Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Hello
Va ca e de actualitate subiectul cu Baby expo. Eu o sa merg cu siguranta ca tre sa luam scaun de masina si am ochit unul misto de la Bebeconfort. Pe site e 8 mil, ma gandeam ca daca l-om gasi pe la 6 ar fi superrrrr!
Ne mai trebuie si hainutze, ceva jucarii deci o sa cam cheltuim ceva. Bani sa fie ca avem pe ce-i da![]()
Camelia sanatate Dariucai! Sa stii ca si noi suntem in aceeasi situatie cu greutatea, adica Miruna n-a luat nici un gram luna asta

Madutza eu ii dau Fier de la 4 luni, cate 10 pic pe zi/20 zile pe luna. Si vitamine Sanasol.
Saptamana asta mergem si noi la pediatra, sa vedem ce zice si ea de treaba asta cu neluatul in greutate. De fapt cu slabitul, ca acum a recuperat exact ce daduse jos dupa ce am venit de la mare.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
madau spune:
Era sa uit, aseara am inceput sa papam Milumil 3. Vroiam sa stiu cum tre sa fac..tot asa inlocuiesc cate 1 masura si cresc treptat?????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
lavi02 spune:
Hai mada, ca daca recupereaza inseamna ca e pe trend ascendent si e de bine. Si Nati a scazut in greutate la mare, v-am mai zis.
Cu Baby-expo... sa vedem cum iesim cu banii din mestereala.
M-ar tenta si pe mine un scaun de masina dar pana in pimavara nu se mai profileaza drumuri lungi decat de sarbatori.
gabitaco spune:
Neata si de la noi. Am reusit sa vad si eu pozele de la intalirile voastre din bucuresti. iasi si sibiu. Mama ce-au mai crescut bebelusii!!!. Si voi aratati super bine. Noi dupa nastere am dat jos imediat toate cele 24 de kg, asa ca acum ne laudam cu 57 de kg la 172 cm.
Noi nu dam Fe hausman decat 15 zile pe luna, ca am facut analize si hemeglobina e 11,10, iar dr a zis ca e bine pt bb. Ii dau cate 7 pic de 2 ori pe zi in suc de poprto- Vit C din suc favorizeaza absorbtia Fe.
Peferitor la programul de masa, daca intereseaza pe cineva, la noi e cam asa:
7,30- 230 lapte
10,30- o banana, o piersica mare si 3 biscu
13,30- o portie mare de ciorbita de legume de-a noastra cu o felie de paine, sau piure de legume - cu galbenus, ficatel, carne de vita sau de pui, alternativ
17- un iaurt Campina de 170 cu 2 masuri de cereale
20,30- 230 lapte
Apropo- si-a revenit Mateea- papa din nou din bibe 

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
gabitaco spune:
Acum daca aveti timp...ia uitati cum ne-am petrecut noi ziua de ieri La cules recolta
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
dordia2000 spune:
Lavi02 ms mult. Si mie mi s-a parut aiurea sa imi zica de antibiotic dar....d-aia v-am intrebat. Cred ca e cazul sa schimbam medicul ca...se pare ca asta nu e ok. O sa ma duc la farm sa imi iau Ambroxolul si Colargenul si ...mai vedem cateva zile cum va fi. El nu tuseste f. rau dar...tuseste si asta ma nelinisteste.
Acum mai nou se ridica in picioare pe orice prinde, peretzi, usi, scaune pat tot si merge de-a lungul lor dupa care daca nu mai poate se lasa tacticos jos. E un dulce!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by lavi02
camelia suna bine ce mananca fatuca. Eu zic sa nu-i dai formula completare. tu te mulgi cat esti la servici? Ca sa-ti mentii lactatia ar trebui sa cam alaptezi/mulgi la 3-4 ore, mai putin noaptea.
Ii pui ulei in supa? Unt in piureul de legume? Trebuie.
Eu ti-as recomanda-o pe pediatra mea, dar e in Bucuresti....
Ferrum Hausman luam si noi, 10 pic pe zi, preventiv ca semne de anemie n-avem. Asa ca doza mi se pare OK.
Lavi, multumesc
! Da, punem ulei si unt acolo unde trebuie! Cand voi ajunge la Bucuresti, te voi deranja pentru detalii despre pediatra ta !
Si eu ii dau Dariucai Ferrum Hausman cate 10 picaturi pe zi tot preventiv.
Madau, iti multumesc si tie pentru ca te-ai gandit la noi! Nasol cu neluatul asta in greutate la galustile noastre!

Chiar asa ce-o fi facand Stefan al Silviei?
Camy & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
gabitaco spune:
Camelia-daniela eu zic sa nu iti faci prea mari griji cu neluatul in greutate. Si mateea a avut luni cand a luat fff putin da a recuperat...si mi se pare ca voi stati bine cu greutatea. Noi de ex am inceput sa luam mai bine in greutate de vreo 2 luni.Daca e vesela vioaie...eu zic sa stai linistita. Iar cu febra-vezi ca unii copii fac febra de 3 zile fara nici o cauza precisa. Poate fi si de la dinti sau febra de sete.Da-i sa bea multe lichide.
Madau si eu ii dau vitamine Mateei -preventiv, Multisanosvit cu Fe, si nu ii mai dau fe hausmann in perioada asta.Da sa stii ca nu fac cine stie ce pofta de papa.
Gandacel spune:
Buna!
Hai sa raspund si eu la ce imi mai amintesc, ca pe urma dispar toate ideile in ceata...
Bogdan doarme in pijama cam de cand a inceput sa umble de-a busilea, ca isi facea hainele de peste zi pline de pufusor (se toceau adica) si se murdareau (acum o sa ziceti ca am mizerie in casa! dar nu e chiar asa, cum-necum, se murdarea). Asa ca avem niste haine de casa (le-am degradat de la rangul de haine de strada), haine de strada si pijama. In pijama imi vine sa-l mananc, asa de scump este.
Despre datul jos din pat cu spatele, a invatat de vreo saptamana, ca s-a ocupat tati de el, dupa ce se urcase si voia sa se dea jos ca de pe saltea, adica cu capul inainte! SI l-a asezat de cateva ori cu picioarele si i-a explicat, asa ca mititelul se aseaza acum cu spatele, insa 1 data din 10!
Restul tot cu capul inainte se duce, ori pe perna pe care i-am asezat-o pe o latura, ca sa-i fac un fel de "treapta" de trecere.
Azi noapte a plans de s-a rupt, nu imi dau seama ce motiv a avut. A parut speriat, cel putin la inceput. Insa nu voia sa se potoleasca dupa ce l-am tinut putin in brate, cum faceam alta data... N-a mai vrut sa se culce la loc, urla de mama focului. I-am dat apa, a baut, dupa care tot asa a urlat. Apoi i-am dat lapte, l-a baut si pe ala, dar iar urla! Pana la urma s-a potolit, dupa ce l-am lasat singur in camera sa planga vreo cinci minute, insa de fiecare data cand s-a trezit a plans cate putin. Nu m-am mai dus la el, ca in cateva secunde se potolea. Cand s-a trezit de tot de dimineata, nu mai avea nimic. Era la fel de bine dispus ca de obicei. Insa eu cu Gabi n-am apucat sa dormim decat vreo ora, si aia cu intermitente...
Despre ce mamanca. Bogdan mananca destul de putin, dar probabil ca ii e suficient acum. In urma cu doua saptamani manca fructe si legume aproape dublu decat acum. Restul, la fel.
Deci programul e cam asa:
6:30 - 230 ml lapte cu o masura cereale. (nu incape mai mult lapte in canuta noastra, el ar mai vrea!)
11:00-11:30 (inainte era 10, acum la 10 nu mai vrea nimic) - fructe. O banana cu putina zeama de gref, ori o juma de banana cu o piersica mica, ori altceva, la fel de putin, in jur de 100-125 gr. Sau jumatate de borcan de 190 gr.
15:00-16:00 (inainte era 14:30) - masa de pranz. Mananca in jur de 150 gr.
19:00 - iaurt in jur de 200 gr (mai mananca si 300)
21:00 - 230 ml. lapte cu o masura cereale
Asta este tot. Somnul de peste zi a inceput sa varieze f mult, asa ca nu-l pot trece aici. Probabil e in curs de schimbare program.
Si noi i-am cumparat acum o noua transa de hainute, ca de n-am tras de cele de pana acum pana cu am mai putut! In sfarsit ne-am indurat sa le impachetam si sa le trecem la cele "mici".
Vad ca ai vostri copii sunt tare inalti. Bogdan la ultima masuratoare avea abia 71 cm. Voi ati depasit 80!!!
Nu ii dau suplimente de medicamente/vitamine de nici un fel. NU cred ca o sa-i dau. Ii dau vigantol cand si cand, cand imi amintesc...
Cama sta a fost.
Daca imi mai amintesc, revin.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
hello si de la noi! Mai fetili, da' mult ati mai scris!
Am ajuns cu cititul la pag 7, asa ca ma apuc de raspuns.![]()
Anda77- la mine in parc e plin de McLaren-uri, mi se par rezistente. Bic are, asa ca poti s-o intrebi pe ea despre el. Noi inca papam cu coaja decojita.![]()
Feli- chiar asa, la Piciiul au marfa din Niro? ![]()
Unele de fapt, poate ca da. dar am vazut si hainutze nemtesti, ba chiar si marca H&M, care e firma mea preferata.
Camelia- of, biatza Dariuka! sanatate muuulta!
La BabyEXpo merg sigur-sigur, joi dimineatza. Pe la 11, ca mai devreme nu pot, din pacate, ca trebe sa-i dau fructele la 11. Fara plod, normal. Se mai inscrie cineva?![]()
Mai citesc si revin.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah