Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara la fetele cochetele si puiuti draguti,

Iaca, m-am facut si poeta.
Ca de obicei, am ramas in urma cu cititul si raspunsul.

Ank, bine ai venit in grup, asteptam detalii si povesti despre tine si Miki.

Ramona, bine ai revenit din conjed si sa-ti fie de bine shopingul.

Pupam bebeii cu buba, sa va treaca repede.

Gabi, ma bucur sa citesc despre tine si baietii tai, felicitari pentru mersul lui Tudor.

Norina, ma bucur ca ne dai vesti, va urez sanatate multa intregii familii. Imi dau seama cat e de greu ca cineva drag tie e bolnav dar macar stii ca Teodora aduce lumina si bucurii in sufletele voastre.

Ioana, ca de obicei esti la zi cu informatiile importante. Pupici lui Miruna...si tie .

Dragelor, Victor este invitat maine la prima lui petrecere, de catre o fetita care implineste 4 ani. Sunt emotionata...si de abia astept s-l vad maine cum interactioneaza cu alti copii. Mai naspa e ca sunt la serviciu si va trebui sa fac ceva artificii ca sa ajung acolo sa-l vad si eu ca nu ma lasa sufletul sa ratez ocazia.

Va pup si va urez weekend placut,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

hmmm, tot eu...
tocmai am vorbit cu sotzul la telefon si mi-a zis ca al nostru cupil si-a dat in cap cu o jucarie la cresa, se certa cu alt copil pt ea si are o spranceana rosie si umflata.
Asta da interactiune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto. Gindeste-te la intimplarea de azi ca la prima dintr-o luuunga serie de certuri de la jucarii. Petrecere frumoasa miine lui Victor, si pupici back. Sigur reusesti sa tragi o fuga de la servici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am avut un pic de timp sa scriu pe forum.
A venit soacra mea azi. Am fost la curatenie la apartamen, am facut curat aici, sunt franta de oboseala.
Pe la plimbare cu soacra mea. Aseara Petra a pupat toti copiii care erau afara si le-a facut "draga-draga". Unii copii s-au uitat mai ciudat la ea, dar pana la urma au acceptat .
Va si eu

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Moama, cineva ne-a votat subiectul cu o stea, si astfel s-a micsorat media. Sa marturieasca repede de ce nu-i place subiectul nostru, ca nu pateste nimic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

cred ca mamicile de ian-feb s-au suparat pe noi ca am comentat caracterizarile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

De ce, au tacut? Sau ne-au pus pe ordinea de zsi a urmatoarei sedinte? La cate caracterizari negative ni se sterge contul?

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

asa ma gandesc si eu . altfel avem o tradatoare printre noi!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

hai ca am votat eu acum, 5 stele of course si s-a ridicat media.

pana la urma care e treaba cu ian-febr, cine face un rezumat? am incercat sa citesc ceva dar nu inteleg.

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asta e o prostie cu votatul cu 1 stea. Mai bine nu voteaza nimik. Cui nu-i place sa nu ne mai citeasca .
Nici eu nu inteleg, ca Anto.
Diana, bine ca nu s-a intamplat mai grav
Si mie imi plac saniile, dar noi pentru 1 an nu dau chiar atatia bani, ca la anu' o pun dircet pe schiuri.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput