*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 11
catrinutza spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20060915" target="_blank"> jocuri olimpice 2...da' sa va luati un scaun comod, floricele sau seminte dupa preferinta, ca v-am asigurat portia de "cinema" pe ziua de azi...
si cam ce fete avea in timpul filmarilor vedeta 
Io ma duc sa sed un pic ca m-a epuizat mariuca cu un plans dintr-ala din tot sufletelul ei ca mai aveam un pic si plangeam langa ea...cred ca paracetamolul a calmat-o, si a adormit intr-un final...pupe mama oftaturile ei de atata plans...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tocmai scrisesem un mega mesaj cand,evident,a picat scarba asta de conexiune.Nu mai am rabdare si nici timp sa mai aberez(ca asta facusem anterior...),asa ca voi fi scurta.
ANA si BIANCA ALEXANDRA,sa cresteti mari si frumoase!
alinaalex,sa va dea Dumnezeu iesiri de dintisori cel putin la fel de...zgomotoase ca in cazul nostru.Primul dintisor ori a fost destul de discret ori nu se putea sa existe urlete si frichineli mai mari decat aveam noi.
Polixeni,eu pun la fiert cartofel,ceapa(coapta putin),usturoi,radacina de telina,pastarnac,patrunjel,sfecla rosie,conopida si ardei rosu.cand supica este gata adaug cateva felii de sfecla cruda(rosie,pt. culoare si fier).Pasez legumele impreuna cu carnita(fiarta separat) si cand obtin un pure f.fin adaug ulei de masline(2 linguri) si storc feliile de sfecla rosie oparite.Cineva(Biuta parca) spunea ca sfecla rosie contine nitriti.Nu e adevarat(ma refer la cea romaneasca,necosmetizata) si mai mult,sfecla rosie este printre putinele legume care nu-si pierde proprietatile prin fierbere.Si contine f. mult fier!!!M-am mai experimentat si eu intr-ale papicii de bebei si vreau sa-i ofer cat mai multe vitamine.
Laurici,aratati minunat impreuna in poze(si probabil nu numai),deci sunteti numai buni de facut bebei.RPD!
Catrinel,Oana are mega-super-falci si un din ce in ce mai discret ciuf.Cunoastem!Si iti seamana leit!Prietenii nostri,cei cu care va veti intalni,au un baietel de 4 ani si o fetita de 4 luni,asa ca... .Daca vrei ceva special de acasa,spune!!
mihaser,flamenco?????Pai la petreceri dansez numai cu diversi...oameni de bine care se indura de o biata fiinta lesinata dupa dans.Ca daca m-as baza pe Cristin,ori as obosi stand pe scaun,ori m-as alege cu rani la picioare.Este antitalent la dans si,de cand i-am facut observatii,este si complexat de asta.Pozee!
Micaalsa,i-am luat Theei biscuiti populari,care nu au nici un gust dar au glutenm.Nu par a-i dauna si ii plac.Atentie insa ,sa-i gasesti proaspeti si sa fie tinuti in conditii optime.
Alina Mizzi,Keane este un dragut si ma bucur ca in sfarsit l-am vazut!
Catrinuta va astept si sunt curioasa daca Mariucile vor papa minunatul nostru pure.Va dam si la pachet.Si noi am papat strugurel.Si pruna,na!
Mariana,Markus-ochiosul este tare dulce.Asteptam si poze cu fratii lui si cu mami!!!!!!
Sunt de acord atat cu masurile luate in privinta fetelor care ne-au uitat cat si cu...GHIOCEI!!!!!!!
Pup si fug la munte,de unde va aduc aer curat si...branduse de toamna,asta in cazul in care au aparut deja.
Pup toate fetele,fetitele si baieteii si va doresc tuturor un weekend minunat,fara nopti nedormite,urlete,smiorcaieli,raceli si maimutareli in timpul meselor de pici!Si...SOOOOOOOOOOOOOOOOOMN,ceea ce-mi doresc si mie1
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
nshiro spune:
Pai Catrinutzo ce sa zic ca ma lupt cu cititul din urma, greu mai tine omul pasul cu voi.... mai bine nu amenenitati cu stergerea de pe lista ca or sa inceapa sa scrie toate mamicile si atunci chiar ca nu mai apuc nica. Am pus niste poze in album de vreo saptamana si tot vreau sa le pun si titluri dar m-am lasat ... o sa va dati voi seama ce si cum. De aici incep:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/detail?.dir=3673scd&.dnm=975escd.jpg&.src=ph
Mariutza avea joia trecuta,nu mai stiu daca v-am spus sau nu, in caz ca ma repet scuze, stiti voi treaba cu neuronu ciobit... 7850g la 6 luni si cateva zile, inaltime cred ca o avea in jur de 70. Dintogeneza nu a debutat inca, a inceput sa stea in fundulet nesprijinita dar mi-e frica sa o las ca se arunca dupa jucarii si mi-e frica sa nu se loveasca. De vreo saptamana a inceput sa se dea de-a rostogolul mai mai sa cada din pat daca nu ar fi supravegheata. A invatat de asemenea sa bage in marsalier si s-a dat singura jos de pe pat (eram langa ea). Cu premergatorul prinde viteza si intr-o secunda e printre picioarele mele, pacat ca nu are unde se desfasura mititica. La mancare in afara de supa a aceeptat orice. Legumele i le fac piure si le papa frumos (neaparat cu tot cu jucarie) iar supa i-o pun racita in biberon, cum ii simte gustul cum face de parca i-ar veni sa vomite. Deocamdata avem masa de pranz inlocuita si atat. In rest lapte, cam 4 mese pe zi a cate 140 ml (dar nu bea tot intotdeauna) Somn baga cam de la 9 seara pana la 8 dimineata, insa jumatate de ora pe la 11.30 apoi doua ore la pranz, siesta si inca jumatate de ora pe la vreo 6 seara. Noaptea nu se trezeste sa pape (ii dau eu prin somn pe la 10 sau 11 seara) si se trezeste dimineata la 5 sau 6 dupa care adoarme la loc pana pe la 8. Acum a invatat o smecherie noua si ne dispera pe mine si pe mama. Face "cchh" ca pisicice cand scuipa. Oribil! Si ce fericita e si ce se amuza... In fiecare zi trebuie obiligatoriu sa o distram si trage cate o repriza de ras ca in filmuletul care l-am pus in capitotul trecut. Aaaa si am facut acum doua zile vaccinul de 6 luni. A fost ok. A dat sa planga a spus "ma" da s-a razgandit apoi si s-a oprit. Cam astea ar fi noutatile despre noi. Inca nu am citit din urma. Ce s-a intamplat cu Monica, de ce intreaba toata lumea de ea? Ma duc sa caut postul ei pana nu vine sotul...
V-am pupat si pe mamici si pe GHIOCEI!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
catrinutza spune:
vreau doar sa vad cat de frumoasa e noua semnatura ca ailalta prea era de taran prost...
Andreea ...ne gasesti la poarta cand vii de la brasov...sa aveti un w-e prelungit de milioane si sa te odihnesti...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Rocsana...e delicioasa Maria cu moatze, care papa pepene, imbracata in kimono...imi venea sa o manac prin ecran nu alta...
pupam minunatiile de ochisori rezulatati din stransa colaborare romano-japoneza...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
tcelen spune:
fetelor intru si eu pe fuga,intre alesul faiantei si a parchetului si caratul diverselor materialesi alte chestii la noul apartament,sa va anunt ca IULIAN ,BAIATUL MEU MARE A INCEPUT SCOALA,AZI A FOST PRIMA ZI DE SCOALA SI AM AVUT MARI EMOTII!!
PUPICI LA TOATE FETELE SI PUPICI LA BEBEI!!
SI SUCCESC COPIILOR MAI MARI CARE AU INCEPUT GRADINITA SAU SCOALA,DACA MAI SUNT,COPII ASA MARI!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Irina71 spune:
Mai frate, da' nu se mai poate cu voi .... abia apuc sa citesc, da' sa mai scriu .... cred ca la voi sta computeru' deschis non-stop, nu ?? Ca io pana intru in camera unde e el (comp), pana-l deschid, pana citesc ce-ati scris voi ... trece ziua. 
Si sotul nu ma intelege (el nu stie a lucra pe comp), de cate ori ma plang la el ca n-am timp sa fac ceva, zice "pai n-ai timp, ca toata ziua stai la calculator".
Na, poftim, treaba. Cred ca-si inchipuie ca sunt f.f.f activa pe aici. Si eu de unde. O sa ajung sa intru pe aici pe furis, cand e el plecat ![]()
Vazut poze nshiro, mariana, laura, mihaser : SUPERBE !!
tcelen, felicitari pentru prima zi de scoala !! Doooaaamneee, cand o fi prima zi de scoala a lui Andrei cred ca o sa plang de emotie !!
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mihaser spune:
Ne-am intors de la plimbare!
Catrinutzo lasati ma caruselul ala ca poate mai faceti un baietel..in ritmul asta nu are viata lunga...
Peste 2 luni Mariuca o sa...alerge! E super tare!
Andreea G ma nu jigni omu`...ca poate ajunge sa-ti dea lectii intr-o buna zi...isi cumpara o pereche de pantofi si se duce dupa lucru sa danseze cu J LO :) si atunci sa te vad sexy mama! Am puuusss poze! In albumul 5 luni de la semnatura!
Nshiroe super Mariuca ta! Ce imi plac coditele ei si chimonoul! Nu mai cauta postul ptr ca nu spune nimic....suntem in ceata rau! Sper sa nu fie ceva legat de sanatate...in primul rand a copiilor!
Alorea iti dau nana! De ce ai racit? Fa-te bine repede sa nu dai raceala mai departe! Portocale si miere...ai uitat? Eu mancam tone cand eram gravi...sa nu racesc!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Laura Ioana spune:
fetelor multumesc! Cum avem ceva noutati va anunt![]()
Mihaser
Poliana a luat la medicina in Bucuresti si acum se straduieste sa-si rezolve cu cazarea la camin. E cam nasol, mai ales la cei de anul I, nu stie inca ce va face.
Andreea
au aparut brandusele de toamna
Odihna placuta (cat vei putea, ma rog
)!
Poze Laura
aileana spune:
Fetelor va pup, La Multi Ani! pt toti bebeii sarbatoriti,
Sa ma iertati ca n-am mai scris 'din clasa a 4a', vorba vine, dar din lipsa acuta cronica de timp sau si mai si.
Am o problema de sanatate cu baiatul nu grava, despre care puteti citi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84186
V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta, nu de alta dar azi e a 3-a zi incheiata de cand n-am mai alaptat baiatul si mi se rupe sufletul.
Ca sa nu va intristez rau, mentionez cu mandrie ca la 6 luni avem 9kg si 74cm, am inceput diversificarea de la 5 luni si inca o mai mancam pe mama (mai putin ultimele zile, dar speram sa nu mai dureze mult).
Va pup dulce de tot 
6 luni si 6 zile
Ileana si
Andrei Ioan
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get