Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Denisa spa speram ca nu verifica aia valizele. Somn usor.
Anasol
la david sa se faca bine. Nu am folosit colargol, nu stiu ce sa zic.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
In sf. am citit si eu tot.
Am vazut ca au fost probleme cu bebeii, sper ca se simt mai bine, ca Mirela a ajuns in Ro cu peripetii, ca Irina a ajuns cu bine la Moni si la Constanta si ca nu a recunoscut-o Mario.
Moni unde sunt pozele cu Irina ca nu le gasesc.
Ana de France sa va traiasca micul crestin. Pozele le vad mai tarziu, la fel si filmuletele cu Raisa.
Ma bucur ca a aparut Acina, l-am vazut si pe frumosul de Andrei.
- Eu sunt bucuroasa ca mi-a papat Marco un borcanas de 220 gr, i-am mai pus putina apa si vegeta si l-a topit.
- Mi-a rasturnat o floare cu ghiveci cu tot, noroc ca nu s-a lovit.
- Am inceput sa vb. zicem: a-ba-ba, a-ma si sa vedem ce mai urmeaza.
Acum ne imbracam sa iesim afara, ar fi cazul, ca tare lene mi-a fost azi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
miraklucker spune:
Imi trag si eu repede sufletul, fetele dorm, David a primit un DVD nou si nu-i auzi piuitul...si eu am o gramada de facut, ca deobicei, dar bantui pe DC![]()
Ana_m in Austria iti trebuie vignete pentru autostrada da, si e pentru 10 zile, cred, minima, dar exista pentru o luna si nu mai stiu mai departe, daca nu ma insel costa intre 7-10 Eu cea mai ieftina, si in Ungaria la fel numai daca nu mergeti pe autosrada atunci nu va trebuie.....din pacate cam trebuie cumparata ca altfel platesti amenda!!!
ana de France, Fenistil picaturi poti sa-i dai pentru alergie, de fapt e singurul lucru care cred ca-l primesti fara reteta. Pasta mentolata din Ro, cel putin aici in elvetia, se gaseste dar fara mentol, si nu prea ajuta daca e pe suprafata mare (ti-o da la varicela sa usuce bubitele)....si trebuie ceva din interior sa-l ajute.
Va pup pe toate, mi s-a terminat pauza
!!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
J G spune:
buna fetele,
apar si eu dupa 4 ore de urlete si am impresia ca si putina febra dar evident ca nu gasesc termometrul, astept sa vina mama cu unul. Acum in sfarsit a adormit.
Maine ma duc la pediatru, eu banuiesc ca sunt dintii dar mai bine o vede si un medic. Evident ca nu am facut nimic azi si ca mai aveam putin si urlam si eu la rand cu ea. Deh, asta e, ma asteptam sa am un copil dificil si nervos.
Silvi bine ai revenit, cand am putin timp o sa-ti scriu meniuri deocamdata nu ma pot aduna.
Giova felicitari pentru silabe, noi deocamdata stagnam la eebuu, eguubrr si alte consoane.
abia astept sa vina si Bee sa ne povesteasca, voi fetele care ati plecat parca ati adus un suflu nou. Eu una abia astept sa plec, primul loc va fi Budapesta de care sunt indragostita (Giova sa o saluti si din partea mea si sa mananci un gulash si pentru mine)
Mira te admir, sincer si recunosc ca nu sunt in stare de performantele tale.
Ana de France cum mai arata bubele? ai fost la pediatru?
Mirela astept raspunsul: treci si prin Ploiesti? Ma gandesc ca da... sa ne vedem si noi la ochi.
Anasol cu mai e Dav cu mucii? sper sa-si revina repede..
Denisa ce mai faci? Ma bucur ca vine mama ta la tine sa te ajute, nu mai zic de premergator. Sa-l foloseasca Emma cu spor!
Anda chiar nu stiu ce as face in locul tau! Dar sigur o sa gasesti solutia la dilema. Mie mi se pare o oprtunitate mare ce ai tu acolo!
Restul fetelor va pup, nu nominalizez ca sigur uit pe cineva. Chiar, unde e pupacioasa noastra oficiala? Nicoo?
J si Carla (05.02.2006)
irinatunza spune:
Buna, fetelor! Vad ca noaptea aveti chef de vorba. Eu la ora aia dorm. Da e bine ca v-ati distrat. Chiar am citit cu placere ce-ati scris.
Noi am fost la cumparaturi azi si acu fac de papa pt. fetita: ficatel cu cartof. Sper sa pape.
Pupicei
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
andiaroro spune:
Mira-merçi de sfat. retinut pentru data viitoare![]()
Janina- nu erau bubite ci niste pete rosii mari pe burta si pe piept si 1-2 pe fata si pe spate.acum, cand am ajuns la dr, mai avea doar 2-3, bune si alea ca sa-i arat omului despre ce e vb, iar in locul disparutelor sunt acum niste bubite mici, unele arata ca o intepatura. Parerea dr este ca nu e alergie si ca de fapt s-a batut cu un virus si asta fost reactia organismului. ma rog, tr supragvegheat cica 10 zile dupa aparitia de traznai de genul asta, dar atata timp cat nu s-au asociat cu febra, buze umflate, diaree, etc nu e cazul sa ne facem griji. asa ca nu mi-a dat nimic.
aaaa.........si dr meu crede ca dintii nu dau febra sau diaree.ca poate face febra copilul ca se agita tare e alta treaba. ca de fapt astea sunt basme-asa zice el.
giova-merçi de urari!cred ca voi ati fost intr-un loc perfect pt mers in vacanta cu copilul si nu e prea simplu sa gasesti amplasamente de genul asta.
fetelor, eu o inteleg pe anda, daca are ac conditii contractuale pe care le-as fi avut eu. ideea e ca aceste slujbe sunt, in principiu, parca, pe 2 ani cu posib maxima de prelungire la 3 pt ca ei merg pe principiu reinnoirii permanente a personalului auxiliar.e o mare oportunitate pt cineva care e singur si care nu are deja o cariera stabila. cand ai deja o cariera te intrebi daca nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. ai sansa sa cunosti lume, intr-un loc interesant,sa pleci din tara, o exp prof super. dar daca dupa ac ani nu gasesti o posib de prelungire acolo si in + ai plecat dupa tine cu catel si purcel?
anda- in primul rand intereseaza-te daca sotul tau va avea dr de munca acolo sau in ce cond l-ar obtine si cam care e piata muncii- pt ca banuiesc ca isi doreste sa munceasca. poate lucra si la distanta cu firma la care lucreaza acum in rom -zic si eu, nu se stie niciodata![]()
eu sunt sigura ca vei cantari bine si, indiferent daca decizi sa te duci sau nu sa nu ai nici un regret: a fost decizia ta si tu puteai alege doar ce e mai bine pt voi
opresc tirada aici ca maraie invingatorul de virusi. cred ca-l nerveaza basculo cui-cui( asa se cheama jucaria
)
ana si alexandre (17.02.2006)
Denisam spune:
Ana de France- ma bucur a e ok alexandre si pupciei dulci.
Am culcat-o pe emma, nu stiu ce are ca a dormit d el 9 pm la 8 am si acuma la 10 era moarta.
Ma duc sa ma spal si eu pe cap si sa ii termin papa, cartof, morcov, zuchini si galbenus de ou.
Am mai pus poze si filme,multumesc tuturor pt apriecieri si experientza cu delfinii e unica.
Janina- sanatate si be strong.
Moni - pe unde esti, sper ca eok Diana.
Anas?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA mersi,Diana e ok sa zicem ... a tras doar vreo 2 super kk-reli in grafic 
Tocmai am trimis-o la plimbare cu mami,sa mai pot lucra ceva.
GIOVA ti-am trimis pozele cu Irina pe mess
IOANA
![]()
ANDA cred ca ANDIARORO are ceva dreptate ( ca de obicei cu punctul pe i
) ,daca e un job super, dar pe termen scurt,parca as ramane cu cariera universitara,mai ales ca iti place atat,stiu cat tineai si la asta! Cu jobul asta,in fond ti-ai demonstrat ca poti ajunge acolo ,nu? Poate e suficient deocamdata
E aiurea cu alegerile astea
.
Si eu cred ca imi fac in curand catrafusele de la serviciul asta ca mi-e tot mai
de anturaj.Cu munca ar fi ok.Si colega e hotarata sa plece urgent si probabil la prima oferta serioasa le fac si eu 

Ca tot n-o sa mai lucru prea mult doar 6 ore ... ca asta ma tine pana acu asa mai legata ![]()
JANINA rabdare si tutun cu naravasa de Carla! Si eu abia astept un suflu nou de BEE par exemplu ... ca io una am obosit de cand ma tot chinui sa va readuc pe prima pagina 

Si nu ma ajutati deloc 

SILVI ti-ai revenit?
ANASEBE te-ai dat la

URSULINA si tu la fel? 

BOMBO mai lasa telefonul ala ca te ruinezi ![]()
Va las,ma apuc de conta ! IOAIII ca mai trebuie sa pun si musavcaua de vinete la cuptor 
Am fugit 
TOANCA,ANASOL,MIRA etc. 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
monica70 spune:
Uitam ... Diana a papat si azi tot orez cu morcovi la amiaza si se pare ca i-a placut 

Ce ziceti ?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Denisam spune:
Mira-jos palaria in fatza ta cu 3, lamine nu se va intamppla lucrul asta, nici sa am 3 si nici sa fiu singura pt ca eu am niste principii de la care nu ma abat-si am realizat ca e mai bine ca pina la 2 ani cel putzin a fie cu bunicii si noi sa fim mai relaxatzi caci viatza e scurta si merita traita la mazim.
A, si LA Multzi Ani tuturor MAriilor ca eu am fost plecat!
Moni-super ca Diana papa orice is nue mofturoasa, fug si eusa termin ce mai am pina se trezeste ca sa mergem la mall sa imi iau ceas ca mi l-a pierdut sotzul pe plaja si acuma vreau altul, nu?Duap ce mi-a mai luat Sf. Maria un parfum si o crema l'oreal.
Cuscra- te-ai suparat,ce ai, hai asteptam vesti!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!