Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mai fetelor, eu nu ma car de pe forum pana nu raman singura si atunci intru si raspund la subiectele cu bebelasi si tot fun DC raman.Ma bucur ca am cu cine discuta si eu toate maruntisurile lui bebe, ca am pe cine sa plictisesc cu problemele si figurile mele de zi cu zi. Personal sper sa nu mai plece nimeni ca e pacat, chiar suntem un grup de mamici cu bebelasi simpatici si cred ca ne putem intelege. Desigur ca fiecare avem defecte si calitati, in proportii variabile de la caz la caz dar cred ca se poate discuta frumos si se poate merge mai departe laand in urma ce a fost.Asta e parerea mea, eu nu ma bag prea adanc in subiet ca sa nu pic si eu ca musca in lapte acolo unde nu-mi fierbe oala.
Janina, ai avut noroc, nu-i graba scumpo cu dietele, ca mai am putintica rabdare pana atunci mai bag si eu pe sub nas bunatati ....
Denisa, bine ca ti-ai mai revenit, ma bucur ca esti mai bine, pupicei Emmei ca-i dulcica foc.
Ali, La multi ani pentru maine, Felicitari pentru cincinal
Mai fetelor cred ca Jean mi l-a racit pe Alain, au fost la plimbare si el il duce in brate...ca asa se distreaza ei si ii ridica pantalonii de arata bebele ca si cu pantaloni scurti cu toate ca la escapadele lor ii dau pantaloni cu doua numere mai mari de ii atarna in mod normal. In seara asta a venit cu bb cu picioarele inghetate si in seara asta imi tusea, cred ca il mananc pe Jean.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Silvi si mersi de urare. Sper sa nu fi racit Alain .
a_ancutza78 si mersi de urare. Despre suptul degetului...sa sti ca si Iarina isi sugea degetul defapt degetele pe rand cand se plicti de unul il ia pe urmatorul si tot asa pana termina la maini dupa care incepe cu picioarele si tot asa... Acum mai nou isi suge degetelele numai cand ii e somnic, nici ea nu mai vrea suzeta, cand vad ca isi baga degetelul in gurita stiu ce ii e somnic si adoarme singurica, dupa ce adoarme il scapa din gurita.

Nu stiu cat de pe inteles am scris dar sper sa fi inteles tu ceva.

De la oboseala se trage... si daca ma pun in pat nu pot sa dorm si asa ca stau pe aici si incurc lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Apropo de plecat din gasca...eu nici nu ma gandesc sa plec acum ca m-ati primit la voi? nici gand...eventual daca ma dati voi afara cu japca

Va pe toate scumpelor

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI,SILVI ...evident ca nu plecati? Ca vin cu
Eu am niste treaba acu
Noapte buna!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa pun si u cateva din pozele din Grecia, sper sa va placa peisajele, n-am mai avut timp sa scriu cate ceva sub poze, la inceput sunt cateva poze cu locul unde am sta, n-am pus multe sa nu va plictisesc http://pg.photos.yahoo.com/ph/psilviaro/album?.dir=/b6fere2/poze Grecia[url]

poze

Mergi la inceput

Monica spor la treaba sa ai...

Eu plec la nanita ca sunt foarte obosita si maine vreau sa fac fatza la ce ma asteapta.

si sa aveti o noapte buna si linistita.

la pitici ...
...si la mamici si

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa pun si u cateva din pozele din Grecia, sper sa va placa peisajele, n-am mai avut timp sa scriu cate ceva sub poze, la inceput sunt cateva poze cu locul unde am sta, n-am pus multe sa nu va plictisesc poze Grecia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI cum sa ne plictisesti? O sa ma uit maine mai atenta,ca sunt zombie la ora asta ! La prima vedere vad doar ca nu prea seamana cu locul unde a fost fratelo.Noapte buna!
ALI noapte buna si tie!
ANCUTZA ma bucur ca mai ne di vesti
Si la

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Cred ca plec si eu la culcare ca e ca sunt si eu obosita si cine stie ce ma asteapta la noapte cu Alain.Noapte buna tuturor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi-faine pozele si pupicei dulci.
Da-i un tylenol preventiv si trage-l de urechi pe Jean.
szaboali-LA MULTZI ANI FERICITZI SI CU SANATATE1

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput