CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare la mamici si tatic.

Simt o frustrare imensa din cauza ca nu reusesc sa intru mai des pe forum si imi este tare dor de voi. Probabil ca in scurt timp o sa ma uitati de tot daca nu cumva asta s-a si intamplat ...

Dana te pup pe tine si pe frumosul tau bebic si capul sus ca le ducem noi pe toate!

Vivi si Ana a avut o saptamana ingrozitoare cu regurgitatul ca deja cand venea ora mesei imi venea sa ma tot duc o mie de ani. Din fericire a trecut faza asta si acum este ok. Io zic sa nu te ingrijorezi.

Dolce parca tu ai intrebat la un moment dat daca mai are cineva probleme cu articulatiile. Ei uite ca are! Nu stiu care este remediul dar sper sa treaca totusi ca ma simt tare ruginita plus ca daca ma asez pe vine acolo raman!

Si Bv imi este dor de tine! Mai da de veste din cand in cand despre tine. Sper ca esti bine si ca nu ne-ai abandonat.

Noi suntem bine, am avut botezul sambata trecuta si a fost totul ok. Doar ca n-am inteles de ce inteligentul de preot a trebuit sa o tunda pe Ana asa de mult ... ea care avea un par asa de lung si frumos ... si nici cu linguritza aia de vin nu sunt de acord ... Ana a vomitat-o instant dar (sa nu aruncatzi cu rosii in mine) nu pricep de ce trebuie sa chinuie copiii la botez nici in ruptu' capului. Numai io am sentimentul ca ritualul botezului este cam chinuitor ptr bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare livada

PuiuDana, un pupic pentru tine si Andrei de la mine si de la Alec, noi speram sa va vedem cat mai repede PERSONAL, dar asta dupa ce ne intoarcem de la Moeciu, luni plecam. Daca te faci cosmeticiana, pune accent si pe un masaj ca la carte, sa vezi cum dau iama clientele atunci...
Nu prea am timp sa citesc ce scrieti decat printre randuri, adineauri mi-am dat si doua degete prin razatoarea de sticla, suntem la ziua cu o lingurita de suc mere dimineata si 30 ml suc de morcov dupaamiaza.
Acum am doar 10 minute, cu ochii pe ceas, la dispozitie si abia am reusit sa va citesc.
Luana, ceaiul HIPP are lactoza, adica sugar milk, de aceea unele persoane zic ca are zahar, adica asa m-am gandit eu, am avut o discutie de genul asta in contradictoriu pe un forum. E misthtoc ceaiul, dar cam scumput. Si ala de fenicul pentru colici e bunutz.
Carmina, imi pare rau ca Mihnea are problemutza cu rahitismul, dar o rezolvi tu, mamicutza isteata ce esti.
Ama, ce-a crescut Sebi, frumosul, am vazut doar cateva poze ca se descarca tare greu, ufff
nu am timp sa raspund la toata lumea, dar va pup cu drag si mai dau o tura pe aici si maine, inainte de a o sterge la munte.

Mocutza se trezeste acum doar spre ziua, si este foarte fericit ca ii mai dau inca sa suga, am incercat cu ceai, n-a facut scandal, dar, cand i-am dat si lapte, a scos un chiot de bucurie

Incep momentele cele mai ghidushe din viata puiutilor nostri, nu uitati sa le povestiti! Eu pot doar sa va spun ca Moaca bea sucul de morcov pe nerasuflate, daorme iepureste si ii place melodia iepuras coconas, ramanand in continuare si cu porecla "Mai marele Imashului" si "Sheful Coconashilor". Facem un club cu coconashi?
Va pupam,

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Si, ca o sugestie, cand puneti poze noi, dati linkul direct pe albumul nou, caci daca reluam iar toate pozele dureaza o vesnicie, cel putin la mine se descarca foarte greu, imi pierd rabdarea si nu apuc sa vad ultimele postari,. Eu asa fac.

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Moaca al meu vaz ca nu se mai trezeste, am mers cu cititul postarilor inapoi, am vazut tot ce era de vazut si de citit. Vreau si eu leagan, dar unde sa-l mai pun? Caci nu mai incape nik in casa asta!
Neda, sa-ti traiasca blodutzul Mihaitza increstinat.
Doroti, m-ai amuzat teribil, auzi, cica a facut cineva ceva in treaba ta, mie-mi convine lista aia oricum, acum arata perfect, bine ca nu mai e mare cat capul nebunului si lunga cat o zi de post. Pupici ca te ostenesti cu ea, iti multumim.

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

"Vitamine C face mai mult decat sa lupte cu raceala: intareste peretii vaselor de sange, vindeca rani, ajuta la absortia fierului si la formarea oaselor, dintilor sanatosi. Alimente bogate in vitamina C:

- citrice (portocale de exemplu)
- capsuni
- rosii
- cartofi
- pepene galben
- varza
- broccoli
- spanac
- papaya
- mango"

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buei....mie nu mi-a zis nimeni faza cu diversificarea la distantza de 2 sapt. fatza de vaccin...io acush ce fac?Cand ea a implinit 4 luni doc era in concediua si s-a dus la cabinet abia vineri,dar cum ziua de puericultura(ziua de bebei) e joi,am zis sa mergem sapt viitoare,dar eu fix de joia asta am inceput diversificarea...adik ar avea o sapt inainte de vaccin.Oare n-o sa i-l faca joi?o mai amana o sapt...dar n-ar fi prea tarziu sa i-l faca la 4 luni si trei sapt?(sapt viitoare ar avea 4 luni si 2 sapt.)Si care e faza daca i-l face la doar o sapt dupa diversificare si nu la 2?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Helloooo!!!Se mai inscrie careva la baby expo?hai...chiar asa nu avetzi nimik de cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ce fel de vitamina C dati voi la bebei, adik sub ce forma, e speciala pt ei? Vreau si eu sa incep sa ii dau si sa stiu ce sa iau.10x Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Vitamina C picaturi...fiole cica nu se m ai gasesc

Ama...cum de tu n-ai nimik de cumparat...ti-ai luat de toate din timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Puiudana un pentru Andrei,e tare scumpel,si leaganul imi place foarte mult,asa ne gandeam si noi sa luam.
Eu ii dau Ascovit(vitamina c)jumatate de pastila pe zi in ceai,de la 3 luni.
Ama ce mare sa facut Seby si tare dragalas.
Marilena si Robert

Mergi la inceput