*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
Catrinutza, fain. Daca nu ma insel eu il am de la Noe.
Irina, trebuie sa bagi chestia aia inauntru. Asta e ideea.
Tcelen, tinem pumnii pentru Iulian. Wow, ce emotii pe tine! Esti mama de baiat mare.
La multi ani pentru prichindeii nascuti azi.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
mariana_1976 spune:
Ciuf aici ma tot piseaza astia sa-i bag carnita mai multa ca cica "vai ce palid copilas aveti,a mostenit tenul de la mamica!"(parca tac-su o fi bronet?!)O sa le zic ca in USA se da de la 9 luni sa vad ce replica imi mai baga.![]()
![]()
Polixeni sunt topita dupa filmuletul ala cu Nick fotbalistul ! E super super
!Ca intrebasei, noi am inceput cu jumate de lingurita de muschi file de vacuta dat la mixer si amestecat cu piureu.Sa nu te ingrijorezi de dintisori.La copii mei mai mari au aparut dupa 8 luni si la mine cind eram bebe tot asa.
De ochisori si fetita mea tot asa i-a avut pina la 1 an si ceva,dar se corecteaza in timp.Cica e un pseudo strabism specific bebelusilor din cauza muschilor oculari insuficient dezvoltati.
Alina/Maltaaici mi-au atras atentia ca premergatorul nu e bun daca nu il reglam sa poata sa ajunga cu piciorusele si talpitele drepte pe podea.Suedezii sunt de parere sa-i lasam de-a busilea prin casa si mie nu mi-a facut placere daŽ daca se leaga de mine vecinele,rudele si asistentele de la copii sa nu le pun premergator...
Alina/Oradea astia nu au putut deocamdata sa-mi spuna sexul copilului la 16 saptamini(sau le e frica sa nu greseasca,nu stiu).Ce misto poza cu Alex in fundik, are niste ochisori cu gene frumoase...!
Roxivan mie imi place tare tare mult numele Darius.La iranieni se pronunta Dariush am inteles de la o colega a mea al carui sot e iranian si se numeste asa.Cum v-ati gindit la numele asta?De la istoria cu pershii?![]()
Catrinutza, da tubul de la televizor emana radiatii cica,daca nu e cumva plasma TV sau ecran de cinema ca la noi.In orice caz si eu incerc sa-i tin departe pe copii de prea multe filmulete(desi sint pt.virsta lor) dar de jocurile pe PC e imposibil.Al meu de 5 ani a invatat literele si chiar citeva cuvinte in engleza de la jocuri,asa ca i-am luat unele educative,ce sa fac daca asta il pasioneaza cel mai mult si mai mult...
Anamaria/Alba Iulia daca ai primit la mai putin de 72 de ore dupa nastere vaccinul anti D imunoglobina sau copilul a avut RH negativ ca si tine nu e nici o problema.
Pispi ce bine ca v-a trecut raceala si ati revenit online.Imi pare rau sa citesc ca sotul tau este purtator de HIB,de cind ati aflat?In Suedia e foarte rara hepatita dar se testeaza intotdeauna la femeile insarcinate.
Aalina2003 fetita mea a fost intotdeauna dedesubtul curbei de crestere si mai este inca...Nu-ti fa probleme cu greutatea daca bebe e sanatos
Mariana
16+
mama de Monica, Matei si Markus
Irina71 spune:
Fetelor uitati ce mesaj este in contul comun :
Hi!
Sunt o mamica de martie aprilie si as vrea si eu sa ma
inscriu la aceasta sectiune dar nu stiu cum se
procedeaza.Pe DC numele meu este "amyana".
Pe bb il cheama Andrei, s-a nascut pe 25 aprilie 2006
la ora 11:14, DNP era 1 mai. S-a nacut la Spitalul
nr.1 Craiova,cezariana, 3,730 kg, 52 de cm, scor Apgar
9.Ma puteti ajuta?
I-am trimis un replay si i-am zis sa scrie aici.
Au inceput sa vina si in contul comun tot felul de porcarii, am sters vreo 4 mesaje cu "oferte" , sper ca n-am gresit.
Pe urma la Bulk mail am dat "Empty", ca se stransesera si acolo.
Mai sunt 2 mesaje de la o fata cu adresa de mail : alex_ferf@yahoo.co.uk , nu stiu cine e, dar este un mail cu poze cu ea si bebelul ei, nu a stiut sa le treaca la Photos, cine se pricepe rog sa o faca. Nu vreau sa intervin prea mult in mailul comun, sunt cam incepatoare in ale computerului si tare mi-e frica sa nu gresesc ceva. 
Tati ne-a facut o surpriza si a cumparat un carut nou, vedeti poze la dropshots, la semnatura.
Mai, nu-mi iese din cap Monica (MP). Precis s-a intamplat ceva cu unul din copii, da Doamne sa ma insel. Dar prea a zis cu foc ca ei sunt comorile noastre.
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mariana_1976 spune:
Rocsanaarati foarte bine in costum de baie dupa parerea mea.EU nu vad kg tale in plus...Maria e super dulcica in premergator.Are o culoare de ten superba!Vreau si eu o japonezica mica,ai idee de unde pot sa fac rost?![]()
Adar,
saruŽ minushitza pentru reteta de zacusca.O sa incerc sa fac 4-5 borcanele ca n-avem camara si astia le tin undeva intr-un frigider mai putin rece,acolo am si castraveciorii.
Alorea insanatosire rapida!
Cristina/Galatifelicitari pentru prima zi de scolar a lui Iulian!Ia spune-ne, cum s-a comportat?
Andreea - Georgiana tu imi faci mereu un dor de munte...!Sa aveti un weekend frumos si sa vii sa ne povesteti ce si cum
Aileana entero viroza nu crd ca e de la piersica ci de la un virus care se ia foarte usor.Al meu a facut la aproape 2 ani si tot asa a inceput cu febra,dupa 2 zile i-a trecut si a dat in diaree---6 zile(!!!)L-am dus de 2 ori la urgenta ca voma tot ce-i dadeam,nu vroia sa bea nimic si mereu diaree...Depinde ce virus e,trece de la sine,are insa nevoie de hidratare foarte buna cu saruri speciale si minerale.
ILE eu nu m-am lasat si am gustat si eu din brinzica facuta de mama din laptele NaN.Mey,nu e rea dar cam dulcica pentru gustul meu.As amesteca-o cu stafide si as baga-o in placintutza.![]()
Mihaela/Timisoara barbatii nu prea le au cu decoratiunile textile interioare.Eu am cumparat singura rind pe rind covoare,perdele,lenjerie,fete de masa,huse de fotoliu si canapea,vesela,etc si daca a vazut ca le-am achitat din contul meu nu a putut sa-mi zica direct ca nu-i plac.Cind am schimbat odata alte perdele a remarcat insa si mi-a zis ca sunt mai frumoase decit fostele.
Toate ca toate pina la lenjeria de pat.Ce sa fac acum ,sa sting lumina ca sa nu vada lenjeria (de pat)?![]()
Catrinutza, aia mici din video clip sunt mortali! Ma crezi ca dupa ce-am inchis a inceput Markus sa cinte asa in feluŽlui?![]()
![]()
Mariana
16+
roxivan spune:
Gata, am recuperat!
Micaalsa, si eu aveam o lista cu E-urile, da' nu o mai gasesc. Pe ambalajul de la biscuitii aia scrie ca au in compzitie E500, E503, E450A.
Alorea16, insanatosire grabnica! Eu cand am avut rosu in gat cu greu ma abtineam sa-l pupicesc pe fiu-miu.
Catrinutza, e de belea Mariuca. Fii pe faza ca tre' sa tii pasu' si cu ea si cu noi pe-aici.
Eu nu am mai vazut filmultu animat pana acum, e super!
Azi am fost si noi la doctora, ca duminica "decolam" la capitala. Suntem ok, avem 70cm si 8kg. Mi-a dat si trimitere la spital pentru torticolis (doctora nu e intreaga la cap, tot da inainte cu operatia).
Ma fetelor, bebeii vostri cam cate ore dorm ziua? Darius, nu stiu daca doarme 2 ore toata ziua. Si am observat ca nu ii mai place sa stea singur, cum plec din camera plange si tre' sa-l iau si pe el pe unde ma duc eu.
Doctora deja a zis ca pot sa-i dau carnita in supica si aproape de 6 luni pot sa incep sa-i dau si jumatate de galbenus de ou. Am renuntat la ideea de a-i mai da suculet de strugurei, las' ca se fac si la anu'.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
mariana_1976 spune:
Irina iti multumim mult ca ai intrat in contul comun!
Si pe mine m-o pus un
sa mai iau un carut,l-am comandat de pe net si am platit juma juma cu sotul.Asta fiindca nu putem sa-i bagam pe amindoi in acelasi carut.
Andrei e un frumusel foc in caruciorul nou.
Noemi may,poate reusesti tu sa vorbesti cu Monica?
fetele ca ma duc sa vizionez un filmulet.(iar au picat vecinii LA ORA ASTA si na,treŽsa-i sevesc cu ceva daca tot au binevoit sa ne aduca ceva bun de vazut..)
Mariana
16+
roxivan spune:
Vai, dusa mai sunt!
Pe cuvant ca atunci cand ma apuc de scris mai pierd din idei si din ceea ce vreau sa va spun.
Vreau si eu sa ma laud: DARIUS A PAPAT AZI 10ML SUPICA (ZEAMA)![]()
![]()
. Ne chinuim cu ea de aproape 2 saptamanisi in sfarsit: AM REUSIT.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
roxivan spune:
Mariana, inainte sa nasc(cu aproape o saptamana) am stabilit numele copilului. Am avut de ales dintre cele care ne-au placut mie si sotului cel mai mult: Matei, Darius si Luca. Am cazut de acord la Darius. Si noua ne place
. Pentru al doilea nume (eu am tinut sa fie de sfant, ca sa poata copilu sarbatori de 2 ori pe an) sotu a optat pentru Alexandru (numele tatalui sau), eu, pentru Paul (numele bunicului meu). Eu nu am vrut Alexandru, nici el Paul si asa am ales un nume "neutru": Mihai. Numele de Mihai l-am ales la spital, inainte sa se duca sa-l declare, cu calendarul in mana
.
Sa nu mai zic ca pe tot parcursul sarcinii, sotul cand "vorbea" cu fiu-miu ii zicea numai Zizou (ca tot dadea din picioare, era tare activ si zicea ca-l face fotbalist)
.
M-a lovit un somn ,mama, mama!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
ile77 spune:
Mihaser,eu cu vechime in ale constipatiei, iti spun sa incerci kiwi+prune uscate.Nimic nu a functionat la mine in afara de combinati asta.
Din fericire mie mi s-a reglat asa cam 90% problema dupa nastere, insa continui sa maninc prune uscate zilnic. Chiar imi plac.
Catrinutza, nu stiu ce cereale ii dai tu, insa eu ii dau ceva de la nestle.
Scrie pe cutie ca 30g cereale e cantitatea pe care ar trebui s-o manince un bb intre 6-9 luni.
Viv a mea nu poate minca asa mult,asa ca ii pun 20g cereale+ pasta de fructe si le amestec cu lapte.
Haleste yamai yami tot castronelul.
Cind erau mici , era periculos pt bb-ei sa doarma pe burtica.Insa acum nu mai e periculos, cel putin asa stiu eu de la asistenta de copii.
Viv doarme f mult pe burta.
Mariana, eu sint f pretentioasa la lenjeria de pat.Eu am mania culorilor calde si relaxante.Acum ma chinui sa-l conving pe husband sa zugravim in camera peach. El nu vrea ca cica nu e o culoare serioasa
Eu mai imi pierd timpul pe net pina incepe Happy Gilmore.Asa ma distreaza filmul asta.Uff si e asa tirziu la 0,30 si e abia 23.
Macar sa vad inceputul ca asta imi place cel mai mult.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
aida_o spune:
Of...![]()
5i eu cred ca Monica (MP) are probleme cu unul dintre copii, 5i ma doare 5ufletul... Poate o putem ajuta, are cineva cum 5a dea de ea? 5a o 5une 5i 5a-i 5puna ca ne putem mobiliza, daca e de acord?
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)