Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

BiuMil, sa treaca vanataia cat mai repede! nu stiu sa existe ceva cu care sa dam pe cucui... eu una sigur nu dau cu nimic. decat un pupic. daca ne vedem azi in parc o sa-l vezi pe radu cu doua cucuie de zici ca fix ii ies cornitele. doar ca unul e mai vanat (e de ieri), iar cel din dreapta e mai rosu (e de azi).

Ioana, sper sa fie bine miruna. si radu a facut azi de 5 ori kk moale, desi e pe biotics de vreo 4 zile. nici nu stiu ca sa zic...

norina, aniversarea teodorei a fost perfecta . cu parintii si toti bunicii ei langa ea. nici nu se poate aniversare mai frumoasa! iar o reuniune de genul asta, chiar daca poate fi trista, poate fi si f frumoasa. amintirile o sa confirme lucrul asta cu siguranta.

gabi, sunt convinsa ca e tare greu cu doi flacai. dar si taaare interesant.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana raportul e complet. Poate are legatura si cu schimbarea laptelui intradevar.
Am mancat ca o vacutza. A facut bona cartofi prajiti si am bagat in mine cu salata de varza. Cred ca o sa pocnesc.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

o, ramona, bine ai revenit!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, Gabi, ma bucur sa va "vad" din nou.

Si asa ca m-am plins de copil, trebuie sa o si laud; aseara a vorbit pe bune cu taica-su la telefon; i-am pus receptorul la ureche si a inceput sa zimbeasca cind l-a auzit, a ascultat atenta si a zis "ati" (adica alo) si "da" din cind in cind. Orice chestie care se desface (cutiuta de la un inel, un port-tampon, etc) e folosit imediat pe post de telefon (fi-mea crede ca tot ce are clapitza e telefon).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Mesajul anterior il aveam scris de juma de ora pe putin, dar nu apasasem send.

Irina, il pupam si noi pe Vladut, si asteptam sa ne vedem miine.
Ramona, bine ai venit, si sa iti fie de bine shoppinguiala.
Ruxandra, vezi ce patesti daca pui intrebari? Iti raspund .

V-am zis ca am vazut saptamina asta pe Discovery ca dupa 10 ani de cercetari au reusit sa fecundeze 2 ovule de mamifere (soareci) intre ele? In citiva ani n-o sa mai avem nevoie de barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana,
Bianca,hai sa plangem una pe umarul celeilalte.Mihnea si-a facut azi primul semn,o dunga rosie chiar la coltul extern al ochiului.Mor de ciuda ca a fost din cauza mea.L-am luat in brate sa-l descalt cand am venit de afara,el a protestat dand din picioare,ocazie cu care m-am dezechilibrat,m-am lovit de un scaun,m-am dezechilibrat mai tare,era sa cad,am incercat sa-l las din brate sa nu cad cu el si in tot acest proces complex de evenimente,care s-a petrecut de fapt in secunde,s-a lovit cred ca de scaun si s-a pus bietul pe plans.Am cam intepenit cand am vazut rosu la coltul ochiului,m-am linistit cand mi-am dat seama ca e pielea un pic taiata si ochiul nu are nimic.L-am linistit la tzitzi,i-am tinut compresa in timpul asta si a trecut.Nu vreau sa ma gandesc ce se va panica sotul cand o sa-l vada,ca la faze de astea el ii mai panicos.UFFFFFFFF....din pacate asta-i doar inceputul.Sa-i fereasca Dumnezeu pe toti de mai rele.

Adela,"La multi ani!"

Nanadana,l-am admirat pe Antoine.

Ii urez lui Victor un an scolar cu succese multiple!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ank bine ai venit in grupul nostru .Asteptam detalii despre puiul tau Miki .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ramona, bine ai revenit din concediu. Ce bine ca ai gasit C&A in Polonia, super hainutze si la super bani (de bine, adica). H&M nu aveau? Si acolo au hainute super, dar para o idee mai scumpicele ca la C&A(desi calitatea e la fel). Sa ne pui poze cu produsele si mai ales poze de la mot. Se vede treaba ca Maria va fi o studioasa cocheta Spune-ne (si arata-ne o poza) cu masuta vorbitoare...de la ce firma e? E din Romanika? Nu de alta dar eu si Tonnia avem niste bani de aruncat, ea face vara sanie si eu fac pe dracu-n patru sa gasesc un cadou pentru Alexutza la petrecerea de motx.

Ank, acum am citit si eu mesajul tau, apare cu intarziere, pentru ca ai sub 10 mesaje, asa ca noi sarim de obicei peste el (se schimba pagina pana apare mesajul tau). Asa ca pune mana si povesteste-ne mai multe despre Miki ca sa treci de moderare. Si de ce nu ai intrat sa vb cu noi de anul trecut de cand erai ? Ntz, ntz, ntz, nu-i frumos. Acum sa te vad ca-ti scoti parleala, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Un ajutor pentru construirea saniei lui Dinu (ca am zis deja ca mami face iarna sanie sa vedem carul de la iarna). Tonnia, baga un oki acilica-sha: http://www. clip-trade. ro/store/index.php?action=ViewGroups&grp=602&brid=7 asta e ? Vezi ca am pus niste spatii sa nu zica ca e reclama

Mergi la inceput

ank, bine ai venit la noi in ! Te-am primit bine? Daca da, sari cu detaliile sepre mikisor. Da-ne link-ul cu poze asa cum e el, copiaza-l cum e scris in browser, si apoi iti explicam noi.
kid, faina sanie.

Mergi la inceput