Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vlad Paul!!!

Neatza!!!
Gata am ramas singurica, al meu sot a inceput jobul .

Fete cu bebei nastrusnici va rog sa-mi ziceti ce sa mai fac cu al meu nazdravan???
Ma oboseste la maxim, ma stoarce de puteri. Doamne cate energie poate sa aiba. Acum e la calculator, trece la flori, a descoperit prizele, mananca cablurile, se urca pe cutii, sau orice obstacol, dupa care pica in bot, se tine de picioarele scaunelor si a mesei si se ridica,trage hainele de pe uscator, mananca papuci, rupe carti, manaca hartie si lista poate continua. Zici ca e la 220 watti, a baut 5 cafele si 2 redbull-uri. La jucarii nici nu se uita, rastorna cosul cu ele si trece mai departe. Tre' sa fiu tot cu ochii pe el, ca pe butelie.
Poate asa reusesc si eu sa slabesc.

Anda stiu ca e o decizie grea, chiar foarte grea. Noi cand am avut de ales- de 2 ori in viata, am luat si am tot cantarit avantaje-dezavantaje. Am riscat, dar nu regretam.
Ana_m cand intri in Ro trebuie sa cumpaeri Rovigneta.Daca tot o platim la austrieci, tre sa fim si noi9 in rand cu lumea.
Anelor imi pare rau de bebii vostri ca au probleme cu pielea. Si marco e deschis la culoare, deci- piele mai sensibila. Doar in Turcia i-au aparut ceva bubite pe fata. adica se zgaria, dar din cauza soarelui, apei se mareau. Il dadeam cu Travocort si se micsorau. e super bun asta si am gasit si in Turcia exact la fel, dar mult mai scump.
Ali am vazut-o pe pantera roz. e super simpatica!!!

Merg sa mai adun de pe aici, ca vine tanti la masaj. ne auzim dupa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI eu sunt fresh ca am dormit de la 1 la 6 ,nu m-a mai trezit Diana la 3
GIOVA pai parca te saturasesi ca era prea cuminte Marco,acum sa te ti distractie
Aici e o comisie din Italia,e fiul patronului,contabilul italian ...
Si eu fac ceva situatii la statistica,balanta pentru contabil,fac pe portarul si ma dau si pe DC
Napoeaoana

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Silvi dupa cum ai descris trebuie sa fie fain, dar zi de hotel, camera, curatenie, conditii. astea cum au fost?
Moni asa e, eu m-am plans inainte. dar mai bine taceam. Cand l-am vazut si pe Nicolas ce cuminte statea , iar al meu le fura toate jucariile, chiouia, iar Nicolas plangea, credea ca-l cearta.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASEBE mersi de intrebare Diana ,desi a baut laptic si aseara si pe la 6 ,nu se kk-rise deloc inca pe la 9 cand am vorbit cu Ghita la telefon.

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vad ca ziua nu prea scrieti....numai seara cand eu nu mai sunt la birou
Sunteti pasari de noapte

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-pupicei si sper ca e ok Diana, eu cu boala mea am insomnii,i-am dat bibe la 4 si de 1h nu pot dormi,deci al sfatul tau am bagat capul in DC
ANA imi pare rau de ce aud despre Clara,dar nu cred ca-nu se va meliora in timp si bei gasi solutzi,
sanatate maxima si pupicei dulci.
Anda- stiu ca e greu, dar mai stii ca vroiai Canada, acuma ai capatat ceva mai bun, so don't lose it for nothing, please!Pupicei la MArk and be strong!
Andiaro- sanatate lui Alexandre si sper sa se rezolve repede.
Silvi, Giova si Linda- ma bucur ca a fost ok in vacantza.
Noi ieri am fost 1hjumate in apr cis tare happy a fost la leagane ca le-a regasit si apoi a mai sarit prin tzarc si premergator si a picat la 9.
Am, gasit si eu premergator cu rotzi, il primesc miercuri cu mama cu tot
Merg sa o inscriu al cursuri de inot si cev activitatzi, cu copii, muzica si miscare ca nu mai sta deloc, doar ca nu se taraste si sper sa nu o faca ca seamana pe mine,direct in pcioare
Merg sa incerc sa mai bag si eu somn,o zi buna la toate!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Toanca pai ziua e cam toata lumea ocupata, avem bebei activi.
Denisa ma bucur ca vine mama ta. dar ii da voie sa aduca premergator? o prietena nu si l-a dus din Ro in Canada ca cica nu le este permis, ca sunt interzise la voi.Acum nu stiu cat e de adevarat, eu zic ce a zis ea.
Moni spor cu italienii, e jale cu astia.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-asa e cu premrrgatorul, nu se gasesc aici cu rotzi ca au fost accidente, dar in valiza cine sa o caute?
Merg la somn acuma.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetili,acu am venit si noi de la dr ca numai ne descucam cu mucii astia care curg intr-una,ne- dat numai nurofen si colargol
chiar ati folosit colargol ,e de pus in nasut,o fi bun de ceva?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetili,acu am venit si noi de la dr ca numai ne descucam cu mucii astia care curg intr-una,ne- dat numai nurofen si colargol
chiar ati folosit colargol ,e de pus in nasut,o fi bun de ceva?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput