Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ce credeti ca i-am dat lui fi'miu acu vreo 2 zile? O bucata de ficatel de pasare in manutza si a muscat din el, l-a mestecat si l-a inghitzit. Dar nu a fost incantat de gust asa ca....nu a mai muscat si a doua oara. Dar tot a mancat combinat cu piure!

Azi la pranz am avut piure de conopida cu marar. II place la nebunie si a papat tot!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Camelia_Daniela imi pare rau de Dariuca cu febra, multa sanatate!

Addya si noi am avut muci curgatori, dar ne-au tinut doar o zi. In schimb cu saliva nu mai scapam si nu depistez dintele ala care da sa iasa nicicum! Stefanelul face o schema noua: a invatat sa faca baloane cu saliva din gura si asa o tine intr-una. L ainceput -am speriat, am crezut ca inghitise sapun!

Noki nu cred sa fie ceva grav, incearca cu Karvol pe perna la culcare. Cu vantul asta rece, si Stefan vine acasa cu mainile reci, dar nu am avut complicatii. Daca nu-i trece, ar fi bine sa o asculte un dr.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, ti-am raspuns la Parinti despre haraiala. Am trecut si noi prin asta. La Bogdan a durat vreo luna jumate. Si acum inca, atunci cand isi aminteste, mai face. Insa a descoperit altele intre timp. Te asteptam si pe tine, sa te mai sperii putin! Ca acum face de parca n-are aer sau se sperie... Se distreaza, mai, descopera ca pot scoate sunete si in alte moduri decat pana acum. Si le tot incearca. Eu una il imit si ma joc cu el, facem amandoi, deci descopar si eu ca se poate! Si noi scoatem sunetele astea, daca vrem, dar suntem prea mari ca sa ne prostim asa! Probabil am facut-o la vremea noastra...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu e aia, Gandacel. O cunoastem de mult faza aia. Cu lipsa de aer - ca si cum s-ar inneca - e iar fumata.
La un moment dat ma speria rau, am crezut ca are ceva, dra ea de fapt se prostea.
Asta e altceva, insa. Face clar din nas si se aude cand e liniste si face si cand e adormita sau doarme, deci in momente care nu au legatura cu joaca.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Daca face cand doarme, e altceva! Du-o la ascultat si poate te linistesti.
Eu is mai calma de felul meu. Nu prea l-am dus pe Bogdan la doctor pentru nimic. Am asteptat sa treaca ori sa se agraveze, caz in care l-as fi dus. Pana acum, a trecut totul.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Mai da' ce de-a bebici bolnaviori pe aici!

Si a mea la fel: mi-a facut-o in uichend de numa'!
Febra pana la 39 in toiul noptii, vineri spre sambata, de i-am bagat un supozitor cu algocalmin, plus nurofen si calpol alternativ la 6 ore. Mi-a fost o frica in noaptea aceea...eram numai io cu ea, tati plecat in tari straine, si nasol...n-am inchis un ochi.

Sambata a mai tinut-o intr-o stare subfebrila, noaptea a mai facut ceva 38.3, da' i-am dat inainte numai cu nurofen si calpol alternativ si duminica, ieri, n-a mai avut nimic de am putut iesi si noi afara la aer.
Muci numai cand plange, imediat apar lumanaricile. E caraghioasa ca ii place cand ii sterg nasul, mai si trag putin de el, ca si cum ar sufla in servetel, si incepe sa rada...asta-i buna! s-o tina naravul tot asa ca nu ma asteptam sa-i placa s-o trag de nas.

In schimb a dat-o pe tuse uscata, dar numai in somn...foarte ciudat...nu e din aia inecacioasa, ca si cum s-ar ineca cu muci/saliva, e tuse in toata regula. Da' de ce numai in somn??

In sfarsit, azi am ajuns la dr sa vedem cum stam dupa un asemenea uichend si ne-a zis ca stam bine: febra nema deja de ieri, asta e...O RACEALA REBELA DE LA VREMEA DE KKT DE AFARA. Bine ca nu avem antibiotic, o mai tinem cu nurofen/calpol pana se fac 5 zile de administrat. Plus vitamina C, plus occilococinum.

Ptiii ce ditamai mesajul o sa iasa!!
Il disec in mai multe!!
Revin

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu-l mai diseca, deoarece se citeste usor. Multa sanatate Dariei!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki si Nati fornaie uneori, ii dau cu spray Sterimar si ii trece. Nu cred sa raceasca daca a avut manutele reci in parc.
Posibil sa fie niste mucisori uscati pe undeva sau mucoasa uscata. De-sta cred ca o uta Sterimarul pe Nati.

Si zici ca la Piciul se gasesc hainute H&M? Unde este Piciul asta? Si Nati are o bluzita H&M gasita intamplator la Baby Expo si tare imi mai place.

camelia ups! Acum am recitit: la noi pranzul contine supa [si piure de legume cu carnita sau galbenus. Iaurtul nu trebuie sa fie degresat.

Gandacel cum te mai simti cu sarcina?

Meems m-am intalnit cu Andi la Herculane. Era in training cu firma unde lucreaza. S-a insurat cu o tipa pe care o stiu din liceu, prietena cea mai buna a unei colege de-a noastre de clasa. Frumoasa fata. La anul avem intalnirea de 10 ani

Ina vad ca esti online! Ce mai face Rachelina-inotatoarea sefa?

Multa sanatate bebicilor bolnavei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki nu stiu, mai, oi parea eu sarantoaca dar mie nu-mi aratau decat chestii banale la Piciul dar la niste preturi...
Chestia cu produsul din Niro a patit-o o vecina. I-a luat baietelului ei (care are 1 an) un costum chinezesc, cu emblema magazinului. Acasa a vazut ca ii era mic. Cand l-a schimbat, vanzatoarea i-a dat unul direct din depozit, de aceea nu avea inca emblema magazinului. Era chinezism curat, pe care il gaseai mai ieftin in Europa.
Eu sunt la fel ca Silvia_d - nu vad de ce as da bani pe minuni "de firma" din moment ce nu le poarta decat cateva luni. Asa am gandit pana acum, iar de acum - mama, chiar ca ma restrang! Sambata am fost in Bricostore sa vedem ce ne ofera pentru viitoarea noastra casa (pe care nici nu am cautat-o dar e asa frumos sa-ti faci planuri). Era sa stau cu orele acolo, nu ma mai plictiseam. Cand imi iau haine ma hotarasca instant, dar cand ma uit la obiecte pentru casa am o rabdare infinita!
Ei bine, am vazut ca numai bucataria ne va costa vreo 50 mil Plus taxe peste taxe. Plus ca nu stim cat va fi diferenta... etc. Asa ca nu am bani de aruncat.

Ps: Lui Doru i-a venit ideea ca in viitoarea bucatarie sa nu mai avem cuptor ci doar plita. In schimb sa ne luam un cuptor cu microunde de capacitate maxima. Astfel castigam loc. Musai, vrem plita incastrabila. Oare merita?

Ps-ps: de acum incolo o sa va mai "plitisesc" cu intrebari pe teme imobiliare sau de design interior. Sper sa nu va suparati sau cine se supara sa le ignore!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Referitor la constipatie: stam ceva mai bine, in sensul ca nu se mai chinuie asa de rau, insa tot tare este kk, kkreze...
Dr. ne-a zis sa nu-i mai dau debridat daca n-a fuctionat, sa bagam lichide masiv plus PUTINTICA MIERE dimineata in ceai. Daca mierea este dintr-un loc de incredere, pot sa-i dau fara teama ca riscul e ffffff mic, inexistent. ACU...om vedea...i-as cam da.

gata ca mi s-a trezit intr-un acces de tuse.
na belea!

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput