Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)
Raspunsuri - Pagina 27
locca spune:
Ioana, eu tot zic sa forezi dupa masele, poate plangea de durere de gingii. A mancat altfel ieri/aseara? Cum e cu kk? A mai varsat? Mama, ce de intrebari ti-am pus.
Bianca, busituri de-acum tot o sa ia.
sa treaca vanataia.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
mimsi spune:
Neata, zane!
Pupici pe cucui lui bb Milan!
ioana, daca copila nu are si altceva nu te stresa, cu siguranta e de la dintzoshi. Si noi am patit-o la Predeal (unde mai pui ca eram si cu soacra!), si cand o vedeam cum se agita - soacra! - imi venea s-o
. Adica pur si simplu nu reuseam sa ma concentrez pe linistirea copilei ca asta se aolea de-ti venea s-o dai pe usa afara. Copia ba vroia la mine, ba la tac'su, nu-si gasea locul, nu ma lasa sa-i dau cu gel pe gingii, de fapt nu suporta nici tetina, nici suzeta. I-am dat nevralgin 15 picaturi si dupa un sfert de ora ``````````````````````s-a linistit. Dupa aceea au mai urmat 2 zile de agitatie dar rezonabil (ca noaptea aia a fost cu urlete de ziceai ca nu-i adevarat) dupa care a aparut dintzishorul.
PS Cratimele sunt opera copilei, care a scotocit sacul meu aflat pe caruciorul ei in hol, mi-a sutit o bancnota de 500.000 si ce mai ramasese dintr-un pachet de biscuiti si-acum umbla cu ele victorioasa prin casa
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Ioana75 spune:
mimsi
.
Bianca, nu o dau cu nimic la vinatai, o sa-i treaca pina se marita
.
Ruxandra, a mincat la fel ieri; a varsat foarte putin seara, inainte de masa (si m-am mirat, ca nu s-a mai intimplat). KK e deschis la culoare si moale, dar nu e apos, si face doar dupa masa. O sa-i basculez un biotics diseara. Eu suspectez ca e din cauza ca am intrerupt Lactana.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
norina spune:
Multumim din suflet pentru urarile de ziua Teodorei 

Cge,Locca, b irina c, Ioana 75, Alinam, Kid,, Miflore,nanadana, Mysweetest,mimsi, Diana 30
multi si am tinut neaparat sa va mentionez pe toate pentru ca nu ne-ati uitat, desi din pacate eu nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi
Aniversarea Teodorei am facut-o in familie, restransa la maximum- adica noi si bunicii- ATAT! Din pacate conjunctura in care ne aflam ne pune in astfel de situatii. Am fost nevoiti sa o facem la socrii mei acasa, pentru ca soacra mea este f bolnava si nu se poate deplasa nicaieri. Am vrut musai sa fie si ea, mai ales ca e foarte probabil sa fie prima si ultim aaniversare a Teodorei la care participa. Din cauza asta am facut-o acolo, pentru ca o iubim foarte mult si nu va pot spune in ce situatie ma aflu, in conditiile in care o iubesc ca pe mama mea, e o femeie exraordinara si si-a dorit de foarte mult timp aceasta nepotica. Mai multe ce sa va spun...a fost frumos si in acelasi timp trist, pentru ca nu s-a desfasurat asa cum ar fi trebuit, cu tam-tam si chelaba...dar noi sa fim sanatosi..in viata sunt multe altele si mai importante, cred eu.In plus, nu i-am luat motzul, pentru ca nana ei nu este in tzra- asa ca a fost doar o simpla aniversare cu tort. Normal ca mi-as fi dorit altceva pentru prima aniversare a ingerasului nostru,dar viata ne demonstreaza ca nu e mereu asa cum ne dorim....Din pacate nu am scris nimic de Teodora, pentru ca nu am vrut sa amestec lucrurile. Ma simteam datoare totusi sa va spun kestia asta, fapt care edifica si postarile mele din ce in ce mai rare si ramasul meu in urma de tot.Cu ocazia asta cer scuze lui Kid, ca eram datoare cu un pM.Oricum vreau sa pun macar niste poze cu fetita mea la 1 an si sa va zic si ce a mai facut intre timp.Poate reusesc deseara ca acum iar plec, dupa cum spuneam....Va pup pe toate si va doresc multa SANATATE (acum o pretuiesc mai mult ca niciodata)
Teodora Sara (norina)poze
b_irina_c spune:
Ioana 
si de la mine si de la Vladut pt Miruna, sa nu o doara nimic si sa doarma bine.
Mimsi
.
Nu stiu cum se face ca Vladut mereu alege bancnota mai valoroasa cand prinde portofelul meu
. Si din multitudinea de carduri de tot soiul mereu il alege pe ala bancar, desi sunt altele mai fain colorate.
Norina 

Bianca
sa-i treaca repede lui Milan!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
gabiarama spune:
Uite ca mai apar si eu din cind in cind ,![]()
Cu doi
nu e chiar usor.Plus ca de cind a inceput sa mearga Tudu,pardon sa alerge ,trebuie sa fiu cu ochii pe el .Deseori au loc "ciocniri"(si la propriu si la figurat) intre flacai.Si cind incep amindoi sa tipe e vai de urechile mele .
Ioana , nu esti singura a carei odrasla se trezeste noaptea plingind.Am crezut mai intii ca e foamea de vina , dar el maninca seara pe la 8 foarte bine si la 10 cind adoarme bea si o sticla de lapte cu cereale.Noaptea trecuta s-a trezit din juma' in juma' de ora
si nu voia lapte .In schimb se foia pina tragea un partz apoi se linistea.Cred ca il durea burtica ,dar nu imi dau seama de la ce.
Si Tudu face "am-am"(ham-ham),auuu(miau),uuuuu(cucurigu),mmmmm(muu),vorbeste si la telefon (il duce la gura si zice "da" apoi urmeaza o serie de sunete -semn ca poarta o adevarata discutie).Daca suna cumva telefonul cuiva el duce imediat degetelul la gurita si zice "da".
A invatat sa faca "pa" cu mina .Danseaza dind din cap a "nu" .Mihnea l-a invatat sa dea pup.Erau atit de comici
.Tudu tinea gura deschisa ,iar frati-su ii spunea"nu 'sha,Dudu !'tisa !(Nu asa , Tudu!inchisa !) si ii stringea el buzele cu mina.
Nu suporta sosete in picioare si se descalta singur .Jucariile lui preferate sunt cele cu care se joaca Mihnea ,masinile,mingile , creioanele colorate .Aaaa, si chiar incearca si el sa coloreze ![]()
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit un anisor in ultima vreme , adica de la Miruna incoace
.
Sa nu credeti ca m-am facut ca
, dar nu mai reusesc sa scriu .Abia tin pasul cu voi doar citind ![]()
"Sefilor" Ancuta si Victor si la cit mai multe realizari ! Adaptare usoara!
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
ank_miki spune:
Buna la toate mamicile
!Eu sunt cam noua(la mesaje ma refer,ca pe forum citesc inca din primavara 2005 de cand eram gravida cu puiutul meu miki
).Vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru de mamici.Sper sa fiu cu drag acceptata de voi
!Sper ca de acum inainte voi avea mai mult timp liber sa intru si sa particip si eu la discutii
.Dak am sa fiu acceptata cu bine de voi,o sa va spun si eu cate ceva despre puiutul meu mic mikisor..cum creste,ce mamanca,ce face,etc.Va multumesc la toate si sa va traiasca micutii ingerasi
.
ank
ank_miki spune:
Fetelor imi pute-ti spune si mie cum fac sa-mi apara adr unde am pozele???Am setat la pagina personala..dar vad ca nu apare
!Va multumesc.
ank
tangerine spune:
salutare
iaca m-am intors si eu din polonia-vad ca nu sunteti la zi cu caracterizarea mea
multumim de urari si intrebari:am sarbatorit-o pe MAria sambata si a ales de pe tava in ordine: carticica colorata cu animale, forfecuta ei si peria ei micutza de par -intr-un cuvant doar obiectele pe care le cunostea deja; alin a reusit sa stearga in totalitate filmuletu cu suflatu in tort-m-am suparat f tare da mi-a trecut; maria a fost un pic plangacioasa- prea multa lume si prea stresant pentru ea; soacra-mea a reusit sa ma enerveze iarasi-deci nimic deosebit; am fost f usurata ca am scapat de acest eveniment-l-am organizat la mama acasa in ideea sa fie confortabila MAria si am participat direct si nemijlocit la creare de preparate culinare (oua umplute, pateu, salata boef, ciorba de burta asa sa va fac pofta); tot ce pot sa spun e ca sper ca la anu sa nu se mai repete (o speranta desarta, bineinteles) ; urasc mesele in familie desi de data asta a fost destul de placut
maria a primit o jucarie de aia care e ca un tablou cu multe butoane lumini si culori care spune in engleza alfabetu, numere, animale, etc si care se poate si plimba prin casa-chiar ii place de ea; faza cea mai dura e ca danseaza cand incepe sa cante; in rest a primit hainutze si bani
partea placuta pt mine e ca i-am cumparat din polonia de la C&A o groaza da hainutze misto de iarna(blugi, raiati, puloveras tricotat dulce cu roz, geaca groasa de iarna, caciula, manusi) cu niste bani cu care as fi cumparat probabil 5 babetele de la mothercare in romania
ma opresc aici ca e cazul, nu inainte de a spune ca o sustinem pe Ancutza cea precoce in mersul ei la cresa si il felicitam pe Victor pt inceperea scolii
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Ramona bine ai revenit! Ce fain ca ai avut ocazia sa cumperi hainute asa faine! SI abia astept sa vad poze!!!
Gabi ce dragalasi trebuie sa fie baietii tai cand se joaca amandoi
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze