibila....va astept pe toate la cate o plimbare, si nu glumesc!asa ca ieri am phacut bagaje de bebei si am dat o phuga pana la Pucioasa (langa Targoviste, spre Sinaia), unde am mancat bine cu mic cu mare (phaza: am mai phost de zeci de ori la terasa aia dar ieri, intrand cu tancul in curtea terasie, sa vedeti reactie la aia, ma prapadeam de ris, ne-au carat caruciorul, au oprit muzica sa doarma bebele, etc..ce ti-e si cu oamenii astia, de parca masina il phace pe om
), dupa care pana la Sinaia...si inapoi...a phost zuper, ne-am simtit ph bine..
azi asteptam mosaphiri pentru sarbatorit 6 luni de Bia si udat masina, asa ca ma pregatesc cu niste salam de biscuiti si oph course, niste vin rosu![]()
simona, daca ajungem la VL te cautam?sotul e din RmVl..si mai phacem drumuri pe la socrii..uite, eu te inteleg phoarte bine, eu am perioade si perioade (Ada stie
), uneori ma simt cam ca phetele din aphara, phara rude, cu prietenii risipiti si nu prea interesati de pampersi si de prima masa solida, etc...Tot ce am phacut a phost sa ascult sphatul Adei, mai multe plimbari, chiar si seara pana tarziu, ba chiar si la terasa, singura cu bebe, cand nu e DR...El cat e acasa ma ajuta cu bebe, insa are asa de multa treaba la phirma si continua si acasa, spre deosebire de ai mei parinti, de ex care, bugetari, la 3 punct termina tot programul; well, la sphaturi sunt buna..la practica mai dau si raterui..Pe mine ma binedispune cand ma plimb sa ascult muzica, asa ca nu mai ies phara cateva melodii energice in urechi, mai si phredonez, de cred ca zice lumea ca's dusa
pupam si numai bine!
-danonino nu i-am dat si nici nu intentionez...azi preparam niste home made branzica si iaurt, mai incolo, dar nu danone, nu am incredere
-i-am trimis sms Monicai si nu a raspuns, o sa ii mai trimit mai incolo; nu vreau sa o sun sa nu deranjez; eu zic ca in momentul in care o sa doreasca ea, o sa ne anunte ce s-a intamplat, pana atunci sa ne gandim la ea si la prichindei, dar sa nu mai insistam sa ne spuna; unele lucruri e greu sa le phaci publice la modu asta;...nu cred ca are legatura cu Matei sau Vladut ...insa, oricum, noi suntem alaturi de ea
-wish me luck ca e prima data cand phac salam de biscuiti!![]()
-Regenonul ma tenta si pe mine pt slabit, dar mi-e cam teama de ephectele secundare...depresie, etc, ca numa asta mi-ar lipsi; dar sa mai vedem
-vineri seara
phusei la tzurai cu prietenele mele, de la 11 seara (dupa ce am culcat bb si DR) pana la 5 dimineata, intr-un club de rock ..dansat NONSTOP, pierdut 2 kile..aahahahahahah...cred ca asta o sa phie cura mea de acum...cine mai vine, cine mai vine?macar 1 data la 2 saptamani
lista de inscrieri va asteapta
-o sa revin cu raspunsuri pentru phiecare numai sa termin treaba si salamu..si musaphirii..si ..si....
-hihi Aida, si tu ai pb cu tastele?...nasol, nu?si la mine e tot laptop, ca o schimbam, sper sa il pot repara cand revenim din tari straine
-Andreea, dixtractie maxima!
Ce mai citim noi
Qamar spune:
P.S. sunt de acord cu Ghiocei si cu trecerea phetelor inactive la spharsit cu mentiunea 'asteptam vesti de la'
Ce mai citim noi
aalina2003 spune:
Micaalsa - mai intai multa sanatate Iuliei, sa ai bine-bine grija de ea si se face ea bine. Apoi, daca bb2 are Rh pozitiv, trebuie ca in 72 de ore dupa nastere sa faci vaccinul antiD, daca nu ai dezvoltat anticorpi. Este putin probabil sa ii dezvolti, fiind prima data cand organismul tau se "confrunta" cu un altul cu Rh pozitiv, dar e bine sa iti faci o dozare de anticorpi, mai ales spre sfasitul sarcinii (sapt28). Uneori, anticorpii apar chiar la nastere.Daca faci vaccinul, bb3 poate sa aiba orice Rh, daca nu mai vrei si bb4!Totul, cu conditia ca intre sarcini sa nu existe transfuzii sau intreruperi de sarcina. Daca totusi exista, vaccin in 72 de ore dupa eveniment.Ai grija cu vaccinul, ca, desi exista in spital in mod normal, s-ar putea sa nu fie atunci sau sa fie expirat (!!, la Tulcea se poate si asa) si sa trebuiasca sa-l cumperi (costa in jur de 3mil acum, cred)
Pup fetele, plange bebe.