Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 26
anasebe spune:
Silvi Superbe pozele!
Ali La multi ani! Multa rabdare si intelegere!
Fii-miu a plans azi-noapte de la 5 la 6 juma. Sunt zombie.
Vad ca incisivii centrali de sus il chinuie tare rau.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ali Super siteul cu retete!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Offff am mai scris un mesaj si mi s-a sters!
Ali, la multi ani inainte fericiti si sanatosi!!
Denisa, ma bucur ca ti-au placut pozele, ce mai face Emma? Asteptam sa ne povestestesti mai multe despre ea.
Giova, era f curat si ingrijit, ne-a surprins placut asta. Ce mai face Marcolino cel nazdravan? Cum stati cu mancatul?
Anda, ma bucur ca ai gasit o solutie, daca sotul tau poate sa-si gaseasca si acolo un job care sa-l multumeasca nu are rost sa nu plecati, eu credeam initial ca pe el l-ar deranja f tare sa renunte la job-ul lui si era complicat sa fie nevoie sa faca cineva o concesie mare, sa renunte la o pasiune...
Janina, vara viitoare faceti un concediu de neuitat in Grecia cu Carla impreuna!
Eu una nu mai merg fara bebe in concediu, mai bine stau acasa, faptul ca nu a fost Alain cu noi a fost singurul lucru aiurea din Grecia.
Pe piticul meu il supara dintii f atre, i-am dat nurofen si calgel local dar nu prea merge, nu stiu ce sa-i mai dau
Voi ce le mai dati pentru dintisori?
Ali, multumim pentru site, l-m salvat si eu, chiar o sa gatesc azi ceva de acolo, poate papa si bebe al meu...
Ioana,
si plimbare placuta astazi.
poze
silvi_2005 spune:
Anasebe,
scumpo, chair am intrebat de tine, ma bucur ca ai aparut.Eu am aceeasi problema cu Alain si nici n-am ajuns la incisivi..nu stiu ce sa mai fac, asta noapte l-am dat cu calgel, seara i-am dat nurofen si tot il necajesc noaptea, pe el si pe mine
Moni, pe unde esti? Serviciu usor azi, eu deocamdata imi savurez cafeluta si na dau pe DC pana se trezeste bebe....
poze
monica70 spune:
Buna dimineatza!
ALI felicitari si tot inainte!!!!
SILVI p-aci sunt
,sper sa apuc sa vad pozele alea azi,deocamdata cica mai lucrez (dar si citesc presa si imi caut job nou si sunt cu ochii pe voi 
GIOVA ce nazdravanii mai face Marcolino???
ANCUTZA intra si tu mai des!
ANASEBE
lui TIBISOR!
Buna acoperirea
cu 
Serial potitzist 
ANDA nu te apuca acu de
,dar daca o faci cheama-ma si pe mine la o sampanie!
Si eu am terminat daca sunt lasata.

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Mai fetelor nu mai tin minte care era cu pusul bebeului in revista uitati aici puteti sa ii puneti ici ni
si pana atunci votati-o pe Iarina mea ![]()
. Dati bataie la pus bebeii in revista vedeti voi despre ce e vorba ca nu stiu daca pot sa zic numele revistei.
Multumesc dragele mele pentru urari si sa fie asa cum mi-ati urat.
Monica, cauti job?
bafta.
Anasebe
la Tibisor sa treaca repede durerile.
V-am pupat plec sa ii fac fructele la Iarina si revin...![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:

MA BUCUR CA VA PLACE SITEUL!!!

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
anasebe spune:
Ali Gata, votat bebelina frumoasa!
Fii-miu ma zapaceste cap. E mort de somn si urla in pat de nebun!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
anasebe spune:
Si totusi a adormit. Ce-o fi zis, decat sa se planga mama de mine pe forum mai bine ma culc.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica