CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
26octombrie spune:
da io ti-am zis ca e un dulcic, inainte sa te superi!
iarta-ne si tu, rogu-te. eu ma uit la poze, aproape intotdeauna, insa cand raspund, intai dau raspunsuri la intrebarile puse, atunci cand stiu, apoi vin eu cu alte intrebari sau prostii, si uite asa uit sa spun de poze, nu numai la tine, in general! e, si cu gashtile.. nu-i chiar asa, ca acolo unde se fac gashti, se muta pe mess si dispar de tot de pe forum; ma gandesc io ca is mai bagareata si de-aia ma bag si io in seama p'acilea, tu esti mai cuminte si intri timid si vin astea ca mine si iti iau fatza. stiu, nu-i cinstit, ma duc sa imi dau na-na si te rog io frumos sa ne ierti ca mie mi-esti tare draga, citesc cu bucurie cand postezi! 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
vivighe spune:
Dana...si domnisoara blonda care il tine in brate cine e?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
ama_kaly spune:
Bey, ati suparat fata!
Dana Andrei e o minune, sa-ti traiasca!! Sunt sigura ca toate fetele s-au uitat la poze si au admirat ardeiasul, dar au uitat sa scrie sau nu au avut timp, hai nu te supy! Uite un
mare de la mine si o
sa treaca!!

Cu Vigantolul si noi tot la sticluta aia primita din maternitate suntem, ni s-a spus chiar sa nu ii mai dam ca are fontanela aproape inchisa..
Cu dintele nr 2 m-am inselat, se vede foarte bine prin gingie da' inca nu a iesit.Sta acum sa iasa si ne chinuie mai tare ca primul k suntem tare maraiti.Eu abia am timp sa citesc, de scris mai rar..inca nu am pus poze tot din lipsa de timp, dar o sa-mi fac si o sa pun.M-am uitat la pozele voastre, ciresicile au crescut mari si frumoase foc, ptiu sa nu fie de deochi!(chiar ca avem cei mai frumosi bebei aici la cirese, Luana)) Nu vreau sa nominalizez pe nimeni sa nu care-cumva sa uit pe cineva si sa fie cu suparare pt mamicile bebelusilor omisi din greseala, evident!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
abibrinza spune:
Eu zic ca toti bebeii sunt frumosi.Si cum majoritatea ne ocupam singure de ei nu prea mai avem timp sa comentam la fiecare in parte.
De Vigantol : pediatra mi-a spus ca e bun numai o luna.Si in septembrie sa-i dau 3 pic si apoi cate 4.
Si calciul il dau direct cu lingurita, nu-i place deloc , dar sper ca ultimele analize care o sa i le fac sa ne spuna ca nu mai are nevoie.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Luana, Hipp nu are zahar adaugat.Si lui Victor ii place mai mult decat ce-i fac eu.Asa ca din cand in cand cate un borcanel nu strica.Nu-i place cel cu banane si nici mie.
Mai aveam ceva de zis da zic cand imi aduc aminte.
poze
abibrinza spune:
Aaaa, azi m-am relaxat.Am fost la scoala la mine si a fost asa de placut sa-mi revad copiii si colegele.E primul an, de cand am intrat la gradinita cand nu trebuie sa merg la o scoala, sau mai bine zis la o forma de invatamant.
poze
EllaX spune:
Servus, livada!
Si noi iesim imediat la plimbare, ca si Camelia.t, ca si la Cluj e o zi mi-nu-na-ta!... Si cine stie cand mai prindem alta, la ce schimbatoare e toamna, pe aici!
Repede, sa-mi dau si eu cu parerea:
- despre Vigantol, noi nu avem cunostinta sa se dea mai mult in lunile de toamna-iarna, dar o sa o intreb pe o prietena, care va fi pediatru. va spun si voua, dupa aia, dar - oricum - fiecare face cum crede mai bine. Cu mentiunea ca hipervitaminoza D e chiar periculoasa, si ca 1 picatura de vigantol/zi, de fapt, ar fi suficienta, dar se dau doua tocmai ca masura de prevedere. Cat despre inactivarea la 6 saptamani de la deschidere... asta chiar e o poveste, asa cum au aflat si Angelica, si Luana. Cu parere de rau o spun - medicii de familie care au si copii in ingrijire sunt - multi, nu toti! - oameni care n-au mai pus mana pe o carte de muuult si care, din pacate, raspandesc zvonuri. Uneori le e rusine sa recunoasca daca nu stiu ceva, si sa mearga sa citeasca - si atunci ii confirma o prostie mamicii care intreaba. Din proprie experienta vorbesc!
- despre administrarea de calciu la bebei asa de mici, iar nu (mai)stiu nimic, eu stiam ca rahitismul se diagnosticheaza, de fapt, mult mai tarziu de 4 luni... Intreb!
- Angelica, sper ca ti s-a zis sa nu-i mai dai Vigantol Sarei, daca i-ai facut vit D injectabila! E musai sa intrebi cat timp ajunge doza pe care i-au dat-o, sau sa afli ce doza i-au dat!
- Ralucis, la noi s-au dovedit fff utile, in ordine:
-bouncerul, care ne da cate 30 min - o ora de pauza, uneori si de 3-4 ori pe zi, si ne lasa sa mancam linistiti (bineinteles, uneori cu un picior pe bara lui, sa-l leganam). In balansoar o putem si plimba prin casa pe Ana, sa vada ce facem si sa taca
... sau sa comenteze
-caruselul, care ne tine fata in patut, la povestit cu cateii din el
-o jucarie de plus mare, portocalie (un soarece) - Titi
, pe care am asezat-o pe marginea patutului si cu care Ana are luungi conversatii zilnic. O cam supara Titi asta, spre sfarsitul conversatiei mai intotdeauna se cearta cu el!
- Puiudana, eu l-am vazut pe Andrei de fiecare data (am si o sensibilitate aparte la numele asta! imi place!), asa cum i-am vazut pe toti bebelusii. Problema e ca, de multe ori, 1.nu am vreme sa fac comentarii; 2. mi-e frica sa nu scap pe cineva si sa se supere, ca fiecare din noi asteapta vorbe de bine despre pui; 3. mi-e un pic rusine sa laud fiecare bebe pe care il vad - pentru ca fiecare are cate o poza f faina, macar- - ca sa nu sune a linguseala. Suntem o livada foarte frumoasa, peste media de frumusete din populatia generala! Pupam!
Si mie mi se pare, uneori ca nu am loc pe forum, da' ma bag!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
Steluta spune:
Buna fetelor,
Iata ca intru sa mai scriu cateva randuri. Dar in orice moment astept sa intre pe usa sotiorul meu drag
. Ieri si azi am fost ca o albinuta in bucatarie
.
Doroti, imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu listuta ta
. Sa stii ca eu am fost cumintica si nu am umblat pe acolo, caci nu prea am timp. Ma bucur ca te poti ocupa tu de lista... Am vazut noua listuta aseara si arata tare bine. Acum insa
.
Carmina, eu i-am dat Calciul cu seringa direct in gurita.
Dana, si eu l-am admirat pe Andrei. Chiar vroiam sa te intreb de unde ai cumparat balasoarul. Numai ca intre timp mi-a picat netul, asa ca... Uite un
sa nu fii suparici pe noi!!
Luana, multumesc pentru info despre hotel. Anul asta probabil vom merge la mare la noi, ca am vrea sa vizitam niste prieteni. Dar la anul, poate ajungem in Bulgaria.
Legat de Vigantol, tot din sticluta de la maternitate ii dau. O sa caut prospectul si voi citi ce scrie acolo.
Cred ca mai vroiam sa scriu ceva, dar imi scapa. Deh, neuronul meu leneveste. Revin... ![]()

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
carminabulina spune:
Incep cu un ras...putin isteric ca tare mai sunt de acord cu Dana lui Puiu sau puiu de Dana 
. Ma rog, poate ca s-au format gasti, asta nu-i o problema, dar ca de multe ori ma simt in plus pe forum este adevarat. Cand eram gravida stiu ca am facut si eu un scandal ca nu ma baga nimeni in seama, dar pe urma, dupa scandal, toata lumea a facut-o
. Dar cred ca fiecare dintre noi, la un anumit moment dat a simtit chestia asta. Si eu ma supar cand nu se uita nimeni la poze, asca nici nu mai anunt cand pun una noua, mai nou pun filmuletze ca sunt mai interactive
...o data a descoperit Ama ca am puse poze noi.
Intr-o zi i-am spus si Ioanei ca eu o sa sterg pozele de pe forum si nici nu o sa mai pun vreo-data...deci, ideea e ca suntem un pic cam sensibile...eu am si uitat de concursul cu pricina, cu toate ca si Mihnea e inscris pe acolo, cred ca a juns pe pagina 100 deja
, cred ca m-am pierdut in detalii...nu-i bai dupa ce o sa mananc o sa-mi revin. Promit!!!
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Viviana, ii dau 2 picaturi de vigantol.
Ca tot am pomenit de Ioana, ea si magda cu bebeii si sotii aferenti sunt la Toscana, dar trebuie sa seintoarca zilele astea.
Eu nu schimb bebele deloc noaptea, nici acum ca nu se mai trezeste dar nici inainte cand se trezea...cica e un truc sa stie ca noapte e nopate de dormit si atat iar ziua e pt. alte chestii.
Gata, ma duc sa mananc.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc