*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 17
simona_toma spune:
Nu mai pot.Sunt extraordinar de deprimata.Imi vine sa-mi iau campii.Ieri mi-a plecat sotu' pentru o saptamana in strainatate.Sunt singura cu strumfu si simt ca cedez nervos.M-am saturat de atata singuratate.El e plecat mai tot timpul, mama e la tara si nu poate sa vina ca are nu stiu cate treburi si munci, ale dracu de munci ca nu mai pot.Mi-a promis ca ma ajuta si acum m-a lasat balta.Vine numai in cazuri extreme si de maxima urgenta, cand am de rezolvat ceva important si nu pot sa iau copilu cu mine.De la sot ce naiba sa cer, el munceste saracu' de nu mai stie de el.Asta nu ma opreste sa-mi vars cateodata nervii pe el.Dar pur si simplu m-am saturat.Si zapacitu' asta de copil nu stiu ce a avut in seara asta, ca urla in orice pozitie il puneam, inclusiv in brate.I-am dat o lingurita de Nurofen, i-am facut baita,a papat si s-a culcat.
Va rog sa ma scuzati ca va impui capul cu depresiile mele, da' chiar n-am la cine sa ma plang.Imi vine sa urlu!!!!
Micaalsa, multa sanatate Iuliei.Nu dispera.Vreo 4 zile am dat si eu lui Edutu antibiotic si nurofen si inca un siropel pt calmare, ca avea rosu in gat si mamaaaa, ce m-am chinuit.Toate 3 erau fff dulci da' lui nu-i placeau de nici o culoare.A fost o adevarata aventura sa i le dau.Il pacaleam ca-i dau suzeta, el deschidea gurita si eu pac cu siropelu'.Si dup'aia urlete si buzite stranse si iar urcat pe pereti ca nu era nimeni sa ma ajute.De vreo 3 ori l-am prins pe sot acasa si m-a ajutat.Si uite ca iar ajunsei la problema mea.Sincer, am momente cand innebunesc de dor si de singuratate.Hai ca ma apuca plansu'.Macar o ora la 2-3 zile daca ar sta cineva cu bebele tot ar fi bine.M-as duce asa de nebuna pe strazi prin magazine...
Scuze pt vaicareala asta!Maine poate o sa ma simt mai bine.Sau poate mai rau!
Va pup, sa aveti o noapte linistita
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
simona_toma spune:
Cristina, felicitari pentru coltisor.Nici eu nu am stiut cand i-au iesit cei 2 dintisori lu' Edutu.Pur si simlu m-am pomenit cu ei.Of, de ar fi asa la toata lumea!
cristinabarz spune:
Simona, mersi pentru felicitari, imi pare rau ca esti singura si deprimata, si eu stiu cum e, da ce sa faci, asta e viata
. Nici nu stiu ce sa-ti zic sa te simti mai bine, cred ca nimic, ca orice ti-as zice tot nu se scimba nimic. Fa si tu ca si mine, incearca sa iti faci prietene care au bebe si iesi cu ele, eu asta mi-am propus in ultima vreme.
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
cristinabarz spune:
Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie careva cum pot sa pun aici poze cu Anna? Habar nu am si v-as arata-o si voua pe pitica mea.
Va multumesc
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
simona_toma spune:
Cristina, multumesc mult!Am prietene cu bebe, ies cu ele mereu, dar seara, noaptea, ma omoara singuratatea pur si simplu. 
roxivan spune:
Buna seara!
Am intrat si noi ca sa "semnam" condica. Ne-au venit niste prieteni de la Brasov (ne-au facut o surpriza) si suntem de azi dimineata tot in chefuri pana maine seara.
Simona, nu te mai supara. Bine ca il ai pe Edu, nu esti singura!!!

Micaalsa, multa sanatate Iuliei, pupicim ochisorii ei frumosi!
V-am lasat!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
roxivan spune:
Uitai!
Uram " LA MULTI ANI!" sarbatoritilor de azi:
Maia si Stefana - - Doublemom
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - Maria28
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
adar spune:
Asaaaaa, ca ma ia valu daca mai citesc mult
uff, tare harnicute sunteti
Catrinel - daca faci numai de o papaleala de pofta, desigur nu trebuie exagerat cu fiertul. Gusti si vezi cand sunt fierte, sa nu fie tari .. si e OK. Pofta bunaaaaaa !!!
Mariana spor la treaba si pofta buna !!! Mai, eu sper sa va placa, noua ne place si azi a gustat-o soacra-mea si a zis ca mi-a iesit o zacuca
jos palaria
asa ca
Vroiam sa te intreb cum a facut mama ta branzica din lapte praf, ca as incerca si eu
Tania2 - ??? Ce rabdare ??? Ce-am facut ???
Pispi bine ai revenit, sa stii ca mi-a fost dor de tine
sanatate multa sotului tau si tie si perlutei

Micaalsa aoleu, draguta de ea
sper sa fie bine si sa pape antibioticul, ca la noi sunt adevarate lupte cu ele
SANATATE MULTA !!!

Alorea ok, te iert, dar numa daca dai o fripturica de miel, din aia zemoasa, inabusita asa
la cuptor

![]()
Catrinutza marfa de mariuca
super filmulete
despre cereale: eu nu i-am pus nicodata mai mult de o masura de cereale in lapte. Si e ok asa. Deci in laptele de seara, inlocuiesc o masura de lapte cu una de reisfloci (Noe stie
) de la milupa
Nshiro maaaaamaaaa, ce fetita mumoasaaaaaa
. Si cum sta ea la plaja domle
pupam nasucul ei mumos

Tcelen felicitari pentru Iulian, sper sa ii placa la scoala, desi
n-ar fi de condamnat bietii copii, la cum a inceput anul asta scolar
Andreea distractie si odihna maxima la munte ! Va asteptam cu poze noi.
Poate maine reusesc si eu sa va vad pozicile, ca de mult nu m-am mai uitat la poze
doar asa, la cateva, alese la intamplare
si mi-e un dor de bebei
Laura se vede treaba ca v-a priit sejurul
sper sa va dea Dumnezeu in curand odorul mult visat

Fetelor care n-aveti timp sa scrieti dupa cum spuneam, si noi avem aceleasi responsabilitati ca si voi, dar cum a spus cineva la un moment dat, daca DOAR am citi toate, intr-o zi
n-am mai avea ce citi
nu mi se pare corect
e vorba de faptul ca avem nevoie toate de experienta celeilalte, asa ca
Fetelor care aveti probleme cu sotii din cauza forumului
trimiteti-I la al meu la specializare domle
pai ce Dumnezeu, al meu e singurul barbat care a inteles cat de mult m-a ajutat forumul asta cu bebita ???? De multe ori, daca ma vede satula de treaba, ca nu mai pot si-s obo, zice el :Hai, mai lasa-le si intra un pic la fete sa te mai deconectezi !!! Pupe mama pe el!
Despre Monica (MP), eu nu cred ca sunt probleme cu copiii, mai degraba cred ca e ceva cu sotul, zicea ceva de genul viata noastra a luat o intorsatura ciudata
nu mai stiu exact
dar cred ca de sot vorbea, asa am perceput eu
saracuta, greu trebuie sa fie, ca pe langa tot stresul pe care il are o mama cu bebe, casa, mancare, curatenie
sa mai aiba si alte probleme, mai grele
Monica dupa cum vezi, toate inimile noastre bat spre tine
nu esti singura, orice ar fi! Suntem aici pentru tine. Linisteste-te si hai, vino sa ne spui ce te doare
Simona toma puiule, relaxeaza-te si incearca sa gandesti rational. Esti mamica, bebe e mic si nu stie ca tu suferi de singuratate sau ca nu mai poti. El stie ca tu esti mami a lui si ca trebuie sa fii acolo mereu
nu-l condamna
nu te supara pe el
sa stii ca nici pe mine nu ma ajuta nimeni, mama e la Adjud, soacra
aici, dar degeaba ca nu ma ajuta cu nimic. Azi a venit la noi pentru prima data dupa botez
adica dupa 3 luni, si a venit
in vizita, nu i-a adus Maiei nici macar un mar
tati si la noi e toata ziua plecat si seara vine rupt de oboseala, sta la tv putin si cade secerat
tot eu duc greul
si fac si zacusca
. Dar am invatat ceva: copilul e cel mai de pret lucru pe are il am. De la ea imi incarc bateriile, si, cand nu mai pot, o imbrac si plecam la plimbare. Si, ca prin minune, imi revin. Hai, capul sus, trebuie sa fii o mamica perfecta, asa suntem noi, astea de martie aprilie

sunt de accord cu ghioceii
sau orice veti alege voi. Noi va iubim oricum, orice ar fi bebeii, ghiocei, martisoare, muscate sau dalmatienei ![]()
mii de multumiri fetelor care s-au gandit la Maia mea cea draga
acum e mai bine, tuseste inca dar dr (nu dr al lui Noe
) zice ca e OK, iar de luni dimineata oprim antibioticul .
Maia avea la 5 luni 6750 g, cand va aud de 9 kg mi se face parul
maciuca
(de gaina cum ar zice sotzu mieu
)
LA MULTI ANI bebeilor:
15:
Ana - - aalina2003
Bianca Alexandra Iris -- Tania2
16:
Maia si Stefana - - Doublemom
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - Maria28
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie
17:
Ana-Maria - - Tcelen
Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
Stefania si Maria - - Adibal
Eric Ionut, - - Honeypuma
Na, asa va trebuie daca scrieti de uitati de voi ... acu' cititi !!!![]()
pupici si
am o surpriza pentru voi
. In curand
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
DIN SUFLET PENTRU VOI
Cand cu gene ostenite
Seara sufli-n lumanare
Si privesti cu drag patutul
Unde e minunea mare
Te gandesti cu drag acuma
Tot privind catre patuc
Si te miri ca uite, astazi,
Vreo sase luni au trecut
Il privesti, si ti se pare
Ca in ochii mari, frumosi,
Se ascunde-o lume-ntreaga,
Asa sunt de luminosi
Dimineata te trezeste
Si-ti zambeste gangurind;
Razi si tu, ca e minunea,
Ce te-nvata acum zambind,
Ca orice comoara-n viata,
Si-orice avere, cat ar fi,
Nu are nicio valoare,
Fara zambet de copil
Il asculti astazi cum canta,
Si iti amintesti cu drag
Clipa-n care, prima oara,
L-ai trecut al casei prag
Era mic, suav si dulce
Si-avea ochisorii-nchisi
Si-asteptai sa ii deschida
Si sa iti zambeasca-un pic.
Astazi, este deja mare!
Rade, canta, gangureste,
Si din rasul lui cel dulce,
Intelegi cat te iubeste.
Rade chiar intotdeauna
Cand apari mamica-n prag
Freamata de bucurie,
De iubire si de drag.
Eu pot sa va spun din suflet
Ca din tot ce am trait,
Sentimental de-a fi mama
E de neinlocuit.
Asa ca
averi si case,
Ori masini si bani le las
Pentru sufletul pe care
Dumnezeu mi l-a dat azi
Daca-n randurile mele
Te vei regasi si TU
Dac-o lacrima sau zambet
Pe-a ta fata apar acu
Esti mamica ideala,
In marea familie,
Esti o stea,
Esti o mamica
De
MARTIE APRILIE !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ciuf spune:
Si noi repede al semnat condica
La multi ani, CorinaG! Sanatate si multe bucurii
La multi ani prichindeilor:(15) Ana si Bianca Alexandra Iris
(16): Maia si Stefana, Anna-Lia, Andreea, Nikolas, Lara. Multe bucurii pentru toti piticii.
Si pe mine ma obsedeaza ce a zis Monica. Mie mi-e teama sa nu aiba probleme financiare sau cu sotul. Ca a mentionat de "viata mea si a noastra" ... iar pana la urma conteaza copiii lor, indiferent ce probleme ar avea. Sanatatea e pe primul plan. Daca ar fi fost vorba de vreunul din copii sa fie bolnavior spunea simplu viata noastra (ca doar copilul e al amandurora), pe cand asa a mentionat de "viata mea si a noastra". Ma leg si eu de niste cuvinte. Ce sa fac...
Na ca facui si eu analiza textului.
Oricum daca cineva ea legatura cu ea sa ne spuna fara jena daca o putem ajuta cu ceva. Noi suntem alaturi de ea.
Catrinel, tu esti grozava mai. Pe cuvant. Zau de nu citesti gandurile. Exact la cuvantul ala m-am gandit. Ce sa-i faci ...
Simona, te inteleg perfect ce greu e. Dar mai asteapta un pic si vei vedea ca o sa fie mai usor. Eu stiu ca la Luca dupa ce am trecut de 6 luni nu m-am mai simtit asa epuizata.
Fetelor,azi vorbii cu niste prieteni de-ai nostri si cica amandoi copii se culca la 7:30 seara si se trezesc dim. la 7. Vai de mine si de mine.
Pai ce sa ma fac cu ai mei??? Aseara se facuse 11 si Mamzel avea o energie in ea de ne obosise pe toti trei.
Aida, vrei flori de primavara, floricele pe campii? sau altceva in sensul asta?
Offf, plange Eva. Inchei
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo