Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Adela LA MULTI ANI!!!! Sa cresti mare, frumoasa, norocoasa, frumoasa...

Nanadana super pozele cu Antoine . Sunt innebunita dupa parul lui cret!

Cge pt scolarul Victoras!!! Wow... prima zi de scoala...

Vladut a dormit tun azi noapte... dar mie tot mi-e somn . Am impresia ca nu ma voi odihni calumea niciodata (daca stau sa ma gadesc e un lucru cert nu o impresie ).
El stie bine cine e mama, cand vin acasa ma arata cu degetul si zice 'mama'. Cand plange... pur si simpu urla din toate puterile , nu se vaita.... Eu ii zic bonei 'tusi' (de la matusa), si ei i-am zis de la inceput ca nu vreu sa-i zica el mama ei. Asa ca ea il striga 'hai la tusi' si inca nu l-am auzit sa-i zica mama vreodata (dar nici altcuiva). Si pe tati il identifica in mod corect, doar ca-i zice 'caca' sau 'cachi' (nu prea il zice pe t, decat f. rar).
Azi imi pun net acasa , poate diseara reusesc sa pun poze de la Herculane.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ohoho, a venit Antoine din vacanta!!!
Ce mandrete de ginere am!
LA MULTI ANI ADELA!!! Sa cresti mare si frumoasa!!!
Pentru Victoras special pentru prima zi de scoala:!!!
Eu n-am dormit azi noapte cam deloc, a plecat sotul in Franta la 3 jumate. Acum e la Amsterdam si urmeaza sa ia avionul spre Franta.
Asa ca azi noapte am tot facut bagaje.
Si-acum o iau de la capat cu bagajele pentru ca astazi plec cu Ana la tara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mifloricica drum bun si relaxare placuta la tara!

Poze

Mergi la inceput

Problem: am aflat o parte din rezultatele analizelor bonei. I-a iesit ca are stafilococul auriu la exudatul faringian si nazal. Asta se ia prin saliva.
Si sta cu Ana si cu mine de 2 saptamani.
Am vb. cu dr. pediatra si mi-a spus ca nu-i chiar un capat de tara si sa nu renunt la ea doar pt. chestia asta. Luni va tb. sa mergem si eu si Ana sa ne facem exudat ca sa vedem daca am luat sau nu, iar bona trece pe tratament...of, of, of. Eu stiu ca stafilococul asta e destul de scarbos, in sensul ca e rezistent si nu scapi cu una, cu doua. Voi ce sfaturi imi dati, ce stiti de treaba asta?
Ca sa renunt la bona, cam nasol; eu trebuie sa incep serviciul peste o sapt-doua, ar tb. sa gasesc pe altcineva, sa-i fac analizele (platite de mine), sa astept rezultatele si sa vad c-o avea cine mai stie ce. Bona nu e genul care s-o pupe pe Ana, dar acum eu stiu, in 2 sapt. o fi pupat-o vreodata...astept sugestii si pareri!
Dr. Anya, tu ce spui? Mercic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Irina, mercic!
Stam doar in week-end!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mifloricica eu zic ca bine te-ai gandit sa va faceti si voi analize. Bona face tratament si va repeta analizele care vor iesi bine si tu te vei putea duce linistita la serviciu!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ella, retetele erau pentru adulti nu pentru copii!

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

of of si mersul asta....a cazut milan azi, e a treia oara cand face cucui in acelasi loc! s-a desprins de mana mea si am crezut ca era sigur pe el, s-a aplecat a pus mainile jos si dupa aia ...buf! nu stiu ce a patit! a plans foooarte tare, dar l-am tinut strans in brate, i-am pus si gheata si a adormit asa cu capul pe pieptul meu...o fi de la cazatura, sau din cauza ca s-a agitat si cand s-a linistit a adormit...nici nu stiu ca era si ora de somn. si suntem si singurei acasa...astept sa se trezeasca sa ma duc la farmacie sa iau niste gel ca sa il dau !
sper sa nu se fi speriat si sa nu mai mearga, e asa simpatic, iar eu sunt uimita si incantata cand il vad cum pleaca singur...nu imi vine sa cred !

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, n-am forat dupa masele.
Zino, drum bun si distractie placuta!!! Daca dr ta a zis ca e OK< atunci e OK.
Bianca, daca vrei ne luam la intrecere la vinatai, spart buze si spart capul. Ca sa vezi ca altii sint si mai impiedecati.

Am dormit putin as'noapte, era sa ma duc cu fata la spital, asa plingea de tare. Cred ca o durea burta, nu stiu exact, dar sper sa nu se mai repete. Si nu inteleg de ce mi se intimpla toate astea doar cind e sotul plecat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci Ioana de propunere....dar mai bine zic pas. sper sa nu semene cu mine, ca eu sunt in stare sa dau in 10 gropi si in 5 copaci cu foarte mare gratie, si sa spun ca a fost un drum fara incidente!

tu cu ce o dai pe Miruna la vanatai?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput