CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

vivi, rau n-are ce sa-i faca vitamina c. nici io nu-i dau tot timpul, da acum am racit noi cobza, amandoi, iar dansa, poate si ca urmare a faptului ca sunt o mama usor denaturata si tin cupilu dezbracat, n-a avut nici pe dracu. doar ca e mucoasa de mult, de fo doua saptamani, usor, cam la 3 zile ii mai bag un ser in nas. si am zis sa scapam de toti mucii inainte de vaccin. iar vitamina c.. poate de-aia nici n-a racit, ca ii dau cam 2 sapt, mai fac o pauza, iar ii dau.. si tot asa.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Da' pe noi nu ne-a vazut nimeni?Ca avem si noi leagan si stam la masa si papam????

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

aoleu, Dana, chiar am vrut sa scriu, ce scump e mitzu tau! mai ales ca am vazut printre pozele alea una de burtica si m-a apucat nostalgia.... e o minune de papacios

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Eu v-am vazut .....precis si alte fete.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor eu am plecat la o plimbarica....pana desera...ca sunt 27 de grade la Baia Mare....si profitam!
In weekend nu prea am vreme sa intru asa ca urez weekend placut.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Da Camelia,numai tu si inca o data pupici multi.dar eu cred ca noi suntem invizibili si nu ne vede nimeni,pt ca de cate ori am intrat si am zis ca am pus poze noi,nimeni nu a zis nimic.Asa ca.....Sau nu va place de noi!Dar noi nu ne lasam si va mai stresam cu poze,poate o sa ne vedeti si pe noi,ca nu suntem chiar asa de urati.
Am zis ca ne-am inscris si noi la concurs si....NIMIC!Nici macar bafta!DA!Si am ajuns la o concluzie.Eu si Andrei suntem invizibili!

poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI!Dar daca tot sunt invizibila si nu ma vede nimeni,poate nu veti vedea nici acum ce scriu dar simt nevoia sa ma descarc!Aici s-au format gasti si vorbiti mai mult intre voi si va pupati copiii una alteia!dar vin si eu cu o intrebare!Noi,celelalte,ce rost mai avem aici?Doar de umplutura????Na ca am zis la suparare si nu imi retrag cuvintele!
We placut!

poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Hei...Dana...nu te supara...eu chiar l-am vazut pe Andreutz atunci cand l-ai pus.Eu citesc ce se scrie...ma uit la poze...si pana ajung sa scriu chiar nu retin tot ce voiam sa spun,nu mai stiu al cui copil l-am vazut(sunt cativa pe care ii retin pt ca i-am vazut mai des)...si mai raspund si io la ce mi-a ramas in minte sau spun ce ma doare pe mine.De multe ori voiam sa laud si io cate un bebelush si cand colo nu-mi mai aduceam aminte cum il chjeama sau al cui e.Plus ca de multe ori citesc si scriu cu bebe in bratze,si chiar n-am timp sa ma mai intorc nu stiu cate pagini in urma.Nimeni nu e invizibil aici...suntem doar uituce si mai ales daca incepe vo febra(cum au fost paturici wrap-uri...si acum vigantol)chiar ca nu mai vedem altceva.Uite...eu chiar acush intru sa-l votez pe bebe mic al tau

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

dana, eu am vazut pozele tale, citesc ce srii tu, dar din lipsa de timp nu am apucat sa iti laud minunea, de altfel cand am intrat si eu sa scriu a fost pe graba, nu prea ma lasa pitica, acum sunt cu ea in brate, si nu am reusit sa complimentez pe nimeni. dar uite, ca sa iti treaca supararea, iti spun eu ce e dulce foc andrei, mai ales in cadita, am si eu cu ilinca mea niste poze similare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

dana, eu am vazut pozele tale, citesc ce srii tu, dar din lipsa de timp nu am apucat sa iti laud minunea, de altfel cand am intrat si eu sa scriu a fost pe graba, nu prea ma lasa pitica, acum sunt cu ea in brate, si nu am reusit sa complimentez pe nimeni. dar uite, ca sa iti treaca supararea, iti spun eu ce e dulce foc andrei, mai ales in cadita, am si eu cu ilinca mea niste poze similare!

Mergi la inceput