Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 25
szaboali spune:
Uite ca nu am plecat la nanita ci m-am uitat si eu la poze Silvi sunt super faine si ce multa verdeata
sunt inebunita dupa peisaje ca si alea.
Denisa multumesc 
Acum chiar plec la culcarica...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
La mine netul merge ca naiba de prost!
Fetele, saru mana de sfaturi, tare bine e ca am si io cu cine sa ma sfatuiesc!
ANA
si MONI
, jobul asta e initial pe un an, pe urma se reinnoieste iar cu un an si pe urma dau un concurs si devine permanent. Ca nu suntem inca in UE si nu poate fi permanent de la inceput.
Ce sa zic, incerc sa cantaresc avantaje- dezavantaje, cred ca inclin sa accept, oricum, teoretic daca nu imi place ma intorc la facultate, nu renunt inca, ca am dreptul sa stau acasa pana face bebe 2 ani.![]()
Sotul meu isi poate gasi de lucru, el e informatician, deci de lucru gaseste pe oriunde, colaborare cu firma la care e acum nu se poate ca trebuie sa fie fizic la firma, e inginer de sistem, nu programator, deci la distanta nu se poate. Dar isi va cauta si el de lucru, pana una alta o sa stea probabil cu bebe, asta pana il dam la cresa, ca soacre sa vina sa stea cu noi sau mame nu avem, din pacate. Soacra mea nu isi vede capul de treburi cu cei doi nepoti de cumnat.
Asa ca inca analizez, dar cand ma gandesc la cati bani imi dau aia mai ca imi vine sa accept. Acum nu ca sunt moarta dupa bani da' cand vad ca la noi muncesti, muncesti si tot nu poti sa pui destul departe, ma apuca asa o lehamite de imi vine sa ma duc invartindu-ma. Plus ca vreau si eu sa ii ofer mai mult lui Mark si viitorului bebe, asa ca tot inclin sa zic ca plec.
Sincer, dupa cat m-am chinuit si cat am muncit pentru jobul asta cred ca as fi tampita sa ii dau cu piciorul. Asa ca probabil o sa vreau! Va tin eu la curent. ![]()
ALI, multi ani pentru maine tie si sotului, sa va iubiti, sa fiti sanatosi, sa va traiasca comoara mica de Iarinuta si sa aveti parte numai de fericire, armonie si bunastare!
IRINEL
, sanatate multa, sa te faci bine si sa iti treaca repede!
Daca stau bine sa ma gandesc si mie mi-a fost super rau duminica, nici nu ma puteam ridica din pat, greata si dureri de stomac, vai de capul meu! Vad ca si Ana Sebe a fost bolnavioara, deci o fi ceva in minunatul nostru Bucuresti atat de curat!
DENISA
, vazut poze Emma, super frumoase
si Emma e o papusica minunata!
SILVI
, vazut poze Grecia, sunt absolut superbe! Am bagat nasul si in albumul frumuselului de Alain
In alta ordine de idei: ma fetelor, iar incepem cu certuri?
Da-le-n incolo de tampenii, de discutii de pe mess (sa mor daca intr-o mie de ani imi dadea prin cap sa salvez asa ceva! La ce folosesc, frate, discutiile trecute care nu mai prezinta nici un interes pentru prezent? Ce mai conteaza ce a fost? Ce a fost a fost, aia e, nimeni nu poate schimba nimic, iar o mie de vorbe un ban nu fac!)
uite asta imi vine sa fac cand se ivesc asemenea discutii, sa beau si sa uit de necazuri
! Al naibii sa fie ala de a lasat rautatea pe pamant!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
JANINA, si io iubesc Grecia, io nu am mai fost de 5 ani acolo, aoleu, si ce imi place! La anul i-am promis sotului concediu in Grecia, ca el inca nu a vazut-o!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Poze Yodi si familia lui
J G spune:
Silvi vazut pozele care m-au rascolit, eu iubesc Grecia mult de tot, ca pe a doua tara a mea. Si de 3 ani nu am fost acolo!
Ali MULTI ANI INAINTE!!
J si Carla (05.02.2006)
a_ancutza78 spune:
Nu stiu care e motivul supararii...stiu doar ca sarcina am "dus-o" impreuna,si ne-am ajutat,ne-am plans si incurajat,unele mai mult..altele din umbra(ca mine...nu stiu de ce imi era rusine sa scriu
-hormonii )...eram cele mai vorbarete...ne invidiau fetele din alte luni...![]()
Sper sa treaca toate relele si sa ne simtim bine macar aici,ca de rele avem parte in viata de zi cu zi..putini sunt prieteni adevarati,iar atunci cand ii gasestim e bine sa incercam sa-i si pastram
Sper ca nu am batut campii
pupici dulcici si..noapte buna
aaa ali bia tot cand ii e somn suge degetu ,adoarme si il scapa..e asa scumpa..

Mami de BIA bubulina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pisoi3 spune:
Si eu fug la somn, noapte buna, fetele
ANCUTZA
, bine zis.
toujours optimiste
Poze Yodi si familia lui
Giova spune:
Apar si eu...si iar citesc de scandal.
Haideti sa nu mai incepem, va rog. Si eu as vrea sa stiu cine e turnatoarea, dar incerc sa trec mai departe.
Mie si irinei, parca, ne-a zis Alina ca a fost sunata.Deci inclin sa cred ca a fost cineva din tara si nu din strainatate. Ca nu sunt asa de ieftine telefoanele sa ne tinem de glume dintr-astea.
Am zis ce am avut de zis si acum am terminat cu subiectul asta.
Pufumic, pacat de prijelistea pierduta. Maine, daca am timp iti trimit si eu niste poze, sa-mi spui care sunt geamurile tale.
Silvi frumoase poze si se vede ca e ingrijit si curat locul.
Moni mersi de poze. S-a tuns Irina.
Janina o voi saluta. Clau e innebunit dupa gulas, asa ca sigur va manca.
Anda sunt sigura ca vei face alegerea buna si nu vei regreta.
Va
pe toate, iar am uitat pe cineva, dar mie un somn, asa ca nu ma mai intorc sa recitesc.
nopate buna.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
szaboali spune:
Buna dimineata...

![]()
Multumesc fetelor pentru urari.
la pitici...
...
la mamici 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Pentru mamicile care sunt in pana de idei am gasit eu ceva daca va intereseaza aici retete de papica pentru bebelusi

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor!
Ali, sa va dea Dumnezeu cat mai multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi, impliniti si sa va intelegeti minunat. Sa aveti putere de munca si sa va bucure Iarina in fiecare zi (si cine stie, poate inca un bb)
Multumim mult de tot pentru site....e super!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"