CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by ralucis

carmina,inteles!

, pai Raluca nu era pentru tine intrebarea, dar e bine totusi ca a inteles cineva .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ella, sarumana de vesti fara zahar! cred ca noi suntem babe acrite si nu mai auzim titi vorbind....
arabela, stiu ca mi-ai scris ceva, da nu mai stiu ce...
cami, ba da, fac prapad cu dintishorii! pregateste-te!
carmina, daca vrei tapioca gasesti, ca atare, si la plafarul de care am mai povestit
betty, te sun dupa ora de portugheza,pe la 5, sa te mai aud

fiica-mea , de dimineata, BRUSC, si-a transformat jumatate de fata intr-o buba!! mi s-a facut rau, era rosie, umflata, stiti cum sunt unele persoane ce au o pata rosie pe fata? ei bine, asa arata, iar ochiul stang se micsorase si abia il mai putea deschide. am sunat-o pe asistenta, a venit in 15 minute. ori e o alergie, ori a ciupit-o ceva, intre timp a inceput sa paleasca.
acum, cand scriu, dupa o ora, nu mai are NIMIC. Va scriu aici, cu majuscule, just in case, ca s-ar putea sa va loviti si voi de asta:

IN CAZ DE ALERGIE SE ADMINISTREAZA IMEDIAT O FIOLA DE CALCIU (GLUCONIC, eventual).TRECE APROAPE IMEDIAT.

vaccinul l-am amanat pe luni, probabil; are ceva rosu in gat si muci. oricum, ar trebui sa pun iar majuscule: in urmatoarele luni, daca va treziti cu copiii cu rosu in gat, NU E NICI O PROBLEMA. copiii, cand incep sa vocalizeze, fac rosu in gat si de la tipete. deci, relax. altfel, luam paracetamol si vitamina C. si inotam cu capul in apa, asta ne desfunda nasul mai bine decat orice pompa!!
am vazut si eu filmuletzul cu bebe inotand. nu mai stiu cine intreba cine ar avea curajul sa ii dea drumul liber. eu am, in fiecare seara avem o repriza de balaceala, de mers in cada si de inot. ei bine, nu chiar in fiecare seara, ca am mai sarit baita, mama rea ce sunt (nu ne-am nimerit acasa la ora respectiva). da vine iarna si gata, nu vom mai bate drumurile chiar asa...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmina, cred ca sunt cam , dar, pt ca vorbisem si eu de diversificare si ai scris acolo raluca, zisei ca de mine era vorba. n-are nimic, e bine ca am inteles pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

aha, carmina, m-am prins in sfarsit! la mine e latit ecranul si n-am apucat sa vad decat fraza cu "raluca ....", de aia ma bagai si eu in problema, nu de alta, dar stiu ca in mesajul de dimineata eram cam zombie de somn si nu l-am mai recitit sa vad daca am scris vreo tampenie sau nu. ma duc sa-mi pun ochelarii, ca vad ca sunt aiurea rau

Mergi la inceput

Dar pe mine nu ma compatimeste nimeni ca am rosu in gat?. saracutza de mine .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Raluca asa eram eu ieri de foame, asa ca te inteleg perfect.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Si fontanela lui Robert e mare,si eu ii dau in fiecare luna cate 10 fiole de calciu,si la 2 luni D2,si fier de 3 ori pe zi cate 4 picaturi.Pediatra a zis ca a crescut prea repede in lungime si trebuie sa facem D2 suplimentar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/album?.dir=c48bre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Am pus poze din luna a 5-a,m-am uitat la absolut toti bebelusi,sunt superbi toti,toti copii sunt frumosi oricum.
Marilena ai Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Marrycalu super poze,in special:cea in care rade cu gurita pana la urechi,cu caciula aia tare mare(scuze cacofonia) si cea in care sta pe burtica la broscoi in brate.dar toate sunt super.
Carminutza uite un mare de la noi pt rosu in gat si pt Mihnea strambaciosu' la calciu.
Luana imi pare rau pt Hora-Manechina si pt tine ca te-ai speriat rau!Bine ca s-a rezolvat!De la ce crezi ca a facut alergie,ca ma gandesc ca de la vreo intepatura sa se faca chiar asa?
iu all si we placut.Eu plec sa montez perfuzii la una bucata socru,ca de,cine ma puse pe mine sa ma fac asistoanta???

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Dar lasati ca ma fac eu cosmeticiana si va chem la ciugulit pe toate

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Poze noi, poftiti aici: http://family.webshots.com/album/554153001GZloSa?vhost=familyEu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput