Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
Lavi, pai hai sa-ti spun programul nostru :
06:30-7:00 - san
09:00 - 09:30 - fructe mar+piersica+biscuite/ cereale
12:00 - 12:30 - supica sau piure de legume cu ficatel/ carnitza sauu branza cu mamalica +iaurt+galbenus
15:00 - san (masa asta este optionala in functie de ora meselor anterioare, adica poate lipsi sau, daca masa de pranz este mai tarzior un pic si apuc sa ma intorc de la serviciu, ii pot da san imediat dupa supica si adoarme)
17:30 - 18:00 - iaur + cereale/ banana sau simplu
21:30 - san
O masa fie ea de fructe sau legume e cam de 125-175 gr maxim si, daca e cazul ii mai dau laptic in completare (chiar daca nuu sunt acasa e intotdeauna laptic de la mine la congelator)
Cam asta este schema zilnica, si mesele de fructe si iaurt se pot inversa ...
Acum chiar nu stiu cum sa fac; sa-i dau si formula in completare?! Mi-e cam frica sa nu pierd eu laptele !
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Mandy eu dimineatza ii dau un bibe de lapte chior. Adica cam 270 ml de lapte. el papa pe la 9.30 si masa de legume sau pranzul i-l dau pe la ora 13-14.00 dupa care bagam somn iar fructele i le dau pe la 17.30-18.00 iar seara aceeasi cantitate de lapte cu 4 masuri de cereale. Asta e meniul nostru. Mancare solida papa minim 300 gr.
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
Maaama, si mesele sunt identice! Tot - lapte, piure, doar ca Ilinca nu papa orice. Daca da de ceva acru, prefera sa moara de foame.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Feli se vede ca sunt sortiti unul altuia!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
madutza, ferumul ala il luam si noi de cateva luni, 7-8 pic pe zi a zis pediatrul
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Am vb cu pediatrul si mi-a zis sa ii dau Ambroxol si Colargol pic in nas. Iar maine dim sa ii zic cum e si apoi daca nu cedeaza la astea intram iar pe antibiotic. Mie mi se pare ca se arunca prea repede la antibiotic dr. asta. Sau e doar o impresie???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Fetelor...una calda..una rece! Azi fi'miu a invatzat sa se dea jos din pat. Adica asa cum trebiue, se pune cu spatele si se lasa usor pana atinge cu picioarele de jos. Uneori cade dar...nu rau si nu plange. E baiat mare de acuma!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
bravo dordia, ce va invidiez, fiu-meu nu nprea are niciun sentiment de conservare
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Antibiotic pentru tuse????
Sa va amintesc ca bronsiolita aia urata ca si bronsita au trecut cu aerosoli? Iar bronsita doar cu aerosoli cu ser fiziologic?
Pai Dordia draga, ar fi al doilea antibiotic in 2-3 saptamani.
Iar tusea nu trece cu una cu doua, dureaza. Nu stiu de ce se asteapta el sa-i treaca pana maine. Colargolul e OK, e dezinfectant, iar Ambroxolul fluidifica secretiile bronsice, ca sa le elimine mai usor prin, ai ghicit, tuse. Luat de ambele - Silviuca.
Oare ce mai face Stefanel al Silviei?
camelia suna bine ce mananca fatuca. Eu zic sa nu-i dai formula completare. tu te mulgi cat esti la servici? Ca sa-ti mentii lactatia ar trebui sa cam alaptezi/mulgi la 3-4 ore, mai putin noaptea.
Ii pui ulei in supa? Unt in piureul de legume? Trebuie.
Eu ti-as recomanda-o pe pediatra mea, dar e in Bucuresti....![]()
Ferrum Hausman luam si noi, 10 pic pe zi, preventiv ca semne de anemie n-avem. Asa ca doza mi se pare OK.
lavi02 spune:
ela si mie mi se par de incredere dar parca nu-mi vine sa-i las singuri in casa. Plus ca mai vor una, mai intreaba alta...