*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multumim pentru urarile de 6 luni si numai bine si pentru Bianca Alexandra Iris (Tania2).
Nu-mi vine sa cred (nici mie!) ca a trecut juma' de an, da' cred ca asa o sa zic si peste 20..
Ana e in continuare slabuta (6200g aprox), de lungime nu stiu ca nu am masurat-o, dar se vede ca s-a lungit, nu se intrevede nici un dintisor si nici in fundulet nu sta dcat sprijinita, dar..rade si vorbeste toata ziua, doarme noaptea de la 10 la 7 si cam atat.

Micaalsa, despre Rh negativ stiu mai multe decat doctorii din Tulcea..asta ca sa ma laud, dar cu amaraciune spun. Daca vrei mai multe detalii, spune-mi cum.

Catrinel, si Ana imi da peste mana in care tin biberonul si asta ma enerveaza la culme..cand ii dau cu lingurita continui sa o infasor in prosop si..sta!

La pozele voastre m-am uitat si eu si am admirat bebelusii grasunei si dragalasi..si mai voiam sa spun ceva..da'poate mai tarziu imi amintesc.Catrinel a ascuns pilulele alea si le tine doar pentru ea!

Cam atat pe azi, mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Aha..mi-am amintit:
Pispirica, stii ca la vaccinul ala se fac niste rapeluri, nu mai stiu exact la ce perioade de timp. (dar cred ca stii si tu).Si,din ce stiu eu, cel mai sigur este Engerix B, care se administreaza si bebelusilor in 24 de ore de la nastere, bineinteles in alta doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Dupa cum puteti constata noaptea trecuta m-am culcat la 2 dimineata...azi dimineata la 8 fiu-meu era fresh...dantuia si se zbenguia langa mine....o galeata cu apa rece ii mai lipsea...tati parasise frontu si dormea linistit in sufragerie asa ca...la armata cu mine.

Dianad iote ca aparusi...e bine sa mai strige d-na catalogu` (na cam scos-o pe asta...cand ma gandesc cu cate emotii asteptam pe 15 septembrie deunazi!)

Micaalsa prea multe nu stiu...cred ca trebuia sa faci o injectie la 72 de ore dupa nastere...ca sa poti face al doilea bebe linistita...repet nu stiu sigur! Sper sa iti spuna Aalina!

Catrinutzo pai ti-am zis ca nu te uit...ma uitam la TV si ma intrebam ore cine o sa nasca pe timpul ala ca nici cu elicopteru` nu ajunge la spital...oricum daca se organizau pariuri pe tine as fi pus toti banii...asa mamica, asa cupil, asa nastere...Na ca ma facui filosoafa! Glumesc...sper ca nu te superi!

Ana - Aalina si Bianca Alexandra Iris - Tania

Mai Mara ce mai faci tu? Ca din August nu ti-am mai citit vreun post!

Fetele azi i-am facut o minuntie de piure de mere...Am copt 2 mere, am pus o lingurita de unt si le-am blendat...a iesit super fin...a papat bebe si farfuria! Apoi l-m pus in patut si dupa 5 minute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=5441re2&.dnm=84c5re2.jpg&.src=ph
cam asa se prezenta situatia!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

mama am un vecin pustan de fro 18 ani care tot baga la maxim o manea cu adevaru` doare cat ai fii de tare...de 100 de ori pe zi si chiar seara la 21-22...ce tare o sa-l doara pe el daca-mi trezeste puiu`

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Fetelor ce se intampla cu MP?
Eu tot sunt cu ochii dupa ea pe strada, ca ma plimb prin zona si inca nu am reusit sa reperez blocul ei. Am trecut si pe la gradinita pe unde zicea ca se joaca Vladut si nu i-am vazut. Sper ca nu e nimic grav si orice-ar fi o sa fie bine.

Noe ti-am vizionat pozele...adica nu ale tale ci ale tizei noastre. e o minune de cupil si ma-nebunesc dupe carliontii ei si dupeochii ei albastri. ptiu ca frumos cupil ai.

Ciuf Luk este bestial ca de obicei. iar Eva e o printesa minunata. Ambii cupii iti seamana leit. Sa-ti traisca pup io cupii frumosi.

Catrinutzo Mariuca ta e intr-adevar olimpika. pup io gimnasta asta mika.

Si am mai vazut pozele lu Onika papucika. E dementiala domle, frumoasa fok falcosika. Catrinel sa-i pupi falcutele alea ca mor dupa ele.

AndreeaG alta printesa si pe deasupra si cu dintisori. Sa va traisca si lamai multi si cat mai sanatosi.

Mariana sarcina usoara in continuare. poza cu Markus e dementiala. La ce se uita asa de mirat si cu ochii cat cepele?

pana acum m-am uitat la poze. mai revin dupa ce mai citesc. ca acu daca am lipsit atata, am dreptul sa ma lungesc nu? nu?

asa ca mi-am amintit aalina mi-a povestit doctora ca o sa am parte de mai multe intepaturi. macar sa stiu io ca am scapat.

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI sa cresteti mari si voinici sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri care va iubesc mult!

14:
martie: Matei-Calin - - MP
martie: Anne Bianca - - Noe
15:
martie: Ana - - aalina2003
aprilie: Bianca Alexandra Iris -- Tania2

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

fetelor ! Am intrat si eu sa scriu dar cu greu ... ca m-am procopsit cu o raceala puternica de nu ma pot misca .Ma dor toate oasele, febra, frisoane de dormeam cu trei paturi pe mine si tot frig imi era . Scuze ca nu am mai scris dar sa ma pun cat de cat pe picioare si recuperez . este bine, papa bine supa dar sper sa nu ia si el raceala de la mine ca nu stiu ce fac
Adar scuzepentru gafa si de paste sigur ... mielul . Pupo dulce pe MAIA. Sper ca nu am dat gres iar
Multumim pentru felicitari... stiti voi ... supa!

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

UITARAM SA ZICEM SI NOI "LA MULTI ANI" SI SA CRESTETI MARI SI SA ASCULTATI DE PARINTI!!!

14:
Matei-Calin - MP
Anne Bianca - Noe
15
Ana - aalina2003
Bianca Alexandra Iris - Tania2

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Pispiriculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, fata hai, credeam ca te-am pierdut in negura timpului....nu te scot de nicaieri, da' sa nu mai absentezi...multa sanatate pt sotior...
Si sa stii ca CF2-iul da numai olimpice...asa ca asteptam runda doi si trei (tu si Diana)....
Sanatate bolnaviorului...

Mihaser...merci pt incredere...ca exact numai io stiu ce slalomuri facu sotu' si ce injuraturi si-a luat in drumul spre spital.....si zi, pariai pe mine, hi??? pai la ce bafte am io, te cred....

Alorea...fa-te bine, sa nu ne virusezi...

buni manelistii astia frate, buni...iubesc manelele...ieeeee....ceva de genul: cand sunt suparata rau pun cate un manelist la zid si

Rocsana mai zi si tu ceva de bebe-san Maria...pupam ochisorii ei oblici...

Se pare ca in prag de toamna ghioceii sunt la mare cautare...o fi de vina descrierea mea poetica??? ca azi a cam dat melancolia in funduku meu...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ZACUSCA MESERIASA
de Ada Rusu

8 kg vinete
5 kg ardei kapia
5 kg gogsari

1 kg ceapa
1 litru ulei
sare d-aia babana, mare dupa gust

si ... bulion facut in casa din 3 kg de rosii (mie sincer mi se pare fantastic de mult din 3 kg pentru ca eu il fac la o masina de-aia de bulion, si le stoarce de lezapaceste ... eu n-am pus niciodata tot bulionul, tura asta am pus doar jumatate si tot mi se pare mult ...as zice mai degraba 1 litru de suc de rosii...)

Ceapa se curata, se spala si se da prin masina de tocat. Se pune in uleiul incins, la foc potrivit. Cele ingrosate se coc, se curata si se dau prin masina de tocat, in ordinea urmatoare: gogosari, kapia, vinete, si tot in ordinea asta se arunca peste ceapa perpelinda .
Aproape de sfarsit se pune sarea si sucul de rosii ... se fierbe ... pana va creste barba ... eu folosesc oala de 9 litri ... sub ea o buca' de tabla groasa ca sa nu se prinda se amesteca din cand in cand, la inceput mai rara, spre sfarsit mai des, ca sa nu se prinda ... cam asta ar fi ... dar jur ca e delicioasa ...

Spor la munci. Va pup si vb mai pe seara ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput