Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Mama, da' ati scris ceva! Aprofundez mai pe seara,. ca acum sunt cam terci la creieri. Am colindat pe la targ doua zile. Cu bb dupa mine, evident. Si mare lucru n-am apucat sa vad, de cumparat nici atat. Pentru mine, cel putin. pentru Vladimir am mai luat cate ceva: body-uri, pijamale, incaltari, sepcalii cu urechi si o jacheta. Pentru mine, doar o geanta (nu mi s-a mai intamplat, dar asta e, bebu pe primul loc).

Pana la urma Vladimirescu s-a dovedit foarte cuminte la faza cu iesit dintii, cel putin pana acum. E un pic marait, dar suportabil. Dintisorul tot nu se vede, doar se simte. Ceea ce ma va mai face sa scot niste bani din buzunar, ca inteleg ca se ia cadoul cand se vede dintele.

Si acum, un exercitiu de imaginatie pentru Giova si Clau (si pentru cine mai doreste). Ce-as vedea eu pe fereastra daca n-ar fi magaoaia Eseu de juma de pagina.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, mi-am revenit ca n-am avut ce face.Astazi m-a apucat harnicia, am gatit, am pus a congelator ardei si gogosari adrei capia copti(astia m-au scos din sarite)si mai am de tocat acum un amestec de morcov+pastarnac+patrunjel+telina pentru supe.M-am gandit sa pun, ca am cumparat de la tarani si stiu ca astea sunt naturale, sa-i gatesc la iarna lui bebe dar daca mananca tot asa....mai bine as sta pe DC si i-as prepara lapte si gata. Azi i-am facut mancarica de legume cu carne de vita....am fiert 2 ore pe ea si a gustat o lingurita si gata....n-a mai vrut.Pupici Dienutzei mancacioase.
Giova, am bagat si ceva poze intr-un album si mai aduc si il pun deseara.Conditiile au fost excelente pentru 3 stele+ cate are locatia, curatenie exemplara, camera destul de mare, instalatii sanitare noi si de calitate, balcon mare cu masuta si scaune, uscator de par, aer conditionat, tv, frigider.Pe jos era gresie si nu era deloc praf, ceeea ce a fost f bine pentru Jean care are astm alergic. Se facea zilnic curatenie si schimbau asternuturi si prosoape, o servire de calitate si discreta, mi-a placut faza asta. Despre copii zvapaiati pot sa discut si eu, Alain nu are stare deloc, daca il pun in patut se ridica in picioare si roade marginea de la patut, in premergator umbla peste tot prin casa plange daca se inpotmoleste undeva, daca e in pat ii trebuie nu ceva jucarii ci tot cosul, sa il mestereasca el si sa le scoata pe toate, acum mai e morait de la dinti si face si nazuri la mancare...deci cred ca intelegi care e situatia. Eu m-am obisnuit si ne distram cu el toata ziua, deja merge la usa si sta acolo si se cearta pana il imbracam sa-l scoatem afara, e un smecher si jumate.
M-am intins ca o pata de ulei, pupicesc toate fetele si revin ami tarziu, acum fug sa-mi termin treaba pana se intorc baietii de la plimbare.
Anasebe, pe unde esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna fetele!
Moni si Silvi, ma bucur ca a trecut depresia.......pupici multi si celor care era in faza nasoala cu bioritmul
Nu prea intru pentru ca sunt disperata sa prind ultimele zile de "vara" asa ca bat cat e ziua de lunga parcul cu Razvan, sa respire copilul aer curat. Mai urat e pana ajungem in parc pt ca a inceput campania de asfaltare si sunt o gramada de strazi sparte si un prafalau............
Cred ca ne incearca si pe noi dintii pt ca dupa ce am laudat puradelul (vorba Lilianei) ca papa super bine, de sambata mi-a facut figura si nu a mai mancat mai nimic. Si e marait si toata noaptea geme si umbla dupa mine cu gurita deschisa cand ma vede cu sticluta cu solutie pentru dinti (eu il banui si de smecherie, ca e super dulce substanta)
Vad ca in sfarsit s-a spart buba si s-a aflat oficial cine e "turnatoarea" si cine umbla cu bagat strambe pe la fete. Asa ca, desi toata lumea mi-a sarit in cap cum ca din cauza mea nu mai intra Cata, macar eu am fost sincera si i-am spus fetei in fata ce am avut de spus si nu am umblat cu imbarligaturi pe PM si messenger sa stric prietenii si sa le fac pe fete sa se certe intre ele. Dar vorba aia, fiecaruia ii da Dumnezeu dupa cum merita!
In concluzie, Catalino, mai zi-ne de Bia, mai da si tu un semn de viata ca n-o fi foc........sunt sigura ca esti tot suparata dar vezi tu, crivatul nu bate de la Bistrita
Pup secta si bebeii minunati!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI muica ce te-a lovit harnicia se pare ca e buna contra depresiei
IRINEL te joci de-a 'scunselea cu noi?
PUFUMIC NASOOOOOOOOOOl cu magaoaiaaaaaa aia! CLAULEEEEE ce facusi???? GIOVA de ce l-ai lasat?
IOANO pai daca e asa, abia astept sa vina iarna sa mai stai cu noi p-acilea Si bine zici,al de sus nu da cu cine stie cu ce-o da!
MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Moni, sint tare bolnava, in doua zile am slabit 3,5 kg, asa ca, daca o tin tot asa, poate ca ma ...ascund de tot.
Revin dupa ce imbaiez si culc puiul. Daca ma mai tin puterile, ca de 4 zile mai mult zac

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cuscra, sanatate multa si pupici de la mine si de la ginerica. Sa te faci bine cat de rpd se poate si sa treaca "buba" Ai grija sa nu o imbolnavesti pe spiridusa ca vin cu dupa tine!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Sa va pun la curent cu micile noastre calatorii de cind n-am mai intrat.

Am fost la mare, la Eforie Nord, unde Ilinca a fost, e drept ca nu de la inceputul sejurului, cind a fost mai reticenta, ca pestele in apa.
In ultima noastra seara, ne-am intilnit si cu Daniela (Marchplayer), insa eram fara Ilinca, pentru ca ramasese cu buni la hotel. Era cam tirzior pentru ea. Dar am vazut ca v-a povestit Daniela. A fost haios.

Sa va zic si "versiunea" mea; eram pe faleza, cind, deodata, o vad pe Daniela; exclam in sinea mea, bucuroasa ca atunci cind intilnesti un vechi prieten: "March!". Ma duc la ea si, fara sa ma mai gindesc ca pe ea o cheama de fapt Daniela, spun intrebator "March?" (O fi iesit mai englezit, insa probabil din cauza entuziasmului). O vad pe Daniela descumpanita, uitindu-se mirata la mine. Raspunde cu ochii mari "Yes?". E rindul meu, bineinteles, sa fiu descumpanita. Am festelit-o, imi zic. Dar totusi, seamana prea bine, ma prind rpd (ca-s fata desteapta) ce anume a derutat-o si ii spun de DC s.a.m.d.
Din pacate, a doua zi noi am plecat si n-am apucat sa punem de-o intilneala.
Daniela

Apoi am fost pe Transfagarasan, la Vidraru si Bilea, apoi la Sibiu.
O sa pun niste poze, poate maine.

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Saru' mina, Cuscra draga. Sa stii ca sint la curent cu toate, ca de citit citesc. Si stiu ca ginerica e fidel spiridusei, chiar daca noi dam mai rar semne de viata .

Moni, oi supravietui eu cumva. Nu ca-mi strica slabitul, dar nu asa.

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput