*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

AndreeaGeorgiana,pt compliment.
Seamana cu sotul,si aud asta de fiecare data cind ma intilnesc cu cite cineva.E rasfatata de toata lumea, fiind si primul nepot.Sint absolut sigura ca Thea cea frumoasa e la fel de råsfatata
Ce bine de tine cu masajul ala.Sa nu-mi spui ca nu te simti ca noua dupa å repriza de masaj.

Mari, care e motivul acelui mesaj din partea Monicåi, ca suna atit de tragic.Tu ce ai aflat?

AlinaMizzi, lasa ca nici noi nu ne laudam cu prea mult pår, doar acolo in frunte, iar de dinti ce sa mai zicem, asa vor ei sa apara mai tirziu.Si Viv papa f bine,in ciuda faptului ca nu prea arata ea asa dolofånica.ce bine ca deja stati in fundicel.

Catrinel, påi sintem cam pe aproape cu greutatile. Nu te poti plinge, ca am vazut eu ce fålcute are Onika.Yami yami.
Onika sta in fund? Nerazmata bineinteles.

Mariana,påi asa un suedez frumos ascunzi tu ?Mai påcaleste-l pe husband ,si mai trimite-ne cite o poza doua.
Cum o avea brinza din lapte Nan gustul?

Ciuf, cum adica nu suc de fructe? Viv pea cite 100-110ml de suc pe zi. Si ii place mult de tot.
Iar carnea de la 9 luni???Hmmm
Påi americanii astia ar trebui sa-i tin la regim pe aia de 200-300kg ,de mi se face rau cind ii vad la tv. Nu pe bietii bebelusi.

Poli, sa stii ca si Viv cind era mai mica privea putin ciudat.Adica privea ba cu un ochi ba cu altul mai spre interior.http://new.photos.yahoo.com/ileana_floriana/photo/294928803057206284/10 . Si ne-a zis asistenta de copii ca nu e nimic grav si se regleaza de la sine. Si asa a fost. Acum totul e ok.

Mihaser, pt compliment.
Baietelul tau este absolut adorabil.Un frumos.
Nu o fortez sa stea in fund. Sigur intr-o sapt va sta. Sper.Oricum eu nu am fortat-o niciodata cu nimik.Mereu am lasat-o pe ea sa-si faca programul si la mincare si la somink. Desi nu stiu cit de bine e pt sa sa adoarma la 23,30 in fiecare seara.

AndreeaGeorgiana, ceapa si usturoi in supica ,nu e cam aiurea pt un asa stomacel mic.?
Må gindisem si eu sa pun putina ceapa in supa pt gust, dar mi-e cam teama.
Tu pt cite zile faci supa?
Eu fac supa pt 3 zile. Cred ca e ok.

Rocsana,7850 g la 6 luni???Mamaaaa
Sa_ti traiasca japonica grasuta si frumusica.
Am citit ca-i dai si galbenus de ou, am vazut in poze ca-i dai si pepene verde si galben.
Eu sint atit de fricoasa.Insa de såpt viit incep si eu cu galbenus.
Norvegienii astia au un prgram de diversificare aiurea.
Las' ca tot ala romanesc e mai bun.

Aileana, se stie ca de la vaccin multi copii reactioneaza cu febra si diaree.
Oricum la 6 luni, 9kg ,suna de vis.
Nu stiu cum unii bebei sa puna asa mult pe ei, ca a mea ,desi papa destul de mult, nu cred ca va avea 9 kg curind.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Seara buna!
Am intrat si noi putin sa va salutam si sa uram " La multi ani!" sarbatoritelor de azi:

Ana - - aalina2003
Bianca Alexandra Iris -- Tania2

Mama, da' am de recuperat, nu gluma!
Dupa balti-balti,trecem la treaba!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hello!

Aileana se poate sa fie de la vaccin. Si eu i-am schimbat...la 2 luni am facut ala gratuit, iar la 4 am decis sa nu-l mai chinui si sa ii fac pentaxim...nici de la unu nici de la altu` nu a facut febra, diaree, etc, insa in ziua cand l-am adus acasa de la maternitate a avut o reactie identica...diaree, dezhidratare, caca ciudat...si era zi cu vaccin. Eu i-am dat atunci lapte Milupa NH, zeama de orez, debridat si hidrasec si i-a trecut in 2 zile...era suspect de enterocolita...a fost primul si singurul cosmar...multumesc lui D-zeu! Sper sa se faca bine bebe al tau! Eu nu cred ca e de la piersici!

Ile 23, 30 nu e foarte tarziu...si al meu se culca asa intr-un timp...acum nu il prinde ora 22. O sa vezi ca o sa isi schimbe programul!

Fetele pe mine m-a mancat si mi-am trimis dosarul de inscriere la master la Bucuresti. Azi a venit confirmarea de primire, iar in cursul zilei de luni voi afla rezultatul. Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai fetili, doua intrebari de noapte buna, ca poate o fi vreuna fara somn la noapte si o vrea sa ma lumineze si pe mine...vad ca in ultima vreme tot vreau luminata, o fi de la apa...

1. Ce cantitate de cereale puneti coi in laptele de seara... mi-e sa nu pun prea mult; daca la 230 ml de lapte pun 4 masuri e mult sau putin (folosesc masurile de la lapte praf)...zau ca uneori am senzatia ca ar trebui mai mult alteori am senzatia ca o indop...

2. Voi ce stiti de dormitul pe burta la bebei???? am mai intrebat mai demult, dar era in contextul sufocarii daca dorm pe burta...acum a venit socra-miu si mi-a zis ca a citit in Libertatea la un moment dat ca bebelusii nu trebuie sa doarma pe burta, trebuie dezvatati pentru ca le afecteaza ffff tare coloana...voi ce stiti???? ca io uitai sa o intreb pe zevzeaca de pediatra si amu e in concediu pana in octombrie si ma roade rau de tot chestia asta si nu gasesc nici articolul on-line ca sa ma lamuresc ce scria exact acolo...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

poli...demential mail-ul cu bebelusii...mi-a intrat la suflet poza a patra...are fetita o fetisoara atat de expresiva...parca intreaga filozofie de viata se afla in ochisorii ei, secretul cel mai mare al universului, ceva de genul: ati crescut mari, dar degeaba, nu stiti absolut nimic din ce e important...

V-am zis ca azi e ziua mea de dus cu pluta...reminiscentele umanului...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetele,
am luat-o pe urma lui Noe 5i am ta5te care nu mai merg deloc 5au merg greu... s nu mai merge, de-aia folo5e5c "5". 5i ma enerveaza, a5a ca voi 5crie rar 5i putin... problema e de cind am var5at ulei pe ta5tatura.

pup mamicile 5i puii

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida, sotul meu are o obsesie sa nu-l sevesc cu nimic cind e la calculator.Noroc ca "W" iti merge..Trebuie sa copiezi "s" ul de undeva si sa-i dai "paste" tot timpu´?
Vecinul a rasturnat din greseala bere pe laptop si a facut spume calculatorul,pe bune.Cind l-a demontat consortul,n-am putut sa nu zimbesc ca se vedea CLAR spuma.

Mariana 16+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana,
daca vreau 5a dau copy/pa5te din ta5tatura, nu pot, pt ca ta5ta Ctrl e 5i ea bulita. 5i e prea greu 5a merg mereu la Edit pt a5ta... de-aia folo5e5c 5-ul
a, 5i 5a mentionez ca e vorba de ta5tatura de la laptop... ca daca era de-aia normala, o inlocuiam u5or...
pup burtica de 16 5aptamini

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aida da repede adresa ca eu am o tastatura buna si nu o folosesc...te chinui ca Iisus pe cruce cu 5...aaa e de la laptop! nasol!

Mariana tocmai am luat o revista de decoratiuni si am vazut o lenjerie faina asemanatoare cu a ta si magazinul unde se gaseste. Cand i-am aratat-o sotului evident ca m-a trimis la plimbare! Badaranu...m-a lovit in ce ma doare mai tare: lenjeria ...
Sa nu razi la fazele cu berea?!

Fetele voi ce scaunele de luat masa aveti...si de la ce varsta se pune bebe acolo?

Polixeni ma duc repejor sa va vad filmuletele...am vazut ceva aseara dar mai am!

Catrinutzo mi-a zis pediatru sa nu ii dau mai mult de 2 lingurite de cereale in lapte/zi

Laura bafta cu cazarea! o sa gaseasca sigur! Astept vestile

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

luati de vedeti aici

Nu m-am putut abtine, jur...nuy mai stiu de unde il dar daca il stiti, mai uitati-va o data la el...

Mergi la inceput