Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
bianca_mo spune:
buna ziua mamici harnicutze!
noi am avut ieri o zi frumoasa, ne-a iesit si al cincilea dinte, ca doar am implinit 9 luni!
sanatate multa puiutilor bolnaviori! citesc si revin cu eventuale raspunsuri!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Feli- am mai vazut io poze cu sor-ta, dar e uimitor cum semanatzi! fantastic!

Mandy- noi suntem tot la 5 mese si ne merge bine asa, deci nu voi schimba prea curand.
Lavi+Anda- io-s fana Orchestra. Avem cateva chestii de la ei, dar cm misto a fost combinezonul gen cosmonaut de anul trecut, pana la 3-4 luni pe care l-a purtat Titi de numa'. Superbe haine si super calitate....dar niste preturi
. pai Z-ul e chilipir pe langa ele.![]()
Madutza- io stiu ca Fe-ul se da progresiv la nr de picaturi. 20 mi s epare cam mult. Ai facut analize si a iesit anemie? Ca la aia stiu ca se dau atatea picaturi.
Noi nu luam Fe delc, ca ne-a zis dr bun ca nu e cazul. Numa' sa vedetzi ce o sa patesc la Bistritza, ca soacra mi-a zis d vreo 2-3 luni sa-i dau. ca cica daca am diversificat tarziu - 5 luni si ceva - e clar ceva anemie. 
Sa vedeti show-uri ca de ce nu-i dau.
Io sunt oficial de azi in cura de slabire, asa ca please, fetelor, tineti-mi pumnii, ca trebe sa slabesc vreo 5 kg si e greu taaaaaaaare!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
ela27oana spune:
pt fetele care le intereseaza,azi au fost distribuiti banii de indemnizatii la toate oficiile postale din bucuresti,de acum inainte pot sa va anunt in fiecare luna,pt ca de azi firma unde lucreaza tati face asta
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
Multumesc Ela dar la mine tot pe 20 ajung banii odata cu pensia bunicii!!! Asa ca//....!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Multumesc de raspunsuri fetili ,am luat reteta si am inceput de azi ,m-am hotarit sa-i dau doar 10 pic ,20 cred ca e prea mult ,asa mi-a zis si farmacista!
Dordia ,i-am dat si eu Ambroxol lui Orlando ,o singura data a fost racit mai rau ,muci vreo luna si ceva ,n-au disparut cu nimic ,doar cind au vrut ei ,apoi a inceput tusea dar a trecut in 3 zile cu Ambroxolul ,cred ca-i foarte bun ,sanatate multa!
Madau ,misto tare pozele ,pupici lu' normea!
Noki ,i-a iesit lipsa de fier la analize ,asta-i tot ce stiu :) ,banuiesc ca trebuia sa ia ceva pentru asta!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 9 LUNI
addya spune:
fetelor, sunt cam necajita...
piticul meu cel pletos mi-a facut acum vreo 10 zile o alergie de toata frumusetea de la rosii. Eu i-am mai dat cate un pic crude si nu a avut nimik, dar de la rosii gatite se inroseste, se umfla shi se face ca dracu' pe fata. Problema e ca nu-i trece nu nimic: neopreol. nidoflor, etc etc, am incercat de toate. M-a invatat drita sa-i fac spalaturi cu bicarbonat, i-am luat si Panthenol de la Altermed...nimic. Ia si claritin. Colac peste pupaza l-a ros pampersu' shi mai are niste frumuseti de pete sub buric si intre picioare de numa. Ca sa nu mai zic de iritatia de pe piep, de la bale
![]()
![]()
![]()
colac peste pupaza, a inceput si "izvorul mucilor". d'aia zeama luuunga, plange si face niste clabucu la nas de zici ca a prizat dero.
drept pt care aseara dupa baie in loc sa se culce si sa se odihneasca si el cred k s-a speriat ca nu prea putea sa respire si s-a pus pe zbierat. o ora jumate. l-am adormit leganandu-l in brate cu fata in jos (ca sa se scurga mucii)si am dormit (vorba vine) cu el, ca pste noapte s-a mai trezit si l-am adormit pe pieptul meu leganandu-ma eu precum copilul strazii (k imi era lene sa ma scol). Dupa care schimbam tricoul, k fimi-u isi baga capu intre tzatze ca sa-si stearga mucii...
sa mai recitesc din urma, ca am uitat deja tot ce se discuta, si mai raspund si eu...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
dordia2000 spune:
Addya imi pare rau ca nu mi-am dat seama sa nu fi venit cu voi cu masina ca poate de la fi'miu sa fi dobandit mucii. Stii cat de rau imi pare!
Si sa nu uit:

sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Razvan. Sa fi iubita si fericita!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
addya spune:
lasa mai Dordia draga, cu ocazia asta a adormit si fi-miu prima oara in viata lui leganat..
numa' sa nu se invete...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
dordia2000 spune:
Da mah dar...tot prost ma simt! Ca stiam ca are muci si nu mi-am dat seama sa nu vin cu tine! Offff!
si un 
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi, sunt amarata rau: HARAIE FII-MEA, ASA... DIN NAS!
Aseara cred ca i-a fost cam frig in parc, avea mainile reci cand am controlat-o. De dormit a dormit bine,nu are febra, nu-i curge nasul, dar haraie..nu face tot timpul dar nu stiu ce sa fac. Sa-i dau ceva? Si ce? Vibrocil?
PS -nu s-a omorat dupa ficatelul de vita. L-a mancat asa..de voie de nevoie, cu painica. Doar jumate de castron.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah