Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am pus si eu repede 5 stele.
Ei si ce daca ne-a scazut media, eu de aici tot nu plec

Nu stiu daca v-am spus, de pe la 9 luni jumate Petrut a inceput sa zica "rrrrr". Am crezut ca n-aud bine, n-am zis nimanui, am asteptat pana a auzit si sotul. Am zis ca amandoi n-auzim bine, am asteptat sa vina socrii, l-au auzit si ei. Acum rrrr-rarie si rrrruuu-ruie cate o zi intrega.
Nu trebuia sa fie ultima consoana pe care s-o pronunte?!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, esti tare de tot! Chiar pe aia o cautam de zor, eu de la ei am luat patutul dar am uitat. Hai ca nu mai sunt suparata ca nu mi-ai raspuns la telefon! O merita banii sania asta?
Ioana, cam asa vreau.

Diana-n, si Dinu raraie toata ziua de multa vreme, eu l-am zi pe "R" la 6 ani cand am trecut la litera "r".

I-am luat tricicleta din aia pe care o impingem noi, e foarte incantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Imi place sania asta. Foarte mistocutza! Daca aude sotu' ca as vrea si eu sa-i luam, cred ca ma da afara din casa.
Catalina rrraraia la inceput cand era suparata, nervoasa. Facea trrrrr. Dupa aceea a inceput sa-i placa si face tot timpul. Victor l-a zis pe r pe la 4 ani. Oare cand o incepe sa vorbeasca o mai zice? sau uita?

Catalina

Mergi la inceput

Cine ne schimba si pe noi???

Ioanaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Karmenutza, ce-ai facut cu urocultura? ce mai face pasa lu' nora mea?
Auzi, se apropie ziua ei (1 an), poate o sa te intrebe cineva ce vrei, spune ca o sanie din asta! Sa faca cheta daca e prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Urocultura nu i-am facut, acum papa din nou bine, are pofta de mancare. Dar iritata tot este, tare. I-am dat cu Bepanthen si cu Cutaden si cu miere. Degeaba! Aseara i-am fiert niste ulei de masline cu sunatoare. Azi o sa-i dau si cu asta, alternat cu bepanthen.Cu urocultura am zis sa mai astept putin, poate trece cu alifii. Alte semne de infectie nu are, papa bine, nu o ustura cand face pipi. Dr asa m-a intrebat la telefon, daca plange cand face pipi. Dar nu plange. Mi-a zis ca poate fi urina acida daca a mancat prea multa carne, acum de vreo 2 zile i-am scos carnita, sa vedem.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da Antonia, schimb eu acum.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalessia spune:

Buna mamici frumoase si pitici veseli!
Am citit ce-ati mai facut si m-am bucurat sa vad ca bebelusii cresc si invata sa faca muuulte lucruri.
Si Alessia isi face cucuie pentru ca vrea sa mearga singura. Mai nou e tare incantata sa plimbe carutul prin casa sau pe afara.
Se bucura sa vorbeasca la telefon si sa fie in centrul atentiei.

Bolboroseste tot timpul, "danseaza" se uita la mine si se sparge de ras.
Asa ca mi-e f greu sa o adorm ziua. Pur si simplu alearga pe marginea patului(VEZI POZE!) SI RADE IN HOHOTE. Iar eu incerc sa raman serioasa ca sa reusesc sa o adorm.
Am facut un album si sper sa ma fi descurcat!
Va pupam si va dorim sa fiti bine!

POZE cu o fetita veseluta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir

Mergi la inceput