*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

Buna dimineata tuturor,

Am intrat sa semnam si noi condica! La mine e mai dificil de scris ....am inceput serviciul si mi-e tare greu sa tin pasul cu voi. Am reusit sa imi induplec sefa sa ma lase sa lucrez numai de dimineata iar cand vin de la serv mergem direct in parc. O zi din viata mea arata cam asa : trezit pe la 6, pregatit micul dejun la caini ( 4 buc ), scos 10 min afara, imbracat si fugit la serv...acolo stau pina la 15 ( program de 6 h) venit repede acasa si scos pitica la plimbare pina pe la 19...dupa care venim acasa si incep frichineii de seara...pina pe la 23 cand intr-un final adoarme. Dupa aceea mai intru si eu pe net, va citesc sa ma pun la curent cu ce ati mai facut si ma mai invart ca o curca beata prin casa si intr-un final adorm. La serv stres max, raspundere mare + ma gandesc nonstop la Alesia si stau panicata de cate ori suna tel. De mancat nu mai apuc, am constatat ca nici macar nu mai imi este foame...dar de slabit nici gand. Am incercat cu masaj la domiciliu dar persoana respectiva intarzia mereu cam 1-2 h si imi strica tot programul. Inainte nu era o problema dar acum nu imi mai permit sa pierd timpul. In week-enduri alergam ca disperatii la cumparaturi de parca vine sf. lumii...mai facem un gratar cu prietenii sau familia si s-a facut luni.
Multumim fetelor care ne-au urat la multi ani pentru cele 6 luni ale noastre. Ma uit la Alesia si nu pot sa cred ce mare s-a facut! Acum la 6 luni avem 7.600 kg si 72 cm. Nu sta inca in fundulet dar se taraste bine cu spatele! Nu avem inca dintisori dar ne antrenam pentru asta in fiecare seara cu urletele de rigoare.
Ma duc sa pregatesc masa de pranz pentru fata si mai revin cu detalii.
Laura-Ioana mult succes! Si eu am fost in situatia ta. Iti admir curajul, eu nu am mai putut sa intru la mamicile mele de atunci si sa mai vb cu ele!

Va pup pe toate,
http://community.webshots.com/user/BitaB11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

saluti!

Maia si Stefana - Doublemom, Anna-Lia - CAT, Andreea - Maria28, Nikolas - Polixeni, Lara - Elvie si mamaica CorinaQ

Tania la cuptor normal le-am copt...le-am tinut o ora! Pofta buna!

Catrinel sunt de acord cu tine in ceea ce o priveste pe Monica...atunci am intrat eu prima data pe forum si imi aduc aminte ca era mereu trista. Sper sa isi revina repede!
Distractie placuta la party!

Dea, Bitab bie ati revenit!

Catrinutzo zicea sotu...mama astia au chiar 4...

Fetele am facut un album cu flori...daca va plac...Ile si mie imi plac Gilmore girls

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Polixeni, la multi ani pentru Nikolas, sa creasca mare si voinic.

Micaalsa, daca primul tau bebe are Rh negativ, la urmatorul (urmatorii!)nu apare nici o problema din acest punct de vedere. Daca are Rh pozitiv ar fi trebuit sa faci un vaccin antiD in 72 de ore dupa nastere.Asta e valabil daca tu nu ai in antecedente o transfuzie, o alta sarcina dusa la termen sau nu cu un fat cu Rh pozitiv, o intrerupere de sarcina in care fatul sa fi avut tot Rh pozitiv sau o sangerare la inceputul oricarei sarcini cu un fat cu Rh pozitiv.(ar fi trebuit sa fii vaccinata in ricare dintre situatii).Oricare dintre situatiile de mai sus conduce la contactul sangelui tau cu unul cu Rh pozitiv, deci produci anticorpi care, e adevarat, la prima sarcina sunt de un anumit tip, dar in timp se transforma in alt tip, care traverseaza placenta si ataca fatul, daca el are Rh pozitiv.Situatia cea mai buna:copilul sufera de anemie hemolitica si icter prelungit (diferit de cel fiziologic), situatia cea mai nefericita : decsul copilului.
Asta e, da' sa stii ca pe scurt..scuze multe, pentru off topic, mai stiu si altele, la cerere..

Catrinutza, si eu stiu de 2 masuri cereale pe zi, dar eu ii pun Anei in fiecare bibe (5/zi) cam 3/4 masura de lapte. Nu bea tot, decat foarte rar, si e oricum, slabuta.Pun asa ca mi se pare ca altfel nu curge..poate am eu o idee fixa!..

In alta ordine de idei...ce jucarii sofisticate, frate, Ana iubeste cel mai tare pachetul (gol,acum) de servetele umede, spalat de mami, a devenit extrem de amuzant..Si, da, si ea face ca pisica si scuipa, foarte fericita..si plange cand isi da seama ca ies din camera (uneori e ocupata)..si musca din picioruse cand le prinde goale..si parca zic si eu ca mai are ceva pulpanshe..chit ca cantarul e foarte incapatanat!

Cam lung, dar ma opresc acu'..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna ziua la toata lumea !

Si eu sunt de acord cu GHIOCEI ! Imi place mult !

Mariana, dulce foc Markus. Pup ochisorii albastri !
Alorea, multa sanatate !
Laura, frumos concediu ati avut ! Iar tu arati super si simt ca in curand ne vei da vestea cea mare. Mi-ai trezit amintiri foarte placute...voi ati stat chiar langa hotelul unde noi am fost in luna (adica saptamana ) de miere, Titanic, am vazut asta intr-una din pozele tale.
Rocsana, m-a terminat Maria. Este asa de scumpa. I-am aratat pozele si sotului si lui i-a placut mult !
Tcelen,mult succes lui Iulian la scoala !Ce baiat mare ai !
Catrinel, distractie placuta la chef ! sa dansezi si pentru noi , dar sa nu vii prea obosita ca te ia Oana de noua
Dea, pupici Miei vorbarete !

Fetelor, Monica nu mi-a spus nimic atunci la telefon, doar cred ca plansese, mi-a spus doar ca-mi multumeste cand i-am transmis ca suntem alaturi de ea. Sper ca nu am suparat-o ca am sunat, dar in momentul acela asa am simtit. Acum dupa ce am citit ultimele pagini, vazand ca si voi, ca si mine de altfel va intrebati ce face, i-am trimis un mesaj in care la fel, am asigurat-o ca suntem alaturi de ea si ca suntem ingrijorate. Daca imi raspunde, intru si va spun.

Va pup, ca ma duc sa termin supica Teodorei si sa fac si pentru noi ceva de mancare.
Pupici dulci

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani

Maia si Stefana - Doublemom
Anna-Lia - CAT
Andreea - Maria28
Nikolas - Polixeni
Lara - Elvie

Sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHASER, unde ai pozat florile? Foarte frumoase!

Pup, plecam la plimbare!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Fetelor, sunt tare necajita. Tocmai m-am intors de la spital. Iulia mi-a facut o faringolaringita de toata frumusetea, era cat pe ce sa ne interneze dar ne-a lasat acasa, ne-a dat antibiotic sa luam si daca cumva se agraveaza (Doamne fereste de asta), urmeaza sa revenim la spital sa ne interneze. Imi vine sa si mor. Parca atunci cand ai grija mai mult de bebei atunci ti se intampla. Tineti-ne pumnii sa reactioneze bine la tratamentul de acasa. va pupic, mai revin eu cu vesti, sper bune.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
am si eu o intrebare ... stiu ca nu se da lapte de vaca la bebelusi mai mici de 1 an, dar iluminati-ma va rog, DE CE? AM prietene care au dat de la 5 luni si n-au nimic bebelusii ...

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Micaalsa, daca primul tau bebe are Rh negativ, la urmatorul (urmatorii!)nu apare nici o problema din acest punct de vedere. Daca are Rh pozitiv ar fi trebuit sa faci un vaccin antiD in 72 de ore dupa nastere.Asta e valabil daca tu nu ai in antecedente o transfuzie, o alta sarcina dusa la termen sau nu cu un fat cu Rh pozitiv, o intrerupere de sarcina in care fatul sa fi avut tot Rh pozitiv sau o sangerare la inceputul oricarei sarcini cu un fat cu Rh pozitiv.(ar fi trebuit sa fii vaccinata in ricare dintre situatii).Oricare dintre situatiile de mai sus conduce la contactul sangelui tau cu unul cu Rh pozitiv, deci produci anticorpi care, e adevarat, la prima sarcina sunt de un anumit tip, dar in timp se transforma in alt tip, care traverseaza placenta si ataca fatul, daca el are Rh pozitiv.Situatia cea mai buna:copilul sufera de anemie hemolitica si icter prelungit (diferit de cel fiziologic), situatia cea mai nefericita : decsul copilului.
Asta e, da' sa stii ca pe scurt..scuze multe, pentru off topic, mai stiu si altele, la cerere..

Mersi mult de explicatii, Iulia are tot rh negativ ca si mine, deci vaccinul nu l-am facut. dar de ex, daca urmatorul bebe va avea rh pozitiv atunci e risc la el? Sau e risc la cel de-al treilea?

P.S. Eu mi-am dorit dintotdeauna 3 copii, sper sa ne-ajute Dumnezeu sa fie asa. Dar bineinteles, daca ar fi un risc cat de mic din cauza RH-ului nici nu as sta pe ganduri.

Iulia-mi doarme acum, am bagat in ea un morman de medicamente. Uffff ... grea meseria asta de mama.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Salut fetelor ,
imi cer scuze ca nu pre scriu, adevarul e ca abia apuc sa citesc cat de cat ce scrieti. Trebuie sa va povestesc ceva. Azi dimineata o duc pe Anna la baie sa ii schimb scutecul si sa-i dau D3 si fata mea tot cu degetele in gura, ma gandesc sa ma uit, poate ii iese vreun dintisor. Poate? un coltisor era deja iesit, asa ca Anna are primul dinte, si nu a plans nu nimic, daca nu isi mesteca degetele nu sitam ca are un dinte. In rest nu prea stiu ce sa va povestesc, dupa cum v-am mai zis inca alaptez, asa ca de papici inca nu pot sa ma dau cu parerea, de stat in fundulet nu stam inca, da ne invartim in cerc stand pe spate. De pe burta pe spate nu se intoarce, asa ca dupa cum vedeti nu prea stiu ce sa va povestesc. Oricum va citesc de cate ori prind ocazia.
Pe curand

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)

Mergi la inceput