*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, si io zic ca-s foarte multe medicamente... daca tot e sa asculoti de un doctor, parerea mea e sa asculti pe ala care ti-a zis sa ii dai numai un fel... pai cum, sa dai un fel la 4 ore,. dupa aia alt fel, si dupa 4 ore alt medicament?? e cam aiurea. Cum te-ai hotarat sa faci? si cu diareea aia, imi amintesc si io ca zicea cineva asa, dar parca era o reactie de diaree si febra dupa vaccin, si capatase rezistenta la lactoza si de aia. Io zic sa deschizi un topic la "parintii intreaba" - sigur stie cineva ceva in cazul asta.
Pupici multi Iuliei!

Io mor de somn, chef mi-a trebuit parca mi-a dat careva cu lopata peste ceafa. NOE, la tine cum a fost? ca io numa la 2 m-am culcat si sunt zombie. Si la 7 m-am trezit, si tot asa. Incerc sa pun niste poze maine.

la multi ani puilor Ana Maria, Stefania si Maria, Markus, Tudor Bogdan, Erik Ionut!!!! Multe bucurii si sanatate!!

ADAR, pup sufletu de poet!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Fetelor, va multumesc din suflet ca ma incurajati!Sunteti adevarate prietene.Chiar nu stiu ce m-as face fara voi.
Adar, scumpa, iti dai seama ca m-a apucat bocitu' cand am citit poezia.E SUPERBA!!!Uite, ai mare dreptate cu ce ai scris tu acolo.oricat de suparata as fi, cand il vad pe Edutu zambind, sunt cea mai fericita mamica din lume.Noaptea ma trezeste puiu' meu sa pape si eu incerc sa-i dau ceai sau apa, sa-l pacalesc, da' el se prinde si se foieste,se trezeste si eu disper ca sunt rupta de somn si ma supar si-mi vine sa urlu(da' nu la el, Doamne fereste, ci asa, in sinea mea launtrica) si dimineata cand se trezeste imi zambeste asa frumos,de uit chinul de peste noapte.Si pentru mine el e cea mai scumpa comoara.Din pacate,de obicei ma apuca pandaliile seara sau noaptea si nu pot sa-l scot la plimbare.Saru'mana pentru sfaturi si tie si lui Ile, credeti-ma ca fac exact ce-mi spuneti voi, dar, na, ce sa fac, cand ma apuca ma apuca.Las' ca vine sotu' sambata si-mi oblojeste ranile.Sambata??
Noe, neaparat sa ma cauti cand mai veniti pe aici, daca aveti timp.Mi-ar placea mult sa ne cunoastem.Multumesc si tie
Alina, eu am visat intr-o noapte ca era bebe bolnav, avea o boala incurabila care se manifesta prin faptul ca-i ieseau dintii prea repede si asta insemna ca imbatranea prea repede.Ca sa vezi ce tampenie de vis.M-am trezit plangand.Si dimineata, ce sa vezi,lu' bebe ii iesise un dintisor.Poftim vise!!
Micaalsa, multam si tie de cuvintele de incurajare.Auzi, in nici un caz sa nu-i dai Iuliei si Panadol si Nurofen. Astea au aceleasi efecte, de calmare.Intreb maine pedriata noastra, daca nu e prea tarziu.Multi pupici Iuliei
Am fugit, ca plange bebe

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Micaalsa - nici mucilagiu de orez nu ai voia sa ii dai? Sau nu mananca ea? Si sa nu-i dai nimic-nimic, pentru cat timp? Parca si mie imi suna aiurea mai multe medicamente administrate succsiv, cu acelasi scop, da'cine stie ce-o avea aia in cap..ca poate daca ar explica si dr astia putin, ar fi mai bine, mai ales pentru copilasi.
Nu stiu, zau, ce sa zic, poate o mamica mai cu experienta te ajuta.
Sanatate multa Iuliei!

De mucilagiu am si uitat, fug acuma sa-i fac sa vad. Eventual sa i-l dau cu lingurita ca biberon nu-i chip sa-i bag in gura. Vorba ta, de-ar explica si dr. astia da' asa vorbesc cu tine de zici ca esti un kkt (scuze expresia, dar asta e) in fata lor. I-am mai scos eu din medicamente, de una singura sa vad, ca mi se pare chiar exagerat sa-i dau atatea dintr-o data si mai ales ca toate-s dulci. Cand vede seringa aia saracuta se si apuca de urlat, i s-o aplecat si ei de atatea medicamente.
Maine mergem la control, sa vedem ce mai nascoceste dr. noastra.
Va tinem la curent

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

MICAALSA, si io zic ca-s foarte multe medicamente... daca tot e sa asculoti de un doctor, parerea mea e sa asculti pe ala care ti-a zis sa ii dai numai un fel... pai cum, sa dai un fel la 4 ore,. dupa aia alt fel, si dupa 4 ore alt medicament?? e cam aiurea. Cum te-ai hotarat sa faci? si cu diareea aia, imi amintesc si io ca zicea cineva asa, dar parca era o reactie de diaree si febra dupa vaccin, si capatase rezistenta la lactoza si de aia. Io zic sa deschizi un topic la "parintii intreaba" - sigur stie cineva ceva in cazul asta.
Pupici multi Iuliei!

Io mor de somn, chef mi-a trebuit parca mi-a dat careva cu lopata peste ceafa. NOE, la tine cum a fost? ca io numa la 2 m-am culcat si sunt zombie. Si la 7 m-am trezit, si tot asa. Incerc sa pun niste poze maine.

la multi ani puilor Ana Maria, Stefania si Maria, Markus, Tudor Bogdan, Erik Ionut!!!! Multe bucurii si sanatate!!

ADAR, pup sufletu de poet!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Catrinel, m-am hotarat sa-i scot Nurofenul, Panadolul si Novocalminul (de la asta ultimul mi s-o si iritat la fundic) si ii dau niste picaturi cu algocalmin, macar astea nu irita stomacul, nu dau diaree si nici la fundic nu fac rau. Cu antibioticul si paxeladinul pentru gat merg inainte ca acolo nu ma pot baga. Dar totusi mi se pare suspect ca automat ce nu-i dau doxa de medicament de la 4 ore ea si face temperatura. Vedem maine ce-o mai fi ... sper sa ma tina nervii ca-s la pamant.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Micaalsa ¡V si mie dr mi-a dat nurofen de trei ori pe zi, dar chiar azi am vazut pe B1 o emisiune in care o pediatra zicea ca se dau 3-4 feluri de antitermice la bebei, pentru a mari doza, in cazurile mai grave, deoarece dintr-unul singur nu poti da o cantitate asa mare si atunci introduci alte antitermice pentru ca daca ii dai din 3 feluri de trei ori pe zi, nu primeste din niciunul doza de soc. Asa zicea ea .. Cat despre laptic ¡K nu stiu ce sa zic, eu una i-as da tzitzi, si eventual putin ceai de menta amestecat cu laptic de la tzitzi ¡K dart tu sa faci cum crezi ca e mai bine . Pup nasucul ei.

Ile ¡V Cleopatra stratan e o minune de fetita, si noua ne place la maxim ¡K

Mihaser ¡V da, sigur ca ma intereseaza ¡K baga reteta !!!

Catrinel , m-ati nenorocit cu ¡§sufletu¡¦ de poet¡¨ ¡K hahaha, e suflet de mamica mey, nu de poet ¡K

Simona ¡V lasa, ca ranile astea se vindeca scumpa mea ¡K capul sus si incearca sa iesi cat poti de mult ziua, ca sa nu te mai apuce pandaliile seara. Iar seara, chiar asa, fa si tu o baita relaxanta (cu usa deschisa sa auzi bebeluƒº ), vezi un film ¡K fa ceva care sa te ajute sa te relaxezi. Si gandeste-te ca nu va dura la nesfarsit toata chestia asta, ca in curand bebe va creste si iti va umple si mai mult viata d bucurie! Capul sus si primeste mii de pupici de la noi!

Noe - distractie maxima cu musaphirii , si sper ca ne aduci si noua maine nishte torturi, prajituri ceva, ca facem scandal ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

iote ce mi-a iesit in loc de " - " ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Micaalsa, de ce nu incerci sa-i dai formula o vreme.
Dupa cum se stie laptele praf constipa un pic.
Fa-l mai concentrat si da-i-l.

Multa sanatate Iuliei

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

amyana, bine ai venit ! Ai primit mesajul meu pe Yahoo, da ?
Sa stii ca, datorita faptului ca esti noua, mesajele tale sunt inca moderate, deci apar mai tarziu aici. Cred ca trebuie sa depasesti 15 mesaje ca sa-ti apara in timp real aici. Scrie-ne mai des, si spune-ne mai multe despre tine !
Si pe bebe al meu il cheama tot Andrei, si eu sunt din Craiova, dar de 4 ani m-am maritat in Constanta.
Fetele care deschid capitol nou, nu uitati sa o treceti si pe amyana, da ?

Ooooof .... Andrei iar a cazut din pat. E a doua oara cand se intampla (prima acum 10 zile). Bine ca nu a plans tare, dar tot m-am ingrijorat. Si are o tuse, mai ales cand se trezeste, de ma pune pe ganduri. Tuseste de 3-4 ori la rand si gata. Dar de cate ori doarme face asa, si in timpul zilei. I-am bagat Panadol degeaba de 3 ori pe zi toata saptamana. Astept sa vina naibii pediatra aia din concediu (cica pe 20), ca m-am saturat.

ile, pai Iulia lu' micaalsa suge la tzitzi si NU SUPORTA BIBE, aia e problema. Poate sa-i dea formula cu lingurita, ca Aida ... (de fapt aida a vrut s-o obisnuiasca pe Alex cu lingurita si s-a jucat putin, in caz ca n-ai vazu filmuletul)
Pup io ciuful blond al Iuliei sa-i treaca buba.

Huzbandu' e plecat la o nunta, Andrei doarme, si io ... pe net

La multi ani !!! tuturor bebeilor care azi au mai implinit o luna !!!

adar, SUPERBA poezia !!

SEEEEEEERJJJJ !!! CE MAI FACI, BAGA 2 RANDURI AICI, CA-MI LIPSESTI !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Fetele mele dragi, ma simt mult mai bine, datorita voua.
Adar, sa stii ca si eu ma gandeam ca se face el bebe mare si n-o sa mai fie asa plangacios si o sa dorm si eu mai mult si n-o sa mai fiu stresata.Si poate o sa-si schimbe si tati lui serviciul si o sa stea mai mult cu noi.Sa stii ca de obicei ma descurc destul de bine cu singuratatile mele,da' uite, cateodata ma mai ia valu'.Ce naiba sa fac, merg inainte, ca am un strumf frumos de crescut si vreau sa-i fac si o surioara.Auzi, ma gandeam ca poezia ta ar trebui sa o trecem pe prima pagina, sa fie ca un fel de imn.E frumoasa rau de tot si nu trebuie pierduta.Ce ziceti, fetelor?
Amyana, bine ai venit, sa ne povestesti cat mai curand despre bebe Andrei!
Noe, felicitari pentru otomobil.Asteptam sa dai de baut si sa pui poze sa te dai mare.Si baga reteta de iaurt, pliiiiiiz.Edutu e fan branzica calcica, asa mult ma bucur, ca el e ffff mofturos.In sfarsit facui si eu ceva pe placul pustiului.Asa mandra sunt de el cand papa piureutul de morcov si cartof cu branzica!!Ca e eveniment la noi cand papa si altceva in loc de lapte.
Si-i mai place Vigantolul, daca ati pomenit asa ceva.Cand ma vede ca ma apropii cu sticluta deschide o gurita mareeee si radeeee.Cred ca-l gadila la limbuta cand ii pic.
Roxi, deci pleci fara sa ne vedem, da?Bine, ma, te tin eu minte!!Ce bine de voi, va duceti la tati al vostru.
Micaalsa, la multi ani pt maine, sa ti se insanatoseasca puiuta.
Of, ma tot gandesc la Monica.Daca era bolnavior vreun pui sigur ne spunea, ea mereu ne anunta cand avea probleme de genu' asta.Da' acum sigur e ceva intre ea si sot.Sper sa se rezolve.
Noapte buna si linistita!

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Adar, mama pune in fiecare an gogosari cu otet si zahar, daca vrei o sun maine si cer reteta, toti care au mancat pe aici au fost super incantati de gogosarii ei.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)

Mergi la inceput