*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mariana , eu am aflat sexul copilului abia la 24 saptamani (atunci mi-a zis dr. ca sigur nu se insala, pana a tunci doar a presupus), dar las' ca mai ai vreme, sanatos sa fie! Ai vreo preferinta?

Andreea G. drum bun si distractie placuta la munte! Si muuuult-muuuult somn!
Aaaaaa, ma distreaza faza cu sotzul tau care nu stie dansa...la noi e invers! sotzul meu e sufletul tuturor petrecerilor, peste tot e vedeta, nu-l poti tine pe scaun nici 5 min. si aia cand mananca, iar eu....ca scandura, nu ca nu mi-ar place sa dansez, dar chiar parca as avea doua picioare stangi asa ma misc ! Imi place sa ma distrez, avem si f. multi prieteni, care sunt de viatza, dar la capitolul dans chiar stau prost!

Aloreea, multa sanatate si ai grija de tine!

Mey, nici mie nu-mi iese din cap Monica...si eu tot asa cred ca s-o fi intamplat ceva cu unul dintre copii...oare ce-o fi??? Nu poate sa mai ia nimeni legatura cu ea? Mari a incercat, dar...

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Tcelen, felicitari pt. prima zi de scoala a lui Iulian!

Cred ca esti o mamica tare mandra!
Spor la amenajarea apartamentului!

Mergi la inceput

P.S.:
si eu sunt de acord cu GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Iote ce am gasit www.youtube.com/watch?v=PzWABsbzI_A&mode=related&search=" target="_blank">Aici

www.youtube.com/watch?v=djCGhS555_I&NR" target="_blank">Noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mie-mi place mai mult FRICHINEI, decit ghiocei (deh, daca ne na5curam pe 3 mai, de unde atitia ghiocei? ). da' ma rog faceti cum credet voi. ca daca ma 5uparati, ma mut la mai-iunie .
glumeam nu-i vina voa5tra ca am na5cut pe 3 mai 5i am ale5 5a ramin cu voi :) deci ghiocei, a5ta e.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mihaser, m-am topit toata.
Vai ce fetita dulce Cleopatra Stratan.Are o voce de m-a uns la suflet.Iar cintecul "Ghita"...suuuper.
Duuulceeee!

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

MAIA&STEFANA (DOUBLEMOM),ANNA LIA (CAT),ANDREEA (MARIA28),LARA (ELVIE)!!!SI NU IN ULTIMUL RAND BAIATULUI MEU CARE S-A FACUT MARE-MARE!!SA FITI SANATOSI SI SA NE BUCURAM DE VOI!!!

AlinaMizzi e un dulce bebeul tau si-mi place tare mult numele lui!Acolo cum e cu numele?Dai orice nume vrei tu sau e cu traditia ca aici? Keanu face baie in vana sau in vanita mica?De cheliutza se iau de manutza baietii nostri ca si Nick al meu e Kojak...

catrinel ce=mi plac pozele lui Onutza (mai ales "zambet" si "pai atunci io ma culc")!

alinaalex bb Marc e un scump!Am vazut si pozicile voastre!!

Pispi imi pare rau pt sotul tau...acum va tb sa se obisnuiasca cu alt stil de alimentatie.Bia cum se mai simte?Aveti grija de voi!!

Rocsana micuta Ciociosan e o scumpica!Deja e in premergator??? Bravo am vazut ca papa de toate...pepene.Ma gandeam sa-i pun si eu pepene in crema de fructe.

Catrinutza am vazut filmuletele....meeeeiii atomika asta a ta este de nota 20!!!Si ascultati si muzica faina!!Sa stii ca Nick al meu numai pe burtik doarme chit ca-l pun eu pe spate.Si eu cand am fost bebe dar si acum tot pe burta dorm si n-am nimic.Oricum acum ca au mai crescut nu cred ca mai e pericol sa ramana cu nasuk in saltea.Vezi ca am pus o pozica facuta chiar acu la ora 12.56 p.m sa vezi cum doarme Nick.So,don't worry!!

mihaser tare bun trebuie sa fi fost piureul de mere.Pai il poti denumi "Piureul magic pt ingerasi" si-ti deschizi afacere! Succes la master!! Ti-au placut filmuletzele noastre?(din cate am obs.nu prea au fost apreciate de public ca nimeni nu si-a lasat impresiile )

alorea16 sanatate si ai grija de tine!!pune-ti soseste cu otet in picioare contra febrei!Si poarta masca ca sa nu ia bebele de la tine raceala sa treaca!

Andreea Georgiana cum e la Bv?Ce dor imi e de casa!!! Pui si usturoi in supik?

Cristina succes in noul an scolar pt Iulian! si pe Ana-Maria! Spor la decoratul casei!

aileana imi pare rau sa aud asa ceva despre Andrei.Acum cum se mai simte? Si noi tb sa-i facem aucm pe 22 INFARIX.Sa fie acelasi?? M-ai cam speriat ....aici pt reactii la vaccin se da un siropel cica care calmeaza si dureri si febra. pe Andrei

Mariana pt complimente!

Roxi felicitari pt Darius!! Incet-incet o sa pape de toate!!

Ile are Viv niste ochisori SUPERBI!!!!!

Am vazut ca vorbeati de constipatie...par example daca Nick se constipa (are tendinta) ii dau ceai de musetel si gata se rezolva problema.

noastre :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/d214re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Filmuletze :
www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ile ma bucur ca iti place! Eu sunt fan inrait! Mi-a placut faza cu pionezele...Oare ce o sa se gandeasca Luca mai Ciufdaca asculta melodia?!
Ile acum nu am probleme cu constipatia aia de care vorbesti tu...pe aia o rezolv cu cafea...temele de la master nu prea pot sa-mi imaginez cum o sa le rezolv...

Poli pai cum sa nu-mi placa...le-am vazut de 2 ori...e haios bebe Nick...un viitor Hagi mai!

Cristina a sunat clontopelu`? Ce emotii...nici nu vreau sa ma gandesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

La Multi Ani!!
14:
Matei-Calin- MP
Anne Bianca- Noe
Stefan- Rorosu
fetita- Chichina
15:
Ana- aalina2003
Bianca Alexandra Iris- Tania2
16:
Maia si Stefana - - Doublemom
Anna-Lia- CAT
Andreea- Maria28
Nikolas- Polixeni
Lara- Elvie
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii!!

Intru si eu dupa vreo 8 pagini... felicitari bebeilor pentru dintisori!! Noi suntem bine, si noua ne apare primul dintisor in stanga jos. Gingia e rupta si se simte si vede putin dintisorul. Of saracutii, oare doare tare?!
Mai fetelor, ce e cu Monica? Care stiti, spuneti sau care puteti incercati sa vedeti ce s-a intamplat. M-a speriat ca ma gandesc ca e vorba de un copil, nu vi se pare si voua asa?
Am vazut poze, filmulete, suteti toti superbi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Catrinutza sa stii ca stransa tare colaborarea asta romano-japoneza... din mami moldoveanca (ati retinut, da?) iese bebe japonez copie fidela a lui tati care zice peste tot cu maaaare mandrie ca au "the same parts" si ca Maria e "minnie me". Pupam Atomika cea precoce si super olimpica, i-am vazut pozicile si filmuletele, ce mai... jos palaria, nici nu-mi vine a crede ca e mai mare cu numa 4 zile decat moatza mea. Cu premergatorul inca nu ati incercat?
Tcelen SUCCES lui Iulian la scoala speram ca a pasit cu dreptul si ca va fi un elev stralucit. Iii uram multa bafta sanatate si spor la invatat sa vina acasa numai cu note de zece si imediat cum invata alfabetul sa ne scrie si noua un mesaj!
Irina cu oana aia zicea ceva de "in" adica sa-l bagi inauntru da cat de inauntru parca nu spunea.
Mihaser incredibil ce seamana Tzumpinelul cu Maria la freza. Multumim pt complimente. Doamne fereste sa se fi intamplat ceva rau Monicai. Ma gandesc cu teama... ufff. Macar de n-ar fi legat de sananatate ca altfel se rezolva orice... dar si cu sanatatea se rezolva cu interventiile care se fac acum. Oare chiar nu putem afla? Sigur putem ajuta!
Laura Ioana SUPERBE pozele voastre iar tu arati taaare bine. wow!
Aileana bine ai revenit. Multa sananate lui bebe Andrei si vrem poze.
Ile tare dulce norvegiana ta! Are niste ochi fantastici. Ai cui sunt? Ca stiu ca si tu ai ochi frumosi. La Maria e a doua saptamana de galbenus de ou (papa cate jumatate) de doua ori pe sapt, dar am inceput cu un sfert. I-am dat galbenus de la 6 luni si un pic (aici spune ca e ok incepand de la 5 luni) si in Romania cam la fel asa ca nu am ezitat. Cu carnea am cam stat in dubii dar pana la urma i-am dat cate o lingurita jumatate de piept de pui de vreo doua ori pana acum. Iar fructe i-am dat si struguri si pepene si prune, cam orice. Doar citrice nu. Insa nu am exagerat, cam jumatate de canita... stiu eu 50-60 ml.
Mariana mersi ca esti draguta dar kilogramele mele sunt acolo si sunt bine (pe maini si la burta). Si eu vreau un nordic blond si dulce ca Markus dar schimb nu fac.
Ies si revin ca tipa mama la mine

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput