CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina da, atunci te-am prins cu matza-n sac ca ai pus poze si taceai malc..deci asta era motivul.Ei bine, eu ma uit la pozele voastre si fara sa anuntati ca ati pus poze noi..insa nu intotdeauna am si timp de scris, iar daca scriu poate uit sa laud bebeii in cauza ,dar zau ca nu e cu rea intentie.Si eu m-am suparat uneori pe motivul asta, dar m-am gandit ca asa fac si eu, stiu ca fetele nu sunt rau intentionate si imi trece.Iar pe tine Carmina te daca nu anunti ca stii doar ca eu am o slabiciune la Mihnea al tau, tare mi-e drag!(oricum ma mai uit la poze cand mi-e dor de mutrita lui, asa ca te descopar eu daca mai faci d-astea!) Intrebare pt mamicile care alapteaza exclusiv bebelusii: am inteles ca ar fi indicat sa incepem diversificarea cu banana, ca e dulce la fel ca laptele matern si bb accepta mai usor..voi ce stiti de asta? Si diversificarea, evident de la 6 luni sau chiar 6 luni jumate am citit pe undeva..Azi ne-a iesit (pe bune de data asta) si al doilea dinte! Sper sa ma lase sa dorm in noaptea asta ca ultimele 3 nopti au fost crunte.. Daca mai am timp, revin!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Moaaama, dar ati intrat in greva toate ?
Voiam sa va mai spun ca zi am fost si eu la dr. nu numai sa faca mihnea vaccinul dar si pt. ca ma simt cam rau de la o vreme, tusesc, am ameteli, ma simt slabita si mi-a intrat in cap ca am tuberculoza , dar nu. Stiti ce am: ROSU IN GAT. Si ce tratament am primit? Evident Antibiotic.

Si gata lasati supararea si spuneti ce mai faceti .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

De Ioana chiar vroiam sa intreb ca mi s-a facut dor de ea, stiam ca e plecata in vacanta ca a spus ceva de genul asta..Si de Magda, mi-am inchipuit ca sunt plecate impreuna, multumim pt info Carmina!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Cu placere Ama.
Ce stiu despre banana este c e buna, cica te faci mai destept daca o mananci de cand esti bebe dar ca poate provoca si alergii destul de nashpa.
Americanii o recomanda cu caldura si nu numai ei...sunt si cereale cu banane si alte alea.
Asa ca poti incerca un strop in prima zi, pe urma 2 stropi si vezi daca seby patzeste ceva. Si eu o sa-i dau lui Mihnea banana, ca incepem diversificarea tarziu, si iarna in afara de mar nu-i decat banana la un pret accesibil. piersica cred ca va fi 500 000 de mii una la iarna .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Ah, si sa nu uit Ama, vreu sa laud gatul de lebada al lui Seby . Al meu bebe zici ca-i Petre Roman, fara gat.... Sper sa creasca si sa i se lungeasca.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

EI,normal ca nu maisunt suparata.A fost o descarcare.Cred ca toata oboseala si grijile mele m-au facut asa.Toate sunt pe capul meu:Andrei cred ca are din nou colici,socra-miu care are un cancer in ultima faza si e destul de nasol si eu ii pun perfuzii in fiecare zi,treaba de zi cu zi acasa si un sot care saracul ajunge destul de tarziu acasa si nu ma poate ajuta cu nimic la ora aia,s-au adunat si,cand intru si eu aici,pt ca aici ma relaxez si eu putin,nu ma vede nimeni.Dar am facut o mare plimbare azi in parc,m-am relaxat bine() si gata!A trecut.
iu all!We placut ca al meu stiu cum va fi!Ace,seringi,perfuzoare si dureri de burtica!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Dana, vezi ca trece? Toate am trecut prin asta. Eu ma gandeam la un moment dat ca nu contez pt ca sunt mai din provincie si nu am "aer" de capitala. Da pana la urma....tot nu poti sta deoparte ca vorba ta, te mai relaxezi aici, plus ca mai si afli o gramada de chestii utile.Asta e......traim vremurile pe care le traim si ne adaptam din mers la toate.la Andreiutzu tau de la Andreiutzu meu si numai bine si sanatate.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

uff, Dana, asa m-am rushinat eu cand am citit ultima ta postare.. imi pot da seama doar vag prin ce treci, suficient ca sa mi se para niste tampenii motivele mele de stres. bucura-te ca ai un copil minunat si trage-ti de acolo puterea de a merge mai departe.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Despre banana...sa va zic un truc auzit de la o mamica de bebel care a inceput diversificarea iarna si i-a dat banana...i-a scos semintele...adica a disecat-o in asa fel ca i-a scos partea din mijloc-acolo sunt semintele si cica alea provoaca alergii(si la capsuni si kiwi la fel...semintele sunt de vina).Asa ca i-a dat restul si bebe n-a patit nimik.Mentionez ca socrul doamnei in cauza e pediatru...asa ca stia ea ce face.

Carmina...da de ce zici ca va diversificati tarziu?N-a implinit bebe 4 luni?Io parca asa tineam minte...plus ca el a papat doar laptic praf.A...si ma mir ca Mihnea fiind suspect de rahitism nu ti-a recomandat sa-i cresti si doza de vigantol.Am citit si io prospectu' ala din scoarta in scoarta si 1-2 pic sunt pt profilaxie...pt tratament...vo 4 parca...oricum ideea e ca laptele praf are destul calciu, dupa parerea mea,dar poate el nu-l asimileaza.Adik asa ar fi logic.Ma rog...imi dau si io cu parerea

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by EllaX
-caruselul, care ne tine fata in patut, la povestit cu cateii din el
-o jucarie de plus mare, portocalie (un soarece) - Titi, pe care am asezat-o pe marginea patutului si cu care Ana are luungi conversatii zilnic. O cam supara Titi asta, spre sfarsitul conversatiei mai intotdeauna se cearta cu el!

dadada, si noi avem un titi, cred ca poarta aceleasi discutii, chit ca al nostru e elefantel. bine ca ne-ai zis, ca nu stiam cum il cheama...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput